- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Laci.M #28987 üzenetére
Amit eddig mindenki kihagyott (bár a vámolás szempontjából nem jelent változást): a fizetésnél látszik, hogy 2 tételről van szó, a rendelés részleteiben külön csomagszámokkal. A vámolási papírokba csak annak az árát kell beleírni, ami ebben a csomagban volt és csak erre a részre számolják az Áfát. Átveszed, kifizeted és utána tudod a GB-nél kérni a visszatérítését a téves postázásukra hivatkozva (postától kapott papírt csatolod nekik az összegről). Nyilván nem hivatkozhatsz a Vám-mentes kitételre, mert nem azzal a szállítással rendelted, amivel ezt ígérik. De normális hangnemben kell intézni és akkor általában meg lehet velük egyezni, + mondhatod, hogy a kért szállítással küldött cucc az elvárásnak megfelelően érkezett, azért kérted így az egészet, blabla.
-
Laci.M
senior tag
válasz
Laci.M #22531 üzenetére
GB válaszolt és visszakapom a teljes vételárat. Végül megszenvedtem velük, se chaten se ticketen nem sikerült elindítanom a problémát, így maradt a support@gearbest.com ahol bocsánatkérések közepette már kapcsolatba is léptek velem fél órán belül.
Kérdés: Ha GB walletre kérem vissza a pénzt akkor monjuk tudok később úgy fizetni, hogy mondjuk fele GB wallet(mert mondjuk csak ennyi van rajta) másik fele meg paypal? Vagy ne szórakozzak ezzel és kérjem paypalra. Nem zavar a dolog, hogy GB walletet csak náluk tudom elhasználni, mert úgyis levásárolom náluk, jelenleg legszimpatikusabb shop és jó árakon dolgoznak. Meg összesen csak 15 dollárról van szó, nem nagy összegről.
- Egy ugyan olyan Mi Band 2-t veszek rajta.Tehát paypal, vagy wallet legyen?
-
blash
tag
válasz
Laci.M #22531 üzenetére
Én is jártam már így. Végül egy másik rendelésnél nyitottam ticketet, beleírtam az eredeti rendelésszámot meg ilyenek. Emiatt nem problémáztak, persze leráztak 50 ponttal, mert szerintük csak 45 nap vonatkozik arra, ha valami nem jól működik: Nitecore Tube erősebb módban villog. Annyira nem zavart, mert javítható, csak valahogy össze kell csavarozni, de még nem találtam olyan pici csavart, ami jó lenne bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik