- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #21124 üzenetére
Kis ráncfelvarráson esett át, köszönöm
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #21111 üzenetére
Igen, viszont nincs infó arról, hogy Snezhnaya mikor jön. Jelenleg úgy tűnik majd jövőre, tehát most 6.x alatt végig maradunk Nod Krai-ban.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #21105 üzenetére
Most nem Cyro Nation jon sajnos szoval egy ev haladekot kaptal
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #20851 üzenetére
Ami vicces, hogy iOS-en már elég régóta van kontroller támogatás, nem értem, hogy Android-on miért kellett eddig várni, főleg mert HSR-ban meg megjelenés óta ott a támogatás.
xeon forever: az achievement nem bug, a dátumnak örökké azt fogja írni, amikor először megszerezted az achit, csak az érték fog frissülni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #20653 üzenetére
Gratula, a sebzesén is észrevehetőet fog dobni, megérte hidd el
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #20581 üzenetére
Mauvukánál én egyszerűen nem használom a motrot, a harcok során.
Lehet használni physical dps-ként, vagy Chongyun, Candace tud neki adni infusiont, és akkor önmagával csinálhat elemi reakciókat.
Igaz veszít a sebzéséből, de vizuálisan sokkal szebb így megéri.#20578 jonnyjoker01
Én most Ochkanatlan küldetést csinálom, hát eddig jó kis lore bomba, azt meg kell hagyni. A colossal creation, far larger than the rolling mountains, shining with a brilliance more dazzling than obsidian, floating in the sky like a volcanic cloud. Around it circled countless giant metal birds, greedily sucking away at its dark blood.""
.
Oké itt vannak az "idegenek", egy anyahajó és a sok kis vadászgép.
.
"Back when it happened, beneath that giant, grotesque statue, I met a young woman within Och-Kan's fire.
.
Slowly and calmly she walked towards me, as if the fire were nothing more than a gentle spring breeze. Her face... I have never seen anything like it. Even the purest of crystals could not be fashioned into the likeness of such skin, nor could the purest of turquoise be carved into such eyes. Yet for reasons I cannot explain, that face, which should have been the very picture of beauty, was... so nauseatingly repulsive."
.
Valami istenség lehet, egy kicsit elkezdtem agyalni, hogy ki lehet?
majd kiderült...
.
"...That despicable demonic entity has been imprisoned within the statue, and yet it refuses to sing as I will it to. A wicked beast in truth, I suppose, to enact defiance it knows full well to be futile. Clearly, humanity shall only be safe from threat once we have imprisoned every last one of her kin, more wretched than she as they are...
.
...At present, the only problem that needs solving is that only their base, beastly blood can control these ancient machines. And yet they cannot be trusted, and I cannot expend all my energies controlling those mechanisms as the creature within the statue does...
.
...Since only the beasts' filthy blood can operate these devices, the only rational choice is to enslave the "draconic" part of myself..."
.
... hogy ő egy sárkány
.
A játék nyitójelenetéből ez a mondat már máshogy hangzik:
Unknown God: Outlanders, your journey ends here!
Lumine: Who're you!?
Unknown God: The sustainer of heavenly principles. The arrogation of mankind ends now.
.
Gyanús, hogy Sustainer tulajdonképpen nem is isten, hanem sárkány. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #20578 üzenetére
Sok mindenben teljesen egyet lehet érteni ezzel a véleménnyel, sokan vannak így.
Nekem Mavuika védelmére szóló érvem a Khaenriai , illetve az adeptus technológia is elég magas, szóval lore miatt szerintem még épphogy belefér. Ha már abba belegondolsz automatizalt elszabadult robotok mászkálnak Teyvat egész területén, van repülő robot is amit ugyanolyan sugárhajtás vezérel mint a mociját.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #20142 üzenetére
Ove a legjobb a topikban
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #20096 üzenetére
Akkor most te is így érzel...???
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért, az hogy essen egy dupla crites onset goblet az baromi ritka dolog. Persze ott van még az is, hogy a másik két substat az random, illetve fel is kell húzni 20-ra, ahol minden mellé mehet. De egy onset goblet óriási könnyebbséget jelent buildelésnél, még akkor is ha nem fantasztikus statokkal rendelkezik. Nyílván csalódás, ha a kevés, nehezen megszerzett crafting materiálnak nem lesz happy end a vége, de még így is sokkal nagyobb az esély, mintha farmolnád a domaint.
Eme a táblázat alapján átlagosan 370,4 nap és 2803 run kell, hogy kapj egy ilyet, ha minden nap elköltöd a resint csak abban az egy domainben, és akkor még nem huztál fel karaktert, fegyvert, stb. Azért ez így nem is olyan rossz deal. -
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért azt lehetett sejteni, hogy kb ritkább lesz majd a használata, mint a koronának.
Ez még mindig a Hoyoverse.
Nehogymár te itt feltápolj egy karaktert gyorsba, még épp csak közelítünk a 90 játszható karakter felé, hová sietsz? -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #19663 üzenetére
Nálam az első próba.
A oldal: Zhongli-Nahida-Xingqiu-Clorinde
B oldal: Furina, Yelan, Kazuha, Kokomi.
1. Kamra ~5:30
2. Kamra ~6:30 (Pár másodpercet vesztettem, mert kimaradt egy robot bogár)
3. Kamra ~6:50 (Ránézésre még ezt gondoltam nehéznek az electropajzsos ellenfelek miatt.)
Szerintem nekem ennyi is volt.
Lehet van jobb csapat összeállítás hozzá, de amit vittem nem hinném hogy rossz lenne.
Nincs kedvem x órányi próbálkozás közben idegbajt kapni.
A Wuwa harcrendszere után, a Genshiné fájdalmasan merevnek érződik.
Bár lehet nem lenne vele problémám, ha nem érezném azt, hogy a fejlesztők konkrét célja hogy kibasszanak a játékosokkal. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Én első oldalra C1R1 Arle/C6 Xq/Benny(Instructor)/Kazuha, második oldalra Neuvi/Furina/Jean/Zhongli-t használtam, a második oldal kicsit necces volt saját hülyeség miatt, de reset nélkül meglett. Nekem a 4.6-os abyss sokkal nehezebb volt
-
xeon forever
addikt
válasz
Ne is mond, nálam hypercarry Raiden team esett el. 500k Burst és meg se kottyant nekik tegnap elengedtem, majd ma ötletelek tovább.
Azt tudni lehet,hogy mennyi HP-t kell letolni összesen?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19661 üzenetére
A kiépített karakterekkel barangolok Teyvatban.
Keresem a secret accsikhoz valót.
A farm az kb nekem is annyi amíg el lövöm a részint meg a napi....Emiki: AKKOR begyűjteni való is van még.
SirAndrish: igen az kb 4000+ óra.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19646 üzenetére
Erre egy régebbi monológ a válasz: You Will understand ön your journey....
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19643 üzenetére
Nem teljesen egyértelmű, én úgy értelmezem, amit írtam.
With Caribert gone, we won't be able to remember anything that happened here (minden ami történt Cari megszűnése után odaveszik). Everything in this space will be wiped from existence (törlődik az a tér is)... including all memory of our reunion (és a találkozásuk emléke is). Továbbá azt mondja we won't remember. Mást jelent ugye, hogy "nem fogunk emlékezni semmire abból ami itt történt" és az "egyikünk sem fog az itt történtekből semmire sem emlékezni". Persze ez már csak belemagyarázás a részemről, nem is számít, mert: Szerintem van koherencea, de kontextusfüggő, hogy mit jelent amit a
mondott.tesó -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19624 üzenetére
Elkerülte a figyelmed egy részlet.
A sibling azt mondta (lényegében), hogy "Mivel Caribert már nincs köztünk, ezért a találkozásunk semmissé válik." utalva arra, hogy amíg volt Caribert, addig fog csak emlékezni a domainben történtekre. Abban amúgy egyetértek veletek, hogy
vártunk egy évet arra, hogy ne történjen lényegében semmi, ez azért kemény. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19624 üzenetére
Én is hasonló véleménnyel vagyok róla.
A végén mikor jött a cinematic már tudtam, hogy ez a quest ennyi volt, az volt egyik nagy csalódás, de aztán csak befutott a tesó ami azért meghozta a kedvem. Viszont azzal, hogy az egész találkozásukat zárójelbe rakták az elfelejtéssel... Értem én, hogy ezzel adnak a rajongóknak kis élvezkedni valót, de cserébe a sztori mintha semmit nem haladt volna. Virág nyelven az abyss order most befejezett valamit, amit nem tudják még mikor és mire használják majd. Az oszt igen, jó'van... Ez már csak akkor lett volna gázabb, ha kétszer ilyen hosszan (sok mellédumálás mellett) történt volna meg. Még komolyan hálásak lehetünk, hogy csak ennyi időbe telt a nagy semmi haladás. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19492 üzenetére
Gondoltam még felveszem a Furinásat, de közben sikerült megdöntenem a rekordomat
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19492 üzenetére
Billzet akkor jó, ha már nincs szükség hand-eye coordinaton-re. Nálam sajnos még van, a kezemet látatlanban még mindig nagyon sokszor kell "gondolkoznom" azon, hogy melyik oszlophoz melyik ujj társul és viszont.
Próbáltam én is telón még a legutóbbi ilyen event-en, de jóval rosszabbul ment, mert eltér, mint skill. Van némi transzferhatás, de a fő faktor, hogy mennyire familiar az adott környezet.
Hosszútávon lehet én is jobban teljesítenék telón, de utálok érintíőkijelzőn játszani...
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19477 üzenetére
A hivatalos beatmap-ekkel hogy állsz?
Főleg az oni nehézségűek érdekelnek, már kezdek úgy, ahogy belerázódni, de discantus még egyiknél se sikerült.
Én billzeten tolom, de avval egy nagy handicap, hogy a UI nem ad jó feedback-et, a hibázásokból nem nagyon lehet tanulni. Nem jelzi ki eléggé, hogy az ember épp melyik gombot nyomja (amikor nem kéne), így sokkal több idő a bullethell map-eken eligazodni, ahol a káoszban azt se tudom melyik olyan melyik oszlopot nyomja.
Persze brute force, sok retry-jal lehet fejlődni így is, csak lassú, főleg hogy napi 2 órát jó lenne beletenni amíg van az event, de annyi meg nem feltétlen van most épp.
Oni diff jelenleg:
- Liney 5805
- Nahida 5980
- Zhong 4955
- Hutao 4625
- Neuv 5080
- Furina 7890Neuv-éban van egy szakasz, ami annyira begyorsul, hogy pro-n se látom át még...
Én amúgy legjobban azokat a beatmap-eket szeretem, ami kicsit a hangszeren játszás érzetét kelti, nem csak ütemre hangolt ügyességi játék.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19477 üzenetére
Én nagyon komálom ezt az a fajta eventet, de olyan ritkán van, hogy a skillem és állóképességem is mindig odaveszik aztán bénázok az elején mire újra bele nem rázódok.
Látom fejlődik a custom része, sajnos elég rövid a lehetőségekhez képest és mostanában pont alig van időm is erre.
A legnehezebb fokozatban meg már azt se tudom mi történik, mindegyikre több tucat próbát rá kéne tolni, hogy elkezdjek közelíteni a "már egész jól megy"-hez.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19465 üzenetére
A sztorit nem rebesgetik annyira complexnek. a combozas az tetszett a PGR-ban is, viszont a progression system az kevesbe. tenyleg van review az tobb mindent elarul.
Gatchat en max kiprobalas szintjen fogok ujat kezdeni, nem akarok tobb idot belefoccolni. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19461 üzenetére
En azt VR Pisti vegigjatszasban elegnek tartom
nem lenne hozza turelmem.
Rexlent beta teszter volt, o eleg jo felvazolta a helyzetetet. Kerdes a Global mennyivel lesz masabb mint a CN, mert pl PGR-ben sokkal hamarabb megkapnak mindent.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19461 üzenetére
Ha shut in neet leszel akkor sok szabadidőd lenne
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19450 üzenetére
Majd beszamolsz DC-n rola kb egy honap jatek utan?
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19448 üzenetére
Igen, ez most eléggé limonádéra sikeredett.
Az exploration nekem sosem volt a szívem csücske, ez se rosszabb v jobb, mint az eddigiek. A wq meglepően rövid volt és annyira nem is volt érdekes.
Szóval ez most megint egy filler patchnek érződik, várom a 4.7-re ígért Dain-es AQ-t, az valszeg nagyon jó lesz, aztán Natlanig megint nem lesz semmi érdekes.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19423 üzenetére
Én Navia-nál döntöttem úgy, hogy elengedem a domainjét, de most egyrészt elköteleződtem, másrészt úgy sincs domain amit szívesebben farmolnék, fél év alatt remélem összejön egy op szet. 3000 RV atk%/crit rollt jó lenne összeszedni.
Nálam jelenleg a 2p2p bizonyos tekintetekben jobb, mint a 4p glad, amiből nincsenek kiváló darabjaim.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #19412 üzenetére
20 millió helyről összeszedett.
Imádok így morzsák után kutakodni, de azért na!Enkanomiya történetét pl. azt hittem, hogy két nap alatt összerakom.
Két hét után feladtam.Megj. Mintha láttam volna egy reddit posztot, hogy valaki megtalálta Enkanomiyában Peruere lándzsájának a megkövült másolatát.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19412 üzenetére
Ebben a formában ez vicc. Néha mintha totál hülyék lennének, máskor meg tök jó dolgokat csinálnak. Egy élőzmény kis videó bőven elég lett volna kedv csinálónak, nem spoilerekkel teli valamit...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19390 üzenetére
Meló előtt ez erősen feldobta a kedvem
Sokkal rosszabbra számítottam abból kiindulva, hogy átlagosan mennyi 50/50-et vesztek, és utána mikor esnek ki a karakterek.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19339 üzenetére
"szükségem" nincs rá, de annyira tetszik a karakter design minden szempontból, hogy kell
Én már egy ideje ez alapján húzok, mármint részben. Teccen a karakter, legyen elég erős és legyen olyan a kitje, amit szeretek. Furina, Navia, Xianyun, Arle mind zöld utat kaptak. Neuv meg pl nem, mert a dizájn full hidegen hagy.
Clorinde kitje is valszeg elég jó lesz, de ő rosszkor lesz rossz helyen, így várat majd magára.
Mondjuk nála a dizájn kicsit meh, de a karakter nagyon szeretem, EN VA-ját is. És ha burstnek megkapná a font trailerben látott célbavételt, az tökéletes lenne.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #19328 üzenetére
Persze, hogy jó! C1 ad valamennyi +dmg-t, az IR inkább a nagy különbség. Kb, mint Hu Tao vagy Yelan C1-e, nélküle is erős és játszató a karakter, de azoknak, akiknél állandó csapattagok, megéri húzni rá szerintem. Nem hiszem, hogy valaki szívesen visszatérne egy dash cancel Hu Taorol, jump cancel-re
(mondjuk XY most ezen is változtatott)
Sikerült Yelan XQ párossal is mindhárom szint, de azt nem mentettem elFurinával azért sokkal kényelmesebb, ha gond van CA-val át lehet váltani híler módba egy kis naftáért
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19327 üzenetére
azért megvárom mi lesz a hivatalos verzió
Ugyanaz lesz, mint beta-ban. Az animációi szerintem r0-on is nagyon jók, de az R1 egy nagyságrenddel látványosabb, ahhoz képest az r0 nagyon tesco-s kópium.Ha úgy érzed nincs rá szükséged, akkor ne húzd ki.
Engem hutao, yoi, gaming, diluc, yanfei, (dehya) teljesen hidegen hagyott és/vagy sosem volt elég jó, így arle lesz az első pyro carry-m, de nem is maineltem még eddig senkit sem igazán, szóval arlemain leszek.
Annyira megtetszett, hogy még a kristályt is fontolgatom, pedig eddig abszurdumnak tartottam. C0R1 a cél aztán rerunig spórolok meg farmolom az artifactjét. -
fpatrik17
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #19330 üzenetére
Hm, nekem még jobban is tetszik a Homás verzió
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19330 üzenetére
Az első videó alatt Sparkle trailerje szól, azzal még nincs gond
Nem tudom, hogy most C0R1-re próbáljak rá, ha szerencsém lesz, vagy inkább C1, és maradjon a PJWS. Mert most így megint kéne a fegyver, csak a fegyver banner egy scam -
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19327 üzenetére
Az animációi nem változnak, csak annyi a különbség, hogy kasza van a kezében, vagy "kamu" kasza.
Nekem nincs Hu Tao-m, Yoimiyám van, szóval jó lenne Arle, csak az a baj, hogy nem tudom, hogy Zhongli-s csapatai mennyivel rosszabbak, mint a Zhongli nélküliek, mert mindig problémám van a telegrapholt támadások leolvasásával, és csata közben nem is lehet healelni, csak a burstjével
C0 Neuvi-nak nem kell 4. karakter se -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19321 üzenetére
Akkor ki kell szedni a fegyóját is. HuTao is később kapta meg, nem gond ha nem egyből lesz meg.
-
Wayne
aktív tag
válasz
Egy ideje már az a trend, hogy erős early constikat csinálnak, így több pénzt ki tudnak szedni a zsebekből. Régebbi karaktereknél inkább csak a (1-2 kivétellel) C6 hozott jelentős változást. Nem titkoltan Nevilnél engem is becsaliztak... ég és föld a különbség C0 és C1 között. De ez már tényleg next level, hogy a signature fegyverekre is átviszik ezt.
Recept: csináljunk egy félkész karit, aki C0-án bukdácsol, amit majd C1-el fixálhatunk. -
válasz
Akkor nekem ez így felejtős lesz. A fegyver nem fér bele a keretbe.
-
válasz
jonnyjoker01 #19223 üzenetére
Gratu!
Nekem 158-ból meglett a C1 (2db 50/50 win, nem rossz), a fegyvert viszont buktam, Skyward Blade esett helyette. Nem is gondoltam, hogy van ilyen 5 csillagos fegyó, ami kb. senkinek sem jó.Neuvillette gameplay nekem is nagyon tetszik.
-
válasz
jonnyjoker01 #19196 üzenetére
"az artifact farmolás open world mob hentelés valamilyen limitált energiarendszer helyett"
Ezzel óvatosan, mert ugyan így van, ahogy írod, de az esett artifact loot statjainak felfedése már a helyi resinbe kerül.
Szóval csak jobbnak tűnik, de sajnos nagyon szolga módon másolja a Genshint az idióta limitációk terén. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #19162 üzenetére
Párszor már használtam Neuvilette mellé Dehyát, mikor Zhongli kellett a másik oldalra.
Egyrészt kb lényegtelen, hogy Developfail, hányas szintű, és milyen statokkal rendelkezik, mert ugyan úgy látja el a "feladatát", de Deus Auiri mégis csak jobb. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19162 üzenetére
Kiprobaltam Candace csapatban Dehyat, kozepesen szar. XD
Raiden, Nahida,Candace, Dehya... -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19149 üzenetére
Nekem is eleg regota megy a Wanderer csapat, exploration-re szinte csak a Wanderer Faruzan, Yelan, Xianyun-al megyek. vagyom mar egy kicsit valtozatossagra es Neuvill-t multkor nem sikerult kihuzni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Csak nem Candace vizezné ossze Dehyat?
-
kill_switch
senior tag
válasz
Hyperbloom csapatba mi célt szolgálna Dehya?
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18923 üzenetére
Wayne buildjei: [link]
vakablak: Grat, ez már nem rossz.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18926 üzenetére
Nah de látod...ez a "terv" ahogy ezt kitaláltad, már az több idő mint amennyit én már rá akartam szánni
Millió fejlesztetlen karakterem van, köztük sok 5 csillagos is, és még van vagy 16K primom úgy, hogy mióta abbahagytam még a kódokat sem írom be, pedig azóta abból is összejött volna már pár ezres -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #18860 üzenetére
ugyanaz, mint Yelan C1, megoldja az energia problémákat és mobilisabbá tesz. [link]
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18777 üzenetére
Hoyo részéről egy rossz marketing kommunikáció, a játékosok meg nem képesek felfogni, hogy mit kapnak. (Odadaják nekik az ingyen tortát, de sírnak, mert a tetején csak egy szem cseresznye van).
Marketing részről egyszerűbb lett volna egy olyan üzenet, hogy:
"If you play version 4.4, you will get Over 9000 Primoigems!"
Azt jobb nem említeni, hogy ehhez részt kell venni az eventeken, küldetéseket csinálni, területet felfedezni, meg ládát kell nyitogatni...stb
Lényeg, hogy prémium valutából kapsz jó "sokat".
Láttam már szavazást, ahol feltették, hogy mit választanál: 10.000 Primogem, vagy 100 Intertwined Fate. S bár nem emlékszem az eredményre, de arra igen, hogy a játékosok egy jelentős hányada a 10.000 primóra szavazott, holott az átváltva csak 62 Fate.
.
A játékosoknak nem az számít, hogy mit kapnak, hanem hogy az hogyan van feléjük kommunikálva. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18731 üzenetére
Clorinde 5 Star Electro Sword.
Arlecchino 5 Star Pyro pletykák szerint Polearm
Honkai Impact Raven referencia alapjáén nagy vonalakban lehet spekulálni.
Pyro Bow,-> lehet ő is fegyvert vált, mint Tartaglia, vagy Ei
meg Pyro DMG bónuszt a csapatnak, de ez lehet konstelláció függő is.
Illetve a Fatui Operatívok alapján Bond of Life, vagy Corrosion effektel is lehet spekulálni, esetleg valami más debuffal.
Összehasonlításként Raiden Mei Herrscher of Thunder
Electro Sword -> Burst közben kardra vált.
Támadásai energiát töltenek. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #18590 üzenetére
Amiota kijott Fontaine azota csak Furinan, Yae/Fisch-l van "ok" artifact. MH-bol meg amolyan semmilyenek. es ez sajnos tendencia regota. Viszonylag eleg sokat szoktam artifact domainben lenni.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18505 üzenetére
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Plunging_Attack/Scaling/Level_10
Dilucnak a legnagyobb, ha nem számoljuk, hogy Xiao kap rá DMG bónuszt.
Kb erre számíthatsz egy Barbarától
S erre egy Diluctól
(Jean placeholder) -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #18505 üzenetére
Hu Taonak biztos, bar akkor Furinaval kell hasznalni..... mar csak akkor az a kerdes hogy az eddig kittjet hogy nem szabad Healelni SoH mellett elvesz.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18396 üzenetére
Jo persze... Egyebkent Paimon a fogeci. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18359 üzenetére
Ebbôl is látszik, hogy nem tamogatod a deveket rendesen.
(Egy C6 Qiqi Jo tud lenni)
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18359 üzenetére
Én az archon questek miatt játszom elsősorban, szóval nagyon örülök, hogy ennyire odabsznak "mostanában", mintha minden part egyre jobb lenne. Már sumeru se panaszkodhatott, ott volt egy érezhető minőségi ugrás és Nahida is nagyon szerethető volt, de megint fokozták ezt.
Neuv és Furina story questje is kifejezetten tetszett, Lyney-é csak jó volt (wrio-ét még nem csináltam meg).
Szerintem amúgy adott fejezet különböző felvonásait nincs nagyon értelme külön értékelni, azokat összehasonlítani, mert végsősoron a fejezet teljes egészében lesz érdekes. A laposabb szakaszok amellett, hogy a kontextust bővítik, kontrasztot is adnak a kitűnőbb pillanatoknak. Szerintem azért az ötödik és utolsó felvonás érdemessé tette a laposabb felvonásokat is.
Grat amúgy!
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18260 üzenetére
Nekem a kedvenc big brain comp-om a Kirara - shinobu - barbara és/vagy xq.
Xq és barbara e hydro-t appol, shinobu E hb trigger, kirara pedig doboz módban dendro-t appol. Hyperbloom vonat, OW-re tökéletesen elég és jó is, mert burst-öt nem igényel.Valszeg azért kedvenc, mert magamtól találtam ki és jópofa is. Bár nem használom, mert Yelan-alhi kedvencebb.
Zajeftől a fall dmg comp viccesebb mint a furry. [link] láttam egy 134k fall dmg-t, most újranézve.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18251 üzenetére
Most nem nyitom meg telóról, thundering furry?
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18235 üzenetére
Eddig talán a Charlotte Benett Kazuha Furina kombó nézett ki a legjobban. Viszont papíron ép csak súrolja az 1 millás rotációt, ami gyakorlatban tuti rosszabb lesz.
Aztén eszembe jutott, hogy Xianling mellé lenne jó, mint on field cryo applikátor.
Itt a Pyoronado egy Charlotte Benett, Furina, Xianling csapatban akár 100K-t is hitelhetne, csak hát mint tudjuk Xianling elég energia igényes, így tényleg egy baromi jó artifact szett kéne neki, Illet egy R5-üs az új BP-s szigonyból.
Bár ha a Frozenre is működik Dragon's Bánat passzívja, akkor az is hitelhetne kb 80-90K-t -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18235 üzenetére
KB igy akkor:
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18233 üzenetére
Csal ahhoz mintha túl nagyok lennének a CD-i.
A normálja is tök menő csak kár, hogy kicsi a sebzése. -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18222 üzenetére
Na igen, wanda az egyetlen (még), aki úgy tud magaslani, hogy nem "öli meg" a crystalflyokat.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #18212 üzenetére
Najsz Uppercutjai vannak
meg NA komboja, es kb ennyi. De igazabol akinek nincs Shenheje eleg nagy handicappal indul
Hallod en ezt a Nahidas farmolast never ever hasznaltam
mekkora a hatotavja?
#18210 xeon forever
Bele is kell nezzek -
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18205 üzenetére
Azért furi off field hydro appja nem rossz dolog, főleg úgy, hogy nem kell neki driver és 30s a duration 20s CD-vel. Bár azért ha a healje nem csak OW kényelmi funkció lenne, hanem harcban is megérné használni, az lett volna az igazi.
Én már el is felejtettem, hogy nahidával lehet dolgokat összeszedni, mert a loli karakterekkel bóklászni annyira hátrányos (lassú), hogy reflexből váltok át róla, vagy ow csapatba be se teszem.
Mondjuk furina is lehet így jár majd, mert bonnyhoppolni ő se tud és yelan E-je sincs. Mindenesetreca dizájnja legalább szemetgyönyörködtető. Szerintem. Archonok közül ez rajta kívül csak raidenre igaz.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18193 üzenetére
És ez a sok skip hol fog kamatozni, kire gyűjtesz? Constellation-re gyúrsz, vagy saját fegyvereikre? Csak mert ha 4.2-4.5 kvázi skip, akkor Furina-ra miért nem akarsz rámenni? Minden archon hasznos, szerintem megéri kiszedni őket. Jó, Venti az kissé más tészta, neki Kazuha nagyon betett.
Persze ha nem fizeted a welkint és a BP-t, akkor érthető ha nagyon óvatosan költesz. Főleg ha rosszul jön ki mindig az 50-50, akkor én is így tennék. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #18139 üzenetére
Akkor 4.2 utan lesz egy kis pihi, az ujabb patchez kb annyi lesz hozzadva mint a mostanihoz.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18139 üzenetére
Azért valamit írhatnátok, hogy mi van spoilerbe téve.
Nem merem megnézni, pedig lehet nem is zavarna.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #18103 üzenetére
Körülbelül igen
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01 #18103 üzenetére
Oppa
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18091 üzenetére
Dehya
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18067 üzenetére
Pedig mint nem NA alapu hydro applikátor lehet jól jönne.
#18068 duvi
Köszi, váltottam is.
+40 primo web event, ma még érvényes
-----------------------------
Jeht Story fanade animáció (best hoyfar)
Illetve van Fontaine.exe is -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17941 üzenetére
Végül is, az úgy is még vagy 2 év...addigra megint minden új lesz
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17829 üzenetére
Elvileg a tüzes, vulkános terület is lesz, és az is a sivatagból nyílik. Ha igaz volt a kép amit kb fél éve láttam
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17829 üzenetére
Hát, korábban volt egy olyan vad pletyka, hogy egészen Mondstadt - Stormdragon's Lair-ig a térkép felső része az Fontain lesz. Szóval lehet hely még újdonságnak.
[link]Aztán persze ki tudja...
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17779 üzenetére
Hmmmm erdekes.... whatever.. copyzzak Wanderert? akkor basszak meg, remelem elbasszak es megy standardra.
es Nevil az mi a banat lesz?
-
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01 #17779 üzenetére
Akkor csináltak kb a Dragonspine-os catalysthoz egy karaktert?
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17767 üzenetére
Nekem még az egész működése nem teljesen világos, de pozitivum hogy a főhős beszél (jé, meg tudták csinálni) és nincs benne minden lében kanál Paimon klón. Én saját karival nyomom, jelenleg a sztorit leginkább.
-
duvi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17739 üzenetére
#17740 xeon foreve
Akkor Kazuha másik csapatba kerül. Mindkettőtöknek köszi a segítséget! -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17739 üzenetére
Egyebkent meg egy Childe is eszembe jutott mert ha triple crowned Wanderer, akkor o meg a normal Atk -t 11-re tudjak emelni...
Hutaoval ki is probalom egy kis talent emeles utan a napokban
Wanderer-Faruzan-Childe-Hutao team szerinted? -
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17721 üzenetére
a legutóbbi c7-es keqing nullázással én is átálltam arra, hogy b@szok rá... úgy is mindenkinek lesz rerun, ha nem előbb, akkor majd utóbb. Felesleges a pörgés.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17721 üzenetére
Fog de szard le, fel ev mulva is lesznek jo karakterek.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17718 üzenetére
Na, kb ugyanez. Akkor te is "megalomán" vagy.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17688 üzenetére
Szerintem is, amiota kevesebb leaket nezek, es nem azon agyalok mi lesz a jovoben... joval kevesebb a brainstormingom.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17681 üzenetére
Na az szép kombo.
Jo jatekot vele!
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17683 üzenetére
Én már kivárom a fontaine felhozatalt, az eddig megjelent karakterek közül egyik se must have már. Illetve mivel nem erőltetem abyss-t, az se érdekel, hogy mindenki C0 vagy C1 csak. Eddigiek alapján hydro archon valószínűleg csak fontaine arc végére jön majd ki, 4.2-4.3-ra tippelem, tehát több hónap. Ha pedig Arlecchino szintén a végén jön, akkor van idő gyűjteni. (csak nehogy ő legyen fontaine Yae Miko-ja, Dehya-ja, akikre ugye sokat vártunk, és cserébe átlag alatti teljesítményt hoztak)
Pisztolyos csajnál szerintem is csak az E vagy a burst elnyomására fog lőni, amúgy én inkább közelharcinak (sword) tudom elképzelni, az illene hozzá. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17681 üzenetére
Mi motivált arra, hogy Wanderer C2 legyen? Ráadásul ilyen áldozatok árán?
Mondjuk ha Faruzan is C6, akkor gondolom hosszú távra tervezel vele. Én is rámentem anno Wanderer-re, de miután meglett a friendship lvl10, parkolópályára is raktam. Mostani try-ban mondjuk fun a sok elementalnak hála, még acsit is kaptam.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17660 üzenetére
Kifutottam az időből... [itt] egy jó kis guide hozzá. Nahida C2 és Nilou fegyvere dobja meg nagyon a sebzést. Az utóbbi kiemelkedően sokat számít, más signature fegyókhoz képest.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17660 üzenetére
[There] you go
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17657 üzenetére
Nálam régóta hosszú órákat kell rá várni.
Este viszonylag könnyen meglett:
Egyediül a 12-3-at kellett újra kezdeném, mivel első körben mindkét csapat 0 energy el jutott odamegj: A vishap ikreknek túl nagy a hitboxa, így a burgeon csak egyiküket érte el.
ui.: Nem merem megmondani, de lusta vagyok kéknlaska gombát szedni, pedig C1.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17657 üzenetére
Nekem velük lett meg:
De kipróbáltam Nilou bloomot, 12-1-1 nagyon [adja]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17651 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17643 üzenetére
Hát mondjuk egy alapvetően mobilos játéktól én már megjelenéskor elvártam volna a controller támogatást, nemhogy 3 évvel a megjelenés után
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17633 üzenetére
Ughhh ez tenyleg de jo volt... remelem meg egyszer hasonloval vissza fognak terni..
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17622 üzenetére
Nekem a legelso Dodoco Island tetszett legjobban... a masodik mar nekem kicsit idegen volt, de jo puzzlek voltak benne... ez meg szimplan csak aranyos de semmi tobb... kiporgetem, mert free primogem..
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17622 üzenetére
Engem az zavart, hogy még jóval a harmadik felvonás előtt egy mellék küldetésből megtudtam, hogy Idyia egy oceanoid, de Traveller és Paimon úgy tesznek, mintha ezt csak most tudták volna meg.
Egy olyan félmondatot, Travellertől, Idyia felé, hogy hasonlítasz a parikra és a seelie-kre, már meg se merek említeni?
Azt tényleg nem tudom megérteni, hogy te mint játékos a különböző küldetésekből összeszedett morzsákból össze tudsz rakni egy egészet, de Traveller mintha rendszeres lobotómián esne át.
A kihívásokkal kepcsolatban, minta csak a két végletet ismernék. Ez előző a tavalyi almás event iszonyat nehéz volt. (Aminek örültem)
A mostani faék egyszerű kihívások miatt meg már monotonnak érzem a ládagyűjtést.
Azt a részét, amikor 3 kihivásért kapsz egy ládát, egy kicsit szemét húzásnak érzek. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17613 üzenetére
Szerintem direkt olyanokra csinálnak akik fénye kicsit megfakult, hátha így jobban előveszik az emberek
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #17603 üzenetére
Én hamarabb szedtem össze a C3 Qiqi-t, mint egyetlen egy Favonius kardot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest