- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
darvinya #64066 üzenetére
jó napot Uram, ez az alkoholos áztatás jó ötlet lehet az általad javasolt BT fülesnél, abban az esetben ha "eltűnt" a mély hangom?
én is koszolódásra gyanakszom, de nem tudom mire vélni... az is lehet hogy megszokta a fülem a hangzást és már nem hallom olyan dübörgős mélynek a füles hangját?
másikkal is ki fogom próbálni, csak most hogy írtál a tisztításról, eszembe jutott hogy rákérdezzek
válaszod előre is köszönöm -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
l.sebestyen #63200 üzenetére
Köszi az infót. Azt hallottam mar hogy az almasok ilyet tudnak, de azt nem is gondoltam hogy a droid is tudhat ilyet
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #62893 üzenetére
szia, ezt a fülest, és mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani
nekem tegnap érkezett meg...
ár/érték arányban a legjobb szerintem -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
Drága jó Uraim...
annyira bevált - eddig - ez az darvinya ajánlott füles hogy megcsináltam életem első eBay-os vásárlását
rendeltem még kettőt
egy asszonykámnak, egy meg tartalékba -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
darvinya #62436 üzenetére
Okes. Megprobalom. Meríteni hogy tudom? Bekacsolom es menjen addig a zene amíg ki nem kapcsol?
Mashogy nem tudom elkepzelni
Mondjuk lehet holnap fogom meríteni, ma meg töltöm estig... Ne biztos hogy fenn maradok addig amig le nem merül, mert en a tyukokkal fekszemA villamoat meg értem csak az a fura hogy fel utig semmi gond majd onnantol akadozott. De lehet az alcsony akku is kozre játszhatott. Nem tudom. No majd kiderul.
Köszönöm ujfent a tanácsaid -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
darvinya #62434 üzenetére
értem, értelek, hát én pedig egyszerre leárnyékoltam a villamos a nagyfeszültség keresztűzésben
no majd jobban oda fogok figyelni. a véleményed tanácsod nagyon nagyra értékelem.
szerintem ez még új lehet és az akksi meg szerintem még töltve sem nagyon volt, mert hát a postán feküdt vagy más fél hetet
de majd most ahogy írtad, adok az akksinak töltési ciklustmég egy kérdés: az előbb a töltőn már kék volt, majd most ismét piros a led rajta.
ha jól értem akkor töltés alatt piros a led, ha fel van töltve akkor meg kék.
normális hogy változik a led színe? vagy ez is tudna csepptöltést? mondjuk kizárt ennyiért -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Atti0925 #62432 üzenetére
szerintem tuti nem fogsz csalódni
nekem tetszik nagyon a hangja, ok hogy a közép hang kevesebb, mint egy átlagos fülesnél, de nekem az pont nem hiányzik.
ha valaki igényes és vájt fülű, akkor azon felebarátomnak nem ajánlom, mert vannak jobbak.
de hát mindig mindennél van jobb, viszont ár/érték arányban azt kell mondanom hogy szerintem nincs jobb.
anyaga is korrekt, a kis dobozka amiben van az is korrekt...
bőr hatású, mindent adnak hozzá, amire szükség lehet.
mondjuk ma hazafelé arra lettem figyelmes a villamoson hogy akadozott a lejátszás, de lehet az csak a nyakamba akasztott kulcs csomóm nyaktartója miatt lehetett, mert amint levettem a nyakamból a kulcsot, akkor abba maradt. mondjuk közben le is szálltam a villamosról, szóval nem tudom mitől szűnt meg, de megszűnt
majd még próbálgatom és tesztelgetem de most töltőn van.egy két töltés ciklus után betesztelem hogy az akksi is mennyi időt bírhat.
jah és még valami, tökéletesen szigetel a füles a fülben, semmit nem hallani a külvilágból. ami még abból a szempontból is jó, mert a mellettem álló nem hallgatja amit én és így nem alkot véleményt az arcával hogy hogy lehet ilyen gagyi zenét hallgatni, mert hát néha ezeket olvasom le mások arcáról
összességében amit eddig tapasztaltam az az elégedettség visszhangja
erre az akadozásra leszek kíváncsi mi okozhatja, de lehet az a villamos lehet. bár érdekes mert félútig nem akadozott, majd utána kezdte.jah és még annyi hogy akkor kezdte amikor az előttem ülőnek csörgött a telefonja és felvette (nem tudom ennek lehet e köze hozzá)
mondjuk ha van itt ötlet, vélemény, érdekelne hogy mitől akadozhat -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
darvinya #62427 üzenetére
értem, oké rendben, így fogok tenni, nekem a munkába jövet és haza menetre kell ami kb fél óra
akkor most egy két napig minden használat után töltök fullra, és akkor jónak kell lennie
köszönöm a tanácsot.
kicsit szokni kell még ezt a mondhatni hermetikus külső hang nélküli életet.
így még a hangerő is bitang jó, mert fél hangerő elég a telefonon is. a régi Philips fülesemnél fulra kellett rakni a hangot hogy halljam normálisan
a hangja szerintem ahogy írtad is bestbuy ár/érték arányba -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
s7evcsenko #62425 üzenetére
az hogy milyen kín keservesen érkezett meg a posta jóvoltából, az megérni egy külön misét is
de nektek van mit köszönnöm -
Lacielvtárs
nagyúr
darvinya és s7evcsenko Uraknak:
nagyon köszönöm a blucuccos fülhallgató ajánlatot
nekem nagyon tetszik a hangja, kíváncsi vagyok rá mennyit bír majd az akksija, de eddig nekem tetszik
majd még írok róla, de az nagyon bejön hogy szinte tökéletesen illeszkedik a fülemben, és kizárja a kinti hangokat -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
s7evcsenko #62245 üzenetére
Rendben, természetesen be fogok számolni a tapasztalataimról
Meg ugyis jövök kérdezni ha lesz mit
En Bizakodó vagyok, remenykedem hogy eqval majd ha kell, tudom korrigálni a hangját -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
darvinya #62243 üzenetére
Jo olvasni amiket irsz. Itteni kolleganak hala holnap mar en is tesztelhetem
Nagyon kíváncsi vagyok ra.
Nekem egy p8hoz fog tarsulni.
Erdekelne kb mennyi idő alatt toltodik fel...
De a lenyeg a kabel hurok felszamolasaMeg a hangerő is érdekel, mert a jelenlegi kabeles philips eleg halk.
Buszon kell a full hangero hogy normalisan halljam a zenet -
Lacielvtárs
nagyúr
Hölgyek es urak. Szep jonapot kívánok.
Tudnatok ajánlani Bluetooth-os fülhallgatót 20 ezer koruli áron?
Zene hallgatas lenne a cel, kábel gubancolodas elkerülése végett
Elore is köszönöm ha tudtok es akartok is segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest