- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #20850 üzenetére
Arra én is kiváncsi lennék, most h már hozzászoktál a 192 hangjához biztos jobban előjönnének a különbségek, amúgy miről használod most, fire wire ?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #20310 üzenetére
Régi rotelem volt ilyen. Szinte órát lehetett hozzá igazítani, hogy 45perc terheléses melegedés után egyszerre, mintegy varázsütésre két kategóriával odébb zenélt. Otala kapcoslás ilyen. De, hogy egy nem olcsó dacba hogy nem fért bele két nyomorult forintos óra... Miközben büszkén hirdetik a 10ps órájukat...
Itt nem hirtelen történik a melegedés, ezért nem vettem észre. Akkor lett nyilvánvaló,amikor hideg kinai lezenélte a hideg myteket... Melegen természetesen elhúz, de ezt a hibát(mert ez szememben hiba) ennyiért nem kéne...
Egyébként játszottatok már a beállításaival? Onnan jutott eszembe, hogy még mennyi lehetőség lehet benne, mikor majdnem szétesett a ház, amikor elfelejtettem levenni a hangerőt a kinai dac után. Nagy a kimenő fesz XLRen.
Schawo: ez igénytelenség. Ha választani kéne a jó óra, és a gyorsan melegedő óra között,akkor érteném, miért választják. Óra hőmérsékletfüggése normális óra esetén max annyiban kéne jelentkezzen, hogy rövidebb/hosszabb az 56perces CD, de nem kéne füllel észrevehető legyen. Az ide-oda csúszkálást halljuk ugye, nem az egy év alatt mérhető összeeltérést. Stúdióban meg úgyis központi óráról megy minden.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #20214 üzenetére
Otthon megnézem majd.
Van koax kijáratom és kábelem is végre, de meghallgatni még nem tudtam.
-
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #20168 üzenetére
Köszi mindenkinek. Utazáshoz kell, 160-as lesz belőle. (Suzuki autórádiója a szűk keresztmetszet.
)
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19877 üzenetére
én pl most is arról hallgatom a Grado-t
, ezzel a fejessel teljesen vállalható, másik 2-vel már kevésbé.
-
donpe
aktív tag
válasz
bigmasterg #19877 üzenetére
Nem rossz, de nem is jó a Stereo 96 beépítettje. Nekem fantáziátlan, kissé lapos. Teszi a dolgát, de olyan semmilyen. Nem jön vele a vigyorgás, meg libabőr, meg stb. még az LCD3-al sem.
Elzenél a háttérben.
Bár arra jó, hogy ha tudom, hogy csak 15-20 percem van hallgatózni, akkor nem nyírom a Night Bluest, csak simán bedugok a Mytekbe. -
válasz
bigmasterg #19871 üzenetére
Az erősítőjét még nem használtam, ki se próbáltam egy másodpercig se. Már eleget csalódtam a beépített erősítőkben ahhoz, hogy meg se próbáljam
DSD-t nem próbáltam, nekem PCM (FLAC) zenéim vannak, DSD-ben nincs semmi, amit meg akarnék hallgatni. Egy-egy számot nem, mindig csak egész műveket/albumot hallgatok, az ingyen beszerezhető demó DSD-k kicsit se hoznak lázba. Nem az eszközért hallgatok zenét, hanem a zenéért tartom az eszközt
Ma este Händel Messiás ment. Tetszik a DAC
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19871 üzenetére
Attól függetlenül, hogy egy picit kemény a hangja nekem így tetszenek a magasai. Ami fura, hogy az armatúrás IEM fülesem, ami elég magasbahúzó viszont elég kiegyenlítetten szól... tulajdonképpen egyiket sem hallottam a két ellentétes karakter ellenére ilyen jól szólni...
A legnagyobb döbbenet az, hogy sokszor a felvétel elején hallom a felvevő helység atmoszféráját a fejesben a háttér neszekkel...
-
válasz
bigmasterg #19868 üzenetére
A tegnapi szarakodás óta ma teljesen rendben volt a firewire.
-
válasz
bigmasterg #19860 üzenetére
Én is épp ezt akartam javasolni. (szerk: link javítva)
Ó, a Matrix a legjobb ajánlat, körberöhögi a DACMagicet.
-
nuke7
veterán
válasz
bigmasterg #19828 üzenetére
ja! nem házimozira kell!
csak nincs külön cd lejátszóm, aminek ugye elvileg jobb hangja van mint egy BD lejátszónak.
szoval csak zenéhez kellene - házimozira elég a bluray.a cambridge dacmagic jónak tűnt, csak nem volt fejhallgató kimenete.
valami hasonló simán jó lenne(#19831) Tamoo : azt hiszem jobban tudod, hogy mit keresek, mint én!
(dehát ezért kérdezek) -
válasz
bigmasterg #19833 üzenetére
Igen, van rajta, a múltkor az Apogeenak is ő adta a SPDIF-et. Engem meg az lepett meg, hogy a Mytek digitális bemenő interfészként is működik. Az se lett volna rossz, ha ezen is van digitális (SPDIF/AES) kimenet.
-
válasz
bigmasterg #19828 üzenetére
De ha nem sztereó (pl nyolccsatornás stúdió DAC, ADDA koverter/interfész), akkor sem tud mit kezdeni egy házimozi jelformátummal (AC3, DTS, TrueHD, stb)
Egyébként stúdió interfészeken szokott lenni SPDIF ki-bemenet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #19818 üzenetére
9016,18. egy kutya. enyimben meg csak 8742 van,nem is 8741. NEm ezen múlik,hanem a sok jó tápon, órajelen, meg sok-sok mérnökórán.
dxd:megelőlegeztem a következő generációnak
dead:mittomén. nem akarom megmagyarázni. én csak zenét hallgatok, és ami jobban tetszik,azt használom.
foobar ramdiskkel nem játszottam,mert az az,ami nekem már túl macerás. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19814 üzenetére
Passz...nálam ez két kattintás a laptopon. De valami ilyesminek kell lenni.
Lassan akinek nincs USB/SPDIF átalakítója az már nem is számit.
Csak azt nem tudom, hogy kinek akarják ezeket eladni, mert ma már szinte minden egy kicsit magára adó készüléken megtalálható (amelyiken meg nincs, annak meg oka van). Szóval megy a görcsölés ezerrel, de igazából ez is csak egy divat, amit le fog váltani valami régi és jól bevállt technika.. Akkor majd mondhatjuk azt, hogy "na úgye én meg mondtam" és közben finoman zsebre tehetjük a kezünket, hogy ne látszódjon ki az a pici USB bigyó amivel eddig zenét hallgattunk.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19810 üzenetére
Nem tudom, hogy ovastad-e, de írtam Neked, hogy próbáld memóriából kijátszani a zenét. Mac-en (mintha) stabilabb lenne így (nem volt több időm hallgatni) és sajnos jobb is mint a SPDIF egy jó vastag hajszállal. Ami azért meglepett mert rosszabbra számítottam...
Az én FW kábelem így néz ki
Mindenféleképpen SPDIF irányban gondolom a megoldást és hanyagolnám a PC egyéb portjain törtánő kijátszást. A külön USB/SPDIF témában most ezt próbálnám leginkább ki. A Naim is ezt liszenszeli.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bigmasterg #19810 üzenetére
Most is van nálam. Érdekelt volna tőlem tapasztaltabbak véleménye.
Majd eljátszok még vele .... megnézem milyen nélküle. Gyanítom túl sok különbség nem lesz. Csak ugye nem tudom, hogy a cuccom gyenge a fülem szar vagy maga a kütyü nem ér sokat.Majd kipróbálom fejhallgatóval, most csak mozivasba van bedugva, sztereót felszámoltam sajnos.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19808 üzenetére
Jónak kell lenni azzal is viszont érdemes Valhalla mester gondolatait elovasni ebben a kérdésben.
"A Mytek FW kábelek iránti érzékenységére már akkor felfigyeltem, amikor gyári, filléres a sarki PC-s kereskedésben elfekvő darabokat hasonlítottam egymáshoz, majd ezekhez képest a Penna által AJÁNLOTT Oyaide NEO d+ kábelt hasonlítottam. A filléres darabok között is jelentős különbség mutatkozott annak függvényében, hogy milyen árnyékolást alkalmaztak.
Jó "móka" volt a FireWire kábel fejlesztése, amibe tapasztalat, mintsem haszonszerzés céljából vágtam bele. A haszonszerzés a fentiek ismeretében eleve ki volt lőve... A fárasztó teszteken, emberfeletti kitartáson kívül kellett Balázs kompromisszumokat nehezen tűrő mentalitása és határtalan türelme! Igen nagy tapasztalatot szereztem a tesztek közben a FireWire kábelek, illesztők viselkedését illetően és megérte annak DACára is, hogy ez a tudásanyag nem igen hasznosítható a jövőben...
Szóval a teljes igazság az, hogy badarság drága FireWire kábelt vásárolni, amennyiben valaki rövid távon gondolkodik, viszont hosszú távon igen komoly potenciált hagy a konverterében szunnyadozni!" -
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #19805 üzenetére
Már 3 jobb átalakítót hallottam, pillanatra ne sajnáld. Viszont lehet,h van még abban a fwben potenciál. egy jóval zavarmentesebb kábel lehet megoldás lenne.
-
válasz
bigmasterg #19779 üzenetére
[link]
Ez a jó ExpressCardos fw port. Ha esetleg vennél valamit, csak ezt vedd. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19785 üzenetére
Köszönöm! Éppen ezt kerestem!
Schawo
Nálam SPDIF-ről megy...(egy picit hiányzik a Lavry szárazsága A Lavryval érzem, azt hogy a Koopman-féle Bach kantáta felvételeken van egy olyan íze a zenének amit igazán el tudok képzelni egy németalföldi kis templomban a mise alatt. De ez már az én bajom!) -
válasz
bigmasterg #19779 üzenetére
Szól, biza.
Vélemény kicsit később.
Express Card jó megoldás, az egyik notimnál én is ilyet használok. A DeLock egyik Express Card megoldása nagyon jól működik, de ezeknél is oda kell figyelni, mert a többség vacak vezérlős. Az árcímkéről már sejteni lehet, hogy valami TI-s vagy sem. 8-10k alatti pci vagy Express Card kártyákat meg sem érdemes nézni. Majd megpróbálom megkeresni az én DeLockom pontos típusát, mert az jól működik.
Egyébként ha alaplapra integrált fw-t szeretne valaki, akkor csak a Gigabyte jöhet szóba, csak ők gondolják komolyan a saját fw csatolójukat, mindenki más csak a specifikációs lista egy elemének tekinti amit ki kell pipálni.
(#19781) contaxg
A Mytek TC vezérlőt használ? Ugye nem? Az maga az óborzalom. Akkor kár egy fityinget is költeni az fw kártyára. Úgyse lesz jó soha. -
válasz
bigmasterg #19770 üzenetére
A firewirenak egy titka van, az pedig a vezérlőcsipben lakozik. Ha bármilyen más vezérlőd van az alaplapra integrálva, mint Texas Instruments, akkor bizony szopóágra csatolódtál
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #19757 üzenetére
nálam a folyékonyság <-> szárazság =/= hibátlan tónus.
Antelop száraz,mint a fűrészpor, tónusa mégis hibátlan. -
válasz
bigmasterg #19757 üzenetére
Nem egy film, sokat spoilerezni nem lehet. Szól, ahogy szól.
Engem is meglepett, hogy ilyen a Sonifex. Aztán gondolkodtam rajta, és lehet, hogy csak a jitterre érzékenyebb, mint a többi, mert egy erősen jitteres forrásról (Logi Sqeezebox Touch) hallgattam. Majd kap egy próbát egy komolyabb kimenetről is.
-
válasz
bigmasterg #19753 üzenetére
Ma lesz (előzetes!) vélemény róla
Van egy másik új DAC-om is (Sonifex RB-DAC1), ami kicsit vicces. Nagyon sima a hangja, de a felbontása (számomra) szokatlanul alacsony. Amolyan igazi hifis folyékony, távolságtartó hangja van, amit lehet szeretni, meg lehet utálni egyaránt. Valamire majd jó lesz
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #19482 üzenetére
Sansa clip plusszal volt már összehasonlítás? (azaz baj lesz ebből, hiszen annak nem nulla a kimenője, tehát nem győzhet)
Szóval E10et mindenkinek
-
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #19473 üzenetére
igazad van, de az efféle szavak szerintem már eléggé leváltak eredeti jelentésüktől, úgyhogy néha bátorkodom máshogy használni, de próbálom mérsékelni
Pityu: a mindenkinek túlzás, de a legtöbb ember kb 20 pénzes büdzsével jön ide érdeklődni, ebben a kategóriában szerintem az e10 a nyerő
-
fattyu
veterán
válasz
bigmasterg #19446 üzenetére
repült. de 40 kiló kutya ha meglódul azért ott van erő
szóval repült de közben le is vált.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #19441 üzenetére
Ja, vágom, engem is hasonló szintű koliba mehettem volna (Kármán), de aztán inkább bejárós lettem.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #19439 üzenetére
Komolyan bevitted koliba HD800-at?!
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #19435 üzenetére
Had kérdezzem már meg
Fürdőszobába hallgattad, vagy a szobádban csempe van alul? -
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #19435 üzenetére
Szoval ezert volt olyan kopott?
-
válasz
bigmasterg #19413 üzenetére
Mastering változat. A preamp funkció nem hozott lázba. Nem mintha a dedikált DSD portokkal tudnék bármit is kezdeni, de ki tudja, mit hoz a jövő.
-
válasz
bigmasterg #19280 üzenetére
Igen, nézegettem, filózok is rajta...
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19195 üzenetére
Nah, halide is működik, így első blikkre azt mondanám a különbségre h placebó is lehet, ugyan is nincs messze az psdiftől superlockal, még jó h 2 spdif bemenet van, így könnyű lesz majd összehasonlítani
ezt a szuperlock dolgot könnyű lesz legalább vaktesztleni, becsukom a szemem, megnyomnom párszor és már nem is emlékszem melyik, így elsőre halide-nél úgy éreztem h nélküle kicsit szellősebb tágasabb, viszont akkora a különbség, h simán rá lehet fogni h placebo, pedig kattingattam csukott szemmel és eltaláltam utána h épp melyik állásban van
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19192 üzenetére
Najó, csak még 1 szám
, jelenleg laptop spdifjéről megy amúgy, így az a jó h könnyű összehasonlítani h mit okoz a jiter, átkapcsolva a superlock-ot -> inputra
kíváncsi vagyok halide-nál mekkora lesz a különbség
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19190 üzenetére
Matrixnal mar kimenetet
Halidet még nem próbáltam ki, ő is nemsokára sorra kerül, most épp zeppelin szól a kaiserról és vigyorgok
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19134 üzenetére
tök jó hogy van spdif out egy dacon,. így még egy dacot lehet futtatni, úgy hogy egy számítógépről megy a zene.
(#19138) baluka26
Milyen DACod lesz az LCD2-höz? -
guppy
őstag
válasz
Igen, van spdif kimenet is, legutolsó fejesalin használtuk is, apogee ment róla, sajnos csak erre volt használva szegény
Igen, a BNC meg a bemenet, jól jön az az spdif kimenet teszteléskor például
(#19135) baluka26 - jól jön ez a sok ki-be menet, és a hangja se rossz az árához képest
-
baluka26
veterán
válasz
Mivel nincs megszámozva, gondolom out lesz.
Azért erre a Mini-i-re minden szarságot rápakoltak a ferdeszeműekNekem mi van DAC-omon? Egy USB, egy toslink és egy rca spdif be, asszim kijárat, aztán csók.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19111 üzenetére
A mostani is tudja amúgy [link]
, de persze az újdoncot már alig várom
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19123 üzenetére
Rendesen beleástad magad!
Nekem eddig nem esett le, hogy az MDAC a távvezérlőn keresztül képes írányítani a Foobart!! (kösz Bodz a segítséget) Mentségemre nem használok PC-ét zenélésre...
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #19115 üzenetére
Amúgy te láttál már olyan cuccot, ami nem top range?
schawo: Értem. Valami eredményt tudsz is felmutatni?
-
válasz
bigmasterg #19102 üzenetére
Apropó. Egyszer kölcsönadom az Lynx AES káártyámat
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19102 üzenetére
Photoshop?
-
válasz
bigmasterg #19088 üzenetére
Jah, oké , értem
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19082 üzenetére
egyszer már elkezdtem olvasgatni a témában, csak meguntam, de akkor megpróbálom még 1x
amúgy ugyan azokat a számokat hallgatva mint a régebbi rendszeren érzel előrelépést hangban ? (a rengeteg új feature mellett)
-
válasz
bigmasterg #19084 üzenetére
A helyedben azért megpróbálnám, láttam én már karón varjút
-
válasz
bigmasterg #19077 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a felvételből mind ugyanaz a változat? Nem lehetséges, hogy egy másik változat készült a SACD-ra? Próbáld meg egyszer mindkettőt WAV-ra konvertálni, és úgy meghallgatni őket egymás mellett, aztán pedig a SACD-ból konvertált WAV-ot és a SACD-ot összehasonlítani.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19079 üzenetére
én azóta se értem mire jó ez a DSD dolog, a sima flac nem tudja u azt a bitmélységet és mintavételezési frekvenciát ?
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #19078 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #19077 üzenetére
Bocs a dupláért.
Megpróbáltam, de abx progi nem tölti be a dsd-t. Egészen pontosan dff formátumot."Error while preparing files for test (Unsupported file format), please make sure that you have enough disk space and source files are decodable."
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #19038 üzenetére
Az istenkirály lehet
Nekem hála égnem semmi ilyen szart nem szed fel semmi sem. És még a hűtőt sem hallom, ha bekapcsol
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19023 üzenetére
"Sok a mély", "olyan amerikai hangja van" olvastam valahol egy külhoni fórumon...kiváncsi leszek.. ez az ember a V800-at választotta a végén, ha igaz...
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #19020 üzenetére
Állítólag Chopinnal a legjobb bejáratni!
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #19020 üzenetére
Lesz összehasonlítás/élménybeszámoló ?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #18836 üzenetére
Igen, még karácsonykor megbeszéltem. Úgyis övé a legjobb ár, bár egyéb kereskedők el kezdték gáncsolni.
FW forrás kéne, meg egy azonos gyártótól való FW drót, hogy fair legyen.
Másik érdekes meccs, az Amarra vs Stealth lehetne. Utóbbit könnyen meg tudjuk oldani (bár win7 laptop vs MAc asztali), előző bajosabb.
bkercso:igen
-
Dorian
félisten
válasz
bigmasterg #18718 üzenetére
Így van. A 192-t a félsüket is megkülönbözteti, a 320 sokkal nehezebb.
-
fattyu
veterán
válasz
bigmasterg #18698 üzenetére
itten megy a diskurzus.
-
Ribi
nagyúr
válasz
bigmasterg #18675 üzenetére
Elhiszem, csak nagyon ritka.
Laptopok szeretnek bőven 20k alatt vágni.
Tesóm laptopja valahol 14k felett nem ad ki jelet.
Volt is belőle szórakozás amikor a hangfalat méricskéltül és nem értettük miért zuhan be 14k-nál -
Ear001
addikt
válasz
bigmasterg #18637 üzenetére
-
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #18671 üzenetére
Analóg generátorral próbáld! A digitális termel kisebb frekiket is. Fénycsőballasztokat és egyéb kapcsolótápokat szeretnek 20 kHz-re is hangolni, a legtöbb embert nem zavarja.
-
Ribi
nagyúr
válasz
bigmasterg #18666 üzenetére
Sweepen elég nehéz meghallani a 20Khz-t. Inkább fix 20k-t ki be kapcsolgatva kell figyelni, hogy hallod-e.
Eleve kérdés, hogy kiadja-e a rendszer. És ezt is vakteszten kell nyomni.
Már a 16k is igen denevér közeli.
20-at szerintem a 16 éves paraszt (földműves) suhanc hallja, aki nem városban rontja nap mint nap a fülét. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #18666 üzenetére
Fogjad fel, hogy nem hallottad, ok?
Nem akarom még egyszer leírni... -
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #18637 üzenetére
a dac1 már nem szólhat szarul, hisz qrva drága
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #18596 üzenetére
igy nyomatékosabb.
aláirás meg kell majd másra. -
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #18576 üzenetére
Nyilván mindenki más véleményére hallgat de valakire csak "támaszkodik" ha nem akar mindent saját maga végigpróbálni(ami sok esetben csak vétellel megoldható).
De a head-fi csak ezzel van tele lényegében, egy két vélemény van amivel mégis egyet tudok érteni és általában olyanok akik élő zenével is kapcsolatban állnak (pl. játszanak valami hangszeren stb.).De alapvetően meg kell hallgatni és szerintem a mérésekre se szabad támaszodni. Itt van példának okáért az SR-Lambda. Papíron az SR-Omega alacsonyabb harmonikus torzítású lineárisabb stb. stb. mégis a másiknál érzem azt hogy elhúzzák a függönyt a zene elől.
Most egyébként a csövessel hallgatom ha már így lett hagyha a mikrotali végén contaxg-vel. Hát a "mágia" itt se vész el és ezzel már nem bánt a magas sem szóval nagyon jó.
De nem olyan kristálytiszta mint a tranzisztorossal (majd kiderül ez mennyire van az asszimetrikus bemenet miatt meg az se lenne rossz ha kinyírnám az Alps-ot a jelútból) szóval egyelőre utóbbi a nyerő. -
guppy
őstag
válasz
Nem véletlenül tartanak ott ezek az újságok és blogok ahol most vannak ...
-
contaxg
veterán
válasz
Én a Nők Lapját szoktam olvasni.abban legalább vannak jó receptek!
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #18501 üzenetére
cc 110eFt
-
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #18492 üzenetére
a melegség és szárazság, ugye a hangszínből ered, abban nem hiszek, hogy egy jó dac e módon színezne.
canamp-presentert még nem próbáltuk, de a champ vs klón canamp-ot asszem' opa 2134-el igen, az nem ment. (ezzel most nem a champ-ot degradálom, ne értsd félre Pityu)
-
hennessys
tag
válasz
bigmasterg #18439 üzenetére
Vagy mert a HRT ott ül nálad a spájzban
-
hennessys
tag
válasz
bigmasterg #18436 üzenetére
Az E17 csak arra kell, ha utazom hosszabb időre. Egy fél téglát mégsem vihetek a kézipoggyászban...
-
hennessys
tag
válasz
bigmasterg #18413 üzenetére
Inkább a méret számít, nem az hogy aksis legyen. Árban is felemegyek magasabbra, ha valami megfog, maximum várok egy pár hónapot ha kell. Mármint, ha találok valamit itthon.
Forrásnak általában iPod, iPad, laptop.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #18386 üzenetére
a zodiac nem olcsó, lehet megérne egy felutazást BP-re, amúgy contaxg-nek asszem mind 2-höz folt szerencséje
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #18355 üzenetére
jelentős előnye volna a firewire portolásnak, teknikailag. feszültségek,órázás, stabilitás.
Akiknek a fülére adok, mind jobbnak hallották a firewire teknikát. pl "Valhalla Ákos"
Nekik érdekük sem fűződik az USB erőltetéséből.De egyébként ne írd le a halide alapján az USB teknikát, van még benne bőven tartalék.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #18355 üzenetére
Ez jól hangzik!
Firewire nem biztos, hogy mindig jobb. Évekig hallgattam azzal zenét és nem sírom vissza. De aztán az is lehet, hogy ez is fejlődött!
Én is gondolkodom hasonlón de nekem a Violectric DAC felé húz a szívem valamelyik erősítőjükkel párosítva.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #18348 üzenetére
Jó erősítők szerintem?
Violectric (valószínűleg bármelyik), Hifipisti-féle Tantra (jahh szar IC-és de sokkal jobb), Laconic Night Blues, de még a Mytek belsője is jobb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #18348 üzenetére
.
-
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #18324 üzenetére
Na ne viccelj. 1 óra alatt mindig végeznek. Mennyi ott az átlagos órabér?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #18226 üzenetére
2x akkora. 22 asszimmetrikus, 24 szimmetrikus.
-
válasz
bigmasterg #18170 üzenetére
x
-
válasz
Nálam nonstop megy minden, sosem kapcsolom ki őket. Az órakristálynak is több óra kell, míg úgy bemelegszik, és kellő mértékben kitágul, hogy a frekvenciák pontosak legyenek. A digi cuccokat egyszerűen tilos kikapcsolni (úgyse azok eszik a delejt).
-
ntomka
nagyúr
válasz
Nem tűnt fel eddig, hogy változna. Pár perc után ugyanolyan, mint órákkal később. Persze nemtom hogy lehetne megállapítani a különbséget. Nekem nem fűteni van az AMB hanem fejhallgatót hajtani. Bekapcsolom a géppel együtt, pár perc után már hallgatom és nagyjából amíg megy mindig szól rajta vala. Így ha változik is, a fülem megszokja menet közben. Olyat sosem fogok csinálni, hogy bekapcsolom aztán egy óra múlva talán hallgatok is rajta valamit. Környezettudatosabb vagyok én annál, meg milyen már ez amúgy is. Majd reggel a kocsit is egy órával indulás előtt beindítom mert csak akkor megy jól.
Egyébként a fet-ek elég hamar bemelegszenek benne.
(#18171) Bodz: Bizony. Elég lusták a bacik, szeretnek kipurcanni menet közben.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #18162 üzenetére
Asgardnak is kell jó egy óra.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Ne felejtsük el az I believe faktort sem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Analog dolgok valoban eleg hirtelen tudjak valtoztatni melegedessel hangminoseguket. Digitalisok a sok jaratasra voltak erzekenyek. Uj keszulek mindig joval gyengebb, mint egy oreg. Kabelnel meg, ha honapokig nem hasznaljak, neha lehet ujra bejaratni.
Otala erositonel meg kanapen erezni is lehetett.Es az olyan rohadek volt,h nem volt eleg,h be van kapcsolva, terhelni is kellett.
Gondolkoztam is a hajszarito beepitesen. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #18158 üzenetére
Ez mindig becsapós! A digitális cuccoknak mindig kell 10-12 óra mire a hangjuk beáll. Ezért is vicces ha valaki komoly véleményt próbál alkotni egy készülékről gyors ide-oda dugdosással... ezért sem ajánlatos ezeket kikapcsolni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #18156 üzenetére
Ezt még hozzá akartam írni, de már nem tudtam szerkeszteni:
Még tán' azt is visszavonnám, hogy 650-el rosszabb nélküle.
Melegedett is azóta, meg potikat is tekergettem. De most tetszik, ahogy szól. Egy órája még nem voltam annyira elragadtatva tőle.Majd A-B-zni kellene alcessel és nélküle.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #18153 üzenetére
Jobb vagy rosszabb?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #18120 üzenetére
A fejhallgatózás is mindig viszi.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #18114 üzenetére
Hogy lesz így kocsi?
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #18108 üzenetére
Milyen Stax, vagy még nem szabad tudni ?
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #18106 üzenetére
Az LCD3 európai ára 2000euro az USA-ban 2000 dollár.
Tök rendben van ez az ár! Az LCD2 ennek a fele...(#18111) bigmasterg
Oda még a DPD-ét is ki lehet elvileg küldeni, hogy felvegye a csomagot. -
contaxg
veterán
válasz
hol van?
-
válasz
Ha azt nyerted, amit én is néztem, akkor minden bizonnyal elküldi
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #18106 üzenetére
Tobben arulnak audezt. Van egesz kultur aron is.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #18094 üzenetére
Nem jársz felénk vmikor? Kérek egyet kölcsön!
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #18094 üzenetére
Maga mindig agyal
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest