- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már megfejtettem, hogy miért nem lesz nekem soha, semmilyen stock IEM megfelelő. Sajnos a jobb füljáratom nem olyan alakú mint a bal. Ha az egyik fülem tökéletesen zár egy gumival, akkor a másik szelel, ha két különböző dugót használok, akkor teljesen más az egyik oldalon a hangzás, mint a másikon. Így csak a szivacsos dugóval vagyok barátságban, ami felveszi a fül alakját, de sajnos a legtöbb IEM szarul szól szivacskúppal.
Szóval vagy egyedi IEM vagy szar hangzás. Válogathatok.
-
zack
nagyúr
Na akkor én is írok pár szót...
Az első benyomásom az XR-ről a kissé "tompa" hangzás volt, amit úgy jeleztem Dave-nek mintha egy képzeletbeli burok venné körül az egész hangtartományt. Ez bizonyos számnál volt hogy teljesen eltünt és szinte alíg hallottam különbséget (mélyeken kívül) az Xcape-hez képest, de volt olyan is ahol kissebb-nagyobb mértékben ismételten hallottam.
Mélyeket hallottam bőven, de nem ment annyira mélyre, és nem volt annyira testes mint az Xcape. Közepet és a magasat Xcape közelinek hallottam, és végülis hazafelé, amikor ismét az Xcape-et hallgattam, és pont azt a számot, amit utoljára hallgattam az XR-rel, ott tudatosult bennem, mi volt a "tompa" érzet oka. A részletesség. Részletes az XR is, de valahogy ebben kicsit több az Xcape. Először középen tartottam furcsának, mondtam is Dave-nek, hogy nem hallom "csilingelősnek", aztán a számokat váltva rájöttem, hogy nincs gond a közép és magas tartománnyal de mégis van valami ami globálisan "betakarja" a hangzást. A fentebb is említett részletesség hiányát éreztem.
Akusztikus zenéhez tényleg az egyik legjobb választás lehet az XR, de szinte minden máshoz Xcape.
Összességében meggyőző volt, és kellemesen csalódtam, az XT fele ennyire se tetszett, és ennyiért amennyibe az XR kerül, nem hiszem hogy kapható minőségibb füles.
Azt egyértelműen cáfolni tudom, hogy az XR "Xcape verő" lenne, inkább úgy fogalmaznék, jobb az ár/érték aránya. Persze ez is aspektus kérdése, mert aki soha nem hallott mélyeket akar hallani, kicsit részletesebb hangzással, és zenei műfajt tekintve "mindenevő", annak megérheti a dupla ár, viszont aki akusztikus zenét hallgat, annak bőven elég lehet a fele annyiba kerülő XR.
Sajnos 15 perc volt mindösszesen amit erre a célra fordíthattam, de ahhoz képest hogy azt mondtam Dave-nek, hogy majd máskor meghallgatjuk, mert nincs időm, ehhez képest egész sokat megtudtunk egymás füleseiről.Sony Hybrid harangokkal lettem ma gazdagabb Dave jóvoltából, amiből az "M"-es méret lett a pont jó. Nem volt időm sokat hallgatni, de amit ő is mondott, a mélyeket még mélyebbnek érzem, és talán még a gyári Xcape szilikonnál is kényelmesebb. Meglepődtem, mert előtte igen szkeptikus voltam hogy hangzásban bármilyen különbséget fogok hallani az előző harangokhoz képest.
Az egyetlen negatívum, mivel az "M"-es méret a jó, és a többit eltettem, hogy lényegében 1 pár harangért ad ki az ember 2,5k-t, hiába van még mellette 3 pár. -
Luissimo
veterán
Dedede.
NAGYOn jó az XR120 PROII.
A TD után hallgatva először hiányzott belőle valami, gyakorlatilag azóta rávert mert akusztikus zenénél nics ellenfele például, teljesen életűen szól.Ellenben, nálam még mostis veri az M1 az M2-t.
(demár csökken akülönbség, járódik az M2 szépen!)Innenlátszik, hogy minden relatív és dialektikusan kell szemlélni a világot.
Bici !!!
a 10-kHuf-ba belefér KETTŐ db. M1, azzal nagyonjó vásárt csinálsz !!
(vagy veddmeg mindkettőt, aligleszel 10 felett és aztán majd hezitálhatsz Teis, mint én, hogy melyiketszeressem !A PL30 is nagyonjó és szerintem a fülpántot is megszokod, a fülest pl. nem is érzed, hogy a füledben van, ergonomiailag olyan a kialakítása.
Nekem teccik...Na most jól megzavartalak, remélem
-
ntomka
nagyúr
Ebben van valami, csak túl sok gumival próbáltam már ahhoz, hogy elmondhassam, szerintem nem emeli úgy a magasokat, ahogy ti írjátok. Egyébként a hangja nagyon meggyőzött, tényleg állat, megszoktam és pont elég a magas benne, főleg a hybriddel, de a kényelme a fülesnek még ezzel is nulla.
Jó-jó, jobb a hybriddel, mint eddig bármelyikkel, de még ezt is túl sokat igazgatom. A régi AKG-m ezen a téren köröket ver rá, pedig az még olcsóbb is.
Ha egyszer megadja magát az XR, tuti AKG-t veszek újra, az bevált.
-
raven12
senior tag
na jó, de honnan a fenéből szerezzek hozzá olyan gumiharangokat?
jelenleg ami rendelkezésre áll:
xears kicsi gumiharang, nemgyári kicsi harang (mindegyik kipotyog a fülemből és kicsik), nemgyári szimpa nagy harang (ez asszem kicsit kényelmetlen és kipotyog, hangja ugyanolyan minta duplának), szivacs (helyén marad, mint a dupla, és a hangja kb ugyanolyan), dupla... -
Xabi78
aktív tag
A K55 a félig nyitott. Ez zárt, de mivel gép mellett használom elsősorban, ez volt az ideális az éjszakai filmnézésekhez. Érdekes módon egyébiránt megvételekor (3-4 éve?) belehallgattam K55 és K66ba is, és számomra meggyőzőbb volt a K44 hangja részletességben.
Aláírom az elfogultságot, de ahogy elnézem, ezzel a jellemhibámmal nem vagyok itt egyedül -
Xabi78
aktív tag
-
ntomka
nagyúr
Mondjuk erről az jut eszembe, hogy lehet én kifogtam egy XR-t, amiben nincs túl sok magas? Az általam tesztelt TD III-ban is több magast találtam, mint ebben. Ettől függetlenül úgy megszoktam már az XR hangját, hogy a minap egy sennheiser fejhallgatót feltéve elszörnyülködtem mennyire kiemeli a magasakat.
-
-
Dave™
nagyúr
na tessék, kiszedte a space-eket a skála jelzései közül
Xabi78: CX400 II-ből rengeteg hamisítvány van, ez is közrejátszhat. Amúgy szerintem sem volt olyan nagyon rossz a 300 meg a 400 sem, ez utóbbi ráadásul viszonylag természetes karakter (nem a II-es, hanem a sima, előbbit nem hallottam).
-
tariattila
veterán
Azért ERRE az első benyomásomra utalnék !!!
és ekkor már megvolt a TDIII (bejáratva)
az XR-t pedig a zacsiból kivágva először hallgattam meg !
nem volt véletlen, hogy akusztikuson annyira megfogott
de azóta sokféle zenét meghallgattam a kettővelami az űberbrutál, hogy a gyári SGS in-ear füles is valósághoz közelibb mint a CX400-am
-
dudika10
veterán
Én fülemben 10 másodpercig se volt a TD, az is sok volt. XR-rel már egész hosszú ideje barátkozom, jó szolgálatot tesz, már bejárta fél Magyarországot és volt már velem külföldön is.
Troll on.
Úgy tűnik ma is magyarázat nélkül kell lefeküdnöm. De ha Ti még fennmaradtok, lehet, hogy még ma este olvashatjátok.
Troll off. -
-
Xabi78
aktív tag
Bocsánat, elírtam, természetesen XR-re gondoltam...
X.
Ps.: lecsaptam Bicinál a Bw ProAlphara (elsősorban azért érdekel a dolog, mert valószínű nekem kényelmesebb, a képek alapján jelentősen vékonyabb a csöve. Ha megjön, majd írok róla pár "keresetlen" szót
Egy unboxing videót láttam róla, az alapján sony hybrid utángyártott szilikonnal csomagolják, de ez majd kiderül
-
Shufny
őstag
Vannak kapcsolataim
Lehet, hogy kéne kérni kölcsön egy M1 -et is mellé? Meg hybridet is?
Na majd meglátjuk.
Értem. Na mindegy. Szerintem ezek alatt perpillanat nem nagyon éri meg most semmi, de persze ez tényleg 100% -ban szubjektív. Szereztem ellenfelet közben az M9 -nek. Talán jövőhéten írok véleményt.
-
Luissimo
veterán
Én Biztos forrásból tudom, hogy mindig a hosszabb a jobb !
(nemcsak a volt menyasszonyom mondta, másokis )Egyébként fordítva bedugva is sztereo marad a sztereo (invertált bekötés, az más tészta).
Bameg, ha csinálsz a két hangfalközöttállva egy hátraarcot akkor szétesik a sztereo ????
nanemánna !!Xabi ! én is mindig a jobboldalamon fekve hallgatom éjszakánként a Pink Floyd-ot, mert különben xart álmodnék, attólfélek !!
-
SÖ
addikt
Előszőr is megszegted a moratóriumot.
Most is Moby-t (elektro) hallgatok, és tele van jobbról balra úsztatással, miközben a háttérből halk szinti kiséri, az elektromos zongora balról jön. Az egésznek, ha mesterséges is nagyon nagy tere van, ami néhol visszhangos, ahogy megálmodták. Szintetizált zenén is igen bonyolult teret tudnak varázsolni. Én még a zúzós zenékhez is ajánlanám a jobb minőséget, mert egy torziós gitár is nagyot tud szólni.
Azért vettem TD-t, mert valaki azt mondta akkoriban, hogy a XR120-ban egyáltalán nincs mély.
Ha hallottál már HD zenét akkor tud, hogy miben különbözik, egy MP3-tól. A cikk, még csak körvonalazódik, Én videót is akarok készíteni a szeptikusoknak, és a sok formátum bemutatása miatt lassan megy. A legnagyobb baj, hogy a szerkesztő párezer karakterre van korlátozva. Így lehet hogy több részes lesz, de az még jobban megbonyolítja. Lehet, hogy nem is itt adom ki. -
Shufny
őstag
Az adatlapján van lista. Nem tudom, hogy mennyire teljes, meg rajta van-e, amit nem túl messzire adott kölcsön éppen. Az egészhez képest annyira nem sok, ami épp az övé. Ráadásul jó nagy része Meelec minta (tudtommal az újakat a gyártótól kapta), illetve amit még nem tudott eladni, illetve éppen teszteli.
-
dudika10
veterán
Azért a tekercs mérése nem egy hihetetlenül bonyolult feladat. Olyan űreszközök kellenek hozzá mint egy multiméter például.
700 forintért már hozzá lehet jutni a kínain 1 multiméternek csúfolt valamicsodához, ami sok mindenre nem jó, de a rövidzárat mutatja az is (általában).
Én mindig azt hittem, hogy az alapfelszerelés egy háztartásban, aztán kiderült, hogy annyira azért nem. -
tariattila
veterán
nos! ugyan ez a hiba mint neked... csak egy XR120PRO-val
ugyan úgy jobb oldal (rövidebb zsinór) egyszer szól ,egyszer nem... a kábeláttapizásra nem változik csak arra ha néha ki-be húzom a fülemből ... a vákumra gyanakszom én is...
és akkor is elindul ha a telóból kihúzom és visszadugom...(tehát jelet kap)
de ha megmozdítom újra elhallgat... -
Dave™
nagyúr
Na jól van, ennyivel is okosabbak lettünk. Majd holnap dokumentálom a dolgot, de már nem a legszebb
Ha kapásból tudtam volna, hogy ez a baja, szerintem még simán megmenthető lett volna. De minden szívás közelebb visz a megismeréshez. Ha teljesen kakukk lesz kibányászom a házából és megnézzük közelebbről, mindent a tudományért
Ugyanitt TD III apró hibával eladó! (csak vicc volt
)
-
dudika10
veterán
Kicsi a légrés? Ha forrasztod akkor átmelegszik, kitágul, nem ér hozzá a vasmaghoz, aztán lehűl és megint hozzáér.
A ház eleje benyomja a membránt takaró részt és így akadályozza a membránt?
Csak vaktában lövöldözöm.
Nálam van egy Samsung füles ami pillanatragasztó miatt produkál némaságot.
Vákuum csak akkor lehet benne ha vákuumban rakod össze vagy direkt kiszívod belőle a levegőt.
Megjavítani? Nem hiszem, hogy lehet.bigmasterg: nagyon meglepődnék ha a megfúrás segítene.
-
bigmasterg
addikt
Ja, én meg azt hittem / úgy rémlett, mintha valaki írta volna, hogy két két közepes méretű van valamelyik utángyártott csomagban.
Hát akkor nem maradt más hátra, mint a harangok miatt venni egy ex1000-et, a fülhallgatót meg eldobni.Mondjuk az ex33-nál is úgy nézni ki a dolog, hogy egy pár közepesért vennék meg egy fülhallgatót, amit azért nem fogok...
Amúgy teljesen jól elvagyok a denon haranggal az XR-en, csak megláttam ezt a boltban és elkezdtem matekozni rajta. -
qfm
őstag
Először elhalkult az egyik fele, majd sokkal rosszabb hangja lett, majd meg lett tisztítva, a hangerő egy része visszajött, de a pár száz forintos fülhallgató már jobban szól mint az, így gondoltam hogy komolyabb baja van, és megérett a cserére. A kábelével nem volt gond.
DemonDani:
Lehet hogy akkor rosszul választottam meg az értékhatárt, csak abból indultam ki, hogy kb. mennyiért lehetne egy újabb cx-500-at venni (ha nem találok jobbat). Szétnézek az általad javasoltak között is. Nálam sajnos ezek a sietős vásárlások nem játszanak (nem rendelkezem paypal számlával [tudom, nagy hiba], a bankkártyám pedig nem alkalmas online vásárlásra)
-
Bushmann
tag
Na azért
Szerintem is azzal szól a legszebben. Érdekes módon a térben tért el a véleményünk. Míg én növekvőt éreztem az M1-ével szemben, addíg te csökkenőt (a sennheiserrel szemben?).
Hangra én sem vettem észre különbséget a fake meg az origi között, viszont már a minőség miatt is az eredeti maradt fent -
-
Bushmann
tag
Teli buszon hallgattam a napokban. Élvezhető. Nyílván elvész néhány hang, részlet, de amit jól hallok, az kárpótol. Érdekes módon a buszon hallgatva az M1-et, eléggé zavaró a busz brummogása, rezgése, mély hangja. Szóval az is elnyom azért egy kis élvezeti értéket. Amikor leszállok, egész más minőségben szólal meg a zene.
Ami érdekes a Yuinnal: Nem igazán hallatszik ki a zene. Hogy van az, hogy akik a buszon hallgatnak zenét, azoknak mind hallom a zenéjét, viszont ha én hallgatom normálnál nagyobb hangerőn, és kiveszem a fülemből, alig hallom? Most tényleg ennyire őrülten hangosan hallgatnák a zenét, vagy mi?Themebuilder: persze, mindegy. Mondjuk ez átmérőjében nem kisebb elvileg, csak rövidebb kellene, hogy legyen. Most lusta vagyok előhalászni.
-
Luissimo
veterán
Semmi gond, nagyon szívesen odaadom hallgatni az enyémet, ha összehozunk egy ilyen fülestalálkát valahol , majd ha kitör a tavasz.
Lehet az is, hogy csak én vagyok elfogult az enyémmel.
semmi sem kizárt nálam.Ha most aztírnám, hogy van nekem egy cx 400II-esem, de még orig csomagban van, kisincs bontva, azt elhinnéd ?
De legalábbis furcsálnád, gondolom.
pedig képzeld tényleg van.Tehát:
-nemtudok véleménytmondani, hogy mennyivel jobb a cx500 a cx400II-nél, mert mégcsak az egyiket hallottam sajátfülileg.
és addig nemmondok, amig nemhallom.
amennyi jókis fülest itt összeszedtünk, azzal elleszünk valahol egy napot, kellemes környezetben, amíg kivesézzük őket egyenként !! -
Kleroo
veterán
Bizony!
Nálam CX500ak garmadája van a sírban :S
Jelenleg folyik még a bejáratás,de a xears középen,és magasban jobb a cx-nél.Mint írtam annyival nem jobb,hogy a cx-et lecserélje valaki,de annyival igencsak jobb,hogy helyette vegyen
Aztán még árnyalom a véleményem a bejáratott fülessel.
Annyi negatívuma van,hogy kényelmetlenebb mint a cx.(de ez inkább a cx előnye,mert a legtöbb füles,és főleg a korábbi nem iem fülesek már 1 óra után nagyon kényelmetlenek voltak.)
Luissimo! Akkor örülj neki nagyon
mert nálam 2 original cx500 is meghalt.Mindkettő a jack dugónál lett kontaktos. És mindkettő nagy becsben volt tartva :S
szerk: az enyémet kipróbálhatod,ha egyszer megcsináltatom
-
Luissimo
veterán
Szerkesztett hozzászólás:
"Szóval, nem esküdtél, de nem elveri."én voltam olyan botor anno, hogy a Bartók Béla úti üzletükben.
( de aztán majdnem a feléért vettem egyet a fiamnak a neten egy vadidegen mukitól, akit valaki javasolt. Orig csomagban, valami "kamionrólleesett példányt" és az sem volt hamis, azóta is nyúzza a gyerek, azzal kel, fekszik és még mindig bírja neki, már több mint 2 éve, ami ismerve őt, nagyszó. tehát, ha bedöglik neki, van aki pályázzon a füleseimre, ezértaztán, nemzavar, hogy több van mint kettő ! )
-
Luissimo
veterán
Kedves Dave Öcsém !!
Kezded megrángatni a bajuszomat, szóval kételkedsz a memóriámban?
netedd, mert már azthittem, hogy elfelejtettem, hová is tettem azt a cetlit, amire felírtam, hogy hovatettem a CavintonomatAkkorhát idézlek szóról szóra:
"Ne vegyél CX500-at. A Xears fülesek jobbak. XR120PRO II vagy TD III PRO. Az XR precíz, analitikus, színezetlen, hű a zenéhez, a TD meleg, lágyabb, színezett, valamivel több méllyel. Az XR-nek is van mélye, nem kell félni. Hogy melyik a jobb, az ízlésfüggő, de a CX500-at mindkettő elveri. XR-t lehet a Xears.com-ról is meg az apróról is, TD-t csak az apróról éri meg, mert 1 darabnál az ára 109€."ha jóltévedek akkor körülbelül a #12439-ben minősítetted így .
és ez már akkor is rosszulesett, mert mégiscsak az "énkutyámkölyke"Szóval, nem esküdtél, de nem elveri.
Más a hangjuk.
mindegyiket másért lehet szeretni, tompítsuk így a dolgok élét, ha egyetértesz velem !!@Shufny:
figyeldmeg, hogy nemsokára ez is betelik, mehet mellé a másik 1,5 TB-os minimum.
("nincs az az adattároló, ami egyszer nebizonyulna kicsinek", ahogy a z idézet mondja, amit sajátmagamtól idéztam(tem) !)
-
need
addikt
itt valamelyik képen látszik hogy [mennyire]
-
Dave™
nagyúr
Kipróbáltam az M és az S méretet is, mindkettővel jelentősen csökkent a tér és zártabb lett a hangzás. Hogy őszinte legyek, nem tetszik a Sony Hybrid hangja
Pedig ez eredeti is, gyári retail csomagolásban, egyenesen az USA-ból. Az oka szerintem egyértelműen a sokkal szűkebb cső. A fülhallgató csöve és a Sennheiser közepes gumiharang belső átmőrje kb. ugyanakkora, ~6mm. A Sony-é 3mm. A hangja sokkal zártabb, szűkebb térben, és érezhetően több vele a mély. Szinte biztos vagyok benne, hogy egy kisebb átmérőjű csővel ellátott fülessel szuper lenne, de ez így nekem nem tetszik. Majd megpróbálom a TD-n is, de az is majdnem olyan vastag mint az XR, innentől csodát attól sem várok. Nem erre számítottam, hogy őszinte legyek. És piszok mód sajnálom, mert tartásban és kényelemben verhetetlen. Csak a lényeg változik meg.
-
SÖ
addikt
egésznek a hátteréről lövésed sincs, de már megint muszáj volt beszólnod.
Komolyan mondom mást sem tudsz mondani, viszont Te nagyon is jól tudod miről van szó.
Általában bicsaknyitogató a stílusod. Idejön egy vendég, aki fülest keres, mire Te mindjárt nekiesel, és a Xaers-re tereled a szót, holott rengeteg hasonlóárú jobb füles létezik. Persze saját terméket reklámozni kell folyamatosan, nehogy kihűljön. Az első ember akit lealjasoztál themebuilder volt, mert konkurenciát jelentett a számodra. Én azt sem felejtettem el. Vajon a többiek mikor kerülnek sorra? Ha ez csak engem zavar akkor nyugodtan folytasd tovább, én nem szólok többet hozzád. -
zack
nagyúr
Látom mással is kötekszel azért rendesen, és nem csak engem "tisztelsz" meg a pökhendi bicskanyitogató stílusoddal.
Sztem vágd át a torkát, mert a Beats-et jónak tartja (én is csak jókat olvastam róla egyébként), és mert olyan fülesről érdeklődik ami iPhone mellett van. Még csak nem is azt mondta, hogy megveszi, csak érdeklődött hogy mi a tipusa.
Őszinte leszek...Ebben a topikban, és ebben a jó társaságban szinte te vagy az egyetlen troll, aki állandóan bomlaszt.
Ha nem megy a kommunikáció miért válaszolsz?? Vagy miért nem vagy read only??mod:
Jah..Még SÖ a hibás, mert elsőnek mert szólni, hogy fejezd be mi?
Azt felejted el, hogy benéz valaki, és az első hsz-e után leugatod, nem rólad lesz meg a véleménye, hanem hogy milyen "segítőkészek" és "kedvesek" a füles topikban.
Persze. Sértődj meg SÖ-re, minden okod megvan rá, nehogy véletlenül elgondolkozz, miért van hogy nem látod a fától az erdőt. -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
az az átkozott "basszusfüggőség !
Basszus !Egyébiránt nekem pedig megjött a Brain M1-em, "Ákcijóó"-s áron, kemény 4000 magyar forintért.
Hááát, mitmondjak róla 2 éjszakás bejáratós hallgatás után ?
0, - ha nemhallok itt róla a fórumon sok jót és nem olvasok utána, csak úgy magam rátaláltamvolna egy üzletben, szinte tutibiztos, hogy a kezembe sem veszem, nagyívben kikerülöm.
mintha elhibáztákvolna a ház formatervezését.
a vége össze van lapítva, kissé nyomott, mintha selejtes lenne. (kinézetre kis occó kínai gagyi)
Olyan mint a Chocito, (ronda , de finom) És mégis, a hangzása az kikezdhetetlen.1, -kb. 45 fokos jack-dugója van, se nem egyenes, sem nem derékszög, érdekes, de nagyon jó. A kábelezése elég minőségi, tartósnak tűnik
2, - nagyonnagyon jól szól.
Basszusok kellő mennyiségben, de nem túldomináltan, a magasok szépek és csilingelnek, a középhangok a helyükön. ezzel hallgatva a az egyik legjobb Nine Inch Nails albumot (FLAC remix 2010) olyan hangokat hallok, mintha ottlennék a stúdióban,.(minden szám dobbal kezdődik szinte, a lábdob az agyadban döng, hihetetlen )
Részletgazdag, de (lehet hogy csak egyenlőre) nem hivalkodó basszus.
DE
az XR-nek a jelenlegi állapotában még nagyobb a tere, persze ez az M1 hosszabbidejű hallgatása után változhat majd ez a véleményem.
Mindenesetre 20 dollárért BESTBUY volt a kicsike, ez tuti.(ja és nemadtak hozzá fülpántot, ennyi a minusz egyedül, de ez nembaj, mert a PL30-asé pontosan jó rá)
nekemteccik !!
(kíváncsivagyok Bushmann kolléga "véletlen szerzeményére" ,hogy hogyan konvergál az árbeli eltérés a hangzásbeli különbséghez viszonyítva, kvázi !!
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- PS Plus előfizetések
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest