Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
válasz
xcvbxcvb #31770 üzenetére
Kérj nyomozást a csomag után, kérj hivatalos dokumentumot az eredményről.
Persze ebből soha nem lesz semmi, mert nem fognak nyomoztatni a csomag után.
Ezekkel a panaszokkal már nyugodtan fordulhatsz a Paypal felé, hogy az eladó nem tesz eleget a kötelességének és nem keresteti az eltűnt csomagot.
De szerintem egy 2 hónapot várj, amíg vitát nyitsz a Paypal felületén.
Addig a Ticket-en kérd a nyomozást a csomag után. -
deakgabi
csendes tag
válasz
xcvbxcvb #30900 üzenetére
szia. ez a refund engem is erdekel, mert en meg eu priority line-al rendeltem majus 19 en egy telefont, amit junius 20-an keszitettek el, majd a nemetektol juli 20-an inditottak el dhl-el, de valahogy nem akar megerkezni... mar irtam nekik tobb ticketet, de azt mondtak, aug 23 elott lecarjak a reklamaciom. pontosan hogyan tortenik a refund? gearbesten inditod, vagy a paypalon?
-
bertokl
tag
válasz
xcvbxcvb #22954 üzenetére
A névre való keresés nem sok eredményt hozott, csupa Mediatekes találat volt, így beletellt egy kis időbe, mire találtam valamit.
Ha Lenovo TB-8703F, vagy Lenovo TB-8703X a tablet pontos típusa, akkor ez a szerelési kézikönyve.
Ebben részletesen le van írva a csere menete is és, hogy L15D1P32 típusú akkumulátort igényel.
De szerintem se állj neki szerelgetni, nyiss előbb egy ticketet, fotókkal, videóval, nézd meg mit ajánlanak.
-
Beni2360
félisten
válasz
xcvbxcvb #22954 üzenetére
Ahhoz szét kell szedni és megnézni az adatokat, méreteket én is így tudtam a GPS-be akut rendelni.
Nem véletlenül idegen töltőt kapcsoltál rá és amiatt lett a gubanc. Mert van itthon szupi töltő jó erős minek a sajátja jelszóval. Nem egy nagy aksi van benne. És az elektronikáját sem nagyon ismerjük. Ne vedd sértésnek ami a végi írtam. De előfordulhat gyári hiba is. -
cidalain
veterán
válasz
xcvbxcvb #22951 üzenetére
Rugalmas. Ha tudsz bele akkut szerezni, akkor erdemes reszleges refundot kerni, amibol meg tudod venni. Az itthoni szerviz nem fogja neked ezt 15 alatt megcsinalni, ami meg nagyjabol 50%-os refund lenne, annyit nem hiszem hogy adnanak.
Epp ezert kulfoldon neznem meg, hogy mennyiert tudsz akkut venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- (új) Darmoshark Motospeed X6 Max black gamer egér (PAW3950+Realtek chip, Dual 8K, 43g)
- Jackal RM-NWLR fehér 45cm LED körfény, körlámpa, ring light távirányítóval/álvánnyal
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Eladó Wraith Prism AM4 RGB hűtő ÚJ!
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest