Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
paraszt2
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Bocs nem egyértelmű... a priority-t válasszam vagy az alatta lévőt?
-
New Bluestar
tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Nem nyert, már Feuchtban van.

Jöhet az izgulás -
New Bluestar
tag
Most jelent meg a trackingban, hogy Németországba érkezett a cuccom. Az az érdekes, hogy nem Feucht, hanem egy Osterwedding nevű helység. Utánanéztem, ott is van egy DHL telep. Lehet, hogy léptek, és megunták Feuchtot, vagy csak egyszeri eset? Kíváncsi leszek, hogyan jön tovább, remélem nem lesz gond.
-
paraszt2
tag
Szervusztok!
Kinéztem egy tabletet [link]és gondban vagyok ,hogy milyen postával rendeljem. A fórumban többször is szó volt hogy az EU priority line-al meg lehet úszni a vámot. Igen csak ez sajna csak kínai raktárban van (CN-099 ,HK-4)
Priority itt is van csak ugye nem EU és bizonytalan vagyok hogy melyik lehetőséggel úsznám meg a legnagyobb valószínűséggel a vámot.
-
sunnysys
tag
válasz
sunnysys
üzenetére
Sziasztok!
Ehhez egy érdekesség:
A GearBesttől 11.29-én Spanyol raktárból rendelt termékről még mindig ez az utolsó infó:
- GLS,
- 2018-11-30 12:25:15 - Santa Perpètua de Mogoda,Spain, The parcel has left the parcel center.A GearBesttől 11.29-én Kínai raktárból rendelt termék:
- Posta,
- Tegnap megérkezett, és bár a postás nem hozta ki, ma át tudtam venni, tehát 13 nap alatt az országban volt.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Silent77
Elsősorban tőled kérdezném, de ha más tudja a választ akkor azt is megköszönöm.
Megjött 2 csomagom amit még szeptemberben rendeltem. Már rég visszakaptam az árát PayPal-ra. Hogyan tudok új számlát kérni, mert kifizetném. A ticketet már lezártam, így ott nem tudok írni. Nyissak újat? Amikor utoljára így jártam akkor lehetett a lezárt tickethez írni. Vagy az még nem volt lezárva? Erre nem emlékszem. -
zeon.hu
nagyúr
Valaki szóljon már a tg-nak, hogy olvasson privátot...

-
-
Fityusz
tag
Sziasztok!
Rendszeresen vasaroltam gearbestrol eddig minden megerkezett de szeptemberben rendelt 2 termek meg nem erkezett meg.. a gearbest azt irja beszeljek a postammal de sztem meg az orszagba se erkezett meg . Az egyik az unregistered a masik tracking numbeer : 18091900976004586857Szám: LVS1376360004102399
Csomag állapota: Lejárt
Célállomás: Ismeretlen
Származás: Belgium
2018-09-29 16:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2018-09-29 07:46 Departure to country of destination
2018-09-28 20:13 Parcel is handled
2018-09-22 13:00 Arrival at export hub
2018-09-21 04:51 Item is ready for transport
2018-09-21 03:51 Item is announced / bpost received the information
======================================
Powered by www.17track.netMost ilyenkor mi van szerintetek ???
-
Ciccuka
veterán
Korábban négyütemű Yamaha motorok is voltak náluk. Úgy tűnik visszafejlesztették ezt is.
-
-
Dayco
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ha elolvastad volna végig hozzászólásomat, nyilván nem írtad volna ezt: mint írtam, mikor rendeltem még nem volt presale, és a szállítást néhány napra rá ígérték, a mostani dec.24-el ellentétben....

-
-
Dayco
tag
Sziasztok, előre is bocsánat ha volt már az elmúlt 1000 hozzászólásban hasonló kérdés, lehet átsiklottam rajta.
Először rendelek Gearbestről.
11.27-én rendeltem egy ilyet: [link]
"5 days arrival" oldalon volt akkor, és a szállítás is december első néhány napjára volt ígérve akkor, sőt még az érkezés is kb. max 12.10.-re... (Fast-29 raktárból, Registered Air Mail-lel lett rendelve, ami elvileg ugye európai raktár).
Most elővétellel jelenik meg a termék, dec 24 szállítással... A státusza nálam meg még mindig csak Payment received.
Várjak türelmesen mert megszokott dolog itt az ilyen és egyszer majd csak küldik, vagy rákérdezzek mi van vele, mit tanácsoltok, mit kell ilyenkor csinálni? -
Tubk
csendes tag
Nem mondhatjátok, hogy a Posta nem fejleszt azért hogy a legtöbbet tudja nyújtani nekünk

-
Pzoli2
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Még fel sem adták sajnos .
-
-
havri1
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
"ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor inkább ne írj
" -
-
Pzoli2
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Xiaomi Mi Pad 4 Tabletet PC 4 GB + 64 GBHK Raktár Rendelési szám:
2014/11/24 19:27:14Megrendelés benyújtva Fizetés beérkezett de még el se indítoták .

Mi lehet a gond? (Flash eladás)
Köszönöm elöre is a segítséget!
-
viktorhu
veterán
válasz
tomika69
üzenetére
Az a baj, hogy otthon hagytam az üveggömbömet, de szerintem senki nem tudja megmondani, hogy mi lesz a csomagoddal - minden lehet, elnyelte a bermuda háromszög, karácsony van stb. Szóval tényleg csak az a válasz van, hogy - ahogy a többieknek is - várni kell 60 napig, aztán reklamálni, ha meg közben megérkezik, akkor örülni.
Én egyelőre azon imádkozom, hogy az enyémet feladják-e egyáltalán, mert folyamatosan ígérnek egyre későbbi postázási dátumot.
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Tudok úgy keresni a GB asztali oldalán, hogy szűrök az EU raktárakra?
Ha igen akkor kérhetek egy linket?Köszönöm!
-
havri1
félisten
válasz
havri1
üzenetére
Simán leszűrhető lehet a napok/esetek alapján, hogy melyik szolgálatban fordulnak elő. Nekem pl mostani utolsó esetnél van 4-5 TN-em, amin látszik, hogy 12h eltéréssel egyik megérkezik, másik nem. Szűkíthető lenne járatra, csoportra, műszakra, akár dolgozóra is. Csak ehhez szükséges és elkerülhetetlen a rendőrségi feljelentés, ami alapján elindulhat egy folyamat/nyomozás.
Addig, ameddig a hivatalos szervekhez nem jut el tömegesen a probléma, senki se fog ezzel foglalkozni.
Vásárló kártérítve lesz, feladó bizonyos mértékig kártérítve lesz, viszont a feladó még így is profitál, ugyanis nagyban gondolkodva beszed olyan pénzeket, amiből ezeket kompenzálja. Biztos vagyok benne, ha a feladónak ez már deficit lesz, azonnal beszünteti ezt a szállítást. -
havri1
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
Nem feltétlenül GB ellen kell összefogni, hiszen ez csak részben rajtuk múlik. Itt valami nagyobb volumenű gebasz van a háttérben. Mindig ebben a szakaszban, és nagyrészt telefonok, tabletek tűnnek csak el.
A gépezetben van homokszem, ezt kellene felszámolni. És csak abba gondoljatok bele, hogy a valós esetek töredéke az, amiről tudunk. Hányan beletörődnek, és nyugtázzák: na ennyit a kínai rendelésről..Tomika69, mi volt abban az alázás, hogy az elmúlt 10hsz-be erről van szó? Uber viccelt, ha látod a smiley-t.
-
tomika69
csendes tag
válasz
havri1
üzenetére
Köszönöm , elsőre is elég lett volna ennyi - az oltás nélkül - a tickettet pedig már megnyitottam , bele is írtam a kérdésembe , hogy a Gearbest 15 napot kért a keresésre , csak valószínűleg idáig már nem is lett elolvasva amit irtam , inkább jött helyette az automatikus alázás .
-
havri1
félisten
válasz
tomika69
üzenetére
Ó anyám.
2 hete ez a téma itt. Nem leoltani akartalak, most sem azt fogom.
Egész egyszerűen ha nem egyből írtál volna a problémáddal - ami jogos -, csak 10 hsz-t olvastál volna vissza, számodra is kiderült volna, hogy nem vagy egyedül ezzel a Feucht DENEUB elküldve státusszal.
De akkor leírom, nehogy a szívedre vedd - kb 20-adjára -.Nagy valószínűséggel ellopták, elkeveredett a csomagod - neked is - .
Várni, 60 napot, ugyanis a GB protokollja szerint ennyi idő van nekik meghatározva - az ügyintézőknek - , hogy érdemben tehessenek valamit.
Húzzák az időt, bízva abban, hogy valami hatalmas csoda folyamán a csomag folytatja útját. Jelenleg az van, hogy Feuchtban fogadták a nagy konténert, dobozt, zsákot ami CN/HK- ból jön, senkisetudja milyen vámolással. Németben ezt a szállítmányt felbontják, és tovább szortírozzák, immár egyedi útján, mind külön külön. Ezeket a célországnak megfelelően csomagolják újabb dobozba/zsákba, majd elküldik repülővel a célországba. Na itt 2 lehetőség van. Vagy áll a csomag érintetlenül, és várja, hogy valaki felnyissa, majd egyesével regisztrálja/lehúzza a rajta lévő ragszámot/tn-t, és menjen a szortírozóba, vagy az út során ez a csomag elveszett.Tehát GB vár, hátha megmozdul. Nyitsz egy ticketet, majd leírod. Ők írják a sablont, hogy türelem, ők feladták - ők sem látnak mást, mint te-, várj.
Te válaszolsz, hogy á-á , Németből 1-2 munkanap alatt ide kéne érnie, naponta 2-3 járat indul onnan BP-re.
Mire ők: pontosítsunk címet.
Mire te megírod, hogy a cím helyes.
Ők mondják, menj be érdeklőd a helyi postán a csomagod után.Húzzák az időt. 60 nap elteltével, ha valóban nem mozdul a csomagod, kártéríteni fognak.
Elképzelhető, hogy van torlódás a reptéren Bp-n, de nem jellemző. Várj, majd írj.
Itt van 2 elmúlt rendelésem, ami ezen az útvonalon jött, így kéne kinéznie, ha minden ideális: [link] [link]
-
tomika69
csendes tag
válasz
havri1
üzenetére
Nem egészen értem a válaszod , hiszen a kérdésem arra vonatkozott ennyi idő után van-e még remény arra , hogy aktiválódjon a csomag mozgása , illetve megérkezhet-e még hozzám , esetleg laikusként arra gondoltam , hogy valaki megírja mondjuk , hogy a Magyar Posta pihenteti , vagy a vámosok nézik át , hátha rá tudnak tenni egy kis magyarországi sarcot , vagy valami hasonló , az előző hozzászólásoknál nem pontosan ez volt a kérdés ezért is merészeltem feltenni , de ha téged irritál a kérdésem akkor nyugodtan hagyd figyelmen kívül , nem kell rögtön igazi magyarként alázni a témával kapcsolatban tudatlant , vagyis engem . Ha nem tudsz (akarsz) segíteni , akkor szerintem a csendben maradás is remek opció , majd más segít , hiszen ezeknek a fórumoknak ez lenne a lényege véleményem szerint.
-
Robi975
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm a válaszod, remélem még karácsony előtt megteszi ezt a lépést a posta.
-
-
tomika69
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak ! Nekem is jönne Gearbestes csomagom , de már egy ideje ezt látom :
2018-11-20 09:00
DENUEB, Send item abroad2018-11-20 07:33
DENUEB, Insert item into bag2018-11-20 01:38
DENUEB, Receive export item at office of exchange2018-11-19 16:09
DE-04158, Receive item from customerSzármazás : Németország - Gyorsítótár Idő: 2018-12-11 13:12:57(GMT+01:00)
2018-11-20 06:33
Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=************** )2018-11-20 00:38
Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center2018-11-19 15:09
Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin2018-11-01 18:20
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyMi a meglátásotok , van esély még rá , hogy megérkezzen ? Biztosítás van rajta , már a Gearbest is nyomoz utána 15 napig legkésőbb (még nem telt le) , de érdekelne a nálam tapasztaltabbak véleménye ezzel a szállítással kapcsolatban ami(ke)t előre is megköszönök !
-
-
Robi975
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonlóan jártam, mint itt többen, ugyanis rendeltem még nov.24.-én cseh EU raktárból egy Alfawise A12-es projektort. Azt írták a várható szállítási idő 3-5 munkanap, DHL Expedited shipping. 26.-án át is adták a DHL-nek., az Németországba vitte, utolsó infó szerint dec. 1.-én elküldte. Azóta semmi...
Magyar posta nem tud róla, DHL ezt sajnálattal hallja, Gearbest annyit lát, hogy 1.-én el lett küldve, érdeklődjek a postánál, meg amúgy is ünnepek előtt feltorlódik az áru. Érdekes módon tegnap este megjelent a posta nyomkövetésében is, de csak az elsejei dátum. Most akkor ki lehet a hunyó, elküldték vajon vagy pihentetik Németországban? Mert ha elküldték 10 nap alatt lovas kocsival is ideértek volna. Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Várjak hátha egyszer csengetnek hogy posta érkezett?
Amúgy ez a rövid élettörténete:
-
Imy
veterán
Van aki rendelt a Gerabstről ilyen 24 méter hosszú LED "füzért"? 11.13-án kifizettem, azóta is csak "paid" státuszban van.
-
Kecsotam
tag
-
wierra
senior tag
válasz
havri1
üzenetére
Nov 12-én rendeltem, természtesen PP-vel fizettem
.
Azt el tudom képzelni, hogy decemberben feltorlódtak a csomagok, emiatt valamelyest még bizakodok. A tracking egyébként is masszív fáziskéséssel frissült eddig.
Érdemes a GB-vel idejekorán - tehát a 60 napos deadline előtt - felvenni a kapcsolatot? Vagy mindegy, mert úgyis csak terelnek...? -
havri1
félisten
válasz
wierra
üzenetére
pp-vel fizettél? Várni kell még sajnos, az a 60 nap ide is érvényes. Történhet még csoda (én bízom benne!), de ha fizetéstől számítva 60 napon belül semmi változás, élj a kártérítési jogoddal. Aminek a menete: ticket, kerestetés kérése, majd a teljes összeg visszaigénylése. Ha GB nem mutat hajlandóságot, akkor PP-hez kell fordulni. -
wierra
senior tag
Priority Line-os rendelés eljutott idáig (MPL tracking szerint):
SzállításKüldemény zsákba helyezése
2018.12.05. 6:33DENUEB
SzállításKimenő küldemény továbbküldése
2018.12.05. 8:00DENUEBInnetől kb. mennyi idő szokott lenni (a tendenciákat figyelmbe véve), mire ideér?
-
Rick4
félisten
válasz
Exelsior
üzenetére
A megrendeléskor oda volt írva, hogy mettől meddig fogják shippelni, az milyen dátum volt? November 16.-án vettem 3 telefont egyszerre, kettőt a rendelés után 3 nappal, egyet pedig 13 nappal később postáztak. Ez így normális, tájékoztattak téged is, hogy mikor fogják indítani.
-
New Bluestar
tag
válasz
Exelsior
üzenetére
Azért nincs szállítás ide, mert ez az amerikai boltban van nekik.
Amúgy mikor rendeli az ember, ott van, hogy mikorra várható a feladás, nem minden esetben pár nap, van amikor több hét is lehet.Most például az amerikai rendelésnél az van, hogy 18-20 között adják fel, de az sem szentírás náluk.Írni fent jobboldalt a support centernél tudsz nekik.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Elsején rendeltem egy ilyen [Chuwi Hi Pad Tablet PC - BLACK ] Tabletet de 1 hete semmi infó. EU piority Line-al kértem. Fel sem adta. Ez normális? Ali-n mindig feladták időben. Sajnos irni sem tudok neki vagy én vagyok a balfasz és nem találom ahol lehet irni a Store-nak. Ha meg új rendelés adnék le azt irja No more shipping method to Hungary. Ilyenkor mi van? Átvertek? Van itt Refound vagy valami?

-
vandor01
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
ez a belga verzio.... de CN22 az EU-s szabvany mindenhol ugyanaz!
es igen abbol a zoldbol 3 példány van 1-et biztos megkap a felado lebéllyegezve!
kitoltve! mi van benne mekkora ertek miert megy ezeket a felado irja rá!...
ha nem irja ra és visszajon és a postai vamugyintéző bekéri a doksikat...
ugye alapvetoen a vásárlási bizonylatokat azaz a szamla bankkivonato etc
de ilyen esetben az már nincs! nos ha feladaskor nincs kitoltve rendesen....
akkor semmire nem jo ez a CN22-es papir! lehet a cucc utan ujra fizetni....
-
Ciccuka
veterán
12.12 itt is egész jó akciók vannak van ami már ma indul
-
Ciccuka
veterán
App-ban van valami sárga Money Bag játék
Get Up To 8 Daily -
azbest
félisten
válasz
vandor01
üzenetére
nekem szerencsére még nem kellett ilyet, de mások beszámolója alapján sokszor a postai ügyintéző sem tudja, hogy mit kell kezdeni a cn papírral. S többen azt írták, hogy nem kaptak róla semmit (max az ajánlottságról), innen a lefotózós javaslat. Más pedig úgy mondja, hogy két példányban tölti ki a cn papírt és lepecsételteti a másodikat is, hogy legyen róla valami. Neked harmadik verzió van?

-
vandor01
senior tag
mikor kipostazunk valamit EU-ra kivulre akkor kell a postan par papirt kitolteni CN22 vmi zold szinu deklaraciot mi van benne stb.... na most ezt szépen kitoltotod mi van benne pl ChuwiH12 tablet javitásra kikuldés.... lebelyegezteted a postas kisasszonnyal..... esetleg a kis kinyai megkered mikor kuldi vissza javitasbol vagy cserebol! hogy szinten irja ra esetleg a kikuldott TN számmal egyutt! TNxxxxx javitas utan visszakuldve....
Na most mikor jon vissza es esetleg megfogják...és bekerik a papirokat akkor a posta áltál pecsetlt papirt kuldod a vamugyintézésre hogy ez egy visszakuldes javitas utan!
1xrűűű... vagy valami ilyesmi....
-
Flashy
veterán
még múlt januárban küldtem vissza, megkérdeztem a hölgyet hogy lefotózhatom-e és megengedte, pedig nagy posta volt. de akkor ezentúl majd ezt is hozzátesszük ha valaki kérdez hasonlót, hogy lehet hogy csak otthon fotózhat, mindenképp csináljon képeket előre, meg legfeljebb majd a szelvényt amit kap róla. pedig az lenne a legjobb, amikor már minden látszik egyben a csomagon...
-
walakyb
tag
válasz
Flashy
üzenetére
Nekem spanyolorszagba kellett kuldeni, sima ajanlott levelkent cirka 1 het alatt kint volt (redmi 5a, szoval itt az ertek nem annyira volt mervado).
A szerviz valoban lassu, nekem 3 het utan sikerult elarulniuk, hogy alaplaphibas, nincs alkatresz, nem tudjak javitani.
Fajdalomdijkent felajanlottak a telefon aranak a felet...
Most ott tartunk, hogy egy refurbished redmi note 5a-t ajanottak cserenek. tegnap elfogadtam, erre most reggel megint felajanlotta ugyanaz az ember ugyanazt a telefont... mokaska... -
bul07
nagyúr
válasz
Flashy
üzenetére
Postán nem engedélyezett a fényképezés ha már rákerültek a dolgok
A mi falusi postánkon is csak úgy engedte fényképezni hogy az ő kezében volt, nagyobb helyen ahol kamera is lehet szerintem nem fogja megengedni a fényképezést
(#33118) Beni2360
Csakhogy bekérheti a adásvételit
Mert elméletileg az első tulajnak kell megfizetni a díjakat, mert hogy a telefonra is van artisjus díj ha jól tudom
Használt telefonos boltos írta valahol hogy nagy a rizikó az ilyen Kínai telefonokkal ha ellenőrzést kapnak
Így szerintem ha akarnak bele tudnak kötni
-
szmyky
aktív tag
-
Flashy
veterán
válasz
Tarokk79
üzenetére
a visszaposta árát Paypal visszaadja 9ezerig évi 12 alkalommal, a weboldalon kell megkeresni a fizetés tranzakciót és ott indítható. kell hozzá a lejjebb javasolt fotó a csomagról, meg a ticketről képernyőkép amiben leegyeztetted hogy hova küldöd és miért.
egyeztess le előre mindent, hova kell küldeni, aztán fotózd körbe a csomagot csomagolás közben, után, postán feladás előtt, és a feladás után miután MINDEN matrica meg felirat meg bélyeg rákerült. látsszon hogy te küldöd és arra a címre amit a ticketben kaptál. látsszon a küldés ára (nem baj hogy Ft) és látsszon a tömege is. ha egy képen sikerül mindet, az a legjobb de nem baj ha több csak olvasható legyen.
tölts kifelé CN23-ast, postán segítenek ha nem megy. elvileg ez tudod visszafelé bemutatni ha áfát akarnak fizettetni hogy ez kifelé ment csomag párja. elvileg bizonyítani kéne hogy befelé áfát megfizetted, de pl ha EU expressel jött akkor erről nincs papírod, nem tudom mi van. nekem a cseretelefon is EU expressel jött, próbáld ezt is egyeztetni előre ticketben, kisebb macera, bár lehet hogy több idő. elvileg a javítás nem feltétlenül lesz sok idő (nagyon sok mindent inkább kicserélnek újra), inkább a két posta ami összesen lehet akár 2-3 hónap is...
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Jelenleg (2018. December):
Registered Air Mail - Europe Registered (LK000xxxxxxSK - Szlovák) tracking
Registered Air Mail - Europe Railway Priority Mail (UPS vonat - Lengyel)
Priority Line - Netherlands Registerd(PDM) (RUxxxxxxxxxNL - Holland) tracking
Priority Line - EU Priority Line (CYxxxxxxxxxDE DHL Packet - Német) tracking - t2
Priority Line - EU Express (xxxx xxx xxx DPD - Brit) trackingRegistered Air Mail - EU Registered (kakukktojás, nem EU-s! - Holland)
-
Ciccuka
veterán
Jelenleg (2018. December):
Registered Air Mail - Europe Registered (LK000xxxxxxSK - Szlovák) tracking
Registered Air Mail - Europe Railway Priority Mail (UPS vonat - Lengyel)
Priority Line - Netherlands Registerd(PDM) (LXxxxxxxxxxNL - Holland) tracking
Priority Line - EU Priority Line (CYxxxxxxxxxDE DHL Packet - Német) tracking - t2
Priority Line - EU Express (xxxx xxx xxx DPD - Brit) trackingRegistered Air Mail - EU Registered (kakukktojás, nem EU-s! - Holland)
-
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok! Xiaomi telefont kijelzőjét kellene garanciálisan javíttattnom. Mire számítsak? Hány nap lesz és mennyi lehet a postaköltség? Más? Előre is kösz
-
zzzz24
csendes tag
Sziasztok! Gearbestről rendeltem egy Xiaomi Mi Gaming Notebook Intel Core i7-8750H Nvidia GeForce GTX1060 notebookot nov 29-én (EU express szállítással). 1 hét telt el, de még fel sem adták a csomagot. Angliába rendeltem egy ismerősömhöz, és majd ő UPS-el postázza nekem haza, gondoltam így kikerüljük a hazai posta lassúságát. Mennyire lehet hinni a gearbesten a temék alatti írásnak Ship between: Dec 8 - Dec 11. Ha 11-ig nem adják fel érdemes írnom nekik, vagy legyek sokkal türelmesebb? Idén szükségem lenne erre a gépre, de nem úgy néz ki hogy ebből lesz valami... :-/
-
New Bluestar
tag
-
pbalazs09
csendes tag
Sziasztok! 11.13-án rendeltem egy Xiaomi Mi A2 Lite-ot, eu priority linenal és most pénteken váltott át az állapot shipped outra. Mennyi idő szerintetek míg megérkezik? Karácsonyig ide fog érni?
Köszi! -
sunnysys
tag
Sziasztok!
Ez elő szokott fordulni a GLS-sel, hogy spanyol raktárból ilyen lassan jön meg egy termék? 2018-11-30 óta semmi hír róla, sem a GLS tracking oldalán, se más oldalakon.
2018-11-30 12:25:15
Santa Perpètua de Mogoda,Spain, The parcel has left the parcel center.
2018-11-29 23:08:06
San Fernando de Henares (Madrid),Spain, The parcel has left the parcel center.
2018-11-29 23:08:06
San Fernando de Henares (Madrid),Spain, The parcel was handed over to GLS.
2018-11-29 23:07:59
San Fernando de Henares (Madrid),Spain, The parcel has reached the parcel center.
2018-11-29 10:24:20
San Fernando de Henares (Madrid),Spain, The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.Köszi!
-
Flashy
veterán
válasz
memoril
üzenetére
azt még ők se veszik komolyan. azt fogják írni hogy az ideális eset, ha a GB raktár szomszédjában laksz Kínában, de rengeteg körülmény van (időjárás, posta, ünnep, sztrájk, akció, raktárkészlet, beszállítói baki, valamire hivatkoznak), és egyébként is kérdezd meg a postán, hívd fel a posta elosztót, csinálj valamit amivel telik az idő, hátha addig megjön a csomag. aztán ha még mindig nem jött meg, akkor elkezdi elölről, mintha másvalaki kapta volna meg az ügyedet aki most lát először
szóval nem érdemes túl korán. hát Kínából rendelni ilyen, a 60 nap a szokásos türelmi időtartam akkor is ha nem írják, vagy nem ennyit írnak... -
Flashy
veterán
válasz
memoril
üzenetére
ott a weboldalon kell indítani. megkeresed a rendelést, Detail, After-Sales application, kitöltöd értelemszerűen. várj eleget, különben alapból lepattintanak. ha eleget vársz, akkor is megpróbálnak. ha a Gearbest igazgatója által aláírt pecsétes lapod lenne hogy neked visszajár a pénz, akkor is megpróbálnának lepattintani

-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! A gearbest vissza adja a pénzt ha nem kapom meg a terméket ? Oda kell írni nekik vagy milyen eljárási mód létezik ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saros (PS5)
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Crimson Desert
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON DDR4 32GB, RTX5060TI, 16GB/, 2TB T.hely/ GARI/Win!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vannak csodák de inkább jovoev mire hozzad kerül