Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
2 terméknél is processin és ez :
For any issue,please contact us at any time.
tegnapi rendelések, de több mindent is rendeltem amire pedig már shipped out van. Mikor tól van gigsz? 1-2 nap még belefér?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
A ZTE Axon 7 megjött már valakinek? Nov 12-én rendeltem de se híre se hamva.
Akinek megjött megírhatná, hogy mikor rendelte illetve hogy mik a tapasztalatok.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ez nagyon klassz!
Köszi az infót és gratula a megoldáshoz!

-
Real_Necro
veterán
válasz
AcCEsS
üzenetére
Nem bonyolult, csak az ultrahegesztés miatt rongálás nélkül nem lehet szétszedni, legalábbis nekem nem sikerült, bár a ház amúgy is megy kukába...
Fogtam egy ilyen elosztót:
Szétcsavaroztam, majd lekötöttem róla a túlfeszvédős elektronikát. Ezután kivéstem a műanyag tartót, ahova utána a Xiaomi panelja került. Lekaptam a fém nyomólemezt a Xiaomi kapcsolójáról és ráforrasztottam 2 kis vezetéket, amelyre egy beépíthető nyomógombot kötöttem és kivezettem az elosztó végébe. A ki és bemenetekre meg ráforrasztottam az elosztó bejövő és konnektorokba tartó ágait. Az egészet beragasztottam ragasztópisztollyal, majd összeraktam és kész is.
Szerk.: A védőföld nem látszik, de az is be lett kötve, csak ez esetben a ki és bejövő zsinór nem csatlakozik a panelra, hanem megy egyből tovább.
A nyomógombos panel kicsit mocorgott, így azt is rögzítettem ragasztóval, valamint a kontaktokat is körbe nyomtam, mert a fázisnál azért közel van a két pont egymáshoz. A csatlakozó réz, így könnyen lehet rá forrasztani.És természetesen mindenki csak saját felelősségére alakítsa át.

-
sepsi0
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Magic Cube nekem is lesz, csak várom a fizetést, holnap lesz
most is van kuponnal 9,99$-ért.
Érzékelő, 23$-ért vettem.
Be lehet állítani az érzékenységét. Iroda, dohányzó helység, ipari környezet.
Kipróbáltam, ráfújta a cigi füstöl, egyből jelzett, alig tudzam a riasztást lelőni. Jelzett a gateway és az érzékelő. Nyílt lánggal nem próbáltam, mert csak vihargyujtóm volt akkor.
Nekem azért kell, mert van a nappaliban egy kandallónk. Leginkább Co2 érzékelő kellene a cirkó miatt, de az ugye ni sajomi.
Mit írhatnék? Könnyen csatlakozik, füdtöt érzékeli egyből, riaszt, elvan nem kér enni... Van rajta önteszt, lehet időzíteni, milyen gyakran futtassa le. Ennyit nekem megért, de csak azért, mert Xiaomi bu.i lettem én is. Már nézegettem a törcsit, pólót, kabátot, asszony a robotporit, kávéfőző kéne nagyon okosba. Ami reggel 5:30-kor bekapcsol és csak kimennék meginni, vagy megtehetné azt is helyettem.
Nem, kicsit sem bu.ultam bele én is
És ahogy néztem egyre jobban jönnek az új dolgok, amik még érdekelnek is. Pl AI Speaker majd angolban, lézer proji majd olcsóbban, esetleg tv, bidé
,....
Vedd meg a füstérzékelőd, mihamarabb!!!!!!!
Ja ma jött meg a Xiaomi okos (wifis) hosszabbítóm, hááát.... nagynak nem mondható még nem üzemeltem be, de holnap rendelek még
. Ez 4500ft,a tesobak egy sima 6-os elosztó 2500ft,igaz ez nem főldelt.... De wifis.... -
AcCEsS
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
A vízérzékelő feladására én is várok, tényleg a megrendelés óta nem történik semmi, pedig október végén rendeltem meg én is. A füstérzékelőről szóló beszámoló engem is érdekelne, de a power socket EU verzióra történő átalakításáról is szívesen olvasnék infókat.
Hogyan oldottad meg? Milyen típusú elosztóba építetted be? Nagyon nehéz volt kivitelezni? Néhány fotónak is nagyon örülné(n)k! Esetleg privátban megkereslek ez ügyben... 
-
petikeh
tag
Sziasztok!
A csomagok feladásának idejével mi az általános tapasztalat? 2017. november 29-én rendeltem egy Xiamoi Amazfit Pace okosórát, direkt ráfizettem 15 dollárt, hogy DHL-el küldjét és azóta is "not shipped" státuszban van a dolog.
Nem karácsonyi ajándék lenne, illetve gondolom, hogy most a karácsonyi ünnepek közeledtével megnő náluk a forgalom, de érdekelne azért, hogy mi lesz az óra sorsa...

-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Bolt, nem eladó.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Igen ezt láttam, a fura, hogy minden előtte lévő és utána való rendelésem szinte azonnal shipped out. Ez meg, nem tudom mit csinál az eladó, lapít mint xar a fűben.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Bigemperor
üzenetére
Pont most írtam, hogy októberi rendelés még el sem indult... érdekes, hogy mikor rendeltem, még nem volt feladási határidő, aztán december 2 volt mint beérkezés, most ez már kitolódott...
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Az normális, hogy november 28-án rendelt termékem még mindig "processing"?
Minden egyes termék, amit utána rendeltem már rég szállítás alatt, erről viszont még semmi, holott nem volt készlethiány, vagy ilyesmi?
Ticket célszerű lehet?
-
Real_Necro
veterán
válasz
sepsi0
üzenetére
A füstérzékelőről írhatnál majd. Szemezgetek vele, de egyelőre ~23$ alatt nem láttam. Ugyanakkor pl a gáz érzékelőt meg egyik piacon sem találtam.
Rendeltem október végén vízérzékelőt is, azt meg még fel sem adták... pedig a power socket már megérkezett, ki is beleztem és beleépítettem egy EU szabványos elosztóba, így most már van itthon használható xiaomis elosztóm.
Most a Magic Cube-on jár még az agyam, de nem tudom, hogy a Dafang kamera vezérelhető e vele...rákattantam ezekre a kütyükre rendesen...

Az Aquara hőmérséklet szenzor meg qrvajó, légnyomást is mér...

-
erikke17
őstag
Kiváncsiágból ránéztem most EU Expressre van e még vagy mi van vele.
Nálam jelenleg ezt írja: EU Express(Please provide your address&city with English characters) Ez már sokkal egyértelműbb mint ami előzőleg volt.
Se ékezet se vessző se semmi minden sallang nélkül aztán mehet a tréfamentesség tovább

Ehhez kapcsolódóan. Egyik EU Express rendelésemben a cím ékezetes, érdemes lenne nekik írni hogy írják át? Azóta persze Adress Bookban átírtam a címet ékezet nélkülire.
Viszont Xiaomi porszívóval még mindig nem sietnek jövőhetet ígérték, november 26-án rendeltem.
-
wooper91
tag
Sziasztok!
November 27-én rendeltem EU raktárból egy párásítót, de a "My Orders" alatt meg sem jelent. Pedig 10-15 nap volt írva szállításra. Szerintetek van esély rá, hogy karácsonyig megkapom, vagy inkább nézzek "B-terv" után? Ticketet indítottam a válasz annyi volt, hogy:
Dispatched items (Ready to be shipped now):
Sku*quantity Product Name
121599502 * 1 TH-30 UK -
bertokl
tag
-
beta
aktív tag
válasz
sepsi0
üzenetére
Nekem most ezt írták EU expressel rendelt 3d nyomtatóra, 1 héttel a packed státuszba kerülés után:
We are so sorry that the original address is unavailable for the shipping method, we are unable to receive the tracking number for this package.
Marad a normál posta, köszi gearbest

-
sepsi0
őstag
-
válasz
sepsi0
üzenetére
Katyvasz van ezzel kapcsoltban, de a lényeg , hogy odaírják nem jár hozzá. Tehát a kolléga felháborodósa teljesen felesleges volt.
Nem csak a gb veszi ki, hanem minden üzlet.
Ebayes eladó is.
Még azt is el tudom képzelni, hogy nem ők veszik ki. Nem hiszem, hogy ilyennel foglalkoznának.botzheim: Nem volt köze hozzá.

-
nekem ma jött a DPD-től SMS hogy hoznák a 24.-én rendelt EU Expresses robotporszívót, mindezt úgy hogy trackingen semmi infó arról hogy az országba érkezett volna
hopp elnéztem, ez egy emagos csomag lesz...
-
botzheim
csendes tag
válasz
botzheim
üzenetére
Sziasztok!
Kis jó hír, legalábbis nekem. November 7.-i EU Expressz rendelés. Pénteken online chaten kérdezgettem, hogy mi a helyzet, írták, hogy nyissak rá ticketet, mert ők nem tudják követni a csomagot. Rákérdeztem mi a helyzet, sablon vissza, hogy 15-25 munkanap és még határidőbe vannak.... Visszaírtam, hogy a vásárlásnál 10-21 munkanap volt. Visszaírtak legyek türelmes. Láss csodát pénteken meg is jelent a DPD-nél Angliába, most pedig kaptam üzenetet, hogy ma hozzák

Talán jót tett nekik, hogy piszkáltam őket
-
-
sepsi0
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Tudtommal csak litium a veszélyes és azt nem szállítja minden posta.
A dobozban gondolom sima, nem tölthető alkáli elem van. Sőt hülyeséget írok, mert a tőlthető elem sem litium technológiával készült. Van a lámpának a 2. változata, ami tölthető, abbol is kiveszik?Most vettem Xiaomi füstérzékelőt, azt írják nincs benne elem (a GB-n), majdnem rendeltem külön. Mondom megvárom míg ideér, hátha. És volt benne elem, nem vették ki, pedig ez lítium Cr123a, érdekes. NLpost hozta....
Másik... EU Express...
Szerintem nem Kínából ér lassan Angliába, hanem Angól raktárban áll sokat és csak akkor jelenik meg a rendszerben, amikor beolvassák a vonalkódját. Lusták és lassúak az angolok.
Ezért lehet szerintem az, hogy valakinek itt van 2 hét alatt, másnak meg 2 hónap.... -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata rendelés lemondással kapcsolatban? Kb. a rendelés leadása után egybol jeleztem az oldalon cancel order ticket formájában, már összecsomagolt állapotban volt. Válaszul azt kaptam, hogy már lehet nem tudják lemondani, várják pár napot amíg intézkednek és linkeljem be mit szeretnék helyette. Igazabol azt is írtam nekik, hogy vissza szeretném kapni a pénzem a paypal accomra, mert nem igazán találtam semmit a rendelt termék helyett.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Vissza szoktak utalni a pénzt, vagy marad a levasarlas / paypal support? -
peestike
senior tag
korai még az aggódás.
ma vettem át egy holland csomagot, így nézett ki:
2017-11-17 06:45 The item is pre-advisedahogy nézem, meg is jelent ekkor a magyar postánál:
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2017.11.17. | 07:39NLAMSA(Netherlands (utána: 2017-11-28 11:13 The item is processed at the PostNL sorting center
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.11.28. | 11:13NLRTMC(Netherlands (
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
2017.12.05.
19 nap"Ilyen lassan még semmi nem jött,"
alig egy hetes, ez annyira lassú?
-
ice9
tag
sziaszotk
még 24.én rendeltem egy media boxot. 28.án meg is jelent a holland posta rendszerében, de azóta semmi.
RU131946281NL
Destination Country - Cache Time: 2017-12-05 05:38
2017-11-28 04:37 NLAMSA(Netherlands (, Item accepted by postal operatorOrigin Country - Tracking Consuming: 30137 ms
2017-11-28 02:45 The item is pre-advisedIlyen lassan még semmi nem jött, még black friday előtt rendeltem. feltorlódhattak a dolgok?
-
vegyszer
addikt
válasz
agroman
üzenetére
Milyen hetes?
Tavaly extra hosszú Xiaomi Redmi Pro rendelésem logjam itt van:
RU480202464CHIdőpontokSzakaszokEseményekHelyszínek
2016.11.18. | 18:02
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2016.11.18. | 23:59
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2016.12.19. | 09:25
Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedure
2016.12.29. | 09:43
Adatbekérés a címzettől / Addressee contacted
2017.01.03. | 13:50
Címzettől beérkezett dokumentumok postai feldolgozása / Processing customs documents
2017.01.11. | 12:57
Hatósági eljárás kezdeményezése
2017.01.16. | 08:05
Küldés a kézbesítő postára / Postal forwarding resumed
2017.01.17. | 11:56
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2017.01.19. | 09:22Budapest - Rákoskeresztúr 1 postaEgy hónap alatt ért el Ferihegyről hozzám, pedig 6 km...
-
sirdenis
tag
Az mitől van , hogy amit tegnap kinéztem telefont még lehetett eu expressel kérne, de mára már nem tudom azzal?
-
agroman
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
ez itt Mo. az a 800v1000ft nem mindegy hogy brutto vagy netto. az sem mindegy hogy papiron 6ora, de 12orara bezarnak es nem engednek haza mint a magyar posta tette azt tavaly a budaorsi elosztoban..
picit bicskanyitogato amikor a kezbesitoktol egy allami vallalat sajnalja a rendes bert, de az igazgatoknak "jar" a tobb millios premium ev vegen, mikor 1hetes csuszasok vannak!!! -
bazsimano
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Teljes tiszteletem a postasoké!
Nem bántani szeretném őket, hanem csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ugye ez az uj rendelet kezd elmenni olyan határig amig nem kellene...hiszen ez a rendelet arra volt, hogy a nem ajánlott, csak simán levélküldeményeket amik nem férnek bele azokat nem hozzák ki.Szóval én csak ezt akartam mondani, hogy az ajánlott csomagot azt ki kellett volna hozni...ennyi.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
bazsimano
üzenetére
Azért figyelembe kellene venni, hogy egy járatnak van egy tol-ig határa amit a kézbesítő ki tud vinni magával és tud is kézbesíteni. Na ha mondjuk 50%-l többet adnak neki ki akkor óhatatlanul a járat vége lemarad és ezt úgy az ott lakók nem szeretnék? Így is reggel 6 h-ra mennek és este 18-kor végeznek ilyen erőltettet időszakban. A kp nyugdíj időszaknál meg még rosszabb. El kell menni 2-3 hónapra oda dolgozni és akkor már másképpen nyilatkoznának itt egyesek. nem egy álom munka mint anno mondták, hogy nyugdíjas állás.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Bizony!
A biciklis postás így azt is kihozza, amit egyébként autóval kellene
Ha nem vagyok itthon, beadja a trafikba alattam.
Tegnap is szólt, hogy megjött a hátizsákom, de a sok csomag miatt csak csütörtökön-pénteken hozná a kocsi, de majd ő kihozza ma.
Havi 1 ezrest bőven megér, semmiért nem kell becammognom a postára. -
vegyszer
addikt
Nálunk új rendszer van a helyi postán (a XVII kerületben).
A kézbesítő kolléga ki se hozza a kínai motyót. Gyakorlatilag legyen az bármekkora. Ír róla értesítést, hogy jött 4 nem követett, meg egy követett holmid TEGNAP, és bedobja az értesítést.
Valószínűleg nem önszántából, hanem ki van adva, mert kedves női gyöngybetűkkel van megírva a cetli, míg a mi postásunk, egy nŐsemberúgy ír, mint egy patikus, hogy bent jó se tudják olvasni, hogy az ötös, kettes, vagy épp hetes-e?
Könnyen lehet, hogy ő maga csak a cetliket kapja meg, ezzel is könnyítendő a munkáját, hisz csengetni se kell.
És kis diáklánykák meg körmölnek napestig a háttérben, némi mennyei manna reményében.Cserébe viszont a helyi posta hipersebességre kapcsolt. Pénteken és tegnap mindenről jött értesítő (7 csomag), amit 11.11±3 napban vettem. Gyakorlatilag csak a 28-án feladott gyereknek szánt Walkie Talkie van úton. De ezzel a tempóval akár be is futhat karira (nem ez volt a cél, de ha már megjön, úgy is a fa alá kerül majd).
-
geri1111
tag
Van itt olyan aki visszakapta paypaltól a pénzét Gearbest-es Eu Expressz küldemény esetén?
Tranckingmore szerint a csomag feladója és címzettje is "unknown" (ismeretlen) -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az 1800LM biztos kamu, hagyományos izzóm már nincs de kb 40W körül lehet valahol. Hideg fehér szóval van fénye de a Xiaomi Yeelight RGB-nél gyengébb . 4$ volt kuponnal a 3db. Annyit még megért ,de a mostani 8$-t már nem biztos.
-
azbest
félisten
egész jó időt mentek az apró kacataim CJAHAM postával. A nov 9-es rendelésből az egyik 26odikán ért budapestre és másnap kézbesítették is. Egy szintén aznapi rendelés és négy fém játék építő 13adikai rendelésből pedig 25ödikén ért budapestre, az idő alapján a fém játékok egy konténerben is utazhattak, azokat meg ma kaptam meg
JA és egy szintén 13as rendelésű alis kacat is együtt jött velük. Örülhetett a postás a csomó borítéknak. Természetesen usb mi lámpa és mi ventillátor is volt köztük 
-
Pancsermeste
őstag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
No és milyen a fényereje ezeknek a LED-es cuccoknak? Mennyire vagy vele megelégedve? Mondjuk, egy hagyományos 60W-os izzóhoz képest?
Azt írják, 1800LM - ami brutál fényerőt jelent, de gondolom ennek fele se igaz??
Van egy másik 3 db-os szett, szintén 5730-as LED-ekkel, ám csak 72 db van rajta, és érdekes módon ennek nagyobb a fogyasztása (12W)
Már vettem volna én is, de ilyen ellentmondó adatok alapján nem mertem megvenni... -
bazsimano
őstag
válasz
sam25-6
üzenetére
ahogy (#23841) ZsoltG60 kolléga is írta..csak csináljad meg amit kérnek...még lehet az is lesz, hogy nem kérik vissza...csak szépen nagyon könnyű (érthető) angolsággal írjad meg nekik, hogy már így jött...megcsinálod a videot .. es hajrá.
bármi van szolj és majd segítünk ha gáz van
-
sam25-6
csendes tag
Köszönöm a segítséget, akkor megpróbálom a teljes visszatérítést, mert ez így sajnos használhatatlan.
-
viktorhu
veterán
válasz
Shingen
üzenetére
Nem biztos, hogy lopták, lehet, hogy biztonsági ellenőrzés volt légiposta előtt, és jó fejek akartak lenni, hogy csak az elemeket dobták ki, nem a komplett csomagot utasították el. Nem szabad mellécsomagolt akkut vagy elemet repülővel küldeni, mert az elektromos tűz nem tesz jót a repülős személyzet egészségének.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
sam25-6
üzenetére
Kettő lehetőséged van
Mind a kettő ugyanúgy kezdődik.
Nyiss egy ticketet írd meg mi a gondod ,csinálj egy videót a hibáról(akár tölts le egy tesztelő alkalmazást )1.Visszaküldöd a telefont javításra vagy cserére(ha paypallal fizettél 9300ft-ig megtérítik a visszaküldés költségét )
2. Ha így is tudod használni megpróbálsz velük megegyezi egy összegben ami neked is megfelel. Ne hagyd magad elsőre úgyis kis összeget ajánlanak fel.
megelőztek

(#23837) bazsimano
DOA garancia
GB oldalán egyértelműen le van írva hogy ilyen esetben vissza kell küldeni .
google fordító, de a lényeg érthető. -
bertokl
tag
válasz
atee_13
üzenetére
Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS - BLACK
GBBF034
$15.99Ezekből a Lecsókból több verzió van, mit égen a csillag, nem tudom melyiket keresed, itt egy 4/64-es arany:
LeEco Le S3 X626 4G Phablet International Version - GOLDEN 4/64TechBrothersCM03
$110.99 -
sam25-6
csendes tag
Sziasztok! Ma kaptam kézhez a 3 hete rendelt Leagoo Kiicaa Mix mobiltelefont. Az a problémája, hogy a kijelzö közepe kb. 1,5 cm szélességben nem érzékel. Milyen lehetőségeim vannak a Gearbestnél, milyen kártérítést lehet kérni tőlük ezért a hibáért?
-
atee_13
őstag
LeEco Le s3 hoz van valami kupon most?
Mi Band2 höz? -
cidalain
veterán
válasz
tom2085
üzenetére
30 mp.
Korbeforgatod a dobozt (zacsit, tasakot) a kamera elott, ha van rajta szoveg akkor raelesitesz, hogy olvashato legyen. Aztan kiveszed a dobozbol a termeket, azt is korbeforgatod, ha lehet vele csinalni valamit, kinyitod, kihuzod, betolod, elhajtod, aztan kesz is. Olykor siman megvan 1 perc is egy USB kabelrol mondjuk, amin tenyleg nincs mit mutogatni. En nem szovegelek hozza. Utolagos videomunkat sem vegzek (vagas, attunes, zene alarakas), mert nem lenyeg. Ahogy kijon a telobol, minel kevesebb idombe keruljon, az a lenyeg. -
tom2085
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök az első videós értékelésemre a Gearbesten.
Minimum milyen hosszúnak kell lennie egy videónak?
Csak saját videót lehet belinkelni vagy ha találok a youtube-on egy bemutató videót azt is belinkelhetem?
Egy egyszerű kulcstartóról hogy lehet egy legalább másfél perces videót készíteni?
Tudnátok 1-2 videót mutatni, hogy ti milyen videós értékeléseket szoktatok belinkelni.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Druss
tag
Már a termék megérkezéséért sem jár az 5 pont? 1-én még adták érte. Most jeleztem, hogy megjött 3db, de nem adott.

Mint a BG, ott is elvették a 10-5 kupont
-
GAbre
veterán
válasz
bertokl
üzenetére
Köszönöm.
Igen,de nekem elég a 64-es.
Vagy veszek micro sd-t,vagy pendrive-ot.
Vagy ahogy eddig,usb-n merevlemezzel használom.
A t-bao szimpatikus mérete és ára miatt.
Bár filmkonvertálásra is használnám.És nem jön rosszul az több cpu speed.+ igaz van prociba vga,ami jobb,de legalább játékra is alkalmas lehet a yepo.Akkor te/ti se tudtok kupont csak t-bao-ra 165 dolcsira?
-
ZsoltG60
aktív tag
-
Breki
veterán
Ez amit ìrtok Xiaomi köralakú læmpa, hogy működik pontosan?
Este kapcsol be vagy mozgásra világìt vagy mindkettő?
Rögzìtése mivel történik?
-
bertokl
tag
Nem írtad, hogy milyen áron láttad, lehet ugyanezeken, de sebaj, belinkelem. (Az első kettő email only link.)
T-bao Tbook R8 - SAPPHIRE BLUE (169.99$)
YEPO 737A Notebook 6GB RAM - 64GB EMMC GRAY (199.99$)
Utóbbinak a 128GB-os arany színű változatára még él a
YEPO128kupon. (239.99$) -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Kérdés, hogy a lámpába hogy kell beszerelni
... de valóban szerencsésebb lenne, ha mindenhol lenne rajta szellőzés .... de leginkább normális elektronika, legtöbbször az hal meg nem maga a LED
. -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Van az alján 6 kis szellőző furat, de úgy látszik ez kevés neki.

Pedig alig volt használva kb ha összesen a 2 hét alatt ment vagy 3-4 órát. Na mindegy ment a ticket, remélem azért a többi tovább bírja.(#23821) Real_Necro
Akkor kell vennem hozzá kettő álló lámpát

-
XenHai
senior tag
Üdv
Az normális ,hogy EU Express Lenovo P8 11.21 óta Order information has been transmitted to DPD áll?? -
GAbre
veterán
Ezekhez nem nagyon van kupon ahogy google-el nézem:
YEPO 737A Notebook 6GB RAM
vs
T-bao Tbook R8
Utóbbihoz van kis kedvezmény.
1 z8300-as 13.3-as notebook/tabletet cserélnék le.
Melyiket ajánljátok,ha van tapasztalotok?
Első erősebb,több ram.
Utóbbi viszont nagyobb,nagyobb aksi,és kicsivel erősebb,mint eddigi notim. -
ZsoltG60
aktív tag
Ennyit az "olcsó" ledes kukorica égőről. 3-ból 1 megadta magát 2hét után.

3PCS BRELONG 89 x SMD5730Villog , alig világít. Kb harmada az eredeti fényerejének.
HibásEz még működik
Az elején vakít rendesen ,mire beáll a telefon kamerája
-
Shingen
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Köszi ez hasznos volt.........

-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Igen, Aliról nekem is volt most is egy csomagom, ami 8 nap alatt itt volt karácsonyi dömping ide vagy oda! De az EU Express-től ezt sajnos nem várhatjuk, mivel elég jó kis kerülőutat kell bejárnia, plusz Angliában vámon áttolni, stb.
(#23804) Silent77 Ha azt nézzük nem olyan rossz ez a név! Azt állítja, hogy EU Express ... és ha azt vesszük, amint beér az EU-ba tényleg napok alatt itt van
, csak hát előtte kell kivárni az időt míg beér
, de ugye nem is Worldwide express a neve
, szóval az EU előtti útjára semmiféle gyorsasági garancia nincs. -
Real_Necro
veterán
válasz
hunaqua
üzenetére
Mindkettő van. Tegnap Pesti úton vettem AA-t. Egyébként a kasszánál kell kérni, nincs kirakva, csak ezt kevesen tudják.
-
hunaqua
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
AA is van,vagy csak AAA ?
-
válasz
Devil Smile
üzenetére
Az expressz nem gyors, cserébe áfa mentes.

Más nevet adhattak volna neki, mert sokan félreértik. -
Devil Smile
őstag
válasz
Tommmysun
üzenetére
igen nov 16. an rendeltem EU exp szallitassal paran irtak masik forumba h 12-15nap korul megjott nekik ezert remenykedem.. de aztan a domping miatt egyre biztosabb h ha szerencsem van akkor karacsony elott epp h befut...
de h a masik ami EU storebol jon az mikorra erkezik v h egyaltalan mikor indul mar el.. mert onnan h elindul 3-5napot irtak szallitasra.. sima kinai postaval mar kb 20csomagom megjott ami nov3-18kozott lett rendelve sima ingyen postaval.. erre pont az express meg eu store os all.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most is van kuponnal 9,99$-ért.
,....

.