Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
pelenka35
üzenetére
DENEUB, Feucht-on keresztül? Akkor számolhatod a napokat mikor telik le a 60 nap és reklamálhatsz.
Vagy rögtön írhatsz Silent77-nek és majd ő segít rendezni, mint ahogy itt már sokaknak.Nekem is eltűnt november 20-án Feucht-ba a telefon. Fel is ajánlották az újraküldést, vagy a visszafizetést. A telefon árát térítették volna vissza. A biztosítást nem, ami szerintem rendben is van, az egy külön szolgáltatás volt, nem a termék ára.
Kértem az újra küldést, majd eszembe jutott, hogy mi van, ha megint Feucht felé megy. Erre annyit válaszolt, hogy nincs készleten 10-15 munkanap mire majd küldik, de hogy merre azt nem írta. Gondoltam a 10 napba belefér ezért még egyszer írtam, hogy jó lenne ha holland postával jönne és biztosítás is lenne rá, mert mi van, ha megint eltűnik. Erre a választ, hogy ma feladtuk a csomagot, holland postával, biztosítás már nincs rá. Gyorsan pörög Kínában az idő
.
Egyébként vicces is volt, mert flash sale-be még 190db volt készleten a telefonból, mikor írta, hogy elfogyott.
A tracking szám már él, kíváncsi vagyok mikor fog megindulni. -
Beni2360
félisten
válasz
pelenka35
üzenetére
Na de azt az angol levelet nem a postától kaptad, hanem a feladódtól. Még nincs a postán a csomagod, kár fáradni. Majd jön az értesítő vagy a csomag.
Mint írtam létszámhiány van és egyszerűbb volt egy telefont megereszteni mint 3 értesítőt kitölteni. A saját postásunk még egy futball labda nagyságú csomagpakkot is kihoz mert tudja mi a csízió. -
Beni2360
félisten
válasz
pelenka35
üzenetére
1: Hát, hogy menjél a postára add meg az adataidat és kérdezz rá a csomagra.
2: Van olyan postahivatal aki nem viszi ki a csomagot, hanem bent gyűjti.
Nekem volt a héten egy telefonom, hogy van 3 nagyméretű csomag ami nem fér be a ládába és menjek be érte. Na felhívtam a postásunkat és mondta, hogy betegállományba van és a másik járatos is megkapta a járatát. Na ebből adódóan már nem fértek bele a táskájába (az egyébként bőven befért volna a ládába) csomagok. Meg lehet érteni. A 4.-t ami aláírós volt az kihozta. -
defy456
aktív tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Ahogy olvasom a dolgokat, nem sok értelme van a postát zaklatni, ugyan azt látják csak amit mi.
Elkezdtem zaklatni GB-t. Még nem reagáltak.
Elég fura, hogy mindenkinek ott tűnik el a telefonja. Nem értem GB miért nem lép a tökükre.
Azért ekkora összegnél elég szarul érzem magam. Én ha lehet akkor újraküldést kérek. Bár akkor is bukok rajta, mert 4 hónap alatt jön meg egy telefon... Annyi idő alatt már kihoznak egy újabb szériát(na jó, talán nem), de az értéke mindenféleképpen csökken. Ha visszafizetést kérnék akkor pedig a pénzváltásokon buknék sokezret. Sehogy sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.