-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
HornedReaper #36936 üzenetére
Egy rendelésem volt, azt se küldték ki
-
zolikaDB
veterán
válasz
HornedReaper #36060 üzenetére
Koszonom
-
bodnarzoltan
tag
válasz
HornedReaper #35176 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
HornedReaper #31709 üzenetére
jó hát hülyeségért nem kell kínáig menni, van itt a szomszédban is.
-
cidalain
veterán
válasz
HornedReaper #31705 üzenetére
tudom, én is megjegyeztem, hogy jelszót nem kérnek.
ennek ellenére gyanús... egy ilyen külső oldalon szarakodnak egy értékelésbekéréssel, hogy utána az email cím alapján társítsanak a rendszerüben lévő userhez?
mikor ott van nekik a szuper tickettes, érékelős, review-s motorjuk, és akkor azokat eleve bejelentkezve használnád a saját oldalukon.
én egyenlőre nem töltöttem ki. -
walakyb
tag
válasz
HornedReaper #31542 üzenetére
Lehet csinálni állandót is. kicsit több idő elintézni, de csak 1x kell, és onnantól az adott illető bármikor mehet érte.
-
vince
őstag
válasz
HornedReaper #31542 üzenetére
Átveheti más is, de csak a posta saját meghatalmazásos nyomtatványával. Talán a postán is kell kitölteni, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
-
Beni2360
félisten
válasz
HornedReaper #28015 üzenetére
Igen hideg fehér 17 leddel.
Laptop mellett pont jó a fénye nem vakít. -
toyasoslecho
tag
válasz
HornedReaper #23346 üzenetére
https://www.apkmirror.com/apk/gearbest/
-
válasz
HornedReaper #15731 üzenetére
21.89 most, az egész jó ár.
Egyszer biztos olcsóbb lesz. -
vasi89
őstag
válasz
HornedReaper #13260 üzenetére
Én is gondoltam erre de az AliExpresses cuccaim mind megjöttek.
-
válasz
HornedReaper #12835 üzenetére
Szerintem arra nincs LE.
905-re van, még a tavaly talán 812-re sincs.
Amlogic S905, S912 processzoros készülékek -
válasz
HornedReaper #12833 üzenetére
Libreelec alatt kadenciahelyes.
Vegyél egy 905 boxot, LE rá, és ennyi. -
bazsimano
őstag
válasz
HornedReaper #12646 üzenetére
attol fugg
uj pontrendszer szerint is kevesebbet?
-
cidalain
veterán
válasz
HornedReaper #12259 üzenetére
hozzá kell tenni, hogy kacsacsőrös jelet használnak a leírásban, tehát max 50 pont kapható 1 és 5 USD közötti termék értékelésénél:
≤ 50 Points: Post review for product costing under $5
innen nézve 11 (az 1 dollásros kategória felső határa 10 pont) és 50 pont között bármennyi adható, és elvileg indokolniuk sem kell hogy miért annyi. -
Tomi0703
addikt
válasz
HornedReaper #12203 üzenetére
Én az 1,42 dodós egérpad értékelésére 50-et kaptam. A 11 dodós SD kártyára meg 70-et. Kép + videó mindkettőnél.
Akik kaptak ilyen lehetőséget, hogy reklámozák pontért az oldalt, azok mennyit vásárolnak?
Én azért viszonylag sokat (de persze nem topikgazdánk magasságában), de még semmi ilyen nem jött. Nekem is jó jönne most a pont így telefonvásárlás előtt. Gáz lenne őket ezzel megkeresni?
Most nézem el is fogyott eu raktárból a teló amit néztem... Flast salebe volt, tegnap még 220 darabot jelzett, hogy van. Most rámegyek ugyanúgy jelez annyit, de nem lehet rendelni mert out of stock. Ez mi?
-
cidalain
veterán
válasz
HornedReaper #12203 üzenetére
tedd is meg, és számolj is be az eredményről.
hétvégén én is vettem egy terméket ilyen ársávban, amire rátoltam 59 pontot is, mert úgy számoltam hogy ebből 55 vissza is jön majd értékelés után (product+order review)...
1 dollár alatti terméket is megéri pontozni egyébként, mert 15 pont szerezhető azért a két értékeléssel, és 1 dolláros ár esetén a 0,3 dollár pontozáshoz pont ennyit kell felhasználni. tehát a befektetett pont visszakapható. igaz több nem. -
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #12121 üzenetére
Most megnéztem gépen is, csak 10-10 pontokat kaptam 1-5 USD értékű termékek értékelésére képpel és videóval: "Posted review with photos and videos"
8 USD-sre 70 pontot..Ez így elég karcsú
-
Zoty4
őstag
válasz
HornedReaper #12125 üzenetére
En 15-25s hosszut szoktam, es erdemes hd minosegben
-
Black Phone
senior tag
válasz
Én most kaptam meg kép illetve videos értékelésre 20 at
-
cidalain
veterán
válasz
Valtoztak az ertekelesi pontok...
Min 10 max 50 pont.
Lehet, hogy kesobb kapsz ra meg. Varj par napot, aztan egy ticketet meger. -
cidalain
veterán
válasz
HornedReaper #11682 üzenetére
Ugy nezem, mostanaban egyedul az aliexpress ad jobb arakat kicsivel. De ott nem tudok paypallal fizetni. Webkartya nem jar a csomagomhoz (ha kene, akkor kevesbe jo kondicioim lennenek mas teruleten), alipayben annyira nem bizom hogy a rendes kartyam adatait adjam meg.
Banggood, tinydeal mindig dragabb, ebayrol meg ne is beszeljunk.
Mondjuk ebay-en szoktam ellenorizni mielott itt veszek, rendszerint par dollarral alacsonyabb a gearbest ugyanazt nezve. Es ezt meg lejjebb tudom pontozni.Konkret pelda. Mi Band 2. Olcsobb a banggood-on, most meg akcios is 29-ert, de nem lehet lejjebb pontozni, mert. Itt 33 korul van, de 23 kornyekere le lehet pontozni. Azokkal a pontokkal amiket "ajandekba" kapok 3 kepert es egy 30 masodperces videocskaert cserebe. Hol fogom megvenni?
Nem ott ahol a legolcsobb, hanem ahol a legjobb aron hozzajutok. -
hpsafl
tag
válasz
HornedReaper #5077 üzenetére
Az XM-L ledek 3 voltosak, és sok lámpa egy 18650-es cellával van hajtva, de én pl most építek egyet 1db 18650-es cellával hajtva, és kb 12-15A-t fog felvenni
Mire jó ez a kis mütyür lámpa? Ennyi fényt szerintem a telefon vakuja is ad. Ha fény kell, meg esetleg power bank is, akkor meg Lumintop SD75
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged