- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Predator2 #6918 üzenetére
Sok kupon van mondjuk a FBGBES, de ha kupont használ az ember megváltozik az alapár így még magasabb lesz az ár
Pontot használj rá, az 30% engedmény
Ha van pontod akkor az általad linkelt lámpa ára lemegy $6.87-ra
Amúgy vagány hogy van érzékelője és ha előtte elhúzza az ember a kezét akkor kikapcsol [link]
-
WestBam
senior tag
válasz
Predator2 #5954 üzenetére
Nyugi, nekem ebay-es rendeléseimből is több korábbi és pár 1-2 nappal későbbi sem futott még be. Valószínű most pihenik ki az újévet a postások, esetleg fúj a szél a konténerhajók meg nem tudnak gyorsan jönni.
Mondjuk a januári rendelés miatt már jelentkeznék én is. Igaz aliról is tetűlassan jönnek mostanság a cuccok, a 60 napot már a második eladó hosszabbította meg 45 (!!!) nappal. Szerinted mennyire vagyok boldog? Ott aztán nincs mese, várni kell mert nem véd semmi míg le nem telik a szállítási idő.
-
Predator2
addikt
válasz
Predator2 #5801 üzenetére
Helló
Sajnos még mindig nem érkezett meg a kis lámpám. Elég sok rosszat hallottam a boltról, remélem nem gyarapítom a panaszosok táborát.
Február 01-én rendeltem de még mindig nem kaptam meg. Ilyen esetben hány nap után szoktatok az asztalra csapni? Tudom, hogy a Paypal 180 napig véd.
-
Kozy10
tag
válasz
Predator2 #5801 üzenetére
ha Borsosberényben laksz, Nógrádban, akkor szerintem nem gép generálja
http://www.trackitonline.ru-n még a súlyt is kiírja hozzá
ha még nem kaptad meg , holnap talán megérkezik, eszerint legalábbis már a helyi postahivatalban van -
Outlander
addikt
válasz
Predator2 #3698 üzenetére
Én pont tegnap refundoltattam egy rendelést.... mert 1 alatt processing volt...
Igaz csak annyit írtam, h ha nincs készleten akkor refundolják, mert az kell konkrétan, más nem...
Válasz a refund volt...
Szaal, ameddig nem shipped addig simán lehet.... ha készlerten van, akkor nekem max 2 munkanap volt a processing és a shipped között.
-
hpsafl
tag
válasz
Predator2 #3629 üzenetére
Nekem sem küldte el, de sem a PP sem a bank nem vont, se sms, se email a Banktól/PP-től, csak a GB-s email, hogy megrendeltem, és hogy sikeresen kifizettem. Már ez email és sms hiánya is gyanús volt, de 3 nap után sem vont le, így megnéztem a rendelésem, és ha jól emlékszem ott azt hozta, hogy nincs kifizetve, mert nem is volt. Ekkor kifizettem, és utána nem volt semmi gondom.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Predator2 #3629 üzenetére
Nekem mindig napokba telik, mire levonja a bank a kártyás (Mastercard) fizetéseket. Nem csak Paypal esetén.
De attól függetlenül úgy jelzi, hogy ki van fizetve, mert gondolom ilyenkor vagy a Paypal, vagy a Mastercard megelőlegezi a pénzt.
Szóval Nálad valami más is bezavarhatott, valószínűleg rendszerhiba. -
mrrr74
aktív tag
válasz
Predator2 #3595 üzenetére
Ma én is így jártam, kifizettem másodjára is, mert elsőre se sms, se e-mail, se PP-on nem írt semmit. Viszont GB szerint 2x kifizettem ( a GB-s státusz viszont fizetésre várt, látszott egy bankkártya ikon). Gyorsan megváltoztattam azért a PP-s jelszavamat
Kifizettem újra, akkor PP levél is jött, látszott is a historyban és s GB küldött újabb levelet, hogy fizettem.
Sztem rendszerhiba lehetett. -
Flashget
félisten
válasz
Predator2 #3588 üzenetére
Teljesen normális jelenség GB-nél ráadásul hétvége is van
17-én rendeltem chuwi billt kínából ami processing státuszban volt még csütörtökön este is, közben eu raktárban is megjelent. Kértem a rendelés törlését amit nagyon gyorsan még éjfél előtt el is fogadtak
Your order will be cancelled.
The status will become cancelled in 1-3 working days.Ez volt csütörtökön 23:45-kor. Azóta is processing még mindig, remélem kedd,szerdáig megtörténik a tényleges törlés és megrendelhetem eu raktárból amíg még van.
-
Kozy10
tag
válasz
Predator2 #3538 üzenetére
Nekem is csinált már ilyet, hogy kevesebbet mutatott paypalon mint amit a weboldalon(van is emiatt törölt rendelésem,mert azt hittem lemaradt a nyomonkövetés), valami bug lehet, de eddig mindig kaptam tracking numbert ha kértem, kivétel nélkül. ha felszámolta a végén ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest