- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nagylány?
Királylány! Kikérem magamnak!
Nem álltam tegnap neki, ma szerintem kipróbálom. Köszi a tippeket. Előbb megijedtem nagyon, majd amikor írtátok, hogy nincs paywall, akkor megnyugodtam kicsit.
Sok mindenből most még egy szót sem értek, amit írtok. De majd visszaolvasom, és akkor hasznosak lesznek. -
Sirandrish
Topikgazda
Nah jó, de egy free to play játékot úgy reklámozni hogy havi 6k-t elég rá költeni, nem épp a legoptimálisabb.
Mint mondottam, meg azzal úgy is mindenki tisztába van, hogy a fejlesztők is pénzből élnek, és a free to play modell alapja, hogy ugyan ingyen is játszható, de ha 20milkót költenél, azt is megteheted
Szerencsére egyelőre semmivel sem kényszerít rá a játék a költésre. Megkönnyítheted magadnak a folyamatot azzal ha beperkálsz, de meg lehet lenni nélküle. -
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem felesleges ennyivel számolni, mert bőven el lehet lenni ezek nélkül is. Főleg az elején, és főleg ha nem akar mindent az illető.
Eleinte a rengeteg küldetés meg miegymás annyi mindent ad, hogy egy fullos csapatot simán össze lehet rakni.
Még a welkinre tényleg azt mondom hogy annyit megér, mert lényegében 3K primogemet kapsz 5 dollárért, de a BP simán kihagyható ha nem akar rá költeni.
Persze a világ összes pénzét is el lehet benne költeni, csak kérdés hogy megéri-e...a válasz pedig egyértelmüen nem! -
Sordoran
addikt
Vicces, hogy Amber, Lisa és Kaeya ingyen megvan mindenkinek, de constellation szinte egyikhez se nagyon akad.
Én bírnám, ha 1.4-ben Venti rerun-on ők hárman lennének a 4* karakterek. Így hogy megvan Jean már nem hiányolok anemo-t csapatból, szóval még kevésbé érdekel Venti banner.
-
jonnyjoker01
veterán
Én a többiekkel ellentétben átérzem a szenvedésed, én nagyon nem szeretem Dilucot, iszonyatosan unalmas vele játszani szerintem. Én már megígértem haveromnak, hogyha valaha megkapom akkor Barbarát kihúzom lvl 90-re és kiépítem DPS-re és Dilucot megkapja mellé supportnak, de csak egy csillagos artifactokat és fegyvert fogok neki adni
-
wandor0930
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Nagyon kell szeretned, és elköteleződnöd adott 5* karakter mellett, hogy constellation-re hajts. Ahogy írták, el lehet vele boldogulni anélkül is, de új, más 5* karakter mindig többet ad a játékhoz. Ha most nincs is olyan ami tetszik, később lehet. Persze ha úgy érzed neked Keqing lesz a nagy betüs electro karaktered, és kitartasz melle sokáig, akkor nyugodtan. Mármint, most bebuktad, sajnálatos.
Vigasztaljon, hogy következő 5* karakter tuti az lesz akié a banner.
-
wandor0930
aktív tag
Persze, bár ennyi karit én nem húzok, de nem is azzal van a gond hogy nem tudom mire költeni, normális artifactokba kb. végtelen mennyiséget belelehet ölni.
Még azzal sincs gondom hogy egyes dolgokat csak bizonyos napokon lehet farmolni, de ezek a bossos cuccok...
Van hogy hetekig nem esik az ami kellene, és 9-10es szintre ráadásul már 2-2 db kell belőlük...ezzel nem megnyújtják szerintem a játékidőt hanem elveszik az ember kedvét.
Sordoran
Én is így gondolkodtam, de amikor már nincs tennivaló a játékban csak farmolni jössz fel, de még azt sem lehet mert heti 1szer ütheted le és akkor is random droppol...hidd el unalmas lesz. -
Jumbozorz
senior tag
-
Sordoran
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sordoran
addikt
Én hétköznap annyit tudok csak játszani ami a saját dolgaim elvégzéséhez kell, ezért se jelentkeztem. Sajna a hétvége se abból áll, hogy ugrok és tolom, de azért ilyenkor több időt szánok rá.
Amúgy igen, csak könnyít az eljövendő eventeknél a co-op, pl. lesz egy fotós event, ahol random ad a játék színes kártyákat, és lehet ugyanabból a színből többet kapunk, így nem lesz meg az összes szín. De ezeket el lehet cserélni egymással majd. Vagy a mai boxos eventnél lehetőség van más játékos világába menni, és az ott lévő jutalmat választani a sajátunké helyett. Ő se veszíti el természetesen. (pl. nálad a primo mellé 60k mora jár, de átmész X világába, ott viszont 6 exp könyv a jutalom) -
Sordoran
addikt
Igen, itt kellenek az erős, és megfelelő karakterek. Itt sokat számít ki hol áll, nem a wl szintedhez igazodik. Ha hétvégén lenne egy coop partizás ahol végig szaladunk mindegyiken, én lvl80-as Fischlel tudnék hozzájárulni. Illetve Mona-t is most húzom, de ő még ennyit se ér talán ide.
A stázisokkal amúgy nincs bajom, bennem vannak még a wow-os emlékek ahol másodpercre pontosan tudni kellett mindent boss fight-oknál. Csak anemo-t kellene még kiismernem. -
Sirandrish
Topikgazda
Ez nem teljesítménykényszer!
Épp eleget merültem el a világban és a menetében...1100+ ládát szedtem össze guide nélkül, és több száz egyéb gyüjtögetnivalót. Eleinte napi több órán keresztül csak bolyongtam ládák után kutatva. Ezt egyébként írtam is korábban. Hetekig/hónapokig ütöttem le a bossokat, és a "ritkább" enemyket hogy ne legyen hiány semmiben.A világot és a menetét már kimaxoltam...nem tud újat mutatni. Most kéne a progresszió, csak az nincs, vagy nagyon gyenge.
-
Sordoran
addikt
Én is így állok hozzá, de biztos lesz ez még finomhangolva. Gondolok itt arra, hogy az end game lapos. Erősődj hogy erős legyél, de miért? Ugyanazt leütni magasabb szinten, nem nagy kaland. A mikrotranzakció is első sorban az új karakterek megszezrésére irányul, ez ad új ízt a játéknak, eltérő karakterek, eltérő játékstílust kívánnak.
A PvP szerintem is esélytelen, nem úgy épül fel a játék, a harc rendszer, hogy ez élvezetes legyen. Így a PvE ami erősödhet, ide kell majd idővel egy klán rendszer, és esetleg co-op only boss-ok. Legyen értelme csapatba verődni, és közösen küzdeni. Jöhet idővel 6 vagy több csillagos karakter és fegyver, valamint artifact is, avagy jelenlegiek fejlesztése 6 csillagossá.
Illetve kozmatikai cuccok tolják igazán a mikrotranzakciót meg, szóval skinek, petek dögivel, legalábbis szerintem ezek jönnek majd be szép lassan. -
Sirandrish
Topikgazda
Hát én meg szeretek jó lenni egy játékban, ha már rászánom az időt, azt azért teszem mert szeretnék jobb lenni...
Mellesleg egy olyan játékban ahol kéthetente új kari érkezik a már meglévő huszonpárhoz, elég vicces lóversenynek hívni azt ha valaki nem akar fél évet rászánni egy karakter artifact settjére..
Szerintem a kettő azért kicsit távol áll egymástól -
-
Jumbozorz
senior tag
Ha rányomod a "follow"-t egy karakterre és a 4-es csapatból átváltasz egy másika, a helyére ugrik a follow a választottnak. Ugye, ha ez nincs bekapcsolva, a játék automatikusan pakolja a karaktereket egymás után. Azaz, pl a 4-es csapatból van egy Ambered, de nincs follow bekapcsolva, akkor az karakterváltások után kerülhet az első, második, harmadik, negyedik helyre(összevissza.) ha van follow, akkor az a karakter mindig a választott karakter helyére ugrik.--<uh remélem érthető voltam
-
-
Sordoran
addikt
Lehet rögtön kettőt ugrik a WL szintem, az kellemetlen lesz.
Most ezzel nem tudok mit csinálni, a napikat kötelező jelleggel tolom, de amúgy nem toltam egyéb küldetéseket idő hiány miatt. Így viszont az XP-m meg raktározódik elfele. Felhúzom még akkor amennyire tudom karaktereket és fegyvereket, aztán nekiugrok majd.
-
Yodamest
veterán
jaja az a sziget a napórával elég fasza kis mellékküldi, meg sok cucc is van ott, én is Kaeyaval mentem át, de egyébként utána jöttem rá (természetesen), hogy fele annyi idő lett volna ha:
Kaeya E után váltok adventurerre és szél elemmel szétfújom a vizen a jeget, ezzel kb 3X olyan hosszúra növelve a jégmezőt, aztán vissza Kaeyára megint E stb... -
Yodamest
veterán
-
Ventur@
senior tag
A kisebbik oszlop elé rakj le egy geo hordót. Arról fel tudsz mászni az elsőre, repülj át a középsőre, majd ugyanezt csináld meg a második oszlopon (geo hordó az oszlopra és ugorj fel rá). Onnan meg át tudsz repülve ugorni az utolsó oszlopra. Vagy megpróbálhatod, hogy lépcsőszerűen lerakod a két geo hordót a ládás oszlop elé és úgy ugrasz fel rá.
Én az első változatot csináltam, nekem így ment
.
Ui: Vagy még onnan a szikláról (ahol van az a kis bokor a képen) is megy, csak tegyél a szikla tetejére egy geo hordót.
Ui2: Ja, már látom megválaszolták
. Nah mindegy, ki nem törlöm már a hszt
.
-
-
Jumbozorz
senior tag
Az a csapatom gyengéje és Barbara miatt le kell gyaknom nekem is. Azt hagyom most utoljára(jelenleg klee-t húzom). A repülő madarak miatt, mert nincs ranged karakterem. Ha van valaki, aki effektív lehet WL5-ös Hydrohoz ne tartsa magába. A hét második felében hydrozni szeretnék. Köszi
-
Sirandrish
Topikgazda
-
saelin
veterán
-
Gabor343
tag
Te mennyi pénzt költöttél erre a játékra hogy 3db 5 csillagos karid van?
Én AR 33 vagyok és már több mint 130 rollom volt és 1 db 5 start se kaptam.
0,6% esély van kapni egyet, ha neked az ingyenes rollokból összejött három akkor eladtad a lelked az ördögnek vagy nem tudom. -
Sirandrish
Topikgazda
Ennyit még nem szöszöltem egy "single" játékban. MINDEN ládát felszedek, minden tábort kifilézek, minden szirszart összeszedek, az összes side questet megcsináltam, a challengekre is rá-ránézek, és csak akkor hagyom ott ha esélytelennek tűnik, mindent amit csak látok megcsinálok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen digitális videókamerát?
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest