- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Johnny198612 #88591 üzenetére
Szerintem nem olyan nehéz ezt a keresést megtenni.
Gyakorlatban borzasztóan keveseket érint a dolog amúgy, a gyártók sikeresen BT-re terelték a nagy többséget. Aki komolyabban hallgat zenét, az vagy külső DAC-kal teszi vagy nem telefonnal. Akit meg még annyira se érdekel, az a telefonhoz adott fülhallgató használja. Így az átalakítót keresők rétege igen szűk, konkrétan 1,5éve volt téma utoljára.
Amióta a BT téma innen le lett választva egy marék ember írogat csak kb., így az szűrhető le hogy a vezetékes füles téma úgy általánosan kihalóágra került. -
-NoVa-
veterán
válasz
Johnny198612 #88577 üzenetére
Nem tudom, milyen fülessel használnád, és milyen telefonról, de úgy általában egy FiiO BTR3 LDAC BT kapcsolattal is előrelépés a legtöbb telefon saját jackhez képest. Vagy kicsit drágábban már ott az ES100.
Ha pedig nem fix kábeles a fülesed, hanem MMCX vagy 2pin, a FiiO LC-BT2 2 AKM DAC-cal, LDAC kapcsolattal elég jó, mostanában ez a mászkálós szettem:
-
válasz
Ezekkel az USB-C-jack átalakítókkal az a baj, hogy nem túl tartósak. Hangban a Venture Electronics Odyssey HD sztem egy jó cucc, hogy mennyire lesz tartós az a jövő zenéje...
(#88578) laleeee az egy Lightning-jack adapter, sztem nem olyat keres a kolléga.
-
laleeee
őstag
válasz
[link] Ez sem egy örök darab, de meglepően jól szól az árához képest és a fülhallgató mikrofonját is képes kezelni.
-
Narakh
senior tag
válasz
Johnny198612 #42905 üzenetére
Én is ott vettem, teljesen korrektek.
-
törölt tag
válasz
Johnny198612 #42902 üzenetére
Esetleg a JVC az összefoglalóból? Az is úgy emlékszem, hogy mintha lenne fehérben.
-
Narakh
senior tag
válasz
Johnny198612 #42902 üzenetére
Az a teljes neve. Tudom ajánlani még a Panasonic RP-HJE120-at, ő hangra és árra is a Metallics szintje, és van mindenféle színben (ha kapható még valahol).
-
válasz
Johnny198612 #42900 üzenetére
Sony MDR-EX50 a másik ebből az árkategóriából...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest