Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Epf
tag
Forrásként Terratec aureon space 7.1 -et használok (sztereóban).
Milyen típusú a külső DAC -okkal lehet pariban ? -
bkercso
nagyúr
válasz
szakibá...
üzenetére
az sem árnyékol tökéletesen, csak csillapít X dB-r faraday-kalitka a vasbeton épület és a fém gépház is.
-
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére

-
bkercso
nagyúr
Megjelent egy cikk a champ-ról: [link]

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Shrike7973
üzenetére
most már vigyázni kell ebay-el.50dodo a limit,és vámolnak. 2 csomagunk vám alatt van,ami mondjuk 2 hónappal ezelőtt még simán átment volna. és gift,alkatrész. kérik az átutalási megbízást.
-
válasz
Shrike7973
üzenetére
Lehet hogy nem neki kell hanem egy ismerősének?

-
MasterMind
tag
Sziasztok!
KRK RP8-hoz EMU 0204 jó párosítás? -
Shrike7973
senior tag
válasz
adammkaa
üzenetére
Holnap Beyerdynamic T1-hez keresel majd felszerelést? Napok számával exponenciálisan nő a keretösszeg, amit írsz...
Ilyen magasságban úgy tudom, csak kompromisszumokkal találsz egybeépített eszközt.
Külön ajánlott DAC, és AMP. Ezeket én is nem sokára beszerzem, 90-ből pont ki lehet hozni egy MusicStremer II-t, és egy bajnokpityu által készített chAMP-t, amit az Asgard-hoz hasonlítanak (azt említetted is kicsit lentebb). Ennél olcsóbban nem igazán találtam kielégítő alternatívát sem, még eBay-en sem - vagy ha igen, keserű a szájíz a 30€-s postaköltség, vám, és esetleges garancia/support miatt. Én erre a konzekvenciára jutottam 2 hét olvasgatás alatt. -
Dave™
nagyúr
válasz
szilu7
üzenetére
A HD650-hez szerintem nem passzol egyébként a semleges hangja, ahhoz valami agresszívebb kell. Az 580/600 jobb választás Sennheiser vonalon direktben a DACportról, szerintem azokkal meg is birkózik úgy, hogy élvezetes a végeredmény (ki is próbáltam volna az 580-al, csak kíváncsiságképpen, de ez már nem opció). De az AT úgy fest nagyon jól áll neki, és ez a lényeg
Az AD900 is az volt, a 700 is sokat profitált belőle, meg a 2000 is
Kicsit sajnálom, hogy pl. a W1000X-et nem hallottam róla, talán ott is tudna mutatni valamit. Illetve a W5000-et is megnézném róla, mert ha zárt füles kell majd valamikor, akkor azt venném legszívesebben, és a kényelem miatt a DACportról szólna. Amennyire semmibe néztem látatlanban, annyira nagyra értékelem most, nem szabad külsőre ítélni 
-
adammkaa
senior tag
Jó estét.
AKG Q701 fejhallgatóhoz milyen dac/erősítőt ajánlotok, ami kihozza belőle a maximumot? 70000-ig.
-
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az sem mind1 melyik MSII.
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
DACport vagy DACport LX?
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Illene

(de a nagy kérdés mert az élet túl egyszerű lenne...mikor, mihez, stb.)
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szóval, akkor harmadszor is leírom.
Nálam a DACPortot a HD650-nel hallottad DAC+erősítőként, is kb. egy percig. Nem tetszett, nem is ez volt a látogatásod fő célja, ennyi. A HD650 alá tényleg komoly cucc kell, egy kisméretű, hordozható USB-s DAC+erősítő nem elég. Forrásként nem használtuk, merthogy ez nem egy DAC, van neki DAC változata is, ugyanez, csak abban nincs erősítő: DACPort LX. Ez direkt ilyen: kicsi, egyszerű, hordozható USB DAC+AMP, ami Ipaddel is muzsikál, és ebben a kategóriában szerintem elég komoly versenyző. Nem akar asztali rendszerekkel versenyezni. (Van a gyártónak egyébként asztali cucca is.) Alapvetően az erősítődet hallgattuk különböző fejesekkel: HD650, K701, DT880 600 ohm, illetve kicsit az ETA200-ba is belehallgattunk. Ehhez két forrás állt rendelkezésre a Fiio E10 line out és a Prodigy HD2. Ebből egyöntetűen a Prodigy HD2 jött be jobban mindkettőnknek, így szinte végig az volt a forrás. Szóval nagyon szívesen kölcsönadom egy tesztre, és akkor már forrásként is nyugodtan fikázhatod a továbbiakban.
Nem tisztem és nem is célom a gyártót védeni, csak ne vezessük félre a fórumtársakat, és az itt tanácsokat kérőket. 
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hol hallottad a DACPortot ETA200-zal és Champpal?
-
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
tudtam én. Erősítőt kerestem a k701 alá
Ehhez képest már meg sincs. De boldogság az van. -
bajnokpityu
félisten
válasz
fattyu
üzenetére
nekem úgy tünt,mikor idejöttél először,h pontosan tudtad,mit keresel. ennyi.
én is tudtam,mit keresek, most már nekem is megy a hangfalason a libabőr. fönt nekem a k701el is simán megvolt. nekem meg egy garrett koncert ilyen.sőt,hogy ne túl nagy teknikát mondjak, a házimozin, adele BR. 3-4 számot hallgattuk Tonyoval, végig mindkettőnkön libabőr. és ez kb akárhányszor megy

-
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
vagy én is igénytelen vagyok. Ez sincs ám kizárva. De legalábbis az ízlésficam.
Komolyan. simán elhiszem más sír ettől a hangzástól.
Nekem viszont amint elindul a Rebellion in Dreamland gitár belépője egyszerűen nincs olyan bőrfelületem amin ne lenne libabőr. És mi mást akarjak még? -
bajnokpityu
félisten
válasz
fattyu
üzenetére
ezek szerint alulértékelem az ms2-t.
nemrég megállapítottuk, hogy igen, atomtengeralattjáróról hajtva el tudom felejteni az erős szinezettségét, amig fejemen van,mert bugee.ugyanakkor dacportról szerintem inkább szenvedés volt,amit előadott. (még a félkész champ, v eta200 sem tudott segiteni rajta) és nem szinezettségben keresendő a megoldás,hiszen az ms2 is erősen szinezett.
-
fattyu
veterán
válasz
Deadzone41
üzenetére
Direkt gyors összehasonlíásnál váltogatva meg tudtam ragadni különbségeket. De hogy egy óra után a megfogalmazott különbségek/hibák már nem zavarnának arra a nyakam teszem

Nekem a koporsóII+ champ hd650 a libabőr/orgazmus
K701et el is adtam. csak porosodott. -
Dave™
nagyúr
válasz
Deadzone41
üzenetére
Ez bizonyos szempontból szerencsés helyzet, nézd a jó oldalát

-
Deadzone41
őstag
nem olyan rég járt nálam fattyu kolega egy új msII+-al, és össze A-B-ztük a koporsóval, hát bármennyire is akartam, nekem tök ugyan az volt mindkettő. vakteszten meg nem mondtam volna melyik szól. bár az is igaz, hogy fattyu hallotta köztük a különbséget, szóval elfogadom, hogy ez az én defektusom is lehet.
az biztos hogy az én fülem alá kár a drága elektronika 
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Azt elfogadom, bár nem ismerem a technikai hátteret, de ha már teljesen más a felépítés, akkor lehet különbség. USB-nél sajnos a driverek, illetve az operációs rendszer is komoly tényező késleltetésben, tehát nem hibátlan a technológia. Hogy hallanám-e, az megint jó kérdés, erre azért nem fogadnék. Pedig szerintem semmi baj nincs a hallásommal, csak talán nem vagyok elég kritikus/nem hiszek benne eléggé. A tápkábel éppen ezért sajnos túl indirekt elem számomra ahhoz, hogy beleférjen a képbe.
-
bigmasterg
addikt
Szerinted két digitális forrás között lehet különbség, vagy az is placebo ?
(pl coax és coax, vagy coax és usb között)Nem provokálni akarok, csak tapogatózni, hogy te mit gondolsz, miben lehet különbség és miben nem.
szerk.:
btw nem szeretne valaki egy fiio E7-et venni ?
Megy több nokiával és androidos eszközzel is. (pl nekem Nokia n8-al otg-n, de sgs3-al is jó).
Megvettem, de nem igazán használom. -
Dave™
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Valóban rossz volt a megfogalmazás, mert almát a körtével sikerült, a lényeg, hogy nem placebo, hanem egyértelmű, reprodukálható, és nem csak én hallom.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
Deadzone41
üzenetére
Ezt érteni én sem értem, mert mérések alapján teljesen lineáris szokott lenni a görbe szinte mindnél, aztán mégis nagy különbségeket hallok pl. a régi MSII+/új MSII+ között. Itt most nem az ilyen placebós dolgokról van szó, mint libabőr meg egyebek, hanem lekerekített-e felül, vagy sem, meleg-e a hangja, vagy sem. Rögtön feltűnik, hangsugárzóval meg fejhallgatóval egyaránt (tehát az erősítő is más volt). A DACport meg az MSII+ is teljesen máshogyan szól, pedig elvileg mindkettő lineáris.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
na még annyi, hogy azért sok millás láncoknál gyakran előfordul olyan, hogy wtf, miért szól ennyire ostobán, annyira igényli a hozzá való drótokat. itt azért nem tartom hibának, hogy egy mikrofonkábellel nulla a hangja.
meg a gac3at nem kell lebecsülni, szóval azért nem egy nullaszint,függetlenül, hogy filléres. sok ezüstözött réz kábelt vert már el.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ntomka
üzenetére
Nézd,ami jól szól PCs tápal,az ha jó minőségű, jobban fog szólni komolyabbal.
Csak egy idő után előfordul olyan, hogy készülékcsere helyett inkább kábelezel. hangfalas láncnál vagyok most ebben a cipőben.Nem szól szarul a hangfalas láncom gac3al,PCs táppal,csak ha már tudom, hogy mit tud kiszolgálva,akkor hiányzik a maradék.
egyébként ha füleses analógiánál maradunk, egy essence one,champ,k701el már el lehet kezdeni a gac3,pc táptól hangyafaxnyit fölfele próbálkozni. Kipróbáltam, van difi, de minimális büntudattal használom azóta is ezekkel. Itt mondjuk a 95%át tudja ezekkel, mint százezernyi kábellel. Arányosságot figyelembe véve inkább hd600ra váltottam, többet léptem előre. asszem USB kábel az egyetlen, amit vennék, ha USBről használnám. koaxról megy,ezért egy használt furu alfát kapott.
valamiért füleslánc kevéssé igényes. hasonló árú hangfalas láncnál már neki kell állni kábelezni.
-
Shrike7973
senior tag
-
adammkaa
senior tag
válasz
Shrike7973
üzenetére
És az miért jó nekem ha E9-be az E17-et beledokkolom?
-
Shrike7973
senior tag
A Maverick TubeMagic D1 viszont DAC/AMP combo, en is arra gondoltam, az 50 szallitassal egyutt. Csak velemeny nincs itt rola semmi.
Amugy en Fiio E17 vagy E7 + E9 kesobb fuleshez kombot mondanek ennyibol, de nem vagyok szakerto.Szerk: most nezem csak, hogy az E9-be az E17-et is beledokkolhatod.
-
adammkaa
senior tag
Újabb taggal bővült a lista, jelenleg így néz ki: Fiio E17 vs Maverick TubeMagic A1 vs Shiit Asgard vs HRT Headstreamer. Nehéz helyzetben vagyok, halvány lila f*ngom nincs melyik hogy szól, és melyik éri meg legjobban a pénzt hosszútávra, és melyiknek van a legjobb hangja ezek közül.
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok, lassan közeledik a hó vége, és szeretnék venni a Vsonic GR07 fülhallgatómhoz, egy erősítő/dac kombót, 40.000FT-ig. Melyiket ajánlanátok? Aki nem ismerné ezt a profi monitor fülhallgatót íme az adatai:
Technikai adatok:
- Membrán átmérője: 11mm
- Meghajtó típusa: CCAW többrétegű biocellulóz membrán
- Impedancia: 50Ω +/- 10%
- Érzékenység: ≥105dB (@ 500Hz)
- Frekvencia tartomány: 7Hz-30,000Hz
- Jack: 3.5mm 8μ 24K aranyozott L alakú csatlakozó
- Kábel: 1.3m SPOFCEddig Maverick Audió TubeMagic A1 és Fiio E17 fele nézelődtem. Melyik lenne jobb a fülhallgatóhoz, melyikben van jobb DAC? Mivel itthon fogom hallgatni a méret nincs befolyással a választásra. Meghallgatok minden variációt egy kis információval mellékelve hogy könnyebb legyen a választásom, ami belefér 40.000be.
Ebay rendelés elől sem zárkózom el esetleg.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41
üzenetére
mérni,meg észlelni más dolog. van,ami egyikkel szembetűnő,másik meg fülbetűnő.
fülre, és papiron a 0.1% torzitás észrevehetetlen,frekitartomány sztem mérés szerint is tök egál összes erősítő, dac,akármi között. mármint az értékelhető kategóriában. -
Dorian
félisten
Hát a rövidebb kábellel levegősebb.
Most vakarom a fejem, mert pénz, az nincs sok méregdrága kábelre, de 3m-es meg kéne, mert zenehallgatás közben a kanapén ülve netezek. Elméleti másik lehetőség a hosszabb koax, de akkor az átalakító hányódna mellettem a kanapén, meg mivel rövid, jó minőségű koax más van, így szintén pénzkérdés -
Dorian
félisten
Az a "baj", hogy már viszonylag olcsó rendszereken is hallhatóak a tápkábel, stb. közti különbségek, úgy értem, hogy pl. nálam.
Sőt épp most próbálgatom az HTA-mat, gondoltam a 3m-es Belkin USB helyett bedugok egy ugyanolyan noname (Dune-hez kaptam) 50cm-est. És simán észrevehető a levegősebb színpad. -
bkercso
nagyúr
válasz
Deadzone41
üzenetére
Hallgatózz picit! Amúgy nem jól tudod, jittert, hőtorzítást, tranziens torzításokat lehet mérni, csak nem szokás.
(Rám is ez vonatkozik a kábeleknél
). -
Deadzone41
őstag
a dac-os dologba is bele lehet kötni, két normális dac között ha jól tudom nincs akkora mérhető különbség, hogy megalapozott legyen, hogy a fül képes hallani a difit. mit jelent az eltérő karakter? ezeknek a frekimenete egy egyenes vonal a hallható tartományban, de javítsatok ki ha tévedek, nem mélyültem el a témába egyáltalán. a gyorsaság, lassúság, részletezés, zeneiség, libabőr, stb. mind megfoghatatlan, viszonyíthatatlan érzelmek, fogalmak amiket kivált belőled a kapott hang, és nem mérhetőek. érdekes dolgok ezek.
a hobbik már csak ilyenek, ha nagyon belemélyül az ember. veszel valamit, egy ideig boldog vagy vele, aztán jön az upgradeitisz, és megint cserélsz valamit. ül a kisördög a válladon, hogy lehetne ennél jobb is, én megértem milyen ez. mindenki addig nyújtózkodik, ameddig ér a takarója, valakinek a több millió forint is aprópénz.
-
Nos, ezúton is szeretném mindenkinek a segítségét megköszönni fejhallgató erősítő témában

Közben körvonalazódott a megoldás:Vettem egy FiiO E17-et, és egy Sennheiser HD598-at. Utóbbi ugyan nem volt tervben, hanem hirtelen felindulásból, de alapvetően mindkét esetet az ár segítette eldönteni. Ugyanis 155 és 112 euróért jutottam ezekhez, amivel sajnos semmilyen itthoni dolog nem tudott versenyezni.
Sok emberrel beszéltem, sokkal okosabb is lettem nekik hála
Sokáig kalapban volt a 4. helyen a hrt headstremer, de végül az ára túl soknak bizonyult, az E10 a 3. helyre szorult, mert ugyan olcsó, de sokan lebeszéltek róla, illetve a bkercso féle házi megoldás a 2. helyen versenyzett, mert igen jó hangzást ígért, de sajnos az asszony és a WOW faktoron nem ment át az, hogy 40k-ért két sufnifigyegőt vegyek (és ezt most abszolút ne vedd sértésnek bkercso
).Az E17-nek szerintem a 32 ezres árban nincs ellenfele. Igényes is, tud is mindent. Nyilván van jobb, de most itt húztam meg a határt.
A HD598 meg régi vágyam volt. Az 555 amúgy is kiszolgált már, és 44k-ért itthon még 558-at se kapni szinte. Másrészt akárhányat próbáltam, a komfortját nem tudta elérni nekem egyetlen más fejhallgató se ezeknek a sennheisereknek. Nyilván egy HD6-7 széria még jobb lenne, de azt most árban soknak tartom még.Hét vége felé jönnek a cuccok, és teszt

Megcsinálom majd a xonar-optika vs usb tesztet is, mert érdekes módon ezen sok ember fennakadt akivel beszéltem, hogy még nem igazán tesztelte senki, hogy vajon lehet e különbség a kettő között. -
Dave™
nagyúr
válasz
Deadzone41
üzenetére
A DAC-ok közti különbséggel nincs gondom, legalábbis eltérő karaktereket szerintem elég könnyen meg lehet különböztetni, pl. régi és új HRT-k, ez a belépő szintű hangsugárzókkal is megy gond nélkül. Fejhallgatóval még könnyebb. Két nagyon hasonló karakterűben a minimális különbségeket nem tudom mennyire sikerülne, de eddig azért ilyennel nem találkoztam, mindegyik különbözött annyira, hogy fel lehessen ismerni. Na meg a DAC azért elég fontos szerepet tölt be, és a konverzió minősége alapvetően meghatározza a végeredményt is, ezzel azért szerintem nem nehéz egyetérteni. Csak ha már a tápkábel befolyásol, akkor ennyi erővel tényleg minden egyébnek is kellene, pl. elektromos hálózat, és ezt már nem tudom elhinni. De nem is kell vele egyetértenem, ez egy nyílt fórum, különböző véleményekkel. Kész szerencse egyébként, így legalább totál nem is zavar a dolog. Elég rossz lehet valamire milliókat költeni (hosszú távon, és persze végletesen szemlélve), úgy, hogy még mindig nem vagy vele boldog, még mindig van mit kicserélni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bkercso
üzenetére
Nezd, elejen ugy voltam,h rezgescsillapitas, tapkabel haha. Szerencsere nem irtam le. Most szivhatnam vissza.
Aztan usb. Stb... es sajna nem feltetlen s hifizes iranyaba visz el, tenyleg zeneibb, libaborosebb lehet egy megfelelo lanc..Azert ezoteria, mert nem tudod mernokiesen megmagyarazni? En is mernok vok, de pont ezert sejtem is a valaszt:ezeket nem nagyon lehet meg merni.
Hatasat igen, akar mas frekimenet.
-
bkercso
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem vagy szemét. Ahogy a hifi topicban is írtam elhiszem, már csak azért is, mert nem próbáltam, így nem állíthatom, hogy akár nálam nem lenne hatása. Azt mondom, hogy ez a része (egyelőre?) nem érdekel a hifinek, nem foglalkozom vele.
Csak szarkasztikusan írtam... Mielőtt ez a topic is átmegy ezoterikusba.

-
Deadzone41
őstag
részben egyet értek veled, én két normális dac-ot se tudok megkülönböztetni egymástól, és részben boldog vagyok emiatt, mert több pénzt tudok a fotózásra költeni, és anélkül tudok zenét hallgatni, hogy a hibákon rágódnék.
amúgy meg minden audiophile mítosz cáfolat és igazolás értelmetlen, mert az hogy te, vagy én nem hallom a különbséget nem bizonyíték semmire, mint az sem, hogy valaki hallja. ennek a gyártók örülnek valószínűleg a legjobban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bkercso
üzenetére
nézd, most rohadt szemét leszek, de guny nélkül ez a véleményem:azon a szinten tényleg nem sokat lehet észrevenni a tápok előnyéből. sőt, a ICken sem sok múlik.
ezzel együtt enyémnél jobb rendszereken,a tápkábel többet számit,mint egy még jobb ic. itt még ha ict lecserélem egy 600rugósra, ugyanúgy hiányérzetem támad utána, vagy h hasonló árú tápkábel kerül be próbára.
tápösvényt nálam pl hangolni kellett,nem lett jó elsőre. pedig nem az uccsó másfél méter(mint ahogy az öregek mondják),hanem előtte 17méter.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
1-2 napot kellene járatni különösebb piszkatúra nélkül a rendszert és utána meghallgatni a cuccost, mert be kell hogy álljon a rendszer hangja. Szerintem hideg még a kábeled és ettől lett a rendszer hangja analitikus, vagy valóban ilyen a kábel.

-
Ear001
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
Persze.
-
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Volt, aki azért nem vitte el a MomentDAC-ot meghallgatni, mert nem cserélhető a tápkábele. El se vitte így. Mert füle az biztos nincs...

-
Dave™
nagyúr
Ez azért már egy kicsit sok lesz nekem, úgy érzem. Az elektromágneses tér erőssége, páratartalom, földrajzi pozíció, környezeti hőmérséklet stb. lehetne a következő irány. Sőt, az áram sem egyforma ám a konnektorban, ha az elosztó/konnektor csere nem segít, lehetne konzultáni az elektromos művekkel, hogy cseréljék le a hálózatot/trafó házat valami audiofílebbre (Paks sajnos adott). Ne haragudjatok, biztosan felsőfokú igénytelenség, de én csak bedugom a hozzá adott kábellel a laptopba a DACportot, abba az AD2000-et és hallgatom a zenét (320-as MP3, hogy tovább rontsam a helyzetem), és tökre élvezem. Nem cserélnék veletek, nincs az a pénz.
fattyu: ez erős kifejezés, nevezzük szarkasztikus értetlenségnek. Egyrészt számomra nehezen hihető, hogy egy tápkábel hallható és beazonosítható módon befolyásolja a hangot, másrészt meg örülök, hogy engem tökre nem érintenek ezek a dolgok. Nehéz lehet ilyen maximalista módon kezelni ezt a hobbit/tevékenységet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg
üzenetére
abszolút lehetséges. lánc hibákat tesztelni,pl a néhai kábelek is tök jók, időnként kérek is.
csomó kábel gyorsitja a hangot, ezek a hibákat mindenestül megmutatják. ha van. ha meg kevesebb a hiba,meg jön a libabőr,valóságérzet. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Lehet különbség simán amúgy, még az is benne van, hogy ez.

-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
Olyan helyekre én nem járok.
Meg amúgy is azt mondta anyukám, hogy ne ismerkedjek idegenekkel.Két napja kaptam meg ezt a két jó vastag tápkábelt, akkor bedugtam, megnéztem, hogy működik-e és ennyi.
Ma ültem neki rendesen hallgatni, de a fene sem fog nekiállni tápkábelt cserélgetni, hogy hogyan is szólt a korábbi kábelekkel. -
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Nem létezhet, csak tapasztalják...

-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Majd a hardcore hifi részleg megmondja.

Vagy hifi topik
-
bigmasterg
addikt
Olyan létezik, hogy két darab tápkábel cseréjétől érzékenyebb legyen a rendszer a rosszabb minőségű
felvételekretömörítésre (pl. kisebb bitráta, vagy soundlcoud netán yt),
vagy csak én vagyok most érzékenyebb rá ?
-
Bodz
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Lehet. De ebben majd a témában jártasabb fórumozók tudnak segíteni.

-
Bodz
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Szia!
Igen. Kevés pénzért jó hangja van.
Koaxon próbáltam régebben.Szerk: Fiio D3 volt a kérdés.

-
gordonfreemN
addikt
Semmi, olvasom Bodz véleményét, megtaláltam közben!

-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
Hopsz...
Elnézést kérek mindenkitől! Talán olvasnom is kellett volna... 
Így is érdekes lehet még talán. HA meg lehet csináltatni, bár elég valószínűnek tartom, hogy a gazdája már megpróbálta. -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
Bocs a dupláért.
De most olvastam végig a hirdetést:"Der HD53N funktioniert tadellos, der DA53N schaltet leider nur sporadisch ein, spielt dann aber durch. Ich habe keine Ahnung, woran das liegt ....Daher soll im Mittelpunkt dieser Auktion der einwandfrei funktionierende und hervorragend klingende HD53N stehen, mit dem teildefekten, eigentlich aber ebenso exzellenten DA53N als "Zugabe". "
ez google fordítóval, ha valaki nem tudna németül:
"The HD53N works perfectly on the DA53N unfortunately only sporadically, but then plays through. I have no idea why that is .... why should be the focus of this auction of properly functioning and excellent sounding HD53N, partially broken with the, but actually just as excellent DA53N "adding". "
-
bigmasterg
addikt
Ja, hogy dac-al együtt?
Szerintem 1000euroig fel kellene mennie és még úgy sem lenne rossz vétel.
De lehet, hogy valaki tényleg jól fog vele járni.
(Mondjuk a dac-ot nem ismerem, de nem lehet nagyon rossz.
)
szerk.: Leírásban:
"(bei mir liefen Sennheiser HD 800, Ultrasone Edition 8 und 9, AKG K 1000)" -
contaxg
veterán
A Squeezebox->MDAC->Lavry lánc kitűnően működik és így fej-fej mellett még egyértelműbben kifigyelhetők az MDAC erényei. Az meg végképp, szórakoztató, hogy szól az Audez'e a többi fejes mellett. Szerintem jobban hasonlít a hangképe a hangdobozaim hangzására, mint bármely általam hallott, birtokolt fejhallgatóra. Egy DT1350 vagy DT990 is egy apró mosoly, és nem több ezzel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az AD900 is az volt, a 700 is sokat profitált belőle, meg a 2000 is

Ehhez képest már meg sincs. De boldogság az van.

Mivel most belefogtam a minőségi zenehallgatásba csak nem akarok mellényúlni ennyi az egész, nem is tudom merre nézelődjek 

Kell a pénz... Terveim vannak...