- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Jo hat ha ok szorakoznak (a qrva anyjukat), akkor en is ezt teszem. Majd a vegen nyitok egy paypal dispute-ot es kesz.
Most ott tartok, hogy a masodik ticketet nyitottam. Minden nap nyitok egyet, a vegen minden kici kinai az en ticketeimmel lesz elfoglalva. Bocs fiuk !
De nem ertem miert huzzak az idot ? Nincs penzuk ? tultotak az akciot ? Vagy csak kamu az egesz akcio es valojaban nem is letezik ? En megbizhatonak tartom a Gearbestet egeszen addig, mig ki nem derul ennek ellenkezoje. Vegulis a kinaiak is olyanok mint a brazilok, csak mas a szinuk. Anno a Xiaomi legtisztitoval is ezt jatszottak. Bekertek a cimet, mert hogy a DPD vissza dobta, mert nem tudta ertelmezni. Muhaha
Akkor azt hittem, mivel eppen akkor indult naluk a DPD, talan meg benaznak es nem tudjak ertelmezni a zip kodot. Aztan Gearbest address book-bol ctrl-c ctrl-v es erdekes mod ez mar jo volt -
Vertigo18
addikt
Bevésnéd ide az előzményt is? Csak hogy (ismét) képben legyünk. Én ebből annyit szűrtem le, hogy elveszett a csomag (bár nem értem mit értesz az alatt, hogy "ők vesztették el..."), aztán csak a termék árát akarták visszafizetni, a felhasznált pontokat nem. Nekem úgy rémlik, hogy korábban volt már, aki megpanaszolta, hogy sok-sok pontot ráköltött és vissza is kapta, csak kicsit erősködni kellett.
Tényleg érdekel az előzménye, mert a végén az a káromkodás szerintem nem volt helyénvaló. Kivéve persze, ha ettől az egy negatív tapasztalattól (amiből szerintem még ki lehetett volna hozni többet is) tényleg nem akarsz többet vásárolni itt.
Silent77: olcsóbb, mint kedvenc ebay-es eladónknál, ez is ritka!
És még pontozható is!
-
bul07
nagyúr
Hát nekem is kell lassan, 28-án jár le a két hónap, csak nálam 3csomag esetén
Már előre unom felesleges levelezést a, már az első levélben leírom hogy sem a szomszédoknál sem a postán nincs sőt a cím is helyes , de csak azért is azt a választ küldik elsőre hogy jó e a cím meg nincs e a szomszédba
-
hevizms
addikt
Olvass vissza és megtudod miért.
De elmondom.
2 választásom volt.
Vagy regisztrált cseh postás ingyenes vagy regisztrált svéd postás 3 dodóért.
A cseh postás küldemények ahogy olvashattad nagyon sok embernek okoztak már bajságot.
A "normális" svéd postás csomagokkal meg nem szokott gond lenni.Kaptam már olyan csomagot máshonnan és rendes nyomonkövethető.
Gondolhatod ha tudom hogy nem SE végződésű nyomonkövethető trackinget adnak,akkor nem ezt választom.A sima ingyenes nem is volt választható a kés miatt.
Persze bízom benne hogy nem lesz gond,eddig sem volt egyik küldeményemmel sem,csak nem fair dolog fizettetni olyanért ami nem felel meg a leirásnak -
bul07
nagyúr
Tényleg, most hogy keresgéltem ehhez a képeket, láttam VIII-as képet is bár lehet VII volt csak elnéztem, azért írtam 8-ast
-
rizso
addikt
Kösz a tippet, jónak tűnik, árban is kb ennyit szánna rá az ismerős
Silent77: ez amúgy hogy van pontosan? Ha teszem azt rendelek valamit 30€-ért, jön az értesítő, hogy vámköteles, akkor egyrészt megbízom a postát 2500Ft-ért, hogy intézze, és még rájön a +27% ÁFA? Vagy hogy van pontosan?
-
Bornie127
aktív tag
Én most ismerkedem vele. Windows rendben van, de a Remix OS nem lett nagy kedvencem, nem jön be. Kevés a beállítási lehetőség, nagyon windowsos. A network monitort nem tudtam életre kelteni, mert nincs értesítési sáv. Tollam is van, nagyon pontos, rajzolni még nem rajzoltam vele. Bill. még nincs, a tabletes topicban azt írták róla, h jobb mint a Chuwi hi10-é, a hibook is ezt a bill.-et használja.
Minőségre szerintem rendben van, bejön a fém, gyorsan tölt. Kijelzője nincs annyira bent mint a Hi10-nél, így ez is jobb. Sd-t még nem tettem bele, nincs időm letesztelni. Wifit sem próbáltam tesztre, de nem dobálja, eddig stabil. (Amúgy sem tudnám, csak 15Mbit van).
Hirtelen ennyi. Egyeb kérdés ha van, írj. -
hevizms
addikt
Semmi,de miből gondolod hogy Hollandiában van?
A tracking bejegyzésből?De nem érdekes,a probléma inkább a másik rendelésemmel van részemről.De gondolom egyszer majd beszerzik és feladják azt is.Ha már egyszer kifizettem ugyebár és ha már egyszer volt nekik készleten a rendeléskor a honlap szerint
De neked ezt nem muszáj megértened.
Köszönöm a segitséget -
hevizms
addikt
Nem ez az első rendelésem kinából,szóval nyugodj le.
A fényképes csomag láttán és az eltelt 6 napból,már úgy gondolom jogosan gondolhattam hogy úton van.
A "kiakadásom" meg nem a szállitás miatt volt,ha figyelmesen olvastál,hanem a másik teljesitetlen rendelés miatt.Azért köszi hogy megmondod hol vásárolhatok,de úgy érzem nagyfiú vagyok már hogy eldönthessem
-
Itt a "Refund" hogyan is néz ki ? (mint folyamat)
eBay az amihez szokva vagyok, de ott sem sokszor használtam ezen opciókat...ha Refundot használnám, egyből be is rendelném a termékeket külön... (mivel rendelhető mind2)
UI.:
Most nézem az adatokat és nem a legjobb a "várható kiszáll.idő.." 09.23.Order Placed Date:2016-09-09 15:08:24
Ship FromN
Expected Shipping Date:2016-09-23 15:08:24L
-
-
Black Phone
senior tag
korábbaan vettem feketét illetve most ugyanugy fehéret és feketét, a feketére engedte az értékelést és képvideo értékelést a fehérre nem... mindegy annyira nem érdekel, szar ugyis a pontozás, minden megnem kapott pont után tickettet nyitni...ááááááááh annyit nem ér az egész
-
maestro87
őstag
Az már régóta nem szimplán ebay-es topic, és az pörög a legjobban. És nem minden GB promóció kerül át oda, így akik csak azt követik, egyes akciókról lecsúszhatnak. Ezért én egy topikba tenném az akciókat, a többibe meg a rendeléssel kapcsolatos problémákat, így megszűnne a kereszt posztolás is, de ez csak az én véleményem.
-
elszabi
tag
a füleseken nincs ilyen, hanem qr a zsinóron. bár én amúgy már kaptam olyan piston 3-at, amin még az sem volt, pedig tuti eredeti.
a dobozon nem volt "qc" matrica? mert időnként felbontanak tesztelésre párat. bár azt úgy szokták, hogy ne maradjon nyoma. és ilyenkor mindig rányomják a qc-t. itt írtam róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest