Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne vedd át, majd visszaküldik.
Ha átveszed akkor pedig ki kéne fizetni.peterk: Nem kell átvenni ennyi az egész.
teljesen mindegy miért lett elküldve 2x.
Nekem is van 1 joybuy rendelésem amit 2x küldtek el. 14.99$ az érték. Megkért levélben, hogy ne vegyem át, vagy ha igen, fizessem ki. -
walakyb
tag
Óriási tévedesben vagy. Ennek nulla köze van az empátiahoz, ennek alapvető emberi tulajdonságnak kellene lennie. Egyébként kérdezz rá nyugodtan rendőrnél, ugyvednel, akárhol, ez a dolog bizony lopásnak minősül.
Ami meg a rossz tapasztalatot illeti. 50+ rendelésen vagyok túl (tudom, nem hatalmas szám, de azért nem is kevés), voltak filléres dolgok is, bár ezeket általában 20-25 dolláros parkolóban rendeltem, valamint műszaki cuccok is 20-150$ között bőséggel. Ticketet 3 alkalommal kellett nyitnom (volt köztük hibás termék is), minden alkalommal teljesen korrekten le lett rendezve a dolog.
Egyébként meg pont hogy az ilyen hozzaallas miatt ilyen fasza a magyar vevők respektje mindenhol...
De azt hiszem, tok fölösleges bármit írnom, úgyse jut el a mondandóm.... -
walakyb
tag
Emlékeim szerint nem GB hiba volt, hanem te valasztottál DHL-t.
Ha TÉNYLEG véleményre vagy kíváncsi: ha a másikat is vamoljak, beszélj a GB-vel, kérdezd meg tőlük, hogy mi legyen (értelemszerűen vamolas előtt, és azt is írd meg, mennyit kell kifizetni rá). Biztos, hogy értékelni fogják. Ha nincs vám, akkor jó eséllyel más valami megy, de ha mégis valami fals dolog (pl meg 1 kamera), akkor is ticket a GB-nek.
Igazság szerint még akár így is jól jarhatsz, de én biztos lekopnem magam, ha nem ezt csinálnám... -
kokii
tag
Az üzenet előtt amire válaszolok és utána is volt hozzászólásom, de talán ebben összegezve van a sztori.
Most újabb történés van. A csomagot megkaptam, de ugye alapból nem lehetett neten elérni az invoicet. Miután elkértem ticketben, pár napra rá (ilyenkor már megjött a csomag) megjelent egy Tracking 3 a splittelt orderemnél, ahol elérhetővé vált az előbb említett invoice.
De a lényeg, ma nap végén jött az sms... DHL csomag. (ami egyezik az invoice trackingjével).
Ezek az okosak feladták mégegyszer a cuccot?Történt valakivel már ilyen?
Ha átvenném (ugye csak az áfa lenne megint, +DHL díj...) kamera/árban jól jönnék ki a megvámolásokat is számolva átlagban (ehhez helyet kéne találnom neki, vagy elpasszolni...), de ez azért macera, +fogalmam sincs, hogy ténylegesen mi van a csomagban.. Mi ez az egész? Mi van ha nem fizetem meg a vámot, mivel nem is rendeltem semmit? :S -
zsolti72837
addikt
Botrányos akkor.
Nekem a GLS tetszik eddig, szerintem a legjobb futárszolgálat. Minden csomag rendben volt.
Mondjuk múltkor lengyelből a csomagom a DPD hozta, azt hittem lesz gubanc a kiszállításkor. Csütörtökön vagy pénteken adták fel. Vasárnap vagy hétfőn kaptam emailt, hogy xx:xx és yy-yy között hozza a futár a csomagot. Xx:xx után 2-3 perccel jött a telefon, hogy otthon vagy-e és hozhatja-e a csomagot. Mondta pár perc és jött is.
Minden rendben volt. Csomag nem sérült, meg semmi ilyesmi. -
walakyb
tag
Nem gondolom, hogy a GB be fog nyelni egy 64 dolláros rendelésre 40-45 dollárnyi fizetendőt, de azt se gondolom, hogy rendben lévő lenne az ő nyakukba varrni. Ahogy korábban is írták, ha áfamentessel rendelted volna, és ahelyett dhl, akkor jogos. Így...
a végösszeg (pontos számolt árfolyam híján nem tökéletes) a 64 dollár áfája (ez cirka 4750 Ft) + a 6000, azt nem tudom, erre van-e áfa. -
x64
aktív tag
A másik kérdés, hogy te dobtad kétfelé, vagy a GB, önkényesen. Mert ha te egyben rendelted meg Europe Registered-del, és ők a felét úgy küldték, a másik felét meg DHL-lel (expedited), akkor teljesen jogos, hogy fizessék ők a vámkezelés MINDEN költségét (azaz az eljárási díját és az ÁFA-t is), mert nem úgy küldték, ahogy rendelted, és közvetlenül ez okozta az extra kiadást.
Erre szerintem nyugodtan hivatkozhatsz.
Viszont ha te választottad a DHL-es küldést, akkor szopóroller... -
bertokl
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- (új) Darmoshark Motospeed X6 Max black gamer egér (PAW3950+Realtek chip, Dual 8K, 43g)
- Jackal RM-NWLR fehér 45cm LED körfény, körlámpa, ring light távirányítóval/álvánnyal
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Eladó Wraith Prism AM4 RGB hűtő ÚJ!
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest