- Mobil flották
- iPhone topik
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
azbest
félisten
válasz
numera007 #21694 üzenetére
akkor én csak egyet kérek, olyat ami előről valami, hátulról semmi
Egyébként látszik is hogy van 26 és 50 dolcsis is, ahol az utóbbi 2pcs. Persze lehet, hogy egy 26-osnak másoltak be rossz nevet. Az egy daraboson a képen valóban az eleje és a hátulja látszik, míg a 2 daraboson kettő eleje. De persze ettől még összekavarhatnak változatokat...
-
cidalain
veterán
válasz
numera007 #21346 üzenetére
nem tudom elképzelni hogy ilyen miatt kizártak volna...
én az elmúlt egy év alatt generáltam náluk vagy 50$ refundot, és vígan vásárolgathatok.
de mivel nem ismerem a reklamálás részleteit ezért ne is menjünk bele jobban.nagyon nem mindegy, hogy milyen hangnemben levelezik velük az ember. volt már itt olyan aki kapásból fákingolt a levélben meg shitezett, meg rablóbandázott, amikor valami félrement. mármint nem megírta hogy hahó mi a helyzet, hanem kapásból durva leb@szással nyitott. na, az az ember nem érte el a célját, amin nem csodálkozok, mert az ilyet én is nyakoncsapnám fagyott busával.
(#21347) toyasoslecho
ja értem mit kerdeztél, félreértettelek akkor
In this case, I would like to ask full refund to my original payment accout (Paypal), and full refund all of used GB points to my GB account. -
cidalain
veterán
válasz
numera007 #21333 üzenetére
a francokat!
ne gyárts prekoncepciókat, hogy ha ezt csinálod az lesz, meg kitilt a GB, meg ilyenek.
megjön, megnézed tényleg 1 darab e. aztán a képernyőképet a termékről, meg a rendelésedről mellékeled nekik, meg csinálsz kicsomagolós videót. aztán elküldöd, hogy az 1 pcs nem egyenlő 2 pcs.
aztán sanyi. kapsz kárpótlást, szerintem egy 50%-os refund simán megcélozható, és nem kell egyből paypalhez rohangászni, és GB-ről sem fognak kitiltani.
én már csak tudom, elég sok ügy miatt írok nekik. én tipikusan az a vásárló vagyok, ha valami nem olyan, vagy nem jó a minősége, akkor egyből reklamálok, és kárpótlást kérek. eddig mindig volt számomra is megfelelő ajánlatuk.(#21332) sapo
sikerült már venned valamit a Gearbesten? vagy eleve a paypaloddal vettél már valamit máshol?
nem valószínű, hogy csak téged kényszerítene direkt bankkártyás vásárlásra a GB, mert a topicosok 95%-a paypallal vásárol gond nélkül.(#21335) sapo
francokat, akadjunk is le erről, mert nettó hülyeség ez. -
maestro87
őstag
válasz
numera007 #18224 üzenetére
Nekem ilyen EasyCap van, de nem ajánlom, mert egyes kazettáknál ugrál a kép. Nem dolgozza fel a szinkronizáló jelet vagy mit mondtak nekem anno. Helyette videó kamerát vagy VHS+DVD kombó lejátszót ajánlottak digitalizálásra. De még egyiket se volt szerencsém kipróbálni.
-
bul07
nagyúr
válasz
numera007 #5277 üzenetére
Tehát 14$-ra megvolt a refund ami már nálad is van
Én a helyedbe nem csinálnék addig semmit míg a 4db dolog meg nem érkezik, ha rendbe megérkezik akkor írnék nekik hogy megjöttek a dolgok és adjanak paypal címet ahova eltudod küldeni a 14$
Mert ha már most visszaküldöd mielőtt megérkezne a cucc utána már nem tudod majd tőlük kikönyörögni az árát
Tehát várj
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged