- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
jblgti38 #26433 üzenetére
A Brainwavz M4, Fischer Audio Eterna vagy a Soundmagic E10, amit keresel.
Vagy maradhatsz ugyanannál. De ezek már fejlettebbek nála minden szempontból.royalka
Mivel nem írtad le az igényidet, így nem tudom.
15-ig:
Vsonic GR06 - vegyes zenékre, elektronikusra kevésbé
Brainwavz M4 - elektronikus, mai slágerek, rap, hip-hopAz első csak külföldről szerezhető be. Az utóbbi szerintem itthon is. De randras-t és Winner_hun-t megkeresed, ők rendelnek neked külföldről, csak meg kell nekik mondani mi kell, meg a pénzt elküldeni nekik.
adammkaa
Még sokáig húzod az időt már rég megrendelhettél volna valamit külföldről. Egy hét alatt megjön a jobb helyekről. Egy Vsonic GR02 Bass Edition-t pl. 10 alatt megkapsz.BrTH
Minden telefonhoz adott füles általában gyatra minőségű. Vagyis van a gyatra, és a kevésbé gyatraNagyon ritkán akadnak, azért kivételek, de nem mostanában volt.
Szeretnéd lecserélni?Bsony
Mindenképp írj majd róla.Minél több tapasztalat annál jobb.
-
Dave™
nagyúr
válasz
jblgti38 #12500 üzenetére
A 400-nak nincs is mélye, annál nem nehezebb az 500-ban többet produkálni
Én nem hiszem el, hogy valaki kevésnek találhatná a TD III mélyét. Az XR-nél még simán elhiszem, az ilyen megosztó, de a TD pont erre a populáris vonalra gyúrt rá.
Shufny: köszi, meglesz
Igazából próbáltam minél kritikusabb lenni, mondjuk visszaolvasva az XR-nél nem sikerült, ha mindenáron bele kell kötni, akkor a magas kiemelését mondanám, de az sem zavar
A TD III meg járatódik.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
jblgti38 #12492 üzenetére
Én nem tenném egy mondatba a kettőt. Ha csak nem szól 5 kategóriával jobban a CX500 a CX400-nál, akkor itt nincs miről beszélni. A TD III minden fronton körökkel felülmúlja a CX400-at. Azért a 400-as, mert olyanom volt. El is adtam hamar. De jövő héten meghallgathatod.
-
Dave™
nagyúr
válasz
jblgti38 #12464 üzenetére
nincs szabvány, meg nem is szabvány méret, de rámegy, igen
A meghallgatásról: jó lenne, ha más is élne vele, úgy értem akiket érdekel, azokkal megbeszélnénk egy közös időpontot/helyszínt és többen meg tudnátok hallgatni. Nyilván vannak többen is, akik nem szívesen "vesznek zsákbamacskát" (bár van elég sok vélemény róla, de a személyes tapasztalat sokkal többet ér), szóval szerintem mindenképpen hasznos.
Akit érdekel az jelezze privátban, és akkor összeírom a jelentkezőket. Valahol a belvárosban lenne célszerű, az kellően frekventált.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
jblgti38 #12438 üzenetére
Próbáld meg egy kefével óvatosan megtisztítani a fülhalgató rácsos részét persze úgy, hogy a gumikat leveszed. Nálam pár hónapos használat után a fülzsír és a kosz (zsebben hordtam) elegye okozott ilyen problémát, megtisztítva pöpec lett.
Egyébiránt meg vegyél Xearst, apróból hozzáférhető, és jó. Szerintem várd meg, mit mondanak majd a kollégák a TD III-ról (pár nap, és érkezik).X.
szerk: hejessirrás
-
themebuilder
senior tag
válasz
Mitől égett le ha szabad tudni?
A Sennheiser CX 400-II Precision hangzása majdnem teljesen megegyezik a CX 500-aséval.Két további gyártó termékei ajánlottak még:
Brainwaz M1, Brainwaz M2 és még Xears fülhallgatókból néhány drágább típus. Utóbbiaknak rendkívűl jó az ár/teljesítmény mutatója.Itt olvashatsz egy cikket a Xears Turbo Devices II Titan-ról.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Ne vegyél CX500-at. A Xears fülesek jobbak. XR120PRO II vagy TD III PRO. Az XR precíz, analitikus, színezetlen, hű a zenéhez, a TD meleg, lágyabb, színezett, valamivel több méllyel. Az XR-nek is van mélye, nem kell félni. Hogy melyik a jobb, az ízlésfüggő, de a CX500-at mindkettő elveri. XR-t lehet a Xears.com-ról is meg az apróról is, TD-t csak az apróról éri meg, mert 1 darabnál az ára 109€.
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
jblgti38 #8950 üzenetére
zenéknél elég,de a játékoknál jobb volt durvábban
És ez pasziánsz vagy milyen játék???
Nem szemétkedésnek szántam
De szerintem a fejszakítós mélyek már nem is egészségesek.
Bár most így látatlanba nem akarok kontárkodni (főleg, hogy nem vagyok egy nagy szakértő), meg ez elégé egyéni dolog, de nekem volt egy sub őrült korszakom, amikor csak a mélyre voltam kíváncsi,és ettől fejszagató baszustól fájni kezdet a fülem(nem volt vészes de éreztem, hogy nem kellett volna).
Szerintem a járatáshoz több idő kell, legaláb is fejeseknél.
én olyan 48 óra fehér után éreztem javulást(de előtte zenével már 200 órát is ment)
most olyan 72-80 van rajta
Úgyhogy még szerintem változhat sokat. -
Zinho
aktív tag
válasz
jblgti38 #8961 üzenetére
Olyan jó 20 órát szokták járatni, amitől jobb lesz a hangja többnyire. De akkor ne járasd, ha azt szeretnéd, hogy ne legyen kiegyensúlyozottabb a hangja (de úgyis bejáratódik magától, csak tovább tart), mert ha jól értelmezem, ez volna a problémád
Vagy használj EQ-t ha nagyon akarsz plusz mélyet (de Sennheiserhez!?). -
DeFranco
nagyúr
válasz
jblgti38 #8953 üzenetére
Eddig úgy tűnik, hogy az lesz. Csak annyit tudok a témáról, hogy a sennheiser az jó, és gondoltam hátha okosodok valamit. A Saturnban láttam párat, ott meg fogom nézni szerintem holnap mennyibe kerülnek (311-313-315-ök).
Ma találkoztam még Pioneerrel és Panasoniccal, ami 4k alatt volt, és mint márka megbízok benne, de nem tudom milyenek lehetnek a füleseik.
Sokat kizár, hogy nem lehet derékszögű csatlakozója, lehet ez az oka, hogy ennyire kevés a tipp, de sajnos ezen nem tudok változtatni. -
válasz
jblgti38 #8796 üzenetére
Az AKG IEM-ekre általában nem a basszus, sokkal inkább az egyenletes frekimenet jellemző. (bár a K370 3 óra Tiësto - Adagio for Strings után erősen basszustúlsúlyos lett
, úgyhogy mostantól white noiset kap...)
Az általad hallgatott zenékhez a Sennheisereket szokták ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest