Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
PowerBuldog #35298 üzenetére
Majd ha németből indul ide akkor változik a követés.
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Az létezik, hogy egy csomagom megkaptad 07-12 a DPD csomagszámot a gearbesten de azóta nem került még feladásra?
"DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé."
Ennyi szerepel a DPD-nél azóta is.(Elnézést ha nem ide való a kérdés.)
-
chatran
őstag
válasz
Silent77 #35295 üzenetére
Köszi, paypal-os vásárlás volt.
Nem akarják az igazságot:
We are sorry to hear that you have decided to cancel your order.
Please kindly check your order status below:
Remaining items(Not available currently):
Sku*quantity Product Name Estimated Dispatch Time Suggested Options*
267435301 * 1
iGPSPORT iGS50E GPS Bike Computer Jul 20, 2019 Wait or ExchangeTips for Suggested Options:
※. If you choose to Exchange, please send us the item link with the color and size or product model.●Please feel free to tell us your final decision, we will edit the order according to your requirement in the next reply.
●If your issue is still not solved yet, we kindly advise you NOT to close and rate this ticket directly. Otherwise, we cannot receive any reply.
We really welcome your suggestion and look forward to your kind reply!
Best Regards,
Gearbest Customer Service
Mi az, hogy wait vagy exchange? Miért nincs full refund?
Bár jobban belegondolva, lehet hogy inkább kivárom. Azt írja kb 2 napon belül küldik.
-
-
chatran
őstag
Köszi a választ az e-bay-es fórumban feltett GB kérdésre, sikerült tikettet nyitni a Cancel order-ről.
Még annyi kérdésem lenne, hogy kb mennyi idő alatt jön a refund?
24 órán belül meg kellene rendelnem ugyanazt a terméket (olcsóbban és azonnali processing time-mal) és nehogy valami kavarodás legyen.
-
válasz
zsolti72837 #35288 üzenetére
Az sima ajánlott.
Milyen érték? 40$ felett már priority line-al vedd. -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Registered Air Mail -al rendelek akkor az nem akad fent a vámon igaz vagy ez csak sima ajánlott postázás?
-
johniee
senior tag
Tegnap este rendelt Xiaomi 9T már pár órán belül Packed állapotba került, és most jött nemrég az email, hogy Shipped out!
(Eu Express DPD)
-
-
Alfawise V8S Robot Vacuum Cleaner Dual SLAM!
EU raktárból!
Kupon: F23IKDIJW2988
Ár: 129.99$
[link]Xiaomi Mijia MJTD01SYL Smart LED Table Lamp Upgraded Version!
Ár: 49.99$
[link]Xiaomi Philips LED Ceiling Lamp!
Kupon: MIPHILIPS
Ár: 84.99$
[link]Deerma VC20 Hand-held Wireless VacuumCleaner!
Ingyenes áfamentes szállítás: EU priority Line(DPD)
Kupon: GB-APDMVC
Ár: 74.99$
[link] -
rákerestem arra, hogy mit jelent ez az állomás.... hát nem sok jót, mindegy, biztosítás van rajta, innen távolról úgyis csak reménykedni tudok
2019-07-15 09:03
DENUEB, Insert item into bag
----------
2019-07-15 09:03
Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=xxxxxxxxxxxxxxxx)szerk
mondjuk ahogy olvasom, az insert item into bag után a google keresések szerint 1-2 órával már
[DE,DENUEB, Send item abroad]-nak kellene lennie, nekem pedig tegnap reggel óta nem módosult -
johniee
senior tag
-
2db terméktől 20% kedvezmény.
[link]Ulefone Note 7P 4G Phablet 3GB RAM 32GB ROM!
Pontokkal tovább csökkenthető!
Ár: 99.99$
[link]Xiaomi FIMI A3 5.8G 1KM FPV with 2-axis Gimbal RC Drone!
Kupon: FIMIA3GB
Ár: 222.00$
[link]Mini USB Hand Held Cooling Fan Portable Air Conditioner Cooling Portable Fan!
Ár: 4.99$
[link] -
-
Azie
őstag
sziasztok, mi a tapasztalat a "shipping guarantee"-vel? valaki valaha használta/volt gyakorlati tapasztalat vele?
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Először vásárolnék Gearbestről. Mi 9T-t akciós kuponnal. Valahol láttam, hogy regisztrációra 50$ kupon jár. Ez felhasználható az itt megosztott kuponnal együtt?
Vám lesz rajta?
Garancia van ilyenkor?
-
Ocean
tag
Szerintetek kezdjek aggódni?
Elvileg 07.04.-én indult el Hollandiából a két csomag.
A cimbimé rendben megérkezett, 8.-án át is vette, az ő tracking-je szépen követhető:Ami zavar az a 3. sor. Ugyanis a sajátomnál az 8 napja nem változik, olyan, mintha a magyar posta nem vette volna át, vagy nem tudom.
Mit jelenthet az a különbség a két 3. sor között? -
Beni2360
félisten
-
Xiaomi Mi TV Box 2GB RAM+ 8GB ROM Official International Version!
Kupon. GBCNMIBOXHB
[link]Tronxy X8 220 x 220 x 200mm Desktop DIY 3D Printer!
EU raktárból
Ár: 119.99$
[link]Valentine Day Gift Artificial Roses Bear Wedding Party Decoration!
Ár: 5.99$/2db
[link]Alfawise HQB-Q32 TWS Earphones
Kupon: GHSS061254
Ár: 15.99$
[link] -
pstomi
csendes tag
Nalatok nem tunt el a coupon code mezo Gearbesten? Barmilyen termeket rakok kosarba nincs ott a kupon kod mezo a kosar nezetnel.
-
Flashy
veterán
válasz
Kolondrum #35254 üzenetére
kb azt jelenti a gomb felirata, hogy "gyorsabban adjátok fel". arra jó, hogy amíg meg nem jelenik újra, nyugodt vagy, hogy intézik a csomagodat
valószínűleg nem csinál semmit a gomb és újra meg fog jelenni amíg tényleg fel nem adják.
igazi tanács: ha TÉNYLEG régóta nem történik semmi, kérdezz rá inkább ticketben, amikor tavaly rollert vártam, az üfsz válaszában valahonnan máshonnan copypastelt be egy táblázatot, ahol konkrétan az én rendelésemre volt egy várható tól-ig dátum, nem ugyanaz mint a termék oldalán ami folyamatosan tolódott. arra nem emlékszek már, hogy aztán beleesett-e a tényleges feladás. -
Bszabi01
újonc
Sziasztok,
Első vásárlásomat tervezem a gearbest-en, így érdeklődöm a jelen levő tagok között a tapasztalatokról.
Egy elektromos egykerekű járgányt tervezek rendelni:https://www.gearbest.com/scooters-wheels/pp_009603248598.html?wid=1433363
Europe Rail Priority Mail-al érkezik és 35-50 munkanap szállítással.
Kérdés, hogy ezt vámkezelni fogják?
Itt: https://rendeljkinait.hu/faq/melyik-szallitasi-modok-afamentesek/
azt írják, hogy 75%-ban nem vámkezelik ezeket az árukat.Várom a javaslatokat a rendeléssel kapcsolatban.
Köszi! -
Ciccuka
veterán
A Lidl-s az jó minőségű és nem annyira törékeny.
High Quality made for Crome Vanadium steel (CR-V) and S2 steel
-
Kisaranyos Ref linkes oldalt ne linkelj, linkeld be a telefont, és kupont.
-
johniee
senior tag
válasz
Kisaranyos #35241 üzenetére
Milyet és mennyiért?
-
johniee
senior tag
Valaki tudja egyébként, hogy mikor lesz augusztus-szeptember környékén Back to school akció?
-
Utorch UT30 Smart Voice Control LED Ceiling Light 18W AC 220V!
EU raktárból!
Kupon: GDUT30JK
Ár: 26.99$
[link]Xiaomi Mi TV Box 2GB RAM+ 8GB ROM Official International Version!
Ingyenes áfamentes szállítás: Netherlands Registered(PDM)
Kupon. GBCNMIBOXHB
[link]Alfawise Handheld Mini Electric Vacuum Pump Compressor!
Kupon: SUMMERDEAL789
Ár: 14.99$
[link]Xiaomi Aqara Window Door Sensor!
Kupon: GB012DEAL
Ár: 7.59$
[link] -
Üdv. Berendeltem egy MI 9T-t. Eu pry line-al. DPD. Esetleg más is? Mire lehet számítani? Máshonnan ilyen postával GLS működött, de ezzel nincs tapasztalatom. Postázási garanciára fizettem.
Köszönöm!
Kicsit azért van para.
Értesítő jött appal, hogy pending. Értem én, de nah.
Tegnap éjjel rendeltem. -
zacci
aktív tag
GB-vel kapcsolatban enis azt tapasztalom, hogy a szokasosnal trogerebb lett a banda.
Termeszetesen nem kuldtek egy megrendelt termeket, pedig rakin volt.
Mikor visszakertem az arat a pontokat termeszetesn nem adtak vissza. Kulon szolnom kellett, hogy ne sumalkod mar el. Erre visszaadtak a fele pontot. Vegul mar csak az elvek miatt nem hagytam magam hulyere venni. Vegul csak visszaadtak de mar szamolni sem tudnak nemhogy megrendelest feladni.Reszemrol kezdem leepiteni ezt a troger bandat. Az araik is kezdenek elborulni ( a kamu akcioikrol mar nem is beszelve)
-
zacci
aktív tag
válasz
Silent77 #35229 üzenetére
DHL packet
2019-07-02 11:19
Neumark, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin
2019-06-29 19:00The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Ennyit mutat, nem tobbet.
10 napig biztosan nem fogom parkoltatni a penzem. Ezt mar valszeg ellopta valamelyik szoke brazil.
DHL is egy otvart ceg. Felhivtam oket, azonnal lepasszoltak, hogy ez nem az a DHL. Nyilvan mi mast mondhatnanak mikor nem terjed a hang cegen belul.
-
zacci
aktív tag
Hi,
Van most valami fennakadas FAST-23 rakibol ?
4-6napos szallitassal rendeltem cuccot es csak itt tart:2019-07-02 17:19:00 The international shipment has been processed in the parcel center of origin
2019-06-30 01:00:00 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyIrtam ennek a szerencsetlen kinai bagazsnak, de termeszetesen csak a szokasos kampo szoveget dobtak.
Az 1 idoben kinabol rendelt cucc holnapra meg is erkezik. Csehektol meg 10 napja keptelen befutni. Gyalog 2x ideertem volna vele.
-
bul07
nagyúr
válasz
1stVikman #35225 üzenetére
Én is sokat izéltem rajta
Volt aki azt írta hogy neki van Möller és hogy hébe hóba egy csavart kiszedni pont jó rá és nem is olyan rossz, persze egy autószerelőnek gyenge lenne
Én végül Lidl vettem még 2018.12.05-kor, azt hiszem azóta nem volt, 94db-os amúgy
Azóta nem láttam a Lidl-be
Amúgy tárgytalan mert vagy tényleg 1db van már csak , vagy állítottak rajta hogy így akadályozzák meg a 2db kosárba rakását
-
2db terméktől 70% kedvezmény!
[link]Xiaomi Mija Flowers And Plants Grass Detector Plant Detector Soil Photometric Analyzer
Kupon: GS8KCAS0HW
Ár: 8.79$
[link]Aqara Two-way Module Xiaomi Ecosystem Product
Kupon: T89U14NJSH
Ár: 16.29$
[link]Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Steps Count Sleep Monitor!
Kupon: GBBAND3XM
Ár: 17.99$
[link] -
Nikaré
őstag
válasz
Digitalpimp #35221 üzenetére
Esetleg az amelyik megveszi a T Systems -et?
-
Ocean
tag
válasz
kmarci25 #35219 üzenetére
Könnyű azt mondani!
Meg tényleg nem is zavarna szerintem, ha nem tudnám, hogy a cimbi már megkapta az övét. És egyszerre értek Hollandiába!
Meg neki nem volt semmi GBASMA és egyebek, 2 nap alatt itthon volt Hollandiából.
Na türelem ON, remélem a héten azért megjönKöszi a biztatást!
-
Ocean
tag
válasz
Silent77 #35213 üzenetére
Ezer hála, nem is tudtam, hogy náluk is van már erre lehetőség!
Ellenben...
2019.07.02. | 21:10 GBASMA Küldemény előkészítése szállításhoz2019.07.04. | 22:35 GBASMA Küldemény átadása nemzetközi szállításra
2019.07.04. | 22:35 Külföldi postai kicserélő üzem
Most ugye nem az van, hogy beért az országba, ezek meg külföldre vitték??
Fogalmam sincs mik ezek... -
Beelink GT1mini - 2 Smart TV Box with 2.4G Voice Remote
Előrendelés.
79.99$ pontokkal csökkenthető!
[link]CUBOT X19 4G Phablet
109.99$
[link]ORICO Desktop Cable Organizer Silicone Cord Holder Clip
2.39$ 2db-tól 15% kedvezmény.
[link]ILIFE V5S Pro Smart Robot Vacuum Cleaner Remote Control.
Eu raktárból. reggel 6:00-tól
149.99$
[link]Beni2360: Azt hittem poén, de nem.
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Nyugtassatok meg légyszi, hogy (valamelyest) normális ami történik.
Múltkor lecsaptam a Redmi Note 7-es akcióra, és megrendeltem. Holland postával, ahogy ajánlják.
Egy ismerősöm is. (igaz, ő 4 nappal később, de ez igazából lényegtelen.Eddig a pontig stimmel a két szállítás:
2019-07-03 16:14:00 The item is on transport to the country of destinationAz övében ezután már nem sok történés van, ma kézhez kapta a telefont.
Ellenben az enyém, az nem tudom merre jár:
2019-07-04 23:35:00 International Office Of Exchange,Consignment departure
2019-07-04 23:35:00 Gbasma,Send item abroad (Export)Ha rákeresek erre a Gbasma-ra, ez valami angol postakód, én csak remélni merem, hogy nem valahol Anglia felé kolbászol a telefonom...
-
Xiaomi Mi 9 4G Phablet Global Version 6GB RAM!
Pontokkal csökkenthető!
Ár: 369.99$
[link]Xiaomi Mi 9 4G Phablet Global Version 128GB ROM!
Kuponos ár: 402.99$ GBM9128BLUE
Ár: 409.99$ Pontokkal tovább csökkenthető!
[link]MECOOL M8S PRO+ TV Box with Voice Remote Control!
Kupon: GBCNM8SPRO
Ár: 29.99$
[link]Aqara Smart Motion Sensor International Edition!
Kupon: GB007DEAL
Ár: 8.39$
[link] -
prsq
aktív tag
Akartam venni egy ilyet, de rájöttem, hogy nincs, amit egy hónap múlva postáznának, az biztos nincs. (Azt már tudom, hogy amit holnap, az sem biztos, hogy van.)
-
Digitalpimp
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest