- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Egy nem akciós drága dologra rátolod, nem fizeted ki ,majd vagy megvárod hogy letejelnek a napok és úgy kerül vissza a pont , vagy törlöd és úgy
És meg is marad a pont
Amúgy legalább 10percig kerestem egy 20$ körüli dolgot amit lehetett pontozni, egyáltalán nincs már értelme a pontnak, annyira kicsi az esély hogy pont azt amit kinéz az ember lehet pontozni
-
FingR86
őstag
-
air
nagyúr
A 2-esben 2 antenna van szemben az egyessel, amiben csak 1 volt.
Így a szabványnak megfelelő értéket kellene hoznia, mert képes egyszerre két irányba kommunikálni. (A leírása szerint ez 150Mbit, mivel az n-es szabványt ismer. Persze tudjuk, hogy ez csak az elméleti határ.)
Ehhez képest nálam ha a telefonnal őrá csatlakozom nem a routerre, akkor a sebesség max. 24Mbit, a routerrel egy helyiségben, kb. 3m-re.
Ha növelem a távolságot a router és a repeater között, a sebesség drasztikusan lecsökken, 2-3Mbitre. Ha ugyanazon a helyen a routerre csatlakozom nem a repeaterre, akkor kb. 9-10x jobb sebességet mér a telefonom.
A stabilitása pedig kritikán aluli.
Lehet, hogy csak az enyém selejt, de mástól is olvastam rossz tapasztalatokat.
Ezért én nem ajánlom.
-
Flashy
veterán
nekem a fehér USB-s változat van, nem-Xiaomi routerekkel szuperül működik, ugyanazt az SSID-t szórja tovább, mint a másik kettő. a másik routeren semmilyen beállításra nincs szükség hozzá (amit amúgy nem feltétlenül értek, de ha működik, hát működik). ez olyan 5dollár körül szokott lenni kuponnal, 7-ért már meg lehet venni.
-
A Xiaomi hő és páratartalom mérő engem is érdekelne, sajnos komoly gondot tud nálunk okozni a pára.
Nem tudom amúgy erre gondolsz-e.
Ha igen, további kérdéseim tudnának lenni vele kapcsolatban, de azt már különösen OFF-nak érezném itt.
Írj kérlek privátot, ha feltehetek pár kérdést vele kapcsolatban, köszi! -
cidalain
veterán
Nem lehet hogy hozzacsap valami express postát?
Nekem mostanában mindig sok dolcsis posta az alapértelmezett. Át kell pottyinteni a free postára (vagy valami olcsó regisztráltra)De banggoodon most kuponnal 18 valamennyi.
Mi Band 2 topicban irtak ma -
Igen, ezt írtam, hogy add meg a címed újra, utána már nem fogja kérni.
Következő ablak a posta választó, ahol be tudod írni a pontokat.maestro87: U.A
Nálam tegnap óta nem kéri újra.
(#15548): Mi volt az első írásom? "Add meg a címet, utána már nem kéri, nálam a pontot is engedi."
Azt hittem ezen már túl van. -
petipetya
nagyúr
Egyszer az online cseten kértem rendelés törlést, és akkor megkérdezték, hogy hová küldjék vissza a pénzt:
- gearbest egyenlegre
- PayPal-ra
- közvetlenül a bankkártyámraA PayPal kérdésedre annyit, hogy az oda visszaküldött pénzt neked kell manuálisan továbbítani a számládra. Persze ha felhasználnád egy más oldalon (pl. Ebay-en) történő rendelésnél, akkor az automatikusan megtörténik majd egy új rendelés leadása során.
-
virkir
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest