Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
fery02
üzenetére
Ne ugyanazt a videót rakd fel, hanem csinálj másikat, akkor akkor megadják újra.
Én már többször is megcsináltam, kb. 2 percet vesz igénybe és tuti hogy megkapod a pontot.
Kicsit más, de régebben bíztam benne hogy nem csak a kötelező minimumot adják meg, és rendes 4-5 perces angol nyelvű videókat csináltam részletes bemutatással. Aztán pár hónap után meguntam hogy csak az 50 vagy 70 pontok jöttek, úgyhogy én is lejjebb adtam a színvonalat, szigorúan 1-1,5 perc, és semmi duma. -
Sziasztok!
Ha csinálok pontokért egy videót egy termékről és kb 1 hónap múlva ismét érkezne ugyanabból a termékből, ha újra felraknám róla ugyanazt a videót, ismételten már nem kapnék érte pontokat ugye?
Érkezne majd egy másik 1 dolláros Xiaomi toll, azzal kapcsolatban érdekelne ez.
Más:
Van itt valaki, aki vásárolt innen Xiaomi Air notebook-ot?
Szemezek a 12-es félével, viszont az általános notebook topikban erősen lebeszélnek róla, leginkább a gyengének vélt proci miatt.Minden egyéb tulajdonságában viszont nagyon tetszetős lenne asszonypajtinak (1 kg-os súly, méretei miatt könnyű hordozgatás, ágyban fekvős kényelmes általános használat, 8-9 órás akku, ami 1 óra alatt kényelmes Type-C-vel újratölthető).

Amerikai billentyűzet nem szempont. -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Hamis AAA akkura milyen ticketet lehet nyitni ? Nem találok semmi hasonlót a felsoroltak közt.

-
KisApám
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Ott van elszúrva, hogy a hő felfelé terjed, melegszik rendesen, de nincs sehol felfelé szellőzés, hogy eltávozzon.
Jó INFRÁS hőmérőt tud valaki? Veszek egyet, megmérem mennyire meleg. De a 40 fok alapon tuti.
Ahogy írtam legszívesebben szétkapnám és furkálnám fentre a lyukakat, de akkor NO garancia tovább. 1 évet várok, utána fúrás, hogy nagyobb élettartama legyen.
Van otthon laptophűtő, de hiába raknám alá, hogy fújja rá a levegőt, felfelé nem tud kimenni a meleg.
Talán azt megcsinálom, hogy felfüggesztem valahová úgy, hogy a csatlakozók is felfelé néznek az antennákkal, akkor hátha jobban távozik a hő, mert nem a felül zárt doboz teteje felé menne. -
vargalex
félisten
Gondolom rákerestél a neten és megtaláltad a DIR-860L A1 revízió belsejéről készült képet. Ott valóban sok és nagy hűtőborda van a BroadCom SoC miatt. Én viszont a DIR-860L B1-ről beszélek, amin láthatóan hatalmas hűtőborda van.

Mondjuk hely mindkettőben van, de maga a borda sem túl meleg a DIR-860L-ben... -
AcCEsS
senior tag
válasz
kicsi007
üzenetére
Ennyire sajnos nem vagyok szakértő, nézd át a halállistát (Death Note höhö), hátha találsz a töltődről értékelést!
Az biztos, hogy a tesztelés során nagyon szigorú szempontok szerint vizsgálták a töltőket. Laikusként azt mondhatnám egyik-másik megállapítás talán túlzó is, de ők mérnökként nem tehetnek mást, kötik magukat a tervezési/megvalósítási előírásokhoz. Ha abban problémát találtak, a cucc máris kapott egy koponyát. És ha belegondolsz, ez így helyes! A töltők semmilyen körülményből fakadóan nem válhatnak veszélyessé. De ha rossz értékelést kapott töltőt használunk, onnantól egyéni szerencse kérdése, hogy történik-e valami, vagy sohasem lesz vele probléma. De a katasztrófa elvi lehetősége benne van...
-
FingR86
őstag
válasz
AcCEsS
üzenetére
Compared to current TP-Link routers (12V 4-5A), the power supply is rather small-scaled.
It consumes around 4 Watts which is great for the price and the processing power.
Other comparable WiFi router with similar specs are with 11 Watts greedier concerning its power consumption. -
cidalain
veterán
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Ja en videki vagyok. Az ismeroseim egyike sem fovarosi. Hol az egyik munkatars megy, hol a masik, hol a szomszed, hol a sogornom, stb. Valaki mindig megy az ikeaba. Nem is ertem. Na nekem ez jo egyebkent, mert mindig minden van, es nem nekem megy el vele fel napom, es akiket megbizok, meg jol is erzik magukat, hogy hozhatnak nekem

-
kispalsz
tag
Ok, köszönöm.
Most is úgy látom, hogy "Ships between Oct 17 - Oct 20"
Szóval nem azonall küldenék.Még kicsi a gyerkőc, nem id tud róla természetesen. Ki tudnánk várni, de amit adtál link, ott is vannak jónak tűnő autók átnézem őket. Köszönöm mégegszer.
Majd ha megérkezik a HB - P1803 azért írd meg milyen.
-
kispalsz
tag
válasz
wierra
üzenetére
2 éves lesz, elég nagynövésű. Sokminden érdekli, alapjában véve vigyáz a játékaira, de az ördög nem alszik. Mondjuk elpakolni nem mindig szokott maga után....
Elektronikai kütyüket nem használ még, így neveltük ( mobil, távirányító, TV) , ilyen kisautóval gondoltam az ismerkedést.Amúgy kislány, de autózni szeret, autóval "brűgettyűzni" most kezdett. És természetesen egy tünemény

-
KisApám
addikt
válasz
retesz147
üzenetére
Nekem is ugyan így megjött, problémamentesen a XIAOMI WiFi router 3G.
Egy problémám van vele. MELEG, bőven több, mint kézmeleg működés során. Már azon vagyok, hogy a tetejére fúrok legalább 20 lyukat, hogy szellőzzön azon keresztül, így az élettartama is több lesz.
Van egy TP-LINK ARCHER C7-em, az még langymeleg sincs, bár nagyobb is, gondolom az alkatrészek nem annyira közel vannak egymáshoz. -
bul07
nagyúr
válasz
kispalsz
üzenetére
HB - P1803 vedd ki a listából szerintem
Nekem 2 is rendelve van
Az egyik DPD-s és lassan egy hónapja meg se mozdul
Másikat még fel se adták múlt hónap 16-ótaMeggondolnám a dolgot , mert nálam hétről hétre csúsztatják a szállítást, lehet hogy csak januárra fog ideérni amit még fel se adtak
Gyereknek nem kockáztatnék meg több hónapos szállítást
Én a helyedben itthon is szétnéznék, és csak pár ezressel kerülne többe (pl itt[link]) -
kispalsz
tag
Van valakinek tapasztalata, ajánlása RC autóra,
Szempont:
Kisgyereknek kellene
Minél lassabb legyen, azaz ha nem is kontrolálja a dolgokat pl csak a gázt nyomja ne legyen baj belőle
Minél hosszabb működés
Egyszerű töltési lehetőség (gyors). ( Ha AA elemeket kell cseréli benne és ez 1 mozdulattal megoldható, akkor ok) Ha bejön a dolog neki, úgyis sokat lenne használva.
Méretarány olyan 1:16 -1:24
Használat főleg betonon, járólaponEzekkel szemezek, van olyan ami nagyon nem vagy nagyon ajánott ?
1:24 AA elemes, 15 perc működés 10 kmph
https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_664166.html1:18 20 perc működés, 5-6 óra töltés, 20 kmph
https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_227935.html1:20 25 perc működés, 3 óra töltés,
https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_614986.html1:16 15 perc működés, 45 perc tötlés EDDIG ez a leginkább befutó Tapasztalat vele??
https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_625478.html1:12-es munkagép 20-25 perc működés 120 perc töltési idő
https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_554415.htmlKöszi.
-
cidalain
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Mindenkinek tobb ikeaba jaro ismerose van, mint gondolna.
Az altalanos tapasztalatom az, hogyha szuksegem van valamire, akkor az 1 honapon belul elintezodik (de inkabb 2 het kornyeke). Van par dolgom az ikeabol, de bevallom en meg a budos eletben nem voltam egyikben sem
-
hunaqua
addikt
válasz
dugesz77
üzenetére
Pontosan tudják,hogy mi van a csomagban.Még azt is ,hogy Xiaomi (a méret és az állított antennák miatt). Ezek a routerek között a 3G a legdrágább,de még az is akcióban 30usd.- alatt van. Szerintem tökéletesen képben vannak,hiszen mennyi csomagot néznek át naponta. Ezek sima postával is át fognak jönni.
...szerintem.

-
-
dugesz77
őstag
válasz
vasi89
üzenetére
Azért nem akkora gáz ha valamelyik az 5000V-os teszten megbukik az elég extrém eset ,attól még lehet jó töltő. A felépítése a használat közbeni hőmérséklete ,egyenletes feszültség leadása többet számít szerintem.
(#20444) retesz147 kezdek bizakodni,hogy az enyém is átcsúszik. Bár a GB tegnap küldött emailt,ha megfognák az enyémet akkor 50$-ig fizetik a TAX-ot. (előzmény)
-
retesz147
addikt
Szeptember 14-én rendelt Xiaomi WiFi Router 3G tegnap befutott. 29$ (yesyesmi kuponnal)+0,57$(NL post) és átcsúszott a VÁM-on, még léteznek csodák

Sajnos még kibontani sem volt időm, mert későn értem haza és hétvégén se leszek, úgyhogy majd kövi héten tudom csak kipróbálni. -
vandor01
senior tag
-
kicsi007
tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
Szia!
Akkor ez melyik kategóriába esik:
Special Style EU Plug Power Adapter Wall Charger
Én ezt használom két helyen is a WiFi jelerősítőhöz, folyamatosan be vannak dugva, kb. 2 hónapja...
-
grimm2015
senior tag
Nekem is a Szept.21 EU Express rendelés (szept 29. hajóra rakva) úton van Magyarországra. (okt 13.)
Remélem nem aznap üzen a DPD, hogy jön. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
mQWeXgsf
üzenetére
Reméljük, hogy az itt kapható jóárasított Samsung eredeti, mert az általad is linkelt tesztoldalon a "fake" verziója szintén "halálfejes"

-
Adamis
őstag
Hadd kérdezzem már meg, hogy ha rendelek valamit, mennyi idő, míg útnak indítják? Konkrétan egy telefon shipped-opciójára várok egy hete, de semmi. Tegnap rájuk írtam messengeren, ma mail-ben. Semmi válasz.. Kicsit idegesítő!
-
AcCEsS
senior tag
válasz
FingR86
üzenetére
Ugyan már! Nem kell elnézést kérned, mi sem tudtuk amíg nem találtunk rá arra a tesztoldalra.
Abszolút nem biztos, hogy gond van a töltővel, de jobb félni, mint megijedni.
A halálfejes jelölések nagy része egyébként amiatt van, hogy rossz tervezés/kivitelezés miatt a nagyfesz és a kisfesz rész olyan közel van egymáshoz, hogy egy esetleges túlterhelés vagy túlforrósodás miatti leolvadás esetén, egyszerűen összeérhetnek a másik oldalra "átdeformálódó" alkatrészek, aminek következtében az 5 voltos USB-s oldalon megjelenhet a 230V. Megrázó élmény lenne... 
-
wierra
senior tag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Régebben én is csak kapkodtam a fejem a sok kuponkódtól, építő hozzaszólástól.
Most meg a visszaolvasni, topikban keresni képtelen, szövegértésben fejletlen egységsugarú write-only userek végtelen ciklusba került "azEUexpressténylegÁFAmentes” és ”kétnapjanemjöttmegésacsomagomsem" típusú vergődésétől kong a topik. Akinek nem inge, ne vegye magára.Teljesen megértem a régi motoros topiklakókat, ha alig posztolnak a fent említett nyomorultak és trollok kiszolgálása mellett.
Az lehet, hogy segítene, ha az összefoglalóban le lenne írva az állandóan ismétlődő kérdésekre a válasz, és minden ilyen irányú kérdés ignorálva lenne. Kevesebb ősz hajszál, konzisztensebb és koherensebb topik.
-
Dani_kp
addikt
Semmi flame
, csak érdekel, hogy mi értelme ennek a topicnak? Kb. 1 hete mentettem el a kedvencek közé, de semmi olyan extra nincs itt, amit az ebay-es kütyü topicba ne lenne megtalálható, belinkelve.
Napi 70-80 hsz-ból 90%-a sírás, hogy mikor jön meg a filléres cucc Kínából.Régen nem rendeltek ennyien, ezért valamivel hamarabb megjött, de most már, hogy mindenki megtapasztalta, hogy nem az ördögtől való ez a külföldi, előre fizetős, megrendelősdi dolog, így evidens, hogy ugrásszerűen megnőttek a rendelések és a kiszállítások száma, persze, hogy 1-2 hónap vagy rendkívüli esetben 3 hónap a szállítási idő. Az meg kész vicc, hogy ha egy hasraütés-szerűen megadott várható érkezési idő utolsó napjáig nem jön meg, akkor egyből megy a panasz meg a refund.
5-6 évvel ezelőtt mikor én is megrendeltem az első csomagokat, már akkor is minimum 1 hónapos szállítással kalkuláltam. Kb. 250-300 rendeléssel a hátam mögött, ~5-6 dolog, ami nem jött meg. Értéket nézve 100-10000 ft közötti rendelések voltak.
Tudom, ilyen és ehhez hasonló is hsz is született nem egy, de muszáj volt leírnom, illetve remélem, hogy azért kapok választ a kérdésemre.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
FingR86
üzenetére
Ne haragudj, de amit linkeltél a nem egy dupla-halálfejes verzió?

Szerintem az...
A teljes lista itt!
Bocs, csak most vettem észre a korábban beírt figyelmeztetést! A noname töltőktől most már nagyon ódzkodom, az említett wifi erősítőt inkább egy gyári Samsung töltővel hajtom, amit bátrabban ott merek hagyni 0-24 órában felügyelet nélkül.
Drága barátaim, csak óvatosan!

-
hunaqua
addikt
Szerintem akkor már egy 4usd.- s ORICO az Aliról.
-
PNP
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Most azon gondolkoztom, hogy elálljak-e, ha egyáltalán tudok. Packed, de még nem shipped. Az a baj, hogy az árfolyamkülönbség kb. 20 Ft vétel és eladás között, és 870 dolláros cuccról van szó, tehát önmagában csak a váltáson egy komolyabb összeg megy el. Szerinted, ha én is így járok, lehet velük alkudozni? Az az 50 dollár semmit sem kompenzál kb. Illetve mi történik, ha nem reagálok a vámos megkeresésre? Visszaküldik a feladónak? Utána mi történik?
-
-
toyasoslecho
tag
Nekem megállt az eu-express csomagom.A track szerint Etten-leurben rakodási hiba történt, s visszakerült Bestbe.Azota semmi.A magyar DPDs ügyfeles aztmondta ha sérült akkor is kiszállitják.Várjam ki a60 napot(hátha),v nyissak ticketet?Jött vkinek igy meg DPDs csomagja,hogy egyszercsak csönget a futár?
2017.08.28. 11:57 - Track added
2017.08.29. 16:40 - Southall, , Your parcel is on its way
2017.10.04. 07:06 - Hub 4 - Hinckley, , We have your parcel and it's on its way to our depot
2017.10.04. 07:07 - Hub 4 - Hinckley, , Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
2017.10.05. 07:47 - Best, , The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
2017.10.05. 13:50 - Etten-leur, , Your parcel has arrived at the local delivery depot
2017.10.05. 13:50 - Etten-leur, , We were unable to deliver your parcel please contact your sender for more information
2017.10.05. 13:50 - Etten-leur, , The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
2017.10.06. 06:04 - Best, , The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. -
syler123
veterán
Ez engem is érdekel, hogy most akkor működik-e még az eu express. Vagy ha már kaptam sms-t a dpd-től, akkor rendben vagyok?
Csomagkövetésnél azt írja: DPD CLASSICA gearbest oldalán még csak packed a csomagom.
Ha a végén csiga posta hozza, akkor én 50$ kompenzációval nem vagyok kisegítve. Közel 100$-t kell majd fizetnem áfát, vámot mindent belefoglalva. -
PNP
őstag
Silent77: idézek egyik FB csoportból:
"Kapja be a Gearbest!
Azt írják a pont ma egy hónapja leadott rendelésemre:
Firstly, please accept our sincere apologies.
Due to restrictions with your selected shipping method, your order has been shipped using Registered Mail. This may cause a slight delay to the delivery.
As a gesture of goodwill for this time only: if you incur any import tax resulting from this, kindly provide us with the tax receipt, and we will compensate up to $50 USD for the tax fee.
Szóval a kifejezetten EU Expressre leadott szállítást nem úgy teljesítik, ezzel nekem nem kevés anyagi kárt okozva, ráadásul alaposan aláássák a bizalmamat is a cég iránt."Látom más is belefutott ebbe. Most akkor mi a helyzet az EU Expressel? Van egy nagy értékű rendelésem, amit talán még nem adtak fel, mondjam vissza?
-
sepsi0
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Én ki sem veszem a töltőket a telefondobozokból.
Utoljára a MI Remote-hoz kellett táp, elővettem egy telefon töltőt....
Van itthon 2db BlitzWolf 5 portos töltő, azok mindent visznek, fiaimnak az asztalán Lidl led asztali lámpa, ők azzal töltenek a szobájukba. Így a gyári töltők tarcsiban vannak. -
kispalsz
tag
válasz
Knobber
üzenetére
Én még nem kaptam ilyen levelet, de türelmesen várok, gondolom "konténertársaimmal" együtt, hogy elinduljon valami:
Elvben mindegyik EU Express
Egyik:
2017-09-17 21:10:00Customer data received SouthallMásik:
2017-09-23 08:12:00Customer data received SouthallMásnak is van rendelése, ugyanezen dátumokkal itt a fórumon?
Harmadik: ( Itt már van mozgás, pedig későbbi rendelés)
)
2017-09-23 09:10:00Customer data received Southall
2017-10-11 04:06:00Confirmed at Hub Hub 3 - Bham
2017-10-11 04:07:00Sorted by offshore gateway Hub
2017-10-11 04:07:00Exported by international gateway, to DPD Group Hub 3 - Bham
2017-10-11 08:15:00Confirmed at Hub International Gateway
2017-10-11 08:16:00Exported by international gateway, to DPD Group International Gateway
2017-10-11 08:16:00Sorted by offshore gateway HubElméleti a kérdés, hogy Ti mit gondoltok amikor azt írjátok, hogy rendelési dátum ez és ez: ( nyilván le tudom fordítani az "order date" kifejezést, csak nem vagyok benne biztos, hogy mindenki ugyanarra gondol.
1) Amikor a chekouttal rákattintotok, hogy feladva, ha jól tudom ez My Ordersnél az összesítőnél az első sorban lévő dátum, nálam az első rendelésemnél ez : Sep 13, 2017 09:11:48 AM ( Ez látszik az Info page oldalon is, mint order date)2) Amikor megjelenik valami a Track your Shipment fülön, az első visszaigozlási pont, nálam ez az első rendelésnél: 2017-09-17 21:10:00Customer data received Southall
3) Jelen esetben a DPDUK1 -nek is van egy dátuma, ami a számla letöltés mellett van, és itt megint van 2-3 nap elcsúszás , nálam az első rendelésnél: DPDUK1: Sep 20, 2017 01:46:07 AM PST
A fizetés dátumától tekintsünk el.
Szóval ki mire szavaz, hogy gondolja?
Én az 2-est mondanám, hogy onnan számolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érdekes...

pont azt akartam rendelni

, csak érdekel, hogy mi értelme ennek a topicnak? Kb. 1 hete mentettem el a kedvencek közé, de semmi olyan extra nincs itt, amit az ebay-es kütyü topicba ne lenne megtalálható, belinkelve.