Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
wierra #33977 üzenetére
Belengettem, hogy megkérdezem a PP-t is az esetről.
Jött is a válasz Wintertől, hogy a szállítási díjon kívül visszafizetik az összeget."As a gesture of good will, we will refund 350.64USD to your payment account.
Please kindly confirm that if we can go ahead.
Please let us know your decision. We will try our best to help you.
When you place the order next time, please don't forget to pay for the insurance.
Such exception will not be applicable for future cases and will be recorded in our system."Korrekt ügyintézés és sebesség.
-
havri1
félisten
válasz
wierra #33133 üzenetére
pp-vel fizettél? Várni kell még sajnos, az a 60 nap ide is érvényes. Történhet még csoda (én bízom benne!), de ha fizetéstől számítva 60 napon belül semmi változás, élj a kártérítési jogoddal. Aminek a menete: ticket, kerestetés kérése, majd a teljes összeg visszaigénylése. Ha GB nem mutat hajlandóságot, akkor PP-hez kell fordulni.
-
szochyo
csendes tag
válasz
wierra #26393 üzenetére
Legközelebb már én is okosabb leszek.Egyenlőre ezzel próbálkozok én is, hogy befizetés alapján vámoljanak és nem érdekel mi van hova irogatva. Közben meg próbálok kérni egy számlát pdfben gearbesttől,ha kapok elküldöm nekik azt is.Ha meg elkezdenek raktározási díjat számlázni akkor stornózom az egész fizetést paypalnál szerintem, gearbestnek meg indokként elküldöm a dhl levelezést aztán rendezzék le egymás közt.
-
válasz
wierra #26350 üzenetére
Remélem én nem járok rosszul, mert az én csomagomat hétfőn küldettem a postai ügyintézővel vissza, mert azt mondta, a vámon kinyitott csomagban nem az a 2 termék volt, ami listát küldtem, csak az 1-ik. A dolgozó javaslatára visszaküldettem velük (küldtem egy e-mailt a postának) és írtam a Gearbest-nek. Azért félek, mert a postától/vámosoktól nem kaptam semmit, csak egy telefont (ez nem bizonyító erejű sehol) igaz át sem vettem a csomagot.
Számíthatok ilyen esetben refound-ra a gearbest-től vagy futhatok a pénzem után (vagy csak az egyik termék ára után?!). -
Eclips21
őstag
válasz
wierra #26342 üzenetére
Igen, igazad van. Viszont ezt akkor se értem ha a csomagon nem gearbest szerepel akkor hogy fogadja el a gearbest-es néven futó akármilyen evidenciát, legyen az banki vagy paypal-os. Mert akkor ezen a logika mentén, ha gearbest van a csomagon és magánszemélyhez kapcsolódó evidenciát mutatok neki akkor azt is el kell fogadnia?
Szóval az egész egy kontrollálatlan vicc! Főleg úgy hogy kapok egy ref. számot ami alapján tudok kommunikálni... és semmit se tudok a csomagról, lehet hogy 100at rendeltem az nap és akkor én tudjam melyikről beszélnek? meg írogatják hogy elfogadom e költséget? mégis melyik csomag is az pontosan? meg mondják? ja hogy nem???
Szóval most szereztem egy kis tapasztalatot.
Azt mondasz amit akarsz, vagy elhiszi vagy nem.önbevallás vande hálistennek, kedvesen álltam hozzá és ő is hozzám! Ez legalább pozitív
amikor írtam az első posztot kb bevoltam pánikolva
de semmi extra csak nyugodtan kell kezelni
ezt is megtanultam
-
dugesz77
őstag
válasz
wierra #25829 üzenetére
Most nézem én is a beállításokat, gondolom nagyrészt ugyan az. Tényleg mindent lehet állítani. Amit írtam,hogy a sima fali kapcsoló 3 féle móddal tudja indítani azt is lehet állítani akár egyre is illetve mi legyen az alapértelmezett. Össze lehet párosítani a Miband-el,hogyha alvás észlel lekapcsolja a lámpát. illetve ha érzékeli,hogy a közelben van a párosított Miband felkapcsolja magát, távozáskor le kapcsolja . Van rajta egy midnight mód amikor az lámpának csak a középső része világit (fényerőben kicsit gyengébb mint a i MiJIA éjszakai lámpa) pont elég arra,hogy ne ess orra,illetve mozizás alatt kipróbálva is jó. Ezt is lehet állítani,hogy estétől reggelig menjen például mondjuk gyerekszobában. Tud napszakhoz megfelelően automata színhőmérsékletet állítani. Néztem ezt is be lehet vonni az automatizálásba. Én sem bántam meg a megvételét , hiába vettem dupla áron baromi jó kis cucc. Tudom a sorsomat... Meglátják ismerősök nekik is fog kelleni én meg rendelhetem majd
-
asddsa
tag
válasz
wierra #24802 üzenetére
Kezd elgurulni a gyogyszerem, EU expresszes projektor, kethonapja rendelve, $190 ert....
Gearbest Customer Support At12/19/2017 05:28:11
Dear Kovács,We apologize with this delay and sincerely regret to hear that you have not received your order.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However, as you are a valuable customer, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1) Resend the item upon repaying 50% of the order value.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 90 USD via PayPal.
Please confirm your shipping address again in this format:
Consignee Name:
Detailed Address:
City:
State (Province):
Postal Code:
Country:
Phone Number:2) Partial refund to your original payment account.
In this case, we can refund 90 USD to your original payment account.
Kindly let us know your decision.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
Best regards,
Juliana
Gearbest Customer Service
-
mexel
veterán
válasz
wierra #24802 üzenetére
Hagyd, úgysem értik az ilyen emberek.
( A környezetüknek lehet nagyon kellemetlen ha az életben is ilyen a stílusuk, de lehet hogy csak trollok vagyitt élik ki magukat mert máshol nem merik)
Tökéletesen érthető volt amit írtál, megnéztem a linket és már januárra tolták ki a várható szállítást. Régebben én is jártam így ( nem GB-vel) refund lett a vége másfél hónap után. -
bertokl
tag
válasz
wierra #24797 üzenetére
Nem vagyok sem a GB védőügyvédje, meg egy kanyi vasat sem kapok tőlük, és volt már nekem is negatív tapasztalatom velük, de gondoltam ne csak a negatív vélemény hangozzon el.
A több, mint 1 hónap valóban nagyon sok. Amennyiben sürgős lenne a készülék a számodra, érdemes megfontolni a refundot, és megvenni máshol, mert ennyit váratni a vevőt tényleg nem korrekt, ez nem kérdés.
Az aliexpressen úgy látom olcsóbb is, mit a GB-n, feltéve, hogy nem valami extra olcsó áron rendelted.
Mérlegelni kell, hogy akarsz-e még várni, és ha nem, a pénzedet vissza tudod kérni tőlük. -
-
KamuMazsola
őstag
válasz
wierra #23499 üzenetére
Gondolod, hogy azzal elkerülhető a kérdésáradat? NEM! Aki itt telesírja a topikot, hogy már mióta nincs infója, meg "szemét gearbest" az expresszt ilyen lassan küldi, fel sem adták még, meg ilyenek, az olvas összefoglalót?
Nekem is van eu-express csomagom, de én tudom, hogy miért kértem ezzel a szállítással, ki is várom az idejét. -
Real_Necro
veterán
válasz
wierra #21933 üzenetére
Mobilon én sem szórakozok ékezettel, bár átváltok asztalira, ha linkelni akarok. Nekem amúgy meg kényelmetlen lenne 5"-on asztalival szórakozni. Arról meg egyik felhasználó sem tehet, hogy a mobilnézet eléggé fapados... ez van, ezt kell szeretni.
Néha egyébként oda is jól jönne a kereső funkció, vagy az összefoglaló megnyithatósága... -
KamuMazsola
őstag
válasz
wierra #20807 üzenetére
Lehet túlbuzgó vagyok, de én a vásárlásról kapott pp igazolást, a banki kivonat oda illő részét és a termék weblapjáról képernyőfotót egy emailben elküldöm, így jól látszik, hogy mennyi az annyi. Nincs értelmetlen emailezgetés Oda-vissza. Mondjuk már jó rég került erre sor.
-
kispalsz
tag
válasz
wierra #20455 üzenetére
2 éves lesz, elég nagynövésű. Sokminden érdekli, alapjában véve vigyáz a játékaira, de az ördög nem alszik. Mondjuk elpakolni nem mindig szokott maga után....
Elektronikai kütyüket nem használ még, így neveltük ( mobil, távirányító, TV) , ilyen kisautóval gondoltam az ismerkedést.Amúgy kislány, de autózni szeret, autóval "brűgettyűzni" most kezdett. És természetesen egy tünemény
-
csuzda
aktív tag
válasz
wierra #18757 üzenetére
Az ország legszennyezettebb városában élek (Putnok), tőlem nyugatra 2km-re van egy téglagyár, az onnan jövő por itt száll le. Ezen kívül szegény város, az embereknek nincs pénze fára, így szénnel, gumival, használt pelenkával, műanyag flakonnal fűtenek. Ennek köszönhetően állandó szmog van a Sajó-völgyében. Délután 2-3 óráig tűrhető, onnantól megbolondulsz olyan szmog van.
Januárban az utcámat nem tudtam elhagyni (100m) és majd kiköptem a tüdőmet olyan rosszul voltam. Tavasszal, a fűtési szezon végén, szakadó esőben lazán lefutottam 2km-t és semmi bajom nem volt.
Ezért fogok venni egy légtisztítót, mert ha beüt megint egy hasonló kemény tél, akkor nem fogok tudni mit kezdeni magammal. Ha jól emlékszem a legnagyobb érték amit láttam, az az egészségügyi határérték több mint ötszöröse volt.
Gondolkozok, hogy a Xiaomi Air Purifier tudna-e segíteni a szobámat tisztán tartani. Remélem igen, de azt is legkésőbb szeptember végéig meg kell rendelnem.
-
cidalain
veterán
válasz
wierra #16857 üzenetére
még nem kell, mert most adták fel csak, határérték alatti éppenhogy, így a paypal igazolással sem fogok fizetni sehogyan sem.
a kérdés nem ez tulajdonképpen, hanem hogy mi alapján azonosítja a számlát a csomaghoz/fizetési bizonylathoz a nav?paypalnél order id van.
számlán csomag shipping number van, és egy nagyon általános terméknév (se gyártó, se konkrét típus)
csomagon az order id valszeg nincs rajtaés úgy tudom ezeket a kínai invoicokat eleve el sem fogadják, mert tudvalevő, hogy mindig kamu számokat írnak rá, nem a valós összeget.
-
válasz
wierra #16775 üzenetére
Ne tünjön már kötekedésnek, de ha neked ajánlottan küldenek valamit, az csak a feladónak lesz biztosított, mert a nemzetközi postai egyezmény szerint addig a feladó tulajdona, amíg a címzett át nem veszi.
Neki fogják kifizetni a biztosítási díjat és ez kompenzálná az ő veszteségét, miután visszaadja nekem a pénzemet, mert nem teljesítette az adás-vételi szerződésünket.
De a pénzt anélkül is vissza kellene adnia, hogy én ajánlott postát fizetek neki.
Lehet, hogy rosszul gondolom.Az említett két esetnél arra utaltál, hogy a pénzt visszakaptad? instant rebate
-
válasz
wierra #16753 üzenetére
Igaz, nincs köze. Figyelmetlen voltan a DPDUK szállításra.
De ha a DPD volt, akkor ők azért nem számoltak fel +költséget, mert a kínai raktárház kiírása ellenére, az UK DPD depóban lett feladva ide Magyarországra, ami így EU-n belüli mozgás volt.
Vagy ők is trehányan végzik a munkájukat, de az nem jellemző rájuk.
Az hogy ezt a Gearbest milyen trükkel csinálta meg, hát azt nem lehet tudni. -
válasz
wierra #16750 üzenetére
Ezt olvastam: UK-ből indult el a DPDUK szállításával ebből nem arra következtettem és más utalást sem láttam hogy: GB felületén "China warehouse" volt feltüntetve,
Arra írtam, amit olvastam. Az pedig átjött.
De nincs ezzel különösebb gond.
Mert nálad ez így volt az még nem a szerencsén múlt, hanem azon az áldatlan állapoton, ami van a Postánál és a végeredménye trehány munkavégzés. De erre nem célszerű alapozni.
De az így megspóroltak neked 27000 Ft-t. Ha erről volt szó. -
Vertigo18
addikt
válasz
wierra #16750 üzenetére
Mielőtt osztanád az egyik legsegítőkészebb tagot...
Abból, amit te eddig leírtál, abból nem derült ki ez a "deffekt", hogy China wh volt felírva, mégis UK Wh-ból érkezett. A kolléga segíteni akart neked az általad adott információk alapján azzal, hogy elmondja, ha esetleg nem tudnád, hogy "Brit-hon" az Eu-tagja, emiatt nincs már "külön" adó, vagy vámteher, ha onnan vásárolsz.
Te ezt tudtad, így számodra többletinfo volt, amiért nem kell fejet harapni. El se tudod képzelni hány, meg hány ember csodálkozik az áfa miatt. Egy csomóan már a "Brexit" miatt ki is léptették lélekben az Eu-ból Angliát.
Arról ne is beszéljünk, hogy a kolléga van, hogy egy nap 10x megkapja egy másik topikban ugyanazt a kérdést és mindre türelmesen válaszol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest