- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz
PepeDon #34869 üzenetére
"írtam a Gearbestnek, hogy kérésem ellenére a rossz szállítással küldték a rendelést, és ez kb. 30 dollárba fog kerülni nekem, ha átveszem.
Annyit mondtak, hogy ne aggódjak, a rendelés másik felét az általam kért szállítási móddal küldik (ugyanezt mondták a most érkezett csomagra is, és nem tartották be). Illetve kérték, hogy küldjem be a vámtól kapott dokumentumokat."Kíváncsi vagyok, hogy mennyire leszek kárpótolva.
-
Lomas
tag
válasz
PepeDon #34266 üzenetére
Eredetileg is holland posta lett volna? Az is átmegy Feucht-on? Vagy az újraküldésnél ügyezted le?
Azért kérdem, mert a novemberi három rendelésemből nekem egy sem jött meg. (telefon, micro SD, kamera) Amúgy csak októberben regiztem be a GB-re, korábban több mint 100 db-os, elsősorban alis kínai rendelések, de volt bangood is, meg egyéb. Probléma nélkül, ezért rá sem álmodtam, hogy ilyenbe belefuthatok, hogy 3 rendelésem is elvész a ködben ennél a "webáruház"-nál...
Mindhárom biztosítva volt. Az első kettő már rendezve, de a november 23-ai kamerás rendelésem csak dec 25-én lett feladva, erre hivatkozva csak február 25-én hajlandóak érdemben foglalkozni velem. Cirka 3 hónap, hiába, kiváló cég ez a GB... Asszem' ha nekem ilyen szállítóim lettek volna, már rég elküldtem volna őket a gennyesbe... A GB-nek viszont úgy látszik, valamiért megéri, gondolom nem véletlen. Ha nem érné meg nekik, nem csinálnák, ha olcsó, ha nem. Annyira a kínaiak sem hülyék, hogy ráfizetéssel boltoljanak. Szóval meggyőződésem, hogy rendesen átcseszik a vevőiket. Őket vélhetően kártéríti a szállító, de ők meg lehúzzák a vevőket. 50%-80%, ha meg volt biztosításod, akkor minimum a szállítás, biztosítás le lesz vonva. Ezért nincs érdemi kerestetés sem, nem érdekeltek abban, hogy előkerül-e a csomag, vagy sem. Korrekt.
Szóval a harmadik tétel, a kamera un. osztott szállítással jött volna, ezt is a rendelést követően közölték velem. A kamerához tartozik egy GPS eszköz, az megérkezett, de önmagában a hajamra kenhetem. Ilyenkor mi van a visszatérítéssel, mert mint írtam, önmagában a GPS semmire sem jó... Arra gondoltam, hogy a kamera újraküldését kérem, de holland postával, az most 25 cent, ahogy néztem, cserébe felajánlom nekik az összes pontomat, nekem nem kell, mert asszem' érthető, hogy három ilyen tapasztalat után úgysem rendelek többet semmit a GB-ről.
Szóval mi a véleményetek erről a megoldásról? -
viktorhu
veterán
válasz
PepeDon #34221 üzenetére
Miért lenne rajta kínai cím? A kínai feladáskor készül a holland feladási cetli, még a postai feliratozás is ott készül (ezért tudnak már ott tracking számot adni - Te is tudnál a magyar postával ilyen szerződést kötni, ha sok csomagod lenne, hogy magadnak nyomtatod rá a postai cuccokat is, nem a postán dolgozzák fel).
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
PepeDon #34030 üzenetére
"A telefon árát térítették volna vissza. A biztosítást nem, ami szerintem rendben is van, az egy külön szolgáltatás volt, nem a termék ára."
Viszont a PP a teljes összeget téríti vissza biztosítással, mert ugye a végén egyben szerepel az összeg.
De hát mindegy is, akkor sem korrekt, hogy valakinek önként visszafizetik, valakinek meg nem. .
-
Bogyi007
veterán
válasz
PepeDon #33766 üzenetére
Megkaptam a magyarázatot is mára:
Gearbest Customer Support At 01/09/2019 09:14:36 CST
Dear Zoltán
Thank you for contacting GearBest about your order.
We have explained for you in the previous message.
Since the order be cancelled one item,the shipping fee from 0 USD to 3 USD.
So you need to pay 3 USD for the shipping fee.
And the item cost is 39.99 USD, then we need to refund 39.99-3 =36.99 USD.
Thank you for your understanding.
Best regards
Susan.Zuo
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/Ezzel csak egy bajom van összesen. Én is elköltöttem már pár száz dolcsit a GearBestnél, van VIP státuszom is, és mégis a maximális költséget számolja el a rendelés törlésének az adminisztrációs díjaként.
Ezt tartom pofátlanságnak. Akkor minek van VIP státusz vagy éppen mi kell ahhoz hogy valaki ne 3 dolláros levonást kapjon hanem például díjmentes vagy 1 dollár legyen az.
Inkább ki se írta volna a spektrumát a levonási költségeknek csak mondta volna azt hogy 3 dollár lesz oszt Jó napot!Így a szememben egy sz**rágó banda képében marad meg a GearBest innentől...
-
Lomas
tag
válasz
PepeDon #33406 üzenetére
Hát így karácsony előtt nagyon elkezdtek dolgozni... Én is megkaptam ma ugyanezt az e-mailt, mint a nyomozásuk "eredményét". Írtam nekik, hogy ott az általuk megadott link a nyomonkövetésre. Látnak változást? Akkor miből gondolják, hogy a csomag megérkezett Magyarországra?
Ilyen, komolyan, csak a mesében van... -
walakyb
tag
válasz
PepeDon #33330 üzenetére
Az a baj, hogy azt az 1-2 lepcsofokot, amit at szeretnel ugrani, azt te generalod azzal, hogy 60 nap elott nekiallsz levelezni veluk.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ok is tokeletesen emlekeznek az EU Express tavaly novemberi bedolesere, amikoris dollar szazezreket fizettek vissza olyan csomagokra, amik vegul (igaz, jelentos kesessel, de) megerkeztek, es biztos vagyok benne, hogy ezek jo resze nem is jelezte, hogy hoppa, visszafizettetek a penzem, de most megis megjott az X termekem, szeretnem ujra kifizetni.
Felreertes ne essek, megertelek en teged is, szar dolog, amikor az embernek elvesz a csomagja. De oket is meg lehet erteni, es 60 nap utan mar max a felaru visszafizetessel szarakodnak (na ez valoban nagyon gaz a reszukrol...), arra viszont ott van a PP. -
Kecsotam
tag
válasz
PepeDon #33330 üzenetére
Hát ezaz és akkor most jön a nagy kérdés, hogy bepróbáljam még egyszer? Az újrakézbesítést válasszam, vagy a pénzvisszafizetést? Nagyon kéne a telefon, mert a mai napig nem láttam ilyen áron sehol. De hiányzik nekem, hogy 2 hónapig megint várakozzak?! És mi van ha megint így járok?!
Nem tudom, mit fogok majd választani...... -
tobias40
veterán
válasz
PepeDon #33328 üzenetére
Saját tapasztalat!
Normális hangnemben írt levelekkel és türelmesen kell velük beszélni,nekem 3x adtak már full refundot ,persze a kötelező köröket mindig lefutottuk.
Értik és tudják ők is a problémát de nekik a saját érdekeiket kell képviselniük.Amikor már "elfogynak" és nem vagyunk túl arogánsak és követelőzőek akkor beadják a derekukat.
A lényeg a TÜRELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged