Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayne
aktív tag
Ilyen totális burst függő, nagy energiaigényű DPS-eknek semmi értelme, Abysson kívül nem tudsz velük élvezetesen játszani. Ez igaz Xiao-ra, Eula-ra, vagy akár Raidenre is. De még Abyssban is totális szívás, miután elnyomtad a Burst-t és még marad egy kis HP-a enemynek. Szerencsére ezt belátta Hoyo is és az utóbbi DPS-ek túlnyomó részt skillből sebeznek
-
Shiro
senior tag
Hát reménykedjünk benne, hogy Capitano felkel a székéből, ha már annyit offerkedtünk neki.
Varka elveleg 7.X-ben lesz játszható, remélhetőleg az elején.Sorroran #20991
A plusz poén, hogy a férfi karakterek egy része, a korábbi játékuk női karaktereiből lett megalkotva, ami Venti és Xingqiu esetében látszik is. De pl Dilicra is rá lehet fogni, hogy nem változtatott Himeko. -
Sordoran
addikt
Egy sorozatot kezdtem el nézni az egész Fate szériából, azt se végig, és ő pont nem szerepelt (addig a részig legalábbis) benne emlékeim szerint. Szóval csak más mémekben láttam rá hivatkozást, hogy őt nagyon kedvelik.
Viszont msot a colab miatt lehet neki kéne veselkedni, de annyi időm nincs ahány részt kéne nézni. -
Shiro
senior tag
Akkoindirektbe
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/LunjaAmikor rá mentem a link hozzáadására, azt hittem, hogy a beszóúrás gombbal hozzáadom vágólapról
-
Shiro
senior tag
-
Sordoran
addikt
Az 5.6-ban érkező
lesz az, cyro és hydro karakterek számára lesz support. Végülis csaj, szóval amúgy is elgondolkoztam rajta.Escoffier
Nem szeretem plunge-olást, szóval nem gáz. Sőt, ha már electro, ott van nekem Clorinde akit mai napig nem építettem ki sehogy, és nem használtam. Pedig olvastam olyasmit, hogy ő is erős electro dps. Raident se használtam soha sokat, szóval ez csak olyan "valamire költeni kéne" gondolat volt tőlem. Mauvika és Citlali megszerzése óta nem vittem túlzásba wishelést.
Genshinben alig látok olyat akire költeni akarok, míg HSR-ben jelenleg a gazdasági totálkár veszélye fenyeget... Kár hogy nem lehet oda átküldeni innen wishelésre valót. -
Sordoran
addikt
PC-n és mobilon legalább van pre-download, utána pedig eszköz függő mennyire gyorsan fejezi be frissítést.
Bezzeg PS-en iszonyat mennyiséget tölt le minden alkalommal. Igaz hogy van standby letöltés, de én pl. nem használom, mivel heti 1x kapcsolom be mostanság. Újévkor jó volt, ott ugye pont január 1-jén jött új patch, és ott két pezsgő között rá tudtam küldeni a ps-t is frissítésre, hogy utána "reggel" neki tudjak vágni. -
xeon forever
addikt
Mégegyszer:
Teamcomp
Xilo-Rosaria-Kazu-Mav
Mondom semmi extra nem változott, csak 6-6-6 helyett 10-10-10 a talent szint, egyszerűen gőzőm sincs miért...
Még egy bug közben előkerült emiatt.
Mint kiderült a highest dmg-t már 2021-ben megcsináltam milla fölött HuTaoval(Észre se vettem) Januárban meg a 880K-t mutatta amit Mav-val csináltam. -
xeon forever
addikt
No probléma Kollega....
Shironak köszi!!!
Észrevettem, hogy megint nerfelték Mauvikat.
Ugyanaz az ellen már csak 220k Burst, ami idáig 880k->440K->220k.
Kezd szánalmas lenni ez az üzleti modell, először must have DPS, jól elkoltesz X dollárt vagy a spórolt primot, és mire kimaxolod ugyanolyan xar lesz mint akikkel ugyanezt megcsinálták. -
xeon forever
addikt
Ei.
És legalább megtudtuk ki volt aki miatt bezárkózott.
Nekem a karakter története a leginkább érdekes. Konkrétan love a karakter.Neked is meg Shironak:
Mizuki legerősebb csapatai:
Zhongli-Raiden-Nahida-Mizuki
Raiden-Nahida-Yae-Mizuki
Kokomi-Xiangling-Kuki-Mizuki.
És ezeknek a változói. -
Shiro
senior tag
Végül kicsivel 3 óra után meglett, szóval nem is kellett volna skippelnem sem.
Eit annyira jó hallgatni, egyszerűen van benne valami plusza mi hiányzik Mauvikából, pedig bögyös vörös, lataex, motor, ssj meg minden, de ő inkább mintha Beidouval lenne egy szinten.
Az egészben a pláne, hogy pont Einek vannak defektjei, meg hiányosságai. S talán pont ez a lényeg.
----
#20799 xeon forever
Teszteltem én is pár variációt Mizukihoz:
https://www.youtube.com/watch?v=l6ug-0Qtfr0
Emilie burning verzió a legjobb.
A Mona bloomot baromi nehéz összehozni, nem is értem, hogy elsőre hogyan sikerült (videón kívül). -
xeon forever
addikt
Trentemoller:
https://youtu.be/zDZPxvO1ftY -
xeon forever
addikt
Egyébként Mav egyenlőre véleményem szerint (C0) TC 60/226(BiS Artival@60->100) 2,3k Atk val picit erősebb mint egy ilyen Arle...Hutao meg eléggé Vape vonalon mozog a charged kialakítása miatt, Arle és Mav meg gyakrabban tudnak reakciót létre hozni NA-val is. #Mindenki TC
-
xeon forever
addikt
Ennél a felállásnal jó a solo dmg, de a team total dmg xarabb:
Ezt Mare szettel tudtam összehozni, nem CW(bukó a vape/méltó bónusz) és csak 61% a Pyro bónusz, nem 117%.
Szóval volt ahol jobban volt ahol rosszabbul teljesít.
Egyébként 3 kialakítása van.
Haza érek csinálok egy összehasonlító videót. Meg Mizuki Abyss is tervben van. 12/1 a oldalon teszteltem ott 60mp alatt ment a színt vele. -
Shiro
senior tag
Ehhez hozzátenném, hogy a legfőbb problémája az, hogy a skilljét nem lehet off field használni. Pedig úgy baromi jó support lehetett volna egy csomó anemo karakter pl: Traveller, Sucrose, Wanderer, Karate Boi, és főleg Sayu számára.
Így pedig simán maradhatott volna a limitált banneren.C0-án Abyssra haszontalan Open Worldre viszont egész jó.
Abyssban eddig úgymond 3 használható csapatot találtam neki.
Ei-Mona(C1)-Veni-Mizuki
Ei-Lajos-Veni-Mizuki
Ei-Xianling-Venti-Mizuki+1 Ei-Lajos-Nahida-Mizuki
Szóval transzformatív reakciókkal viszonylag oké, de még az Abyss buffal is épp csak hozza a kötelezőt.
Venti > Kazuha
Xianling > MavuikaMivel Ventin már valószínűleg ott a Viridescent, így Mizukira mehet a Thunder Bird szett. (meg akár EM Eire is)
C0-án még az Abyss buffal együtt is épphogy hozza a kötelezőt. -
xeon forever
addikt
Néztem a szintet, meg az anyagiakat is(700K+ lenne most építeni egy ilyet). Félig jogos, inkább megvárom azt a pár évet amig ezeknek:X14SBW-F | Motherboards | Products | Supermicro
Intel® Xeon® 6710E Processor lemegy az ára és megint 5-10évig lesz vas amivel nem igen van probléma.
( Ráadásul a mostani is elég erős még a mai napig, second hand és több mint 10 éves az alapja...)
Tényleg érdekes, hogy a natív beállításokkal sokkal rosszabb a frame rate, ha a hoyos beállítások az elsők, amint átveszi az irányítást az NV 8K-n droppol a gpu 50%-ra, és a cpu is kb 40%-on pörgicsél így tehát még szét sem égetem őket, ami kicsit karcsú az a ram sávszél, csak 68GB/s. -
-
kill_switch
senior tag
Hát de amúgy tényleg... Natlannál beakadt nekik, hogy minden karakternek kell valami röhelyes segédeszköz, mert anélkül unalmas lenne, vagy nem tudom... Ilyen azért nem volt még velem, hogy egy régióból az összes eddigi karakter kuka legyen.
Lehet Natlan vége az lesz, hogy kiderül, hogy az összes Natlani karakternél lévő eszköz tulajdonképpen egy nagy mech alkatrész és a végén összeállnak majd mint a Power Rangers.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Most annyi karakter van meg, hogy azok elviszik az időmet az artifactokkal, meg a talentekkel,meg a resint is.
Raident mindenképp C6 ig elviszem,bannerenkent egy konsti alapon.
(Ha bukom a 50/50-t akkor sincs gáz,max eladom az egyik vesém egy 100-as csomiért)
Raiden nagyon nagy kedvenc,inkább main.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged