- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a MOL-nál most kapható Sony fülest érdemes megvenni?
Vagy egy Xiaomi Piston jobban megéri?
Köszönöm. -
Anubris
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Piston 3 és Hybrid között van jelentős hangzásbeli különbség?
Gearbest oldalról ha rendelném akkor nagy valószínűséggel eredeti darabot kapnék?
Banggood-on is néztem, de ott jóval hosszabb a posta átfutási ideje.Olvastam itt korábban, hogy a Piston 2-nek mélyebb kicsit a hangzása, viszont ezeken a honlapokon nem találtam olyat, hol érdemes venni?
-
z123456789
addikt
Azt még had kérdezzem meg srácok hogy Xiaomi Piston 3 hangerő gombjai nem kompatibilisek iPod Touch v2.5-tel?
Start stop működik, csak a hangerő nem. :S
Amúgy nagyon szuper ahogy szól. -
Tulku
veterán
válasz
f4lcon #58998 üzenetére
Csak sajna néha az itthoni beszerezhetőség esetleg már más árkategóriába sorolja...
De az itthon folyamatosan beszerezhető 0-5000 ft közötti ajánlott fülesek tárházát tényleg bővíteni kéne...úgy látom piston kérdéseken kívül ez a legkeresettebb termékcsoport (most azonnal ötezerig...)
Ellenkező esetben a hülyeazértnemvagyok áruházak eladása bővül, hiszen tényleg nem mindenki szeretne várni heteket egy 3 ezer forintos fülesre...
-
Tomi0703
addikt
válasz
BigBlackDog #58977 üzenetére
Annak mondanám magam, de úgy olvastam ez orvosolható.
Ennyire kevés mély van a 3-ban?
Amúgy mint a Piston 3 topikban azt olvastam volna, hogy a 3 talán kényelmesebb. Köszi. -
Tomi0703
addikt
Hali!
3k körül keresgélek fülhallgatót. Egy Canyon EP8-at váltana le. Gyorsan visszaolvasgatva, meg öf alapján Piston 2 vagy 3. Na de melyik? Sokat filmezek a telefonnal, ezért nem árt ha kényelmes. Zenéből meg mindenevő vagyok. Külföldről rendelném. -
válasz
vndlczndr #58949 üzenetére
3 ezer körül már vannak igazán tűrhetőek, pl a Rock Mula vagy pár Awei vagy a KZ ED SE vagy a KZ ED3c vagy a Plextone X41M de meg kell barátkozni azzal, hogy 2-3 hét, mire ideér, és nincs garanciális ügyintézés.ha tönkremegy vagy kapsz az eladótól creditet a következő vásárlásodra, vagy nem. (illetve visszaküldheted Kínába, de az annyi, mint a fülhallgató ára)
hybrid Piston-ra geekbuying a legolcsóbb forrás, aliexpressen még 22 USD mindig [link]
-
vicze
félisten
válasz
HardRic #58936 üzenetére
Hát a nevével még lesz "probléma".
A hivatalos neve Quantie, ahogy a P3-nak Huosai a hivatalos neve.
Jelenlegi nevek:
Piston 4.0, Piston Hybrid, Piston HD, Piston Dual Driver, és a legszerencsétlenebb fordítással Piston Iron Dual Audio Driver, ahol az armatúra valami nagyon furcsa kínai fordításban Iron-ra sikerült...Időközben iBuygou is levitte 21$-ra az árát.
-
HardRic
addikt
Ez a Piston család tagja, vagy valami más vonal? Csak mert nem szerepel a cikkben a Piston szó. Az elérhetőségről is csak USA-t írnak, valami bővebbet nem tud valaki?
-
AGE-T
őstag
AV Show élménybeszámoló. Fülesek:
RHA T20i - Jó anyaghasználat, egész kényelmes design. Szép a szemnek. Amit nem értek a kialakításbán az a távkapcsoló és az Y résznél megtalálható bumszli részek,m elyek széle mindenbe bele akad. Ugyanaz mint a PISTON esetében. Megőrültem a gallérba akadó táviránytótól.
Hangban viszont igen kellemes, iphoneról hallgattam, és meggyőzött. Később meghallgattam még erősítővel, és a PAW GOLD-al is. Enyhén v karakter, nekem pont ez tetszik benne.Audio-Technica ATH ANC40BT - mostanában vadászok bt fejhallgatót sportoláshoz, ezért is próbáltam ki az ath fülesét. Külsőre műanyag mindenhol, de minőségi holminak tűnik. Kábele elég vékonyka, de állítólag a 2 év garancia erre is kiterjed. Üzemideje is masszív, 24 órán át folyamatosan használható. Hangminőségre sem lehet semmi panasz, azt hittem ezek a bt. fülesek hallgathatatlanok, de tévedtem, ez már egész minőségi holminak tűnt.
Audio-Technica ATH-SPORT3 - Szintén jó alternatívának tűnik futók, sportolók számára. Egész kényelmes holmi, és cseppálló, ami kemény edzésnél igen jól jöhet. Nem bírtam úgy rázni a fejem, hogy kimozduljon a fülemből
Hangja is egész kellemes, bár mély orientált, nem puffogó, kellemes mélyekkel. Szerintem megéri az árát.
-
májkiy
tag
xiaomi piston fülhallgatót használ valaki z1 compacttal? Milyen vele?
-
AcCEsS
senior tag
Most jött meg a megrendelt Xiaomi Piston 3 fülesem. Nagyon minőségi! A csomagolás. A hangja az borzalmas! Már el is csomagoltam. Hiába kísérleteztem a hangzás finomhangolásával, a Sennheiser CX175 után reménytelen volt bármilyen elfogadható hangképet kicsikarni belőle.
Az asszonynak jó lesz, az ő noname cucca pont 1-2 hete ment tönkre. Jelenleg szállítás alatt van egy Piston 2, meg egy Awei ES-900M is, mindkettő kapott egy-két jó szót különböző tesztekben, de ha csak a Piston 3 színvonalát fogják tudni, akkor még tartaléknak sem lesznek jók... Meglátjuk...
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Maximum 8 ezer Ft-ért szeretnék fülhallgatót vásárolni, Fontos a jó hangminőség (mélyek előnyben) és a jó anyaghasználat, mert eddig mindig a jack csatlakozásánál mentek tönkre füleseim.
Kettőt néztem ki:
Xiaomi Piston 3
TDK IP150Mit szóltok ezekhez? Esetleg van bármi tapasztalat? Ha tudtok mást ajánlani szívesen fogadom.
Előre is köszi a válaszokat!
-
válasz
tomrRRR #58774 üzenetére
ha még találsz kettes Piston-t annak elég jó a basszusa, illetve a Rock Zircon is olyasmi amit keresel, nálam 5S mellett is meleg, mély hangú a füles. nem annyira feszes mélyek, inkább ahogy itt egy kolléga mondta "csokis" a mély, elmosottabb picit, de az egész mély tartomány az előtérben van. és mivel ilyen meleg hangzású, egészen sokáig szívesen hallgatja az ember.
esetleg olvasd át Dave kínai tesztjét, nála volt több Awei is, meg más olcsó fülesek [link] -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Piston 2 és 3 között mennyi a hallható minőségbeli difi? 2-est használok most, semmi baja, de lehet berendelek gyorsan egy 3-ast, amíg tart az aliexpresses kuponos móka.. (~40perc)
-
zsoltyyy
senior tag
Sziasztok srácok!
Előző fülhallgatómat az itt szereplő lista alapján vettem (sony mdr-ex50), de sajna megrottyant és csak a bal oldalon szól.
Ahogy láttam már nem kapható sajnos sehol...
Kérdésem az lenne, hogy kb hasonló árban (5-6ezer) mit tudnátok ajánlani ami hasonlóan szól. (inkább a mély hangok erősek)
Átnéztem a listát, de igazság szerint sokra nem jutottam. Talán a xiaomi piston 3 az, ami tetszene, de ha van olcsóbban valami, ami nem sokkal rosszabb, akkor annak örülnék.
Fontos lenne az, hogy itthon megvásárolható legyen (nagyobb boltok pl edigital, media markt hiába kicsit drágább, nálam ilyen dolgoknál előnyből indul), mert ebayről ilyet nem szívesen rendelnék...
Továbbá stílura (nem feltétlen design-ra) hasonló legyen, mint a sony volt.Segítségeteket előre is köszönöm!
Zsolt -
AGE-T
őstag
Tudtok valami vezeték nélküli BT fülest, ami kb. a piston szintjét hangban megüti, és lehet benne futni, magyarul sportoláshoz jól használható?
Kinyírok minden fülest edzéseken. Kábelgyilkos a dolog, és zavaró is nagyon, kábel beleakad valamibe, kijön a füledből a cucc. -
válasz
#16820480 #58687 üzenetére
abban bízom, hogy az LZ A2 lesz olyan jó mint amilyennek mondják, és akkor nem kell UE900S
vannak olyanok, akik szerint sok területen egyenesen jobb, mint az IE800, mindezt most meglőttem 73,85 usd-ért. ennyiért nem 2BA+DD hanem 1BA+DD hibridek vannak csak...(összeszámoltam igen, a mostani bevásárlás 50e volt plusz a múltkori, plusz a Pistonok, plusz az AudioTechnika amit megöltem, plusz a B&W... igen, ebből már valóban egy W40 is kijött volna - de hol maradna akkor a próbálgatás öröme?
)
-
sting2
addikt
Piston 3 .
Pár napos és 15 - 20 óra diszkrét járatás után, Lumia 625 - 128-320 mp3 - lassabb elektronikus zenékkel.
Az a véleményem, hogy ez a füles mély orientált - meleg, zsíros, tejcsoki hangú.
Nem elég V-karakter, hogy a magasai megmentsék ettől.Ezzel a telefonnal gondolom ennyi a szinergia köztük.
Lazán kijelentem, hogy a Sony MDR-EX50-el, viszont nagyon szeretik egymást.
Vennék is ha lehetne kapni..
Egy az egyben ezt a hangot keresem , a következő telefonom is Lumia lesz - tehát a "DAC kaliber" is belőve.Melyik márka szól ilyen fényes - selymes- csillogós karakterrel?
-
Bazsee71
őstag
Ha jól látom ugyanaz formára mint a Piston 3. Arról esetleg van tapasztalatotok, hogy fül felett is vezethető-e a kábel? Javarészt futni vinném magammal, egyenes változatok nem jöttek be.
Ezeknek a webshopoknak utánanézek, GearBestről nekem is dereng, hogy máshol sem dicsérték. 20$-t már megérne, csak nem lehet rosszabb, mint ennyi pénzért a többi.
-
vicze
félisten
Na már van is egy beszámoló Head-Fi-n.
"Xiaomi is definitely looking to improve upon the V-shaped legacy of Pistons 2.0" Hát az nekem nop.
-
-
vicze
félisten
válasz
Akos1994 #58596 üzenetére
"Sony XBA-C10-em van, imádtam a közép és magas tartományát"
Röviden tömören: Hát ezt megszívtad...
Ezt mint C10 tulaj mondom. Van olyan dinamikus, ami meg tudja közelíteni vagy jobb, de az úgy a 30e+ ársáv. EX650 biztos jó, de közelében se lesz abban a két tartományban, egyszerűen technológiai korlát. Én is beleestem abba a hibába, hogy elkezdtem a BA tisztasága és magasai után futni, keresve a basszust, és most egy XBA-300-nál tartok. Szóval 3BA tudja a teljes frekvencia tartományt mélyekkel együtt, és a Westone W30 ajánlott, annyi is...Amit próbálhatsz, azok a 1BA+1DD hybridek, kezd elég divatos lenni, és olcsóbban is beszerezhető. Nekem érkezőben van a Astrotec AX35 és egy Piston Hybrid. Meglátjuk mit tudnak, sajnos december közepe előtt nem tudok nagyon véleményt mondani.
-
-
Blitz23
tag
válasz
K1LLMy53Lf #58571 üzenetére
Köszönöm! Egy linket kérek tőletek rendelésre, nem találom sehol. Ezt találtam meg,de nincs mellette a 2 vagy 3. Xiaomi Piston
-
-
Gabesz_23
tag
Sziasztok, egy kis segítségre szorulnék. Egy dacamp-hoz (denon da300) szeretném használni majd a mikrofonos fülhallgatómat (macaw gt100s). Milyen kábelre lenne szükségem? Konkrét ajánlásokat is szívesen veszek.
Jelenleg a szintén mikrofonos piston 2 csak akkor szól normálisan vele, ha nyomom a mic gombot. Ugyanez a helyzet ha a DAP-ba dugom (xuelin 770c).
Trrs átalakító kellene??Előre is köszi.
-
törölt tag
válasz
D@niel #58490 üzenetére
Ha nem akarsz agybadugósat, akkor meg lehetne próbálni az Earpods-t, annak jó hangja van, jobb a régi Apple headsetnél, és szerintem kényelmesebb is, mert jobban belesimul a fülkagylóba. Viszont ezzel utcán, vagy tömegközlekedve szerintem nem sokat fogsz hallani.
Egyébként a Sennheiser CX széria hangra elég vacak, de az egyik legkényelmesebb, amit ismerek (a másik a Sony), szóval ha az nem jött be, akkor szerintem a Piston sem fog igazán
A kényelem elég szubjektív, hiába mondják százan, hogy milyen kényelmes, ha te felpróbálod, és nem bírod elviselni. Elég sok Piston tulaj van már errefelé, szerintem biztosan ki tudsz egyet próbálni.
f4lcon: Szerintem nem feltétlen kell neked oda erősítő, hiszen a kocsiban amúgy is aktív hangrendszer van, így elég lenne szerintem egy DAC-ot az AUX-ra kötni. Érdemes lenne kipróbálni. Plusz attól függően, hogy a kocsiban miylen minőségű hangrendszer van, nem biztos, hogy egyáltalán érdemes az egészre ennyit költeni.
MikE008: Szerintem simán Shure kábelre kell keresni. Lehet kapni gyárit is, csak drága. Az UE900 kábele is jó, de az szerintem nem fog olyan sokat kibírni, mert vékonyabb és sodort.
-
D@niel
addikt
sziasztok,
szeretnék vásárolni egy headsetet, nem tudom melyik legyen, nem vagyok járatos a témában, ezért gondoltam kérek tőletek egy kis szakmait
szempontok fontossági sorrendben:1) kényelem
2) mikrofon, bejővő hívás fel/le, hangerő fel/le
3) hangminőség
4) márkasokáig az iPhone-hoz kapott headsetet használtam (nem earpods, hanem a régit), amit nagyon szeretek, mert kényelmes, nem drága ezért nem féltem, szeretem csak úgy zsebből elő venni mikor felszállok a tömegközlekedésre ill. zsebre vágni, gyakran telefonálok headsettel, arra tökéletes.
volt sennheiser egy rövid ideig (talán cx 400 ii), de nagyon nem volt kényelmes, és a hang minőségben sem éreztem annyira frankónak. szóval csak egy próba volt.
nem igazán szeretnék agyba dugóst, mert nekem az kényelmetlen, viszont a xiaomi piston3 külsőre tetszik, tudom, hogy nagyon jó minőség, mikrofon gombok rendben, és azt mondják, hogy kényelmes headset.
ha újra megpróbálom az agyba dugóst, akkor csak a piston3.
mondjuk az is jó, ha van hozzá kis tartóka, árban a piston3 6ezerért látom egy üzletben ami másnapra itt van, mert nem akarom külföldről hogy majd 1 hónap múlva megérkezzen, szóval akkor legyen 6e a plafon.
volt egy htc one v-m, amihez a gyári headsetet is nagyon szerettem, kényelmes volt és számomra elég volt a hangminőség - ehhez hozzá jön az is, hogy a telefon beats audio támogatással rendelkezett, éreztem a különbséget iPhone-hoz képest.egyébként meizu m2 note-hoz lesz majd a headset, aminek az audio része nem annyira jó, de azt mondják egy jó headsettel rendben van a dolog.
előre is köszönöm!
-
matyiGo
aktív tag
Végülis Piston 2 lett (geekbuy on most van 7+2 usd ért leértékelve)
Szóval ez valami egész más mint a piston 3 youth pedig ma érkezett meg, még nem is volt ideje bejáratódni.nagyon faszán szól, az Alcatelnél is lényegesen jobb :-)
Ennek fényében mondom utoljára hogy piston 3 Youth keservesen sz*rul szerepelt nálam. Ha tehetitek kerüljétek, és aki még nem hallgatta meg az ne ajánlja.
-
athka
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődöm L 930 telefon Piston 3 kompatiblitásával van valakinek tapasztalata? -
Kleroo
veterán
Sziasztok!
A Piston2 kábele kicsit haldoklik. Van olyan jó a Piston3 youth minden téren? (hang,design, építési minőség(érzet), kellékek)?
Hölgynek lesz, fontos í körítés, ami Piston 2-nél 10/10. illetve kéne a mélyhang orientáltság a mai sláger jellegű zenékhez. -
vicze
félisten
válasz
kemcso #58434 üzenetére
Először azt hitten nem 1More, de hát az...
A korábban linkelt Piston HD-ról elég rossz véleményeket olvastam, úgy néz ki hogy ez annak az átalakított mocsok ronda változata. Több basszus miatt megnövelték a "hátsó" részt, így tippre. 1More oldalán semmi sincs róla(van hogy Xiaomi után kerül fel hozzájuk), ők szerintem maradnak a saját verziónál.Létezik olcsóbb Hybrid füles, mert neheze tudom elképzelni?
Hát még malmozok rajta, de max. meghallgatásra berendelem, ha lesz olcsóbban, és talin kioszthatjátok, nekem ez túl ronda.
(Na nem mintha az XBA-300 nem lenne az.
)
----
Amúgy a 1More mániámnak már lett egy előnye, ugyanis a China Voice Edition illesztékkel sokkal jobb a XBA-300 főleg mélyek teltebbek lettek, nem szűkíti le annyira a vetőcsőt. Továbbra is ez egy mocskos dinamikus füles
Viszont most már szinte biztos (semmi időm nincs tesztelni sajna), hogy nagyon forrás érzékeny.PC-n jól szól, viszont a mobilon teljesen szétesik a magas és sziszeg mint a fene.
Hétvégén lesz időm és meghallgatom a SB Recon3D-ről is végre.
Ja és nagyon az OPPO DAC felé hajlok, nagyon bejön külsőre. -
v-man
őstag
új Piston!
Another new product released today by Xiaomi. The latest generation updated Piston Iron Dual Audio Driver Edition Earphones.(ha volt már, bocs)
-
törölt tag
válasz
tucsok. #58411 üzenetére
Szerintem futáshoz (sporthoz) nem érdemes nagyon drága fülest venni, mert úgysem fogod hallani a zene finomságait, mert a füledben lüktet a vér, illetve a lépés és szélzaj elnyomná őket úgyis. Én valami olcsó cuccot javaslok, azt legalább nem is sajnálnád. Vezetékesben valami Piston, vagy Meelec M6p szerintem elég szokott lenni, vagy vezeték nélküliben SBH20, Jabra Clipper, vagy Jabra Play például.
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, eddig egy SM ES18-at nyúztam, de sajnos a kábel eléggé megadta magát
Viszont zene nélkül nem élet az élet, szóval újat szeretnék, 5-10k közt. A fő kérdés hogy van-e jobb (esetleg masszívabb kábelű? ) alternatíva, ha igen, akkor mi?
Látom hogy a Pistonokat is sokan dícsérik, honnan érdemes rendelni ahonnan nem hamisítványt kapok? (Már ha az a legjobb alternatíva)
Köszi, szép napot mindenkinek -
matyiGo
aktív tag
válasz
f4lcon #58380 üzenetére
f4lcon: senki nem állította az ellenkezőjét. (de legalábbis nem egyértelműen) én nem nem olvastam ki a fórumot (ki kellet volna?
) azt gondoltam hogy ugyanarra a hangzásra/hangminőségre lehet számítani mint amiről a Piston 3 testekben írtak.
vicze1: "csúcs" kontextusban, árérték arányban értelmezendő.
3 vezérlő gomb van? igen, 3 -
matyiGo
aktív tag
válasz
bucsher #58374 üzenetére
igazából az a kérdésem hogy más szerint is van különbség hangminőségben a "sima" Piston 3 és a Piston 3 youth között?
... más hogy az általam tesztelt youth verziót konkrétan vásárlásra sem ajánlom, szóval az kidobott pénz, mint azt már fentebb említettem az alcatel fülesem jobban szól nála ami ugyan többek szerint egészen okés füles de közelében sincs az eredeti Piston 3-nak.
magyarra fordítva: én azért kölöttem el 3500 ft-t mert azt olvastam itt hogy ennyiért már tudok venni egy jó Piston 3-at ami külföldi fórumok szerint is csúcs, a valóság azonban az hogy ennyiért nem piston3-at kapok hanem valami gagyit amit szívemből senkinek sem ajánlanék..
tetszik érteni?
nem kéne erre figyelmeztetni a tisztelt kérdezősködőket? (ugyanis nem én vagyok az egyetlen aki panaszkodik a Youth lapos béndzsó dinamikátlan doboz hangjára) -
matyiGo
aktív tag
ezt most nem értem gyerekek.
nekem van egy eredeti Piston 3 Youth és nem szól jól egyáltalán. a Piston 3 fórumán pedig az járja hogy azért lehet, mert másnak sem szerepelt jól a Youth verzió. azaz a youth nem úgy szól mint az eredeti Piston hiába az van ráűírva hogy ugyanaz a drive rész van benne.
persze nagy örömmel tölt el hogy FoLey-v fórumtárs elégedett a Youth-al de szeritem ez csak azért lehet mert eddig nem volt igazán jó fülese.
van itt nagy tapasztalatú füles-szakértő aki magabiztosan tudja állítani hogy a Youth faszán szól? -
FoLey-v
addikt
válasz
Luissimo #58361 üzenetére
Nembaj mára beszereztem XIAOMI Piston 3 Youth-t és eszméletlen jó a hangzása,az előzönek csak fapados élménye volt,hiába volt 2 ezer ft. Most már meg van a helyetesítője a volt (asszem) Silvercrest piros színű füllhallgatónak amit kilopták a táskámból és sokáig bánkodtam.
-
Luissimo
veterán
válasz
monti0222w #58353 üzenetére
bocsi, nem voltam egzakt, (inkább egzaktált
) , nem neked mentvolna a válasz, hanem a kollégának , aki panasszalélt, hogy kiesik a füléből.
Énkérek elnézést, remélem ő is elolvasta
Amugy:
Nézzétek meg ezt a fülest:ez hétezer.
és nézzétek meg ezt:
ez 2500 Huf.nemazért, de ennyi pénzért qrvajó, nemkéne a pistonokkal vergődnötök , garancia és eredetiséggarancia nélkül,
teljesen jó a hangja és olyan szinten cuppan a fülbe, hogy szinte meg sem találni, amikor kiakarod venni.
egy borsónyi az egész.nem piros, mint írja, hanem inkább koralszínű, de dirtekt jó a futós, bringás cuccokhoz
ennyit megér, he nemtetszik, odaadjátok a barátnőnek, gyereknek ... -
vicze
félisten
válasz
PpenoO #58352 üzenetére
Pistonnál legjobb tudomásom szerint elég általános ez, bár érdekes módon legtöbbet a ezüst változat fehér kábelenél láttam képeken az "arany" verziónál kevésbé.
Amúgy itt a szövet csak díszítés, nincs igazából funkciója sajnos, ha értelmes szövetbevonatú a kábel és még kezelt is, akkor se nem koszolódik, se nem szakad ki.
Szóval nem kell mindenre általánosítani. -
PpenoO
őstag
válasz
f4lcon #58351 üzenetére
Köszi a tippet, szövetkábeles fülhallgatók nálam már nem rúgnak labdába.
Az egy dolog, hogy koszolódik, még akkor is ha fekete és a szemed nem látja, ennek ellenére nem mosható. Még "talán" az is belefér, hogy selejtes darabot fogtam ki és emiatt bújt ki a kábel. A magyarországi forgalmazó pitiáner hozzáállását nem számítva a Piston kábelzaja, összehasonlítva például az E10el arra az álláspontra juttatott, hogy soha többet ne vegyek ilyen típusú fülhallgatót.
-
válasz
PpenoO #58349 üzenetére
nekem tegnap érkezett meg a Rock Zircon, szerintem hasonlít arra, amit te keresel (és tizenpár dolcsiért ingyen van)
mondjuk elég hogy mondjam "meleg" hangja van, nem is igazán részletez, meg a mélyek kicsit ráülnek úgy mindenre, de nem olyan mintha egy távoli vödörből szólna (mint az urBeats) hanem közelről. ehhez tegyük hozzá, hogy nincsen bejáratva, csak úgy a dobozból kivéve ilyennek érzem. lehet ez még igazodik kicsit a használat során.
kábel mondjuk pont olyan mint a Piston 2-é (azaz alul szövetes harisnyás, felül gumis) viszont a csatlakozó 90 fokban meg van hajtva (egyes Sony telefon tulajok biztos tudják értékelni, akiknek oldalt van a hang kivezetés...) -
PpenoO
őstag
Jelenleg E10M-et hajtok de elszállt a mikrofon kapcsoló illetve az idő során mindkét oldala határeset szinten flexel. Néztem Nomonon de ..szottul felment az ára, annyiért gondolom már van jobb választás (jól gondolom?
)
Piston 2-3at nem akarok, 2esem már van, 1 év alatt így nézünk ki, teszem hozzá, fél éve nem használtam. Mielőtt az extrém igénybevétellel jönne valaki, nem erről van szó, napi 1 órát használtam gyalogos munkába járás során. Egyszerűen rövidre húzták a harisnyát és kibújt a kábel. Wayteq megállapította, hogy én tettem tönkre, persze a hogyanra már nem tértek ki. A fehér szín meg egyenes "epic fail" volt a részemről. Az E10 lassan 2 éve megvan és a mikrofon kapcsoló kivételével mintha vadi új lenne.
A VJJB v1 basszusát dicsérik, illetve TTPOD T1-Eről is olvastam hasonlót. 35 dollárnál többet nem adnék ki. Mikrofonos, dinamikus, V orientált (techno zenéhez) fülest keresek.
Várom a javaslataitokat. Köszi előre is.
-
inthro
aktív tag
Nyugtassatok meg, hogy nem lesz rossz vétel a SoundMagic e30, mert rendeltem egyet, barátnőmnek Piston 2-ese van, az is szépen szól, de kiesik a fülemből.
Ha szépen szól és nem esik ki, skkor boldog leszek. -
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Xaomi Piston 3 Youth Fekete újonnan 3.000ft-ért ennyiért jó vétel és valakinek tapasztalata erről a fülesről?
-
bmakszim
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre. Egyik ismerősöm szeretne magának egy olcsó fülest.
Ez az új Xiaomi Piston 3 youth szimpatikus neki. Hol érdemes megvenni? Lehet-e itthon kapni? iPhone-t tudja vezérelni?
Köszi előre is! -
inthro
aktív tag
Xiaomi Piston 2 és Soundmagic e30 közül szerintetek melyik a jobb?
Szeretem, ha hallom a zenét és a mélyeket akkor is amikor sokan beszélnek körülöttem. -
inthro
aktív tag
Van köztetek olyan aki használt vagy hallgatott már egymás után Xiaomi Piston 2-es & Soundmagic e30-as fülest?
Érdekelne a vélemény és egy kis összehasonlítás.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
octolith #58204 üzenetére
Ha a Piston 3 hangja neked nem tetszik, akkor valószínűleg nem kiegyenlített, hanem mélykiemelt/basshead fülest keresel. A kategóriájában a Piston elég jó hangot ad, annál jobb lenne mondjuk egy VSD1, VSD3, ezeket lehet fül felett elvezetni, ami jelentősen csökkenti, talán meg is szünteti a kábelzajt. Ezt a viselési módot amúgy kipróbálhatod a mostani füleseddel is, lehet, hogy nem is kell újat venni. Illetve még a másik megoldás, hogy csipesszel a gallérodhoz rögzíted, akkor is csökken a kábelzaj.
-
octolith
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Jays a-Jays One+ fülhallgatót használok. Ezt szeretném lecserélni. Szeretem a hangzását, hozzá nem értőként talán úgy tudnám meghatározni, hogy telt hangja van, jó basszussal karöltve. Ami a gondom vele, hogy széles (tangle-free) kábele van, ezáltal elég nehéz, a ruhámhoz könnyen hozzátapad, húzza a fülem. Emellett egy kis basztatás (ruhán dörzsölődik, vagy csak matatom) is nagyon belehallatszik a fülhallgatóba.
A páromnak egy Piston 3-a van. A hangja nekem kevésbé tetszik, mint a sajátomé. Olyan "dobozhangzású". Sem a mély hangok, sem a közepesek nem jönnek olyan jól elő, szerintem. Szóval ennél egy kicsit jobb hangzású fülest keresek.
Spotifyt használok, a Sony Xperia Z3-as készülékemen. Nagyon vegyes, hogy miket hallgatok. (Caro Emerald, Avicii, Calvin Harris, a Spotify Deep Focus Playlistje, Robin Schulz, Macklemore, Lost Frequencies, néha jazz, reggae).
Azt hiszem, hogy amire szükségem van, az egy kiegyenlített vagy középkiemelésű (meleg hangképű) fülhallgató. Azt hiszem, talán a mostani One+omat is nagyjából ide lehet sorolni. Az ár nagyjából 5000 Ft. IEM kialakítást szeretnék mindenképpen. A kábelvezetés mindegy, az is, hogy szimmeteikus vagy aszimmetrikus, ahogy a mikrofon/távirányító léte (vagy nem léte) is. Ahogy írtam, lejátszásra egy Sony Xperia Z3-as készüléket használok. A kinézet tökmindegy, csak jól szóljon.
Kérlek, segítsetek ebben. Ha az 5000-hez képest pár ezer forinttal drágábban lehet kapni sokkal jobbat, ami nekem megfelelne, az is érdekel.
Előre is köszönöm!
-
vecseisz
újonc
Én vagyok az a Piston 3 nyomoros megint.
Na megkérdeztem őket, leírtam, hogy halkan szól, és a bal oldali halkabban, mint a jobb, mi legyen, visszaküldöm és cserélik stb. (nem írtam nyilván a burn in-es témát
) Erre ezt válaszolták:
hi customer
thanks for your mail and sorry for the trouble
as the problem , do not worry , pls try to turn it off and restart a few times more .
maybe it can work properly . we have many friends try this way . and it success last .
take it easy , we are here to help you .
have a nice weekend
sky
? ööö... Szerintem ez szimpla lerázás. Nem úgy tűnik, mintha baromira cserélni akarnák.
-
vecseisz
újonc
Sziasztok!
Rendeltem egy Piston 3-at a Geekbuyingról, tegnap megjött, kipróbáltam, használtam kb fél órát, minden hű de jó volt. Aztán itthon elkezdtem az általatok javasolt burn in-t csinálni, azt hiszem, pont egy itteni lejátszási lista alapján. Este ment másfél-2 órát. Tudom, hogy ennél sokkal többet írtok, folytatni is szándékozom, de gondoltam, attól még közben használható másra is napközben, és ma majd egész éjszakára ráteszem. Viszont most kipróbáltam, és jóval halkabbnak hallom, mint tegnap. Azon kívül a bal oldali most halkabb, mint a jobb (tegnap ilyesmi nem volt), ezt főleg pc-hez csatlakoztatva érzem. Ezek normális jelenségek menet közben? Vagy valamit rosszul csináltam, esetleg túl hangosan ment a "lista" (pedig közepes hangerőre állítottam), és kárt tett a membránban?
Folytassam azért, "meglátjuk, mi lesz" alapon?Köszi szépen!
(Ja, meg a hangerő szabályzó gomb nem működik a fülesen, de azt olvastam valahol, hogy szokványos dolog, hogy az nem kompatibilis x mobilokkal.)
-
oké, elkezdenek szivárogni a korábban megrendelt kínai fülesek. elsőként a Rock Mula jött, és bár a hétvégére ígértem a bemutatót, természetesen nem győztem addig várni. mivel egy árkategóriában vannak, meg itthon amúgy is népszerű a P2 ezért jórészt ahhoz hasonlítom. (tudnám a C5-höz is, de minek
)
csomagolás:
egészen egyszerű papír csomagolás, semmi faxni viszont semmi kínai írásjel nincs rajta, kifejezetten európai szemnek való. mondjuk a csomagolása alapján nem venném le a polcról, de annyi baj legyennem akarja drágábbnak látszatni magát, mint ami.
kidolgozás:
összességében hagy némi kívánni valót maga után, főleg a hozzá adott szilikon gumik milyensége (erre később is kitérek) a középső és a nagy harang konkrétan sorjás volt belül.... nem is igazán puhák. puhábbak, mint a gyári Piston 2 hiperkemény sz*rja, de meg sem közelíti az ezer éves Sennheisereimet, vagy a tartaléknak elrakott Nokia olcsó headset-ről származókat. a vezeték viszont szép, alul szövetes felül gumis mint a kettes Piston, viszont az Y splitter elég nagy. alu, és csak abba van gravírozva a márkanév, pedig a fülesen is elfért volna. ahogy a P2 esetében, itt is figyelni kell melyik a jobb és melyik a bal oldal, nem olyan egyszerű megkülönböztetni őket. bár legalább a gumiba bele van ütve egy apró betű. az alu részek viszont szépek, bár sem ránézésre, sem kézbe véve nem adják azt a "masszivitást" amit a P2 ad. a csatlakozó aranyozva van, jó pont.kiegészítők:
3 pár harang van hozzá, és kész. ja, meg egy angol/kínai használati útmutató. nem vitték túlzásba a dolgot, se kábelcsiptető, se extra harangok (szivacs, double-flange, vagy ilyesmi) se tok, de még egy sima feltekerő sem.hangzás:
természetesen AZONNALrákötöttem a telefonra, semennyi bejáratást nem engedélyeztem neki, pedig a hedfin javasolják (khm.. így utólag nem véletlenül) - és hát istentelen nagy csalódás. úgy voltam vele, hogy amennyiért vettem (9 USD) nem nagy probléma, de hát azért mégis csak kellemetlen az emberfiának az ilyen... általában a közepes harang jó nekem, ezen is az volt rajta gyárilag. gondoltam hátha a harang mérete a probléma, szóval adtam egy esélyt a kicsinek (jobb, de nem izolál rendesen és ki is esik) meg a nagyobbnak is, ami meg simán tökéletesen száműzte a mély hangokat. mondhatom nyugodtan, atom nagy csalódás volt.
szerencsére vannak itthon másféle harangok is, szóval kezdésnek rátettem a 400-as Comply-t (a vetőcsöve kicsivel kisebb mint a Piston-nak) és egyből előjöttek a mélyek, kicsit túlzottan is. na mondom akkor itt gumiharang probléma lesz, gyorsan előkotortam még ami itthon elérhető (a Piston eredetije, a Nokia és a Sennheiser) és azt kell mondjam mindegyikkel jobban szól mint a gyárival. egészen egyszerűen elképesztő. csatoltam egy képet, egészen eltérő méretű, formájú és átmérőjű harangok, a Piston-é ráadásul kemény is, és a "furat átmérője" (magyarul a lyukja) is sokkal kisebb a gyárinál, mégis mindegyikkel több mély jön elő.
másnapra már a járatásnak is hála, meg a harangcserének azt kell mondjam meg vagyok vele elégedve. az iPhone 5S nem hajtja meg "hangosan" azaz biztos profitálna egy erősítőből, de ne legyünk telhetetlenek.
a mélyek teljesen rendben vannak, kicsit halkan durrog ehhez képest a P2 inkább hangosan és mélyen brummog. mintha kicsit jobban megkülönböztethetőek, gyorsabbak, kontrolláltabbak (nem tudom mi a jó szó?) lennének a mélyek, illetve nem csak az extra mély jön elő belőle, hanem magasabb frekvencián is ("mid bass") van benne élet, de ezek nem nyomulnak rá a középre és a magasra. a közepe tűrhető, a beszédhangok filmek alatt átlagosak, zenében meg főleg rockzenét hallgatok szóval a közép nem olyan lényeges mintha komolyzenére kellene. a magas hangok tisztán és "élesen" szólnak, már majdnem azon a határon van, hogy azt mondom bántóan éles. a cintányér ezerszer tisztábban hallatszik mint a P2 esetében, de az énekhangoknak is ad valamiféle fémességet (Miles Kennedy eddig is határon táncolt a Slash "World of Fire" albumán, hát most még picit rosszabb lett) de ez egészen másképpen csapódik le a mai popzenében.
előszedtem pár olyan zeneszámot, mint a Lost Frequencies: Are you with me vagy a Mark Ronson feat. Bruno Mars: Uptown funk ahol a hangok teltebbek és ezért mondom, hogy összességében belül van a határon. egészen távolról szólnak a zenészek (a Piston 2 ehhez képest össze van nyomva) meglepően széles a tér benne, amire nem számítottam.
kell neki a járatás (igyekeztem nem hallgatva bejáratni, hogy az agyam ne szokjon hozzá) és mindenképpen másféle gumibogyó is. a Comply viszont szerintem tönkreteszi
nekem ez nem olyan erősen V mind a P2 sokkal inkább a P3-hoz hasonlít hangzásra. de túlzás lenne kiegyenlítettnek mondaniszerk:
a mikrofonja egészen jól vesz, telefonáltam és nem volt vödör hangom a túloldalon. illetve az az egy gomb ami rajta van, az vezérli az iPhone-t, egy nyomásra megáll, kettőre előre, háromra hátra lép a számok között, illetve felveszi-leteszi a telefont.képek:
-
-
vicze
félisten
Érdekes részlet a "Piston HD"-hoz:
This earphone support on Android or IOS operating system?
We have included our specially made chip which will automatically identify the phone's operating system. So it's compatible on both operating systems. There is no longer needed to buy 2 different earphones to use if you have two devices which running on Android and IOS. -
vicze
félisten
válasz
matyiGo #58040 üzenetére
Ennyi erővel minden erősen V-s fülest a sárga földig lehúzhatnék, hogy milyen szar, csak azért mert nem az én hangzásvilágom. P2-t számomra egy borzalmas füles és mellette azok is amiket te használsz mégse mondok hülyeségeket rá, mert el tudok vonatkoztatni, a saját hang "ízlésemtől".
A hang minőség meg még mindig telejen más tészta, mint a hangzás. A Piston minősége továbbra is eléggé jó ár érték arányt képvisel a piacon, ha nem is a legjobb, de az egyik legelterjedtebb és legkönnyebben beszerezhető ezért ajánlott termék.Hallgass meg egy RE-400-at és megtudod, milyen az a semleges nem kiemelt hangzás.
-
matyiGo
aktív tag
válasz
BigBlackDog #58041 üzenetére
Ez egy erős feltételezés persze, de van rá pici esély. Jókat írtak róla. Mondjuk a Piston 3ról is :-D
-
matyiGo
aktív tag
válasz
orbano #58033 üzenetére
Szerintem a Piston 3 egy tévedéve a forumtársadalomnak, rosszak a basszusai. Én is sporthoz használom, nem tudta hozni az adrenalin löketet ami miatt jó dolog. Tudod amikor már full ki vagy merülve de beindul a zene és mégis rákapcsolsz... :-) piston 3nál beindul a zene én épp rákapcsolnék de csak azt hallom hogy a szerencaétlen füles nem tudja kiszólni a középmély tartományokqt, csak 30hz körül düffög felette meg hiányoznak a hangok mintha nem is lennének.
Piston 2-m nem volt soha de talán amiatt tudott átcsúszni a rendszeren az utómodell, most hogy sok embernek van p3 bekapcsolt a kognitív disszonancia. Szóval a piston kettő jól szólhat :-) a kialakitása is biztatóbb.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok, gearbestről rendeltem még október 3.-án egy Piston 3 Youth Edition fülhallgatót, ma kaptam e-mailt, hogy sajnos nem tudnak küldeni és vagy cseréljem ki a terméket (és ha drágább akkor fizessek rá) vagy jóváírják nekem a saját nyamvadt oldalukon és majd később költsem el.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy aki esetleg járt mostanában arra és tudja milyen fülesek vannak az oldalon az tudna segíteni abban, hogy ajánl valami ehhez mérhető/hasonló fülest hasonló árban ($6.89+-1$)?
Ha esetleg valaki szintén vásárolt tőlük és hasonló cipőben jár és sikerült velük elintézni az ügyet, hogy visszafizessék rendesen, akkor tudna segíteni abban, hogy valóban csak ezek az opciók vannak és nem választhatom a pénz visszautalását? Nekem valamiért nagyon az az érzésem, hogy csak terelnek, eddig akárhol vásároltam (magyar webshopok illetve e-bay) mindenhol volt pénzvisszafizetés és még csak nem is ilyen esetek voltak, hogy nem volt a boltnak készleten és ezért nem küldenek semmit + nem is utalnak vissza pénzt. Előre is köszi -
orbano
félisten
Sziasztok!
Xiaomi Piston 3-at néztem ki magamnak. Kérdés, hogy e-Bayről tudtok-e megbízható eladót. Gondolom az 5 dolláros kínai hirdetményeket nem érdemes nézni
Esetleg jobb alternatíva (bár az eBayt preferálom)? Geekbuying?
Esetleg valami basszusorientáltabb alternatíva?
Főleg snowboardozáshoz kell, oda meg nem árt, ha nem ványadt a hangja. De pont emiatt sokat költeni sem akarok rá, nem használnám olyan egetverően sokat erre a célra
műfajilag leginkább deep house, dubstep, hiphop menne róla, minden másra ott a K500
Köszi
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #57992 üzenetére
mondjuk azért azt érdemes szem előtt tartani, hogy egy ilyen splitternek azért van súlya is. Konkrétan, amit én használok AB-teszthez nehezebb, mint a fülesem (Piston 3), így hacsak nincs rögzítve valahogy, akkor elég rendesen húzhatja a füled
(és mindezek mellé még baromi merev a kábele is)
De egyébként bármilyen elektronikai cuccokkal foglalkozó üzletbe bemész helyben tuti, hogy van 3,5es jack hosszabbító különböző hosszakban. (sőt még akár valami kínai/100Ftos jellegű boltban is) -
vicze
félisten
válasz
#73499136 #57956 üzenetére
A hangszín szabályzóval szoftveresen kompenzálsz valamit ami HW-san nem stimmel. A legfőbb gond vele az, hogy az SW erősítés mindenképp ront a minőségen, így egy szinte felett nem szeretik.
Más:
GeekBuyingon épp 6,8$ a Piston 3 Dazzle, úgyis akartam pár apróságot úgyhogy jön akkor. Meg akkor egy "P2" műanyag verzió is, hogy legyen min szörnyülködni. -
balazs1022
őstag
válasz
matyiGo #57949 üzenetére
Hát az alcatel füleséről elmondottak teljesen megállják a helyüket. Én is meglepődtem mikor meghallgattam (kb 1 hónapja).
A sony-k nem szoktak dobozhangúak lenni. Sőt inkább nagyon kiegyenlített hangzásúak. A telefonos tartozékaik meg mély kiemeltek.
Piston 3--ról nem tudok nyilatkozni, de nem hinném, hogy doboz lenne.
(Nekem a doboz hang azt jelenti, hogy erős benne a mély. Rámegy minden hangra. Az emberi hangtartomány hangereje meg igen erős. Ez kb az 1kHz-es tartomány. Az ilyen dobozhangú füleseknél ezt kell lejjebb venni illetve a basszusból is)
-
matyiGo
aktív tag
válasz
#16820480 #57948 üzenetére
ez teljesen jogos. nem is mondtam hogy vissza kéne venni az ajánlott cuccok közé, barátaimnak sem szoktam mondani hogy vegyék, mert tom hogy szétesne.
a dobozhang minősítés részemről kicsit túlzó egyébként, nem olyan rossz a piston, de nem is különleges érdekes vagy jó, nincs jártasságom, csak nehéz elhinnem hogy ez most a legajánlottabb füles.
ez a tapasztalat van most:
MARLEY EM-JE041 na pl ez kimondottan mély, nemjó, nem szerettem belőle a zenét, EQ-val kellet utánahúzni hogy legyenek magasok. kb elnyomnak minden más tartományt. kaki. 1 napig használtam, biciklin és tömegen egyaránt, valahol megdobta az adrenalint de inkább nem volt jó élmény. ugyanolyan béna túl sok mély, mint a pistonnál a túl sok magas, egyikből sem élvezetes a muzsika.Alcatel: link sokkal jobb mint a piston, könnyebb kisebb több a mély közép, stúdiósabb teresebb
Piston 3: az a megfejtésem hogy egyszerűen csak nem szólaltatja meg a mély közép tartományokat ezért nem különösebben élvezetes hallgatni, 20-40Hz körül van benne erő de felette elveszik.
és ha még picit ki is mozog a füledből, márpedig ezt meg is teszi akkor annyi a hangzásnak teljesen. jön a doboz. nem beszélve a túlvezérelt magasokról...
SONY MDR-EX15: na ez a dobozhangú..
egyébként van ennél rosszabb is a piacon nem kell aggódni
Piston közelébe sem ér.
Xears TD2: eddigi legjobb fülesem. Egy Senheisser XC85-öt váltott sajna azt elhagytam és olyan rég volt hogy nem is emlékszem a hangjára csak hogy az volt a legjobb anyaghasználatú fülesem, viszont a Xeas messze jobb hangzású volt. csak hát SZÉTESIK.
-
vicze
félisten
válasz
matyiGo #57941 üzenetére
"rossz hangképű füles"
Bocs de ez nagyon egyéni preferencia, hogy mi a rossz hangkép. Az itt ajánlgatók többségének egy Xears max. a rémálma.Attól még tisztában vannak vele, hogy az általános ízlés valamiért ezt az erős V-s hangzást preferálja, ez most a "mainstream".
A dobozhang meg a rossz illeszkedésből ered továbbra is, ha P3-ról van szó.Más:
Hát Piston HD-t nem lesz egyszerű rendelni. Egyből out of stock lett, még csak nem is láttam, hogy elérhető, pedig naponta néztem.
-
matyiGo
aktív tag
A döbbenet mikor véletlenül előkerül a régi Alcatel idol 2s telefonod headsettje és rájössz hogy piston gumiharanggal jobban szól mint a piston 3...
Vannak alsó közép tartományok teresebben stúdiósabban szól nem annyira szokol rádió és nem szakítják ketté a füled a magasok.:-( nagyon átlagosan szól a piston.... nem értem az egészet. Régen itt ajánlották nekem a Xearst elképesztően meg voltam elégedve nem cáfolt rá a hangzasára a fórum, azt hallottam amit itt írtak róla. A piston ezzel ellentétben kicsit dobozhangú átlagnál picit jobb de rossz hangképű füles.
-
balazs1022
őstag
válasz
Chuck Norris #57932 üzenetére
Egyszerubb nezned egy masik fulhallgatot amirol kesobb atrakhatod a kabelt. Pl egy utangyartott kabel akar 10-15$ is lehet. Ennel egyszerubb venned a KZ vmelyik szeriajat. Mondjuk KZ Ate az csak 9$. De ha laposkabelesed van akkor a htc-nek a gyari headsetjet, amu kb 400ft (ezen mikrofon is van).
En most egy olcso piston 2-t vettem a kabele + hangeroszabalyzoja miatt. 4$ volt. Majd nemsoka beepiten.
-
zabu
tag
válasz
K1LLMy53Lf #57908 üzenetére
A power bank Kinából jön, bár tracking nélkül ha jól emlékszem.
Nincs különleges igényem, nagyon sokatoktól azt olvastam, hogy a Piston az megfelelő. Általános használat, főleg zene. Szóval a Youth edition és a Reddot design között nem látok különbséget. Csak kizárólag a design, ugye? 400 forintos árdifferencia mellett igazából nekem mindegy, a kinézet sem számit, úgysem látom sokszor
Köszi amúgy a segitséget
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ha nem kell hipersürgősen, akkor kínai banggood Piston 3 (vagy egyéb, aminek a hangja jobban bejönne, nem tudom milyen hangzást preferálsz, mennyi a rászánt összeg stb)
Alapvetően Banggood eu-t nem ajánlanám, mert az olcsó szállítási opciói (ingyenes ill pár100 Ft-os) mind tracking nélküliek, vagyis ha elveszik a csomag, akkor szívás.egyébként a megbízhatóságával semmi gond, én múlt hét hétfőn adtam le két csomag rendelést, egyik 1k körüli összegű volt, azt ingyenes szállítással, meg is érkezett most hétfőn, másikat az olcsó szállítással (7k összeg és azt hittem adnak tracking nr-t, de nem), az még nem érkezett meg
nem tudom egyébként, hogy van-e olyan eu warehouse, amelyiknél van olcsó tracking opció.
-
zabu
tag
Sziasztok!
Szeretnék szeretett OnePlus One telefonomhoz fülest venni, mert most egy nagyon gagyi kék sportfülest használok (kábé 2000 forint volt). Éppen most rendeltem egy power bankot erről az oldalról. Szerintetek érdemes innen fülest rendelni vagy bármi egyebet? Gondolkoztam, hogy megvárom, mig megjön a power bank és utána rendelek, hogy megbizonyosodjak a validságáról.
A másik aggályom, hogy nem igazán tudtam kiolvasni a leirásból, hogy ez most a Piston 1 2 vagy 3? Vagy ez nem is Piston?
http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-Smartphone-wp-Uk-82744.htmlKöszi
-
Diocles
aktív tag
[BigBlackDog] [Bici] [vicze1] [contaxg]
Hát köszi a tippeket, végigpróbálgattam minden haranggal a legnagyobbat kivéve. Az S-essel talán tényleg jobb, mint az M-essel, de ezzel is igaz, hogy 4-5 dB-t szigetel a kinti zajokból.
A hangja nagyon szép, azzal elégedett vagyok, de az irodai zajt továbbra is hallom, a körülöttem lévők beszélgetését továbbra is értem.
Van valakinek valami tuti tippje, hol és mit vegyek Piston 3-hoz, ami jobban szigetel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest