Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz spiky03 #22036 üzenetére

    a sok olcso markanélkuli kinyai kozul lehet talan a chuvi a legjobb .... tenyleg nagyon szép képe van főleg a Hi12-nek de lehet ez a sebesseg rovasara megy.... semmi extrat nem csinaltunk vele siman csak internet FB mail ilyenek.... de neha idegesito volt hogy most akkor megnyomtam vagy nem nyomtam törtenik valami vagy nem fog.... a hibasat visszapostaztam kb 2 honap lett volna mig nem lett volna gép ezert vettem masikat igy csak 2 hétig nem volt mit hasznalni..... a masik gép is hasonloan lassu volt..... foleg egy i3/i5 -os laptophoz képest... nem kivanom soha tobbet!
    ennyi piiizbol van 6honap garis 2-3th genes uzleti hasznalt laptop.... verhetetlen....
    de ha tablet kell? akkor szerintem nezz vmi magyarorszagi garist ujat akciooban lehet kari utan.... mert csak bosszanto ha nem jön össze a kinyai....

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák