Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Csak addig ne szunjon meg amíg a tabletem hazaér

A 11.11-es rendelés -
vandor01
senior tag
szerintem lesz egy halom vagyis mar van jo pár EU raktar
ahonnet párnapos szallitassal majd lehet rendelni remélhetőleg jo sok mindent
EU-2/EU-4/EU-5/EU-6/EU-7/EU-8/EU-10/EU-16.... varjuk ki a veget!
ez az EU express jol jott mindenkinek az elmult 6honapban! főleg kari elött! -
600 nap alatt első hozzászólást törölni kellett.

Schudu: Apróra rakd fel, itt tilos hirdetni.2kg alatt nincs, de lehet végleg megszűnik.
Ha lesz pontos infó megosztom. -
DolbySys
csendes tag
Sziasztok,
Ma eltunt az EU Express szallitasi mod a telefonoknal , ez rossz jel mert 2 telefont rendeltem ezelott egy hettel EU Expressel amit masnap mar postaztak is .
Valamiert megsem fekszik a GB-nek ez az EU Express.
(Amugy csak elmeletileg tunt el,mert 2kg felett ujra beugrik az EU Express)
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Nálam is eltűnt az EU express szállítási mód mindenhol.
Délelőtt még volt.... -
-
Putya
csendes tag
En is, be tudok allni egy teloval. 11.03 dpd sms rendeles, 11.06 shipped out. De dpd-n 11.03 ota southall van. Kozben az adatlaponjan vannak friss feedbackek is. :/
-
-
Laci.M
senior tag
válasz
Laci.M
üzenetére
GB válaszolt és visszakapom a teljes vételárat. Végül megszenvedtem velük, se chaten se ticketen nem sikerült elindítanom a problémát, így maradt a support@gearbest.com ahol bocsánatkérések közepette már kapcsolatba is léptek velem fél órán belül.
Kérdés: Ha GB walletre kérem vissza a pénzt akkor monjuk tudok később úgy fizetni, hogy mondjuk fele GB wallet(mert mondjuk csak ennyi van rajta) másik fele meg paypal? Vagy ne szórakozzak ezzel és kérjem paypalra. Nem zavar a dolog, hogy GB walletet csak náluk tudom elhasználni, mert úgyis levásárolom náluk, jelenleg legszimpatikusabb shop és jó árakon dolgoznak. Meg összesen csak 15 dollárról van szó, nem nagy összegről.
- Egy ugyan olyan Mi Band 2-t veszek rajta.Tehát paypal, vagy wallet legyen?
-
HXY
addikt
Megszűnt az EU express?
-
maroni
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
A 10,26. án feladott 11,16.án ért angliába és még mindig ott van! De a 10,23. án feladott telefon is úgy áll!
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Persze én még nem annyira aggódom, azért is írtam, az ilyen november 10 körüli rendelésekre, hogy van annál régebbi is (pl az enyém) ami még sehol sincs kb. , de én is kb úgy számoltam vele, hogy olyan 3 hét körül lesz az mire UK-ba ér, az meg most a héten jár le!
De jövőhéten ha nincs semmi azért érdeklődés szinten rá fogok kérdezni.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
teló, tablet, tv box, router gyorsan jön (=kicsi doboz), pl a porszívó, légtisztító meg lassan (=nagy doboz).
Mindegyik még csak "A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé." státuszban van:
11.04 shipped - telefon
11.09 shipped - Xiaomi router
11.11 shipped - Xiaomi porszívó
Félreértések elkerülése végett nem nyavalygok, csak egyrészt türelmetlen vagyok, van, ami karácsonyra van szánva, és nem egy olyan tapasztalat volt fentebb, hogy 1,5 hét alatt a rendelés kezdetétől már meg is kapták a csomagot. Nem értem a szállításbeli hatalmas sebességkülönbségeket.
-
vandor01
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
nem tudhatjuk mi mozgatja oket...??
vannak termekek amit "szivessen" kuldenek EU expressel van amit nem?

nalam a 2 dronhoz volt bedobva tobb kis "szar"
memoria kartya, kis alkatreszek dronhoz: motor, vtx, receiver...
es nem csaptak hozza a csomihoz... 2 napra az elsore krealtak uj DPD-s szamot
ami 9napja tetchalott
majd elindul azt jon kari utan akkor is jo lesz 
nem reklamalasbol irom csak mint INFO

-
cidalain
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
a lényeg a valamin van. soha senki nem írja itt hogy mi jött meg gyorsan, meg mi ragad be hosszú időre.
annyit kibogarásztam a hozzászólásokból, hogy a teló, tablet, tv box, router gyorsan jön (=kicsi doboz), pl a porszívó, légtisztító meg lassan (=nagy doboz).
persze ez csak találgatás részemről. -
South Velen
addikt
válasz
grimm2015
üzenetére
Nekem nov 3-án lett shipped out,és még Angliába sem ért a MiMax2. Nem is lenne zavaró, de többen, akik napokkal később rendeltek, már múlt héten meg is kapták a cuccot. Szerintem a GB trükközik valamit, bár azt gondoltam volna, hogy xiaomi bőven van raktáron, és bár nagy teló, kicsi dobozban jön.

Mondjuk a tietek még fel sem lett adva. Lehet, hogy most már nem kamuzzák, hogy feladták, hanem a tényleges shipped out kerül felvezetésre.
-
musli26
tag
Szokott lenni pontgyűjtős játék az oldalon karácsony vagy mikulás tiszteletére?

-
vandor01
senior tag
válasz
grimm2015
üzenetére
nekem a NOV5-eit szetbontottak es 2db dron meg is jott 16.-an!....
Lehet neha nem is szallitasi kapacitas gebasz van... 1xuen nincs cucc!?
Vagy nincs ember aki fellapatolja a sok szemetet a platos ZUK-ra?
Na jo van.... feltoltse a raktarakat vagy becsomagolja es elvigye a postara

-
toyasoslecho
tag
válasz
kicsi007
üzenetére
Én nov 3-án rendeltem egy telefont,a termék adatlapon 5-e volt a szállítási info.Most már nov 25-nél tart.Azota volt kettő flash sales is(nem értem minek ha a régi rendeléseket se tudják teljesiteni)Tegnap nyitottam ticketet,nekemis a sablon gépi válasz jött nov30-i szállítással.Válaszoltam a ticketre, h tökmindegy a szín csak küldjék.Ma már jött is az sms a dpd-töl.
-
amadeus11
senior tag
Ezek az akciók mikor kezdődnek?
[link]
Mert próbáltam a kupont a T-Bao Bookra, de egyenlőre nem fogadja el. Akció 20-tól 27-ig.
-
grimm2015
senior tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Valami biztos van, az eu expressen november 10 még nem indult meg (pedig az egyik 1naposra volt írva, a másik is max 5re, de már 10eltelt), egy ismerősnek is nov14 még mindig nem indult meg. Mást amit rendeltem apróságot már másnap indult is.
Jah a DPD sms már jött nekem is pár napja, és neki is.
-
Segítséget kérek: az mobil appban nem tudok paypal-el fizetni.
"Your account details are fully protected and will not be revealed to any third party for any reasons"
Mi baja van? A Banggood appból simán működik a PayPal-es fizetés.
-
pn4hvq
senior tag
Jé, tényleg nincs
. Lehet, hogy a fenti gondoloatmenetemet követve egyelőre nem tették elérhetővé ezt a szállítási módot?
Próbaként bedobtam egy 200$-os telefont, annál sem választható most.
Lehet, hogy van a fórumon itt olyan személy, aki kapcsolatban van a Gearbesttel, hátha van publikus információja az EU express-es szállításokról. -
pn4hvq
senior tag
válasz
kicsi007
üzenetére
Érdekes, mert a tab oldalán ez szerepel: Ships between Nov 27 - Nov 29.
Hacsak az EU express szállítási mód nem tolja el az egészet (gondolok arra, hogy összevárnak x konténernyit, és utána indítják. Lehet, hogy karácsony előtt már nem tudnak ilyen módon szállítani.). -
kicsi007
tag
Sziasztok!
Péntek hajnalban vettem egy Lenovo P8-at, tartozékokkal,pontozva egész jó áron(116 USD EU Express szállítással). Kíváncsiságból rákérdeztem a Support-on, hogy mikor lesz feladva, s ez a válasz jött:

Gondolom ez teljesen normális..
Nem sürgős, de jó lett volna még karácsony előtt.. 
-
AcCEsS
senior tag
Ma jött meg a november 1-én rendelt DIY Raspberry Pi Model 3 B Motherboard - ENGLISH VERSION, és tényleg Made in United Kingdom!

-
sambenez
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Legel.

-
válasz
South Velen
üzenetére
Linken lent winners list és jobb oszlop.

-
cidalain
veterán
-
darnyi
tag
Sziasztok. Létezik olyan alkalmazás, ami jelez ha a szállított csomag állapotában, legyen az DPD, DHL változás történik?
-
mexel
veterán
Ha egy termék rossz, hibás működésű akkor vissza kell küldeni nekik ha refundot kérek ez miatt?
-
johniee
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem nyitja meg a Paypal a Resolusion Centert, helyette azt az üzenetet kapom, hogy
Your account access is limited
EU regulations require that we collect and confirm your account information. -
cidalain
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Azert, mert paypal bevonasa eseten akar tobb het is eltelhet, mig zsetonhoz jutsz, mert mindenkinek meghallgatjak a nezopontjat, stb.
Ha a GB-vel el lehet intezni 1-2 levelvaltas alatt, az sokkal gyorsabb. Epp ezert ezzel erdemes kezdeni, ha nem sikerul dulore jutni, meg mindig ott a PP. -
johniee
senior tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Nekem is elment egy hét azzal, hogy rosszul választottam Ticket nyitásnál és egy másik ember sablon üzenetekkel reagált csak a kérdéseimre, majd mikor már jó helyen nyitottam új Ticketet az ügyemnek, végre megkaptam hogy hova küldhetem vissza a nem működő tabletet és normálisan válaszolnak a feltett kérdéseimre.
A paypalt kár volt megemlítenem nekik az elején, most limitálva van a Paypal fiókom
-
viktorhu
veterán
válasz
AllTheBest
üzenetére
Mondjuk rendeléskor elég feltűnően ott van az opciók között a biztosítás, és oda is van írva, hogy ez kell ahhoz, hogy visszaadják a pénzt vagy másikat küldjenek, szóval nem tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ne tudjon róla. De ettől függetlenül - ha ezt a levelüket már a paypalhoz fordulást emlegető leveledre válaszul kaptad, akkor a következő forduló a paypal. Ha még nem írtad nekik, hogy akkor kénytelen leszel a paypalhoz fordulni, akkor egyet még talán megér.
-
Ciccuka
veterán
válasz
AllTheBest
üzenetére
Csak az idődet pazarlod a GB ticket-ben.
-
AllTheBest
őstag
Vajon megéri még ennél tovább szórakozni velük, vagy tudassam, hogy akkor inkább hagyom, hogy a paypal intézze a továbbiakban az ügyet?
Azt felfogtam, hogy elvileg csak biztosítással hajlandóak visszaküldeni a teljes árat,de ezt is csak pár napja tudtam meg, azt hittem, hogy ez lapvető dolog...
We apologize for this issue.
Please refer to the terms and conditions:
http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
Please review our warranty here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
It's stated clearly on our website that any orders that do not have shipping insurance will not be the responsibility of Gearbest and the customer takes full liability for their package during the shipping process.
In this case we could only refund you 120USD,please note that it's a big loss for us as well and it's the best we can do.
And please kindly note this case is an exception and such refunds will not be applied to future orders.
We also kindly remind you if you purchase some products with large value next time in our store or other stores,you would better to purchase the insurance to avoid the losing or damaging on the way.
1)Insurance benefits:
-Our insurance covers any transportation damage or loss
-We will either resend the goods or refund you in full.2)How to buy insurance:
During the order checkout stage,we have option to choose insurance under available shipping method,you just need to click "Add Shipping Insurance to your order".Please let us know your decision.
-
Van egy ticket amit nem tudok lezárni. Miért van ez?
-
DJ Diablo
tag
Silent77 kolléga kérem nézzen rá a privát üzeneteire

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd elindul azt jon kari utan akkor is jo lesz

EU expressel, csak a DPD SMS jött ... a hetet még megvárom, utána rákérdezek, hogy mizu!

. Lehet, hogy a fenti gondoloatmenetemet követve egyelőre nem tették elérhetővé ezt a szállítási módot?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)