Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Mivel a Gearbest január 10-óta nem volt képes elindítani a megrendelt és kifizetett bicskámat, máshonnan szerezném be, erre várok ötleteket.
Tök kellemetlen volt ma, amikor a csomagponton átvett dobozt nem tudtam kibontani, a pénztáros hölgytől kértem valami vágószerszámot. -
törölt tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nekem már legalább feladták, igaz már 1 hónapja de még se híre se hamva...
-
prsq
aktív tag
Jött gyorsan válasz a ticketre.
A termékek nem elérhetőek (not available currently), ha akarok válasszak másikat, vagy várjak.
Szóval akkor a Gearbest ezentúl olyan cuccokat árul, amelyek nincsenek raktáron? (Régóta van valami kinézve, és a szállítási határidő szépen mindig tolódik, egy hónappal az aktuális dátumhoz képest.)
Eddig csak olvastam a negatív tapasztalatokat, próbáltam objektív maradni, de el kell ismerni, hogy ahogyan valaki korábban írta, igen, valóban egyre inkább elk@rvul a GB. A refundokkal való szívatás (50% és társai), a felesleges biztosítás, az, hogy raktáron nem lévő cuccokat simán kifizethetsz, és ülnek a pénzeden, a pontok be nem válthatósága (röhej, hogy újabban 1-2%-os flash sale-ek vannak, hogy véletlenül se lehessen pontért megvenni), de a pontokat nem is adják már, én az utóbbi 8 reviewból 7-szer kellett reklamálnom hetekkel később, hogy akkor most kapok pontot-e vagy nem.
-
-
NORBl
aktív tag
Mire érdemes ellőni a "beragadt" pontokat srácok ?
Mi van jó árban ?
-
mokus18
tag
Sziasztok!
Rendeltem több terméket a GB oldaláról.
Kérdezném, ha megérkezett hozzám a rendelt termék, utána a GB oldalán van teendőm?
Köszönöm
Mókus -
törölt tag
Futott már be valakinek a napokban Kínából rendelt, németeken keresztül érkező csomagja?
-
Amjad1313
csendes tag
Üdvözletem!
Az alábbi bejegyzés a Global Package Tracking oldalon konkrétan mit jelent?
"Have been exported to open" (Exchange Bureau)Köszönöm.
-
-
Flashy
veterán
a képernyő is betörött? naugye.

amúgy én az ilyeneket kettesével-hármasával rendelem külön-külön eladótól, egyrészt hogy legalább egy megjöjjön még a telefon előtt, másrészt tartalékba és harmadrészt ezért. az utóbbi időben egyébként nekem nagyon korrekt hatalmas hungarocell tégla közepében küldtek minden képernyő üveget, pedig a legolcsóbbat rendelem mindig és ez néha csak 60 centet jelent (telefon modell függő, amiből most éppen sok kell, az a legolcsóbb)... -
Almos
aktív tag
Ma megérkezett a várva várt iPhone screen protector:
Nem egészen erre számítottam...
-
BBéci
legenda
válasz
lehella
üzenetére
Tudtommal az Ali csak gyűjtőhelye a boltoknak, kereskedőknek, míg a Gearbest egyetlen, hatalmas forgalmú cég. Esetemben a beszállítójuk hibájából csúszik lassan két hónapot a teljesítés, legalábbis ezt állítják. 1-2 naponta írnak ki új dátumot, ma március 4-6 közöttit láttam.
Választottam volna másik kést, de semmi biztosíték rá, hogy hamarabb megkapom. -
lehella
senior tag
Ennyire normális? ez a várakozás a Gearbesten? Nekem eddig vegyes érzéseim vannak velük. Ősszel rendeltem egy csomagot, ami egyáltalán nem érkezett meg, előfordul
Két hete rendeltem egy 160$-s kamerát, amit elvileg aznap shippingeltek, de ugyanúgy 2 hete valamilyen Location Warehouse Sorting Centre várakozik
Sweden Post Registered-t választottam, 15-28 üzleti napról szólna. -
PepeDon
tag
válasz
Methionyl
üzenetére
#34463 (HeavyToys) Igen áfa mentes
#34464 Én 4 dolgot vettem, 3 került egy csomagba a 4. meg külön. Szerintem változó, ami van raktáron az egybe rakják, hogy menjen (a vevő meg örüljön), ami meg nincs azt meg külön küldik. Persze a szállítást 1x kell kifizetni, akkor is ha mindent külön-külön küldenek.
Gearbesten mindig nézni kell a: Ship between: Feb 28 - Mar 02, sort. Előtte ritkán küldik el, inkább a végső dátum, ami igaz szokott lenni. De akkor már biztos feladják, nekem legalábbis eddig így volt.
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Ha egyszerre 3 külön dolgot tettem a kosárba és úgy fizettem (nem pedig egyesével), akkor 1 packba küldik?
Illetve ez tényleg normális, hogy vásárlástól számítva 3 nap után még fel se adják?
Eddig akár melyik kínai oldalról rendeltem másnap már shippingbe volt. Fura
-
Laza...
addikt
válasz
DAVE_CH1
üzenetére
Sehogy
Én a rendelés után gyakorlatilag azonnal reklamáltam, én 2 ugyanolyan terméket rendeltem véletlenül, mivel megszakadt a net, még 1x rányomtam a fizetésre. De ez után 5 perccel már volt TN is
édesanyjukat...
A megoldás az lett, hogy itt aprón eladtam a fölösleget - bár most a 2. ilyet is árulom 
-
DAVE_CH1
tag
Hello! Tevesen rendeltem meg egy termeket, ezt kb fizetestol 20 percre jeleztem online live chat support+on es azt irtak 24ora mulva irjak rajuk es akkor eldol hogy tudjak e torolni a rendelest. Erdkes hogy ennyi ido alatt mar "packed" statuszba kerult a termek. Van ra esely hogy torlik a rendelest es vissza kapom a penzt?
Paypal-ban nincs siman order cancel mint a regi feluleten, csak problema jelentes ha nem kaptad meg a termeket, sirbavisz. -
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
rendeltem ismerősnek több, mint 1 hónapja egy ilyen tv-okosító cuccot, akkor úgy volt, pár nap múlva feladják, azóta is csak tologatják a feladást. Többször nyomtam dispatch faster gombot, semmit nem ért.
Ilyenkor érdemes még várni, vagy refund, és rendeljek mást?
-
1stVikman
senior tag
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Van bármilyen hátránya annak, ha GB Wallet-ra kapom a refundot? -
BBéci
legenda
válasz
viktorhu
üzenetére
Ha nem akarnék várni, akkor visszakértem volna január 24-én. Többször végignéztam a kínálatot, 80 dollár alatt nem találtam másik kést, ami tetszene. Amit megrendeltem, az sem tuti, mert csak 440C a penge anyaga.
Az idegesít, hogy folyamatos bizonytalanságban vagyok, fogalmam sincs, mikor kapom meg végre.
-
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Január 10-én rendeltem és kifizettem egy bicskát, szállítással együtt 23 dollárt.
Két hét múlva reklamáltam, mert nem indították el a csomagot. Azt válaszolták, jelenleg nem elérhető; estimated dispatch time 7-15 business days, wait or exchange? Azt válaszoltam, hogy várok, ezt visszaigazolták, megköszönték.
A mai napig semmi nem történt, ezért egy órája ismét írtam nekik, megkérdeztem, mégis meddig várjak?
Kétnaponta ránézek, folyamatosan tologatják a ship időpontot. Pénteken február 25-27 volt, ma február 27-március 1. Gondolom az a ma leadott rendelésekre vonatkozik.
Szerintetek mi történik ott? Találkoztatok hasonló esettel? -
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta: 2019. március: 42,03 USD-ig, 58,75 AUD-ig, 55,44 CAD-ig, 42,07 CHF-ig, 32,23 £-ig és 282,34 CNY-ig adómentes a küldemény!
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett az SJ8 PRO kamerám Gearbestről, de úgy néz ki hogy hibás darabot kaptam. Van itt olyan köztetek aki szakavatott a PayPalos reklamáció írásában angolul?
Mi ilyenkor a teendő? Spanyol raktárból rendeltem, shipping guaranteeval.
-
Ance
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Sajnos nem tudom, mert a rendelésem mellett EU Express van, így is rendeltem, de ennek ellenére ezzel adták fel.
Amikor korábban rendeltem akkor a shipping method EU Express, vagy EU priority line volt, ezért tűnt fel. Az mindkettő jön szépen áfa mentesen. Erről annyit találtam, amit linkeltem. Talán Te rá tudsz kérdezni.
A legfőbb probléma, hogy ha EU Expressel rendelt, akkor nem teszi mellé a tax insurance-t, így ha ez után mégis áfát és vámot kell fizetni, akkor nem fogják átutalni. Ezért mondom, hogy akkor én meg nem veszem át a terméket, hanem indítok egy PP dispute-ot és ha visszakaptam a pénzt, akkor megrendelem máshonnan. Ez nekik nem lesz jó szerintem.
Mégpedig eléggé valószínűtlen, hogy a rendelésem átjöjjön simán.
-
Flexy90
senior tag
Annak aki eszkalálta PP-en az eltűnt csomagját, mennyi idő alatt hoztak döntést?
-
Ciccuka
veterán
app megújult (4.5.0)
ilyen sárga lett -
Ance
őstag
A Gearbest minden áfa nélküli rendelést EUEXPTH-val küld nekem. Remélem tudják mit csinálnak, mert a vámos első jelentkezésekor indítom a refundot
Nem fogom mégegyszer végigjátazani velük azt, amikor a szintén rosszul elküldött telefonom áfáján alkudoztak 1 hónapig. 
-
Urak egy kérdés
mert alig van itt aki kérdez
szóval ha eu-s raktárból rendelek az hamarabb meg jön? -
IMGM6
tag
Eltűnt a gearbest fiókom, járt már így valaki?
-
válasz
üzenetére
Ami Feuchton keresztül jön, mindegy, hogy Kínai vagy Eu raktár, azzal gondok lehetnek.

Folyamatosan jelezzük feléjük, hogy szüntessék meg, mert ez így nem mehet tovább.
HK raktárból sajnos még mindig csak az érhető el.Tsebacsi: 1-4 hét között bármi lehet. Extrém esetben több is.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Pedig nem írt valótlant. Vissza kellene olvasni kicsit, és a válasz meg is van a kérdésedre. Valamint, ha nincs időd visszaolvasni, akkor az összefoglalóból idézek
Belga posta (Yun Express): A TN-el a Kínából történő feladástól Belgiumig tudod nyomon követni a csomagodat. Az „Átadva a partner szállítónak” bejegyzés után kb. 2-10 nap múlva kapod meg a csomagodat. A TN YT-vel kezdődik és ezt 16 szám követi, nem hivatalos TN, Magyar Posta rendszerében nem látszik.
Ezért kár a billentyűzeted koptatni.

-
Sziasztok!
Én is LVS-es belga postázású csomaggal szívok. Ezek szerint ha azt látom a státuszom, hogy:
2019-02-08 15:15:58 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Akkor az azt jelenti, hogy Belgiumba érkezett meg, nem kishazánkba?!
12 nap telt el azóta, remélhetem akkor, hogy hamarosan befut?
Köszi a válaszokat!

-
törölt tag
Rendelt mostanában valaki cuccot amit dhl német posta hoz, már jobb a helyzet, vagy még mindig van félnivaló hogy tűnnek el csomagok?
-
wierra
senior tag
LVS-es (ha jól tudom, Belgian Unregistered) csomagot ugye csak Belgiumig mutatja a trackinginfó.(?)
Mik a tapasztalatok, Belgiumból mennyi idő alatt ér el lángoktól ölelt kishazánkba?
2019-01-26-án adták fel,
2019-02-06-án ért a célországba (ha jól sejtem, akkor Belgiumba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Svédországból postázták a 160$-s kamerát, a csomagolásra 42$ van írva és így teljesen megúsztam az áfát, vámot

Sweden Post Registered-t választottam, 15-28 üzleti napról szólna.

édesanyjukat...
A megoldás az lett, hogy itt aprón eladtam a fölösleget - bár most a 2. ilyet is árulom