Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Gitáros csajt meghuzigáltam, és felartifaktoztam. Ehja lett belőle.

Egyébként nála van az opció, hogy ha 3 ellenfelet (később 2 is elég) ér a pajzs aktiváláskor, akkor tűzsebzést ad.
Tegnap 'whynot' alapon nyitottam még egy utolsót a bannerből, hátha esik C-zni való Xinyanból...erre esett egy Ningguang.
-
wandor0930
aktív tag
Talán még annyit hogy jön egy új terület, új mechanikával.
Illetve jó hogy a két karaktert megmlítetted neki mert már nem lehet őket megszerezni
, de a frissítéssel megint jön egy új.
Folyamatosan jönnek új eventek, kinek mi tetszik (nekem az ételhordós jobban bejött mint a repülős).Alapvetően ha unalmasnak találtad akkor most is annak fogod szerintem mert semmi nagy változás nem történt.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Volt egy kristályokat gyűjtő event, az szerintem nagyon jó volt. Lehetett sok jó dolgot szerezni belőle (xp könyvek, felemelkedés kövek, talent könyvek) és egy Fishl-t is. Volt egy ételkihordó event, ami inkább csak az emberek idegesítésére szolgált. De volt egy repülési kihívás is, ami egyáltalán nem volt nehéz.
Jelenleg semmilyen event sincs, mert este 11kor kapcsolják le a szervert, jön az új event. Én mindenképpen belépnék, mert kellett kapnod több mint 1000 primogemet az utóbbi 2 hétben. De szigorúan csak holnap tenném meg, mert ha holnap teszed meg, akkor úgy tudom, hogy onnantól él a visszacsalogató ajándék. Kapsz egy 4*-os kardot. Talán valamilyen favonius a neve.
Jött 2 új karakter Xinyan, egy 4*-os, tüzes, nagy kardot használó, pajzsot adó rocker csajszi és Zhongli egy 5*-os Geo, aki lándzsás és a Q-ja (burst) szerintem nagyon menő
E-vel pedig pajzsot tud ő is adni, vagy lerak egy oszlopot ami talán másodpercenként egyszer sebez. Asszem ennyi történt, de ha valamit kihagytam, vagy rosszul tudok, majd más kijavít
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok.
kb. 1 hónapja hagytam abba a játékot (mikor bejött Tartaglia, az a bow-os srác aki switchelni tud közelharcira), viszont most gondolkozom az újrakezdésen.
Megéri újrakezdeni? Nagyjából valaki összefoglalná, hogy mivel bővült a játék azóta?
Szerk.: Még mindig gagyi eventek vannak? mert régebben el kellett menni egy helyre és leadni x cuccot és kész a napi event..
-
csuzda
aktív tag
Na levertem a 3 heti bosst és kaptam végre egy polearm prototípust. Ennyim van jelenleg:
Sword: 2 db
Bow: 1 db
Catalyst: 3 db
Polearm: 3 db
Claymore: 3dbDe ugye ezekben benne vannak a nem csak bossból szerezhető darabok. Nem emlékszem, hogy volt-e olyan küldetés ami fegyver prototípust adott, de azt tudom, hogy mindegyikből lehet venni 1 darabot a szuvenír boltban. Kb 2 hónapja játszok vele, AR48 vagyok és ezt eddig elég kevésnek érzem.
-
Jumbozorz
senior tag
Congyun az egyikfo karim szerintem nagyon használható.

-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és minek még 1 geo? ellenben a töltő képernyőn mi lehet a szivecske jel? mind elementál, kivéve a szivecskéset.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
csuzda
aktív tag
Van egy Zhongli-m Constellation nélkül és nagyon gondolkodok, hogy megszerezzem neki az elsőt. 42 wish-em biztos van és kb ~20 amit nem számoltam még. Vagyis a 90-hez nem kéne sok.
Razor C1 és Xinyan is C1. Razor lesz a 2. DPS-em és Xinyan meg lehet a legjobb tüzes karakteremmé tudnám tenni. (Chongyun nem érdekel jelenleg, de az meg C2...)
Szerintetek megér költeni arra, Zhongli 2 tornyot rakhasson le? [link] Mert megláttam ezt a videót és azt mondtam, hogy nekem ilyen erős Geo traveller kell
És mellé Zhongli milyen jó lenne, hogy szinte az egész pályát sebzi
Csak nem tartom olyan számottevőnek a tornyok sebzését 
Nektek mi a véleményetek? Tudom, az én pénzem, az én döntésem, de az érdekel, hogy Ti áldoznátok-e rá pénzt?
-
törölt tag
Közlemény
Ma este 23:00-kor várható az ilyenkor esedékes, frissítés előtti karbantartás, mely kb 5 órát fog igénybe venni. A játékba nem fogtok tudni belépni ezidő alatt, szóval mindenki játssza ki magát előtte. A frissítést követően, a hajnali órákban lesz éles az új frissítés.Kompenzáció: 300 db "gyorsan fogyó" Primogem
Az új banner nyitásaihoz pedig mindenkinek sok sikert előre is. Tudom, hogy mindenkinek a 4*-s karikra fáj a foga. Mint ahogy az enyém is.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Arról biztos nem mert nem vettem föl
de itt egy másik [link]
Valamit vagy elcsesztem a támadásban vagy pedig a Widshith nem adott olyan buffot amit kellett volna... de még így is elégedett vagyok. Nem is gacha játék lenne ha nem lenne benne szerencsefaktor
Még úgy is megyek pár kört hátha megint összejön. -
Urzu_7
aktív tag
Hát ezt jól kifogtam
[kép]
Mindenesetre haladnak a karaktereim felfele. Sucrose build-em szerintem nem rossz de jöhet bármilyen vélemény. [kép]
Pl. Sucrose Elemental Mastery-jét érdemes húzni vagy az ATK-ra kell koncentrálni? Most Viridescent Venerer szett van berakva (4) és hát 0 elemental mastery-t ad, viszont 60% a Swirl DMG. Fegyvernek beraktam a The Widsith-et ami 80-as, 450 az ATK és 50% Crit DMG plusz random bónuszok.Egy biztos Barbara, Sucrose, Noelle és Lisa négyessel a 83-as szintű Pyro Regisvine 10mp volt
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most szedtem le... de nem latom meg a Map-et... lehet kesobb kerul bele, vagy csak nem vagyok olyan szinten.
-
Sirandrish
legenda
Gondolom látta mindenki, de azért leírom.
PC-n előtölthető a patch
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen, akik már 3 hónapja tudták hogy mikor mi fog jönni

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is igy emlékeztem, tuti redditen olvastuk ezt a hülyeséget a "megbizható leakerektől"

-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, pedig az még nincsen, bár nem is látnám annyira értelmét.
Tekintvén hogy az egyetlen reakciójuk a pajzs aminek közelharcban van értelmeSz_Imre
Viszont ő meg jeges, nem geo. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem összekeverted Ganyu-val, aki mellesleg íjász.
#2364wandor0930: Tudom hogy Ganyu jeges, Albedo meg geo...
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom eddig merre jártam, de én most tudtam meg hogy ez az Albedo gyerek ez kardos. Valamiért én úgy tudtam hogy íjász..
-
törölt tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Ha ilyen ütemben jönnek a tartalominjekciók, akkor max 2-3 patch múlva emelik a max szintet, de akkor is 100ra..
HA akarják emelni egyáltalán... -
wandor0930
aktív tag
Albedo engem sem győzött meg a bemutatója alapján, de majd meglátjuk próbajátékon.
A 4 csillagosok viszont mind tetszenek, bár csak Bennett-et használgatom közülük egyenlőre, de ha a 90es szintlimit megmarad akkor szépen sorban úgyis ki lesz húzva mindenki. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi a C1-e?
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
Event Wish - Secretum Secretorum
× Időtartam ×
1.2-es frissítéstől - 2021/01/12 15:59:59
× Karakterek ×
"Kreideprinz" Albedo (Geo) 5*
"Prinzessin der Verurteilung!" Fischl (Electro) 4*
"Harmless Sweetie" Sucrose (Anemo) 4*
"Trial by Fire" Bennett (Pyro) 4*
Event Wish - Epitome Invocation
× Időtartam ×
1.2-es frissítéstől - 2021/01/12 15:59:59
× Fegyverek ×
Summit Shaper (Sword) 5*
Skyward Atlas (Catalyst) 5*
Favonius Sword (Sword) 4*
Favonius Greatsword (Claymore) 4*
Favonius Lance (Polearm) 4*
Sacrificial Fragments (Catalyst) 4*
The Stringless (Bow) 4*
"Mountaineer's Endurance" BP Event
× Időtartam ×
1.2-es frissítéstől - 2021/02/01 03:59:59
× Követelmény ×
Adventure Rank 20
"Stellar Reunion" Event (visszatérő játékosoknak)
× Időtartam ×
Az event aktiválását követően 14 napig lesz elérhető
× Követelmény ×
Adventure Rank 10
Több, mint 14 napja léptél be utoljára a játékba
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, igen..pontosítva, igazad van. Fischl con-ok miatt jó lenne, bár nekem full support. Bennett meg még nem tudom mire jó. A mostani bannerből hála az égnek feltudtam húzni Chongyun-t C5-re.
-
Jumbozorz
senior tag
Na csak kipörgettem Zhongli-t. Talán a buff-val használhatóbbak lesznek a GEO karakterek. Le is nulláztam a PRIMO-mat, de a következő banner-ből nem kell semmi. Word Level 7-re léptem, de a kihívás nem növekedett meg, bár a bossokat még nem próbáltam(majd írok róla). Felhúztam 3 karakteremet 80 ról-90-re el is ment minden..MINDEN exp-s cuccom... . Most a fegyók jönnek majd 80-ról 90-re. Zhonglit lehet felhúzom, mert tetszik, de előbb Bennet-et. Felhúztam Mona-t is 80-ra, de egyelőre nincs meg a szinergia vele .
Várom az új pályát.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
MAjd felhúzom rendesen, és kipróbálom. A secondary teambe amúgy is szerettem volna, így meg hogy esett 2 darab 5 csillagos könyv is, így meg el is döntötte helyettem a játék.
-
wandor0930
aktív tag
Az OP-től azért messze van, a normálisabb artifactok Childe-n vannak, de még azokkal sem jár a közelében sem a YT-on terjengő videóknak

Sirandrish
Az bármikor jó, szerintem baromi jó kari
Igazából a pajzsokat akarják buffolni (neki ez pont nincs) hogy ne csak geonak hanem mindennek ellenáljon 150%ot, illetve a geo resonance-t buffolják, nem csak plusz támadást hanem védelmet is ad meg csökkenti az enemy geo ellenállását(ami végülis atk buff).
Persze ez még csak teszt, kérdés hogy mi kerül be majd az élesbe.Ha élesen is bevezetik tényleg megycsinálom a Ningguang-Noelle-Bennett meg még egy tüzes kari partit

-
wierra
senior tag
Egy ilyen OP L80 Ningguang mellett, ami Neked van mondjuk nekem nem kellene Zhongli.
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Akkor jókor kezdtem el felrángatni Ningguangot?
Már 70es
-
wandor0930
aktív tag
Hmm, a várható Zhongli és geo buff miatt most elkezdett érdekelni Zhongli is, de erős leszek és kitartok mert a próba után nem igazán jött be.
-
wierra
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már el is küldtem
-
wandor0930
aktív tag
Nem kapod meg másodszor, egy kristályt kapsz helyette amivel a Constallation-jét tudod fejleszteni.
Ez minden karakternél más "képességet" jelent, pl. csökken a skill újratöltési idő vagy éppen többet sebez, valamelyik Talent szintjét növeli, esetleg plusz crit-et ad stb.Nagyon változó, de a karakterlapon minden le van írva.
-
F34R
nagyúr
Tenyleg olyan karakterekkel mi van amit ketszer ad be a wish? nem lehet eladni ?

-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Nem tudom. Elfogy
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja, napok óta ezen stresszelek

Azokat egyébként jobbára az ingyen wish miatt húztam fel

-
wierra
senior tag
Egészen pontosan 0 db CHR XP-t adó könyvem van
. -
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
A 7 darab 20as karid elvitt összesen 40 darabot. Gondolom csődbe is vitt egyből

-
wandor0930
aktív tag
Én se igazán értem mire vered el a lila könyveket, mert ha 900 nem is de átlagban 2-300 körül mozog nálam is a számuk.
Pedig nem spóroltam velük, kipróbáltam jópár karit :
7DB 20asom
1DB 30asom
5DB 40esem
1DB 50esem
1DB 60asom
4db 80asomAz 1000est kicsit én is hiányolom, nemszeretek többezer XP-t kidobni szóval én ha már csak az kellene akkor játszok vele, párszáz XP-t azért úgy is össze lehet szedni.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
mert 900 lila könyved van, azért (is)

-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja hát ugye aki VIP

nekem 47 kék és 68 lila könyvem van
ebből Zhonglit fel tudom vinni 60-ról 70-reóh már megint nem nekem való ez a játék

-
Sirandrish
legenda
900 darab lila exp könyvvel várom az AR50et úgy, hogy próbaképpen Ningguangot felrántottam 70re (mert miért ne), és SOSE farmoltam célzottan EXP könyvet.
Persze ez a 900 darab majdnem el is megy egy 4es partyra 80ról 90re húzással, de LV20ra?
0>20ra kell 6 azaz HAT darab lila könyv...nehogy már azt zokon vegye bárki AR35 felett..
Ha mégis, akkor nem neki való ez a játék... -
Sordoran
Topikgazda
válasz
wandor0930
üzenetére
Természetesen nem.
Dobott egy második Chongyun-t, majd egy szintén második Xingqui-t. Előbbé még rendben is van, ez szimpatikus karakter. Következő banner nem érdekel, így most gyűjtögetek majd. Aztán hátha valahonnan beesik majd egy Xinyan egyszer. -
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
jó, én voltam a hülye

-
F34R
nagyúr
Kossz sracok, holnap megint megnezem valamelyiket.

-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Zhongliről, nem?
-
wandor0930
aktív tag
Ez mindegyiknél más, az anemonál röpködve kell összeszedni azokat a lebegő gömböket, az electronál meg lekell ütni őket, de csak elemental sebzés sebzi.
Ha nemsikerül időre összeszedni/leütni mindet akkor tölti vissza a HP-t, de ha megint levered akkor már csak az előzőleg megmaradt gömböket kell összeszedni/leütni, tehát nem kezdődik újra előről. -
Sirandrish
legenda
Mindegyiknél mást kell csinálni. A geonál a 3 oszlopot kell leverni a végén (a visszatöltés attól függ hány oszlop marad fennt), az Electronál a 3 kristályt kell szintén leverni a végén. Az Anemo ilyen téren a legkönnyebb, mert ott csak bele kell lebegni a "pecsétekbe", amik a levegőben vannak.
-
F34R
nagyúr
Belekezdtem world bossokba... nem kellett volna
Anemo Hypostesis es Electro-t meg csak csak leviszem, viszont az utolso hitnel nem tudom mit kell csinalni es visszatoltodik az eletuk 1/3-ot.. 
-
Mike
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Nem igazán értem miről beszélsz, az elementája elég hamar visszatöltődik, a tornya pajzs kristályt ad, bányászatban pedig verhetetlen
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a kvíz hol van sehol nem találom
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Na sikerült megszerezni?
Nekem meglett már az elején, szerintem baromi jól néz ki, nekem talán kinézetre ő a kedvenc, de sajna parkolópályára megy.
DPS-nek jó lehet, de supportnak nemigazán. Nagyon hosszú a skilltöltési ideje, így nem igazán jó jégpajzsot leszedni se, kristályt bányászni se meg úgy általában gyújtogatni sem.Értem én hogy pajzsot is ad (ezért gondolnám jó fő DPS-nek), de megoldhatták volna ezt is úgy mint a legtöbb karinál hogy rövid nyomásra mondjuk csak tüzes skill rövid CD-vel, hosszúra pedig az amit most is csinál.
Szóval nálam maradt Razor "fő" DPS-nek, bár ez sem igaz igazán mert Childe az csak ha valami nem megy le 10-15 mp alatt akkor jön ő befejezni a dolgokat.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Koszi. Majd akkor Zhonglit pofozgatom kicsit.
Persze nekem bevalt Kaeya... lehet majd kesobb meggondolom. -
Sirandrish
legenda
A 20 as szint az gyakorlatilag semmi. Persze az elején még jó meg minden, de arra a szintre bátran felhúzhatsz minden karit hogy ki tudd próbálni hogy mit is tudnak. Ha már volt olyan szerencséd és kaptál egy 5 csillagos Zhonglit, azt mindenképp próbáld belerakni a csapatba. Chongyun se tűnik rossznak, de nekem Cryonak bevállt Kaeya, aki már neked is megvan gondolom.
Persze mivel nagy valószínüséggel csak 20-30as szint körül van, még bőven lecserélheted, nem nagyon buksz vele nyersanyagot, de azzal sem veszítel ha nála maradsz.
Noelle meg állítólag elég penge tud lenni, de nekem nagyon nem adta, ráadásul az elementálja is haszontalan*...
*számomra -
F34R
nagyúr
Udv ujra.. AR19 wishbol porgettem harom karaktert.... Chongyun, Zhongli, es Noelle..
Ezek ugye most lvl.1-esek... az mostani karaktereim meg 20-es 40 kozott vannak valtozoan.
Sajnos Amber nem a legacelosabb, helyette jo lett volna egy komolyabb Pyro kari. A travellerem sem a legerosebb. A harom kiporgetetett erdemes fejleszteni, es ha igen hogy alljak hozza? szerezzek eleg nyersanyagot es huzzam fel a tobbiek szintjere? -
Sirandrish
legenda
Nah ennek az 1000 kérdéses eventnek is k*rva sok értelme van. Kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert az első körben csak 7et tudtam a kvízből. Mondom sebaj...mora ugyse nagyon kell. Erre kiderül hogy annyiszor próbálhatod meg ahányszor akarod, és ráadásul elég azokat amikre rosszúl tudtad a választ, így gyakorlatilag 1-2 perc alatt akár csukott szemmel is megvan az 50K mora..
-
jonnyjoker01
veterán
Jön gulyásleves a játékba 1.2-vel

-
Mike
veterán
tudja valaki hogy az artifactoknál a 40% less time pontosan mit fed?
-
Sordoran
Topikgazda
Küldjetek pozitív energiát, ma utolsó 10x wish a Zhongli bannerről, és kell 1 db Xinyan. Ha még egy Razor-t kapok, falnak megyek.
Tudom mások meg őt akarják, de nekem már van Fischl, maximum második csapatba lesz jó egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de a frissítéssel megint jön egy új.

1db Xinyan kellett volna, de még van abból amit vettem, de nem akarok mindent ellőni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze nekem bevalt Kaeya... lehet majd kesobb meggondolom.