- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
KisTücsök #1525 üzenetére
November óta van meg, az aktív hónapok szàma kàbé 5-6. Napi 50+ hetente 150/300/800 attól függően mióta jàtszol + a challengek is adnak 30/50-et. Egyes főküldik 100-at. Ha csak heti 500-zal szàmolom, akkor is 2k/hó, plusz az egyéb küldik amik adtak. 20k biztos volt. Ennyi idő alatt, csak hàt ugye rà lehet unni a grindelésre. Kell egy csapat, akivel jól el keher hülyülni közben.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
KisTücsök #1441 üzenetére
Ez még mindig nem magyarázat arra, hogy mi a bajod a Tilteddel. Tudsz 16 különböző helyre ugrani, válasszak helyetted?
Az meg faszság, hogy tiltedre van kenve a halott mid-game. Ami egyébként nem is az, mert aki akar, talál ellenséget. Max kevésbé intenzív ez a szakasz, mert a városfightok általában úgy végződnek, hogy a győztes, kb 1-2 ember jön ki.
Na már most, ha erről-arról csak néhány ember, a győztesek indulnak be a körbe, akkor nem tudom milyen fantasztikus nagy harcokat akartok látni?
-
YASKATIR
senior tag
válasz
KisTücsök #1336 üzenetére
Sosem fogom megerteni azokat, akik sirnak a skybase miatt. En imadom, amikor valakik ezt csinaljak, mert baromi egyszeru megolni oket, akar egy pisztollyal is jo messzirol
Eleg gaz, hogy nem lehet allitani in-game, mert pl a scar olyan kurva hangos, hogy az eszmeletlen, de akar ott a jet pack hangja is az olyan dolgokrol, mint a supply drop pedig ne is beszeljunk
-
pulffy
őstag
válasz
KisTücsök #1116 üzenetére
Nem keveset . Jól ki van ez találva ! Tőlem eddig kb 120€ zsebeltek be, fiammal közössen 2 battle pass+ kozmetiaki cuccok. Tudom persze nem kötelező de gyerköc minden nap próbálkozik "apa megkapom ezt a skin, apa megkapom ezt a csákányt, apa megkapom ezt a táncot... Azert van hogy ö nyer
Úgyhogy mondom jól ki van ez találva , még jó hogy "free to play"
-
D4v3
őstag
válasz
KisTücsök #1079 üzenetére
Hát én pont azt érzem, hogy kezd sok lenni a hetente belerakott új cucc vagy legalább gyorsabb ütemben vennék ki a nem használtatakat. C4, crossbow, minigun, az új "minigun", silence smg, alap pisztoly, auto sniper, revolver... ezek mind olyan dolgok, amiket csak akkor vesz fel bárki is, ha épp landol és nem talál hirtelen mást és szívfájdalom nélkül válik meg tőlük, amint megtalálja a szokásos setup egyik elemét. Legalább a C4-et visszavették most, de mindegy is, ha lesz helyette az új gránát, könnyebb nem lesz mostantól se hasznos lootot találni és csak tovább lassul a játék, mert a másik alternatíva az, hogy farmolsz matot az automatához, ha már egyre randomabb a loot ugye.
-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök #971 üzenetére
egyetértek, több streamet is nézek, kb le sem szarják ezt a fegyvert
Soloban és duoban csak noobok tunkolására jó, minden értelmes player képes maga fölé rakni egy tetőt. Látod honnan jön a rakéta, elkezdesz felé futni folyamatos tetővel vagy rakéta kilövéssel és bukja a gyerek a szitut, közelben meg sokkal többet ér a gránátvető vagy a rakétavető.
Aki meg nem hajlandó normálisan építkezni a játékban, az meg is érdemli a rakétát az arcába
Egyedül squadban jelenthet problémát, mikor közbeavatkozol egy másik harcba elég szépen ki lehet írtani a népet, illetve a társaid is közben jobban tudnak védeni. Valszeg a közeljövőben kevesebb hp-ja lesz a rakétának vagy drasztikus range csökkenés várható vagy akár drop rate nerf, mert late gameben jelenleg túl sok van.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
KisTücsök #962 üzenetére
Egyáltalán nincs igazad. Undorítóan busted ez a fegyver. Hallhatod, hogy kilőtték, de az ellenfél több infót szerez rólad és még szép dmg-et is kioszthat, Illetve duo vagy squad esetén könnyű counterelni ? Folyamatosan lőnek 3-an és valaki egy jó ki missilet utánatok küld, mert vlki knock-os az előző harcból, vagy ketten. Remélem tudod, hogy az épp lerakott platformokon áthalad a missile, ha épp olyan közel van a két modell egymáshoz(mellesleg a sima rocket is)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
KisTücsök #960 üzenetére
Nem tudom milyen játékkal játszol, de nem mindig van rá mód, hogy komplett kis kastélyt húz a barátod köré.
Jól láthatóan nem voltál még szenvedő alany, ha leszel, majd megérted, milyen érzés, mikor valami 2 órás player a pálya másik végéről a kis barlangjába vaccogva pukkangat kifele és leöl két-három egymással harcoló squadot a kis noobsafe fegyverével, mert azok nem érnek rá rakétákat lövöldözgetni az égből.
-
makaveli666
senior tag
-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök #519 üzenetére
loot ügyileg nem érzékelek különösebben nagy változásokat a megjelenéshez képest. A loot tekintetében eddig is inkább a ládákra kellett hagyatkozni, melyeknek ismerni kell a lehetséges helyeit, ráadásul egyre több van belőlük, így igazából sosincs olyan problémám, hogy nem találok elég fegyvert. Aki érkezéskor meghal, mert fegyver nélkül lelövik, az általában azért van, mert nem tudja, hogy pontosan hol keresse a ládákat és a házakban megjelenő teljesen random számú és minőségű fegyverekre hagyatkozik. Az meg, hogy a régebben megszokott szürke pisztoly, ar helyett crossbow vagy scoped ar esik vagy éppen egy minigun, szerintem több színt visz a játékmenetbe.
-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök #474 üzenetére
bár ahogy nézem a mai patch óta elég sokan panaszkodnak, hogy 40-ről felment 300-ra az early game pingjük, szóval lehet, hogy most tényleg így van, ma még csak párszor ugrottam geforce now gépen, meg amikor megnéztem a pinget
De a patch előtt biztos, hogy nem volt nekem se ilyen probléma.
Úgy látom a jelentésekből, hogy csak a pc szerverekre van panasz, de ezt betudom a mai terhelésnek
-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök #474 üzenetére
áh, rainbowba már 100-nál kilépek ha szarakzik a netem, mert lassabban reagál a lövésekre, később rakja le a cuccokat. Itt is érezném, ha később venné fel a fegyvert vagy a lépcsőt nem instant rakná le.Ráadásul én mindig városba ugrok, szerintem feltűnt volna már, főleg ha azt írod, hogy már régebb óta így van
Egyszer játszottam 300 ms-el japán szerveren lol-t, kb játszhatatlan volt tényleg
-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök #471 üzenetére
ja, hogy te arról beszélsz. Nekem a settingsben lévő eu szerverre írja, hogy 20 ms, a lobbyban szintén ennyi.
Ingame azzal az opcióval 300ms-t mutat. Na most ez a mutató biztos, hogy úgy bugos ahogy van. Azért 70 ms-nél is érzem minden játékban ha már baj van, itt viszont semmi késést nem érzékelek, azonnal felvesz mindent és a lövéseket is beadja. Szerintem erre a mutatóra ne alapozz, valamit nagyon nem jól számol.
Ha megpingeled a frankfurti AWS szervert, akkor is láthatod a 25 ms értéket, kb annyit is érzek http://www.cloudping.info/
-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök #427 üzenetére
biztos, hogy minden rendben a neteddel? Játszottunk tegnap és tegnapelőtt de senki nem jelzett ping problémát, kb 30-40 ms van eu szervereken
A settingsben átraktad Eu-ra? Sajnos valamiért nem mindig az van kiválasztva, legalábbis első telepítés után nekem nem EU volt kijelölve.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
KisTücsök #427 üzenetére
Mondjuk az, hogyha tulterheltek az azsiai szerverek, akkor akiket lehet a jatek atiranyit automatikusan eu vagy oceania szerverekre (vagy akarhova, ahol alacsonyabb a ping). Aztan mivel kurva sok ember van (volt) otthon a kinai ujev miatt (kb egesz azsiaban unnep, nem csak kinaban), ezert ezek a szerverek is tul lesznek terhelve
-
YASKATIR
senior tag
válasz
KisTücsök #383 üzenetére
"Early access, also known as early funding, alpha-access, or paid-alpha, is a funding model in the video game industry by which consumers can pay for a game in the various development cycles (pre-alpha, alpha, beta) and obtain access to the pre-full release versions of the game, while the developer is able to use those funds to continue work on the game."
A tenyeket egyszerubb ignoralni, mint elfogadni. Teljesen logikus.
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
-
D4v3
őstag
válasz
KisTücsök #353 üzenetére
Ez tuti info? Az tudom, hogy rotálnak majd ki cucokat, de ennél konkrétabbat még nem olvastam erről.
Amúgy szerintem sem az smg, sem a füstgránát, sem az alap pisztoly nem jó semmire és tényleg csak a legelső kill-ig van nálam bármelyik is. Plusz az auto sniper is egyből csere lesz, ahogy találok bolt acion-t. Úgyhogy nem is bánnám, ha ezek eltűnnének, legalább több esély lesz a többi cuccot megszerezni. -
KisTücsök
addikt
válasz
KisTücsök #293 üzenetére
Jah, ahogy olvasom nem csak nálam. Nem is erőltetem mára a játékot.
Írták, h majd kompenzálni fognak a tegnapi nap miatt, meg gondolom akkor a mai miatt is már. Sok nyomoronc meg ott könyörög twitteren ingyen skinért meg v-bucksért. Egy ingyenes EA-s játéknál... Egyedül az miatt kellene "kompenzálniuk", h sokak nem tudták a daily challenget megcsinálni ez miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Proxmox VE
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged