-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
És a Gearbest van olyan cég, hogy nemigen kockáztat meg fake kártya eladást...
Bizony-bizony, ők küldték ki nemrég azokat a hibás/kamu pendrive-okat. Szóval a GB név még önmagában nem garancia.
-
Beni2360
félisten
Crytal diskmarkkal szoktam tesztelni. - bocs de evvel csak a kiválasztott mennyiségű adat írás-olvasást tudod tesztelni azt nem, hogy FAKE-e vagy sem.Az evvel kell a progival kell tesztelni: H2testw Ez majd végig írja és olvassa a teljes kártyát akkor majd jelzi. hogy jó-e vagy sem.
-
Hurkafej
aktív tag
Köszönöm, most is van akcióban 64Gb MIXZA is, 12$ - pontok.
Az olvasási sebesség nem hátrány, de inkább nekem az a lényeg, hogy ne hátráltassa az eszközt írásban, tehát mondjuk ne szaggasson a felvétel, mert rossz lenne a kártya. -
Killerlaca
senior tag
Köszi
Nem ide tartozik,de hátha találkozott valaki ilyen gonddal.
Vettem egy Teclast X98 Plus 3G-t és vettem rá egy üveg fóliát. A gond az, hogy azóta elég rosszul reagál a telefon főleg ha húzni kell valamit nem érzékeli folyamatosan az ujjukat. Tudok ezzel mit kezdeni szofveresen vagy szedjem le róla. -
törölt tag
Köszi, bár most nem tervezek venni belőlük.
Amúgy megadtam az adatokat, erre azt küldték a válaszban, hogy nem tudják beszerezni az akksikat.
Így kell a többi termék, ami projektor, vagy töröljék a rendelést és visszakapom az árát.
Most ilyenkor ha kérem a projektort, akkor számítanak fel szállítási költséget?
Mert olyan mintha azt akarnák, hogy kérjek refund-ot, de akkor meg megint bele kell raknom 5db 99centes cuccot a csomagba, hogy ingyen legyen a szállítás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Yettel topik
- Synology NAS
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged