Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imis

senior tag

válasz Silent77 #30645 üzenetére

Ismersz Te engem? Egyébként meg a szomszédom a support :DDD

Itt minden 10. hozzászólásban felmerül a GB negatív hozzáállása a problémás ügyeikhez, hiszen ezért nyitottad a topicot. Mert persze ha nem merülnének fel kérdések, akkor minek tartana 30ezer felett a hozzászólások száma.

Az hogy négy-számjegyű rendelésed volt már, ami valahol 1000 és 9999 között, szép teljesítmény /ha igaz (sicc :DDD )/, de nem hiszem el, hogy sohasem futottál bele problémába.

Ha meg "Nálam nem volt még rendellenes dolog, biztos véletlen.", azaz nem volt problémád, akkor az "1-2 dologgal, amivel valószínűleg tisztában" vagy nem jelent egy széleskörű tapasztalatot, szemben azzal a sok hozzászólóval itt a topicban, akik már megbántak néhány üzletet a GB-n vagy másik webshopban.

Nekem ha azt mondja az eladó, hogy van raktáron és holnap feladja, akkor én egy hét múlva megkérdezem, hogy miért nem adta fel még. Ez ilyen egyszerű. Szaván fogom, ha egyszer megígérte, ez a vevő joga és nem az, hogy kusban legyen 2 hónapig. A postára adás és a szállítás két különböző dolog. A szállítást kivárom, az nem az eladón múlik.
    Tudod vannak "tudatos vásárlók". :DDD

Új hozzászólás Aktív témák