Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
válasz
amadeus11
üzenetére
Én vettem valamit, amit 6 hétig nem adtak fel, most kaptam refundot.
(Közben amúgy a linkje 404 lett.)A refund előtt felajánlották, hogy cserélhetem valamire. Hát balszerencséjükre megtaláltam ugyanazt, csak olcsóbban. Írtam, hogy arra cserélném.
Írt vissza Daisy, hogy sajnos az sincs raktáron.
Na akkor linkelem, mi az, ami nincs raktáron, aztán mindenki alkosson véleményt. -
HXY
addikt
Valaki meg tudná nekem kérdezni, hogy most van-e ebből? [link]
Nekem azt írták, hogy nincs. Kíváncsi lennék, hogy annak mit mondanak, aki még a vásárlás előtt van.
-
rozsi71
tag
válasz
WestBam
üzenetére
Hát nem tudom...Én is rendeltem valamit, 04.30-án. Akkor május 6-7-re vállalták a postázást. Azóta csak tologatják, már 20-21-nél járunk. Pedig készleten van. Ők írták. Nagyot csalódtam bennük, kínai webshoppal még nem jártam így. Ez volt az első rendelésem a GB-től, de azt hiszem az utolsó is. Remélem a pénzt vissza tudom szerezni tőlük, mert a termékről már lemondtam...
-
HXY
addikt
Honnan lehet tudni, hogy mikor van egy termék azonnal készleten?
Erről van szó: [link] -
bl4ze
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Beért, átment FEUCHT-on is most jön az "izgulás" rész, hogy ne lopják el.....

We, 15.05.2019 10:30 Radefeld, Germany
The international shipment has been processed in the parcel center of originTh, 16.05.2019 06:35 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. -
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Ha vásároltam egy terméket, ki is fizettem paypallal, de még nem indították el a szállítást, akkor le tudom mondani a rendelést?
Ha igen, a teljes vételárat visszakapom? Vagy hogy van ez? -
alex89
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Így látom én is, miért fizetnék olyan dologért plusz pénzt aminek teljesen alap dolognak kellene lennie.
-
KatonaT
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nekem volt, amikor nem jött meg a 70 000-es telefonom, első szóra visszafizettèk.... Mondjuk igy buktam a 2000 forint biztositasi dijjat, de amint eltelt a 60 nap, másnap visszakaptam a pènzem
-
bul07
nagyúr
válasz
alex89
üzenetére
Ragaszkodj a full refundhoz, elsőre próbálkoznak hátha el tudják csalni valamennyi részét
Több levélváltásra is szükség lehet
Csak akkor paypal ha tényleg nem tudtok dűlőre jutni, és mindenképp kérd hogy kerestessék a csomagot, paypal vitában ez is számíthat hogy kérted ezt
-
alex89
senior tag
válasz
KatonaT
üzenetére
Telefonhoz képest kis érték volt, mert készletkisöprésben vettem. 80$ volt a 4/64gb-s Vernee M5, ezt tudtam levinni pontjaimmal 60$-ra és most kapnék ugye 30-at.
Igazából nem szoktam kötni semmire sem, régebben legalábbis úgy vettem ki, hogy az volt az általános vélekedés, hogy fölösleges plusz költség meg ott a paypal stb.. Majd most kiderül mennyire lett volna fölösleges
-
bl4ze
veterán
Mostanában rendelt valaki GB-ről EU prio-val?
Mennyi idő jellemzően az átfutási idő?
Nekem 11 napja van úton egy cucc CN raktárból:03.05.2019 19:11
DP DHL : Electronic notification of shipmentKöszi.
-
draco31
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Visszaadták a pénzem tegnap.
Most megrendeltem az akciós változatát, fizetés is meg volt, jött is sms a bankomtól hogy elment a pénz.
Most meg jött email hogy nem fizettem még ki.
Paypalra is ha belépek, akkor ott szerepel a fizetésem.
Írjak ismét nekik, hogy gond van?Szerk. most látom, hogy valahogy bekerült még egyszer a kosaramba, de eddig nem is jelezte, így akkor megoldódott.
-
bertokl
tag
válasz
Okosandroid
üzenetére
Mindkettő 05.02-án érkezett meg, 03.15-én érkezett Belgiumba, szerintem itthon állnak heteket a kicserélő központban ezek a regisztrálatlan csomagok. Van remény.

-
amadeus11
senior tag
Van remény! A két hónapja rendelt ezer forintos egerem ma megérkezett!

A két hete rendelt cucc előbb ért ide. Még egy csomagot várok a héten a tracking szerint már a postán van. -
sambenez
addikt
válasz
Okosandroid
üzenetére
Az attól függ milyen TN van hozzá. Ha LVS kezdetű akkor még akár meg is jöhet, mert ez a belgiumba érkezést jelenti ebben az esetben. Bár azért 2-3 hét alatt az is meg szokott érkezni ezután a bejegyzés után.
-
Okosandroid
tag
Sziasztok. Gearbest oldalon ezt az üzenetet kapom április 17 óta:
2019-04-17 16:17:02
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.Szerintetek van még esély a csomagom érkezésére? Lassan 1 hónapja nem ad életjelet magáról.
-
tobias40
veterán
Sokan vettek itt ilyen lámpát.
Nekem is megérkezett 5 munkanap alatt,szépen dolgozik a telefonos appal.
Viszont a távirányítót nem tudom hogyan kell összehangolni a lámpával.Segítene benne vki?
Köszi!
-
bekecs76
tag
Sziasztok!
A rövid történet az, hogy rendeltem valamit, ami hibásan jött. Megreklamáltam, levelezgettünk oda vissza és felajánlották, hogy küldjem vissza a terméket és ők 1.vagy küldenek másikat, 2.vagy visszafizetik a vételárat, 3.vagy jóváírják GB vallet. Ezután én kértem egy másikfajta megoldást, hogy inkább megtartanám a terméket, de írják jóvá utólag az 50%-át amit levásárolhatnék, valami másik termékre. Erre ők ezt írták.Dear Tamás,
Thank you for your order with Gearbest.
We sincerely apologize for any inconvenience.
As you are a valued customer ,we have submited our superior whether we can give you an exception.
As a result,we have made a big concession that we can refund you 30 USD at most .
Please note that these are all exceptional solutions and will be recorded in our system. Such solutions will not apply to future orders.
Please confirm whether we can go ahead with the refund 30 USD to your wallet now.
Thank you for your patience and understanding.Best Regards
Daisy.Yang
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/Most ezt hogy értsem? Visszaküldtek 30dollárt a paypallra? Vagy a My GB wallet-en kéne lennie? Mert sehol nincs meg ez a 30 dolcsi... Vagy egy-két nap múlva jelenik csak meg?
A google fordítóval próbálom megérteni, de nem teljesen tiszta. -
Nikaré
őstag
Mit jelent ennél a szállításnál a zárójelben lévő X ?
Netherlands Registered(X) -
ngyjns
tag
Üdv! Mit csináljak, március 7-én rendeltem egy cubot x19 telefont, azóta sem jött meg a követési szám CY...........DE, március 30 óta van magyar postai nyomkövetésem, de semmi. Küldemény átadása nemzetközi szállításra van írva DENUEB helyszínnel, hogy lehet gearbesten intézkedést kezdeni ez ügyben, visszakérni a paypalon átutalt pénzt, van még esély, hogy megjön?
-
draco31
veterán
Hali!
Harmadikén rendeltem egy xiaomi fülest 10.500-ba volt akkor. Most nézem, még nem postázták, és most csak 8500-ba kerül.
Nem volt irva, hogy nincs raktáron, vagy ilyesmi, így vissza tudom vonni, és az olcsóbb áron megvenni? -
bl4ze
veterán
Urak, EU Priority sarc nélküli külemények mostanság milyen időket futnak?
Nekem van egy 270 USD értékű cuccom, így áll jelenleg :03.05.2019 19:11 DP DHL : Electronic notification of shipment
Köszi.
-
barkzso
csendes tag
Hmm... Ez nem túl biztató

-
peestike
senior tag
Nagyon kíváncsi lennék rá egyébként, hogy
1. Hány ember
2. Mennyi pénzét forgatják
Minimum 60 napig az ilyen húzásokkal... -
peestike
senior tag
válasz
barkzso
üzenetére
A parcelsapp talál valamit, kb nekem a raktáron belüli mozgás jön le belőle. Ez meg nem tudom, hogy jó e valamire...
-
barkzso
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
Ti találtok a csomagomról valahol valami infót (mert én nem)?Csomagszám: NL15562539688628
Követési szám:
RU301422825NL Frissítés szerint 26/04/2019 11:24:24 AMMegrendelés dátuma: 11/04/2019
Netherlands Registered(PDM)
Ez egy mobiltelefon.
Köszi!
-
alex89
senior tag
Sziasztok!
Volna egy rendelésem, valamilyen tréfamentes szállítási móddal CY.....DE számmal , elméletileg 10-22 nap alatt meg kellett volna érkeznie. Március 20-án adták fel, de sajnos ez azóta sem jött meg. Úgy veszem ki, hogy az EU-ba megérkezett németországba, de onnan nem mozdul több mint 30 napja. Nyitottam Ticket-et, már harmadik-negyedik üzenetváltásnál tarunk, de csak megy a rizsa, hogy kérdezzem meg a postán (minek mikor nem érkezett meg az országba sem
) , meg hogy az ünnepek, meg a lassan frissülő tracking meg stb... Mit tegyek jelen esetben?
További probléma még az is, hogy ebbe a rendelésbe beletoltam az összes GB pontomat, az ilyenkor elveszett?[kép] 17track
[kép] magyar posta
köszi
-
Nikaré
őstag
Most én is kérdezek. Így még nem jártam.
Rendeltem kettő különböző terméket egyszerre, kaptam egy TN -t, nagy nehezen feladták ok, de jó!
Megérkezett átvettem a csomagot, kibontom, csak az egyik van benne.
Arra nem képesek, hogy írjanak valamit, hogy csak az egyiket küldjük a különbséget vissza utaljuk.
Nyitottam tiketet kíváncsi vagyok mit válaszolnak?!Szerintetek elhajtanak?
-
ace22
tag
válasz
rozsi71
üzenetére
Talán, de a PayPal abból él, hogy védi a vásárlókat, ezért könnyebb a reklamáció és a pénz visszaszerzése, ha nem azt kapod, amit ígértek.
A bankkártyával fizetett vásárlást max. a kibocsátó banknál "chargeback" eljárás indításával tudod visszacsinálni, de nem ingyenes és nem biztos, hogy neked adnak igazat.
-
prsq
aktív tag
-
rozsi71
tag
Sziasztok!
Új vagyok GB téren, lenne egy kérdésem. Április 29-én rendeltem egy terméket: [EZT]
A shipping time-ot napról napra tologatják, nem akarják feladni. Hogy működik ez a Gearbestnél? Meddig kell várni, hogy feladják?
Az eddigi kínai rendeléseim más helyekről két-három nap alatt postára kerültek, ezért fura ez nekem.Köszi.
-
tigipuf
senior tag
-
bekecs76
tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy rendeltem a Gearbestről egy androidos média box-ot, és úgy néz ki, hogy hibás a cucc. Meg szeretném reklamálni a dolgot, de fogalmam sincs, hogyan kell. Abszolút nem ismerem az eljárást, meg ezt az oldalt sem. Most rendeltem innen először. Angolra is a google fordítót használom, ami nem a legtökéletesebb módszer, de azért nagy segítség.
Szóval le tudná írni valaki, lépésről lépésre, hogy mi a menete egy ilyen dolognak? Csak simán írjak az e-mail címükre? Vagy van valami funkció az oldalukon? Én nem találok ilyesmit. Azt szeretném megpróbálni kiharcolni, hogy küldjenek egy másikat. Nem feltétlen a pénzt szeretném visszakapni, hanem egy jól működő termék kellene, ez helyett. Köszönöm. -
ace22
tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Addig is náluk van a pénzed (talán a PayPal is részben ad nekik valamit, nem tartja vissza az egész árat, ha pedig hitelkártyáról közvetlenül fizettél, akkor náluk a pénzed teljesen), no meg ha már elkötelezted magad, akkor valószínűleg vársz még egy kicsit, amíg beérkezik az áru. Rosszhiszeműek azt is megteszik, hogy kamu tracking number-t adnak, amivel még tovább húzhatják az időt.
Van pár magyar webshop is, amelyik olyasmit árul, ami nincs is raktáron, de ha már megrendelted (és fizettél), akkor ők is megrendelik Kínából, és ha megjön egyszer, kiszállítják (jobb esetben).
Ha nem akarsz várni a rendelésedre, határozottan írd meg nekik, hogy pénzt vissza. Ha automata üzenetet kapsz, vagy mellébeszélnek, írd meg még egyszer, de legyen benne a "PayPal" és a "dispute" is. Ha GB pontokat vagy walletet kínálnak, mondj nemet, és 3-4 levélváltás után visszakapod az egész összeget. Legalábbis eddig így volt, azelőtt pedig rendesen leszállították a rendelést, de változott az "üzleti modelljük". :-(
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2019.04.01-ei rendelésem ami még mindig csak "Fizetett" státuszú, három kisebb dolgot rendeltem benne együtt, amiből 2 tutira nincs nekik készleten és folyton csak hátrébb tologatják náluk a dátumot a lehetséges feladásnál. Nem értem mi a francnak tesznek fel így dolgokat ha nincs nekik, és hetek - hónapok alatt se fogják tudni beszerezni.
Írtam nekik support-nál, hogy mikor fogják végre küldeni a rendelésemet, de csak annyit válaszoltak vissza hogy talán 2-3 hét múlva beérkeznek a hiányzó cuccok. Még egy kicsit várok, de aztán törölni akarom a rendelésemet ha 1-2 hét múlva se lesz még mindig semmi. Addigra a rendeléstől számított 60 nap is elmúlik lassan.Ha majd törölni szeretném a rendelésemet és visszakapni a kifizetett pénzt, akkor náluk jelezzem ezt, vagy pedig PayPal-on nyissak majd dispute-ot?
Nem szeretném ha csak a pénz felét akarnák majd vissza adni, és mindenféle hülye pontokat helyette, meg hogy a GB Wallet-re tegyék át a pénzt, mert tudom hogy mindig ezekkel a hülyeségekkel jönnek mindenkinél, csak hogy a a pénzt ne kelljen vissza adniuk. -
bl4ze
veterán
EU Priority Line shipping, egy pre-sale Xiaomi termék, megjelent a tracking :
CY14164xxxxDEtrackitonline : 03.05.2019 19:11 DP DHL Electronic notification of shipment
1tracking (ezt adta GB) : To: Hungary From: Germany
2019-05-04 02:11:00
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
2019-05-04 16:12:40
Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-05-04 10:12:36
Shipping Label Printed.
2019-05-04 10:12:33
Confirmed & Prepared For Packing.
2019-05-03 19:51:06
Order Created.Kérdés: ezt DHL express hozza,vagy a "sima" DHL azaz MPL autóval érkezik majd? (gondolom utóbbi)
Illetve : mostanában milyen időt futnak ezek a sarc mentes EU Prio-k GB-nél? Feucht még mindig "lopós" ???
Köszi
-
faresz5
aktív tag
válasz
tknof1871
üzenetére
Én bizonyos dolgokat nem veszek gearbesten.(pl telefon, tablet, az utóbbi időben 2-ből 2 elveszett szállítás közben és átlag 1.5 hónap múlva nagy kínkeservesen a paypal adta vissza a pénzt.) Hozzá teszem,hogy rutinos vásárlónak számítok, ha azt vesszük,hogy mióta rendelek kintről magamnak , illetve barátoknak. Másik,hogy mostanában nincsenek (nagyon ritkák)jó akciók gearbesten, máshol olcsóbban meglehet venni akció nélkül ugyanazokat a portékákat. De ezt nem csak én figyeltem meg nagy valószínűség szerint.
Hogy mit és hol érdemes venni, az az ár, illetve a szállítás módja határozza meg számomra. Szóval azért az nem mondanám,hogy nem érdemes semmit venni gearbesten, csak tudatos vásáslóként kell működni. -
pumsz
tag
Nem ide szerettem volna írni, de már nem tudom törölni, bocs!
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítene privatban vagy akar itt, hogy mi a menete annak ha valamit visszakuldok Kínába garancia miatt postával?
-
atyca
senior tag
Pont nem érdekelne, hogy sárga.
De még nem is működik rendesen....
Csak a GB produkálja ezt, lehet, hogy valamelyik bővítménnyel akad össze.
(LastPass????Valaki használja ezt a jelszókezelőt esetleg?) -
Beni2360
félisten
Én meg úgy utálom az a sárga szít, hogy ki sem tudom fejezni magam. Borzalmas ronda.

-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Asztali gépen az utóbbi időben ez fogad.Oops!
The system encountered an error, please contact the system administrator !!Frissítés után rendesen betölt az oldal, de aztán a következő kattintásnál kezdődik minden előről....
Megoldás?
-
viktorhu
veterán
válasz
faresz5
üzenetére
Egyébként a bot is élő személy lehet. Egyszerűen az ilyen ügyfélszolgálatokon produktivitás alapján ostorozzák az alkalmazottakat, így nincs idejük elolvasni igazán a ticketeket, csak bekopiznak a megoldástárból egy sablonválaszt. Aztán ha kitartó vagy, kénytelenek elkezdeni olvasni és válaszolni.
-
faresz5
aktív tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Nem sok jóra, paypal védelem ha nincsen már csak a jóindulatukra számíthatsz. Először értetlenkedni fognak, majd videót kérnek meg képeket(már csinálhatod is). Majd sajnálják nagyon a károdat és felajánlanak 5 dollárt,azt is walletre. Itt kezd el izgalmas lenni a történet.(ez a második hét levelezés után fog történni előtte csak sablon válaszokat kapsz, majd ha túlélted a bot által küldött válaszokat akkor kapsz egy élő személyt.) Azután apránként felvelé viszik a pénzt és talán eljutsz az 50%-s visszatérítésig. Esetleg felajánlják,hogy javítsad és állják a javítási számlát ha x dollár alatt van.
Szóval sok türelmet és még több szerencsét. Nagyon bonyolult angol mondatokat ne írj nekik, mert szintén nem akarják majd megérteni mit akarsz. CSAk tőmondatokban. -
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok,
Január végén rendelt Xiaomi Stratos okosóra töltés közben megolvadt, kiesett a HR szenzor üvege és használhatatlan.
Adtam fel ticketet. Mire számíthatok?
-
amadeus11
senior tag
Tavaly előtt rendeltem sok kisebb értékű cuccot Gearbestről, rendre a 20, napon megérkezett mind. Az idén többször kellett törölnöm a rendelést, mert nem bírták hetekig beszerezni az árut- de azért feszt árulták- egy egerem öt hete úton van, egy másik cuccomat 3 hétre rá most sikerült talán postázniuk. Egyre megbízhatatlanabb a cég.
-
Lomas
tag
Április 12-én rendeltem egy xiaomi meteorite led lámpát, pp-vel fizetve, EU pr. line, biztosítva, 15-18 nap várható szállítási idővel, de még mindig csak fizetett státuszban van. Szerintetek írjak rájuk, vagy várjak 18 napot, és a "termék nem érkezett meg a becsült szállítási idő alatt" című ticketet nyissam egyből? Kéne a cucc, mert jó áron volt, nem akarom lemondani. Amúgy már baromira kíváncsi lennék, mikor jön el az az idő, amikor egy rendelésem gond és probléma nélkül megérkezik a GB-től... Mert eddig nem jött össze nekik. Októberben reggeltem, ez az ötödik rendelésem, 2 csomagom elveszett, egy pedig rendelés után 3 hónappal később érkezett meg. Adtam még egy esélyt, de kezdem úgy érezni, ezt a céget jobb elfelejteni... Sok helyről rendeltem - több száz rendelésről van szó - sehol nincs ilyen...
-
Met
nagyúr
Rendeltem egy cuccot, 1 hét alatt nem bírták feladni.
Nyitottam tiketet hogy kérem vissza a pénzt.
Wallet-ra akarják küldeni de ha az eredeti fizetési helyre (Paypal) kérem akkor írjak nekik.
Ennek van költsége? -
Zakerator
újonc
válasz
Yasofix
üzenetére
Üdv minden fórumozónak.
Témába vágnak annyival, hogy nálam is ez a szituáció hogy elvileg Hollandiában parkol, igaz nem gearbest-ről rendeltem a telefont hanem bangood-ról 2019.04.08.-án.
Az áru 17.-én lett átadva nemzetközi szállításra.
Kitudja, lehet együtt várakoztatják őket míg több csomag egybe gyűlik, aztán köldik tovább, vagy tömeges lenyúlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) , meg hogy az ünnepek, meg a lassan frissülő tracking meg stb... Mit tegyek jelen esetben?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)