- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Hzoltan969 #11706 üzenetére
Én nem állítottam, hogy a bucks, nem a buck szó többesszáma, hanem azt írtam, hogy a játékbeli fizetőeszköz esetében ennek nincs jelentősége, mert szimplán csak ez a neve, hogy v-bucks, és nem kell vele nyelvtan náciskodni, meg magyarosítnai, hanem úgy kellene használni ahogy van, és kész.
Ha azért ez a neve, mert több van belőle, és az amcsik ezért használják így, az se változtat a dolgon, ugyanis ahogy írtam is 1 db-od nem lehet belőle.
Ilyen erővel nevezhetnénk v-dolcsinak is, vagy v-zsozsónak is, ha mindenáron magyarítani akarunk mindent. De ez is teljesen értelmetlen lenne.
De köszönöm a magasröptű, kioktató hangnemet, megtanultam a leckét, utánajártam a dolognak, és sokkal okosabb, és bölcsebb is lettem ezáltal.
Én alapvetően egy vicceskedő, egyszerű kis kommentnek szántam a dolgot, de látom vannak akiket ez mélyen érint. Javaslom, hogy lépjünk túl a témán, és ezentúl is használja aki akarja v-buck-nak, még ha nem is ez a neve, én meg majd jól nem nézek oda -
Spec
őstag
válasz
Hzoltan969 #11702 üzenetére
Miért is lenne a v-buck a helyes, amikor a fizetőeszköz neve az, hogy v-bucks? És az ég világon semmi köze a többesszámhoz? A bucks egy amcsi kifejezés a dolcsira, pénzre. Ez a neve, és nem azért mert több van belőle, hanem mert így használják az amcsik. A buck meg bakot jelent, és nem suskát. Ennyi.
-
kid46
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #11571 üzenetére
Hat nem tudom , hogy mit ertesz azon vege a shotizos pattogos metanak. Engem 10-15 meterrol pattogva egy lovesbol shotival ugy szedett le, mintha ott se lennek. Max pajzs es max elet. Erre tudja valaki a valaszt , ez mitol van?
-
paatrick
őstag
válasz
Hzoltan969 #11277 üzenetére
Más játék de tökéletes szemléltetés: videó
-
Spec
őstag
válasz
Hzoltan969 #11277 üzenetére
Mondjuk azért ez sok mindent megmagyaráz. Hozzáteszem, ez gyakorlatilag egy built-in csalás valahol.
-
Spec
őstag
válasz
Hzoltan969 #11070 üzenetére
Persze, működik,. de gondolom akitől én veszem el, azt ugyanúgy idegesíti, mint engem. Amúgy úgy látom nerfelték ezt az egész koronás témát.
Eddig soloban az első 4 kapott koronát, duoban meg az első 2 páros. Most úgy hogy nálam volt a korona és 2. lettem, mert nem tudtam bevédeni (3x is sajnos), utána nem kaptam meg a koronát. Meg amikor simán 2. lettem akkor se kaptam koronát, csak amikor győztem.
Úgy tűnik a győzelemre ad már csak koronát, vagy ha elveszed másét. Ez így elég erős nerf a korábbi variációhoz képest. -
Aby_2014
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #11043 üzenetére
A felsorolásból a nem idegeskedőt kivéve a igazak az állítások.
Tudom, hogy semmi értelme mégis felhúzom magam és szentségelek, a gyerek is csak néz mi bajom. Erre átveszi és a harmadik kör után őt is elkapja az idegbaj, - ez van követi a szülői mintát
egymást szoktuk nyugtatni, szerencsére hamar elengedjük a dolgot és nem maradunk úgy..... mert akkor anya letiltana minket
-
J o e
tag
válasz
Hzoltan969 #8118 üzenetére
Nekem sincs még meg egy csomó minden és fogynak a napok
Ha gondolod, vegyél fel (idm az adatlapon van), hátha leszünk még többen.
-
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #8068 üzenetére
[link] <--- Xbox Series S /X RT.....
-
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #8064 üzenetére
Már nem tudok mit írni....
1. videómegosztó oldalakon vannak fent Fortnite videók...PS5 és Xbox series X/S is.....mindenhol mutatják és írják az RT-t.......
2. Pár hozzászólással ezelőtt írtad, hogy amit PS5-ön és Xbox series X/S-en látunk az csak
"last gen" grafika és csak fény-árnyék effektek stb.Ha "last gen" effektek....akkor pl én miért nem látom az itthoni "last gen" konzolokon ?
Értem és tiszteletben tartom amit írsz, de bármit látunk akkor is megcáfolod.....vagy csak beképzelem hogy direkt mondasz ellent és lesajnálóan írsz az új konzolokról...pedig ahogy olvasom, akkor a Series X-et és a PS5-öt is hazavitted már a megjelenésük napján.....vagy csak így jött le.
-
markknight
veterán
válasz
Hzoltan969 #8061 üzenetére
Azért villámgyorsnak nem mondanám, eléggé nyögvenyelős mire kiválasztod a BR-t és betölt a lobbi, ráadásul a meccsek töltési ideje se lett sokkal fényesebb. Csalódott vagyok, a Destiny 2 mellett, ez a másik olyan játék amihez verset kell írni konzolon, hogy legyen kedves betölteni.
-
30z.Samu
titán
válasz
Tudsz feltölteni videót hogy néz ki az RT PS-en?
-
GEIL
addikt
válasz
-
Chalez
őstag
válasz
Hzoltan969 #8053 üzenetére
Valahol igazad van, de ha látnád, hogy fut és hogy néz ki PS5-ön....szinte mint a PC RT-vel. Itt van szinte egymás mellett a gép és a konzol
-
Hzoltan969
tag
válasz
Hzoltan969 #8053 üzenetére
Félreértés ne essék, nem degradálni akarom, csak helyén kezelni. Tény, hogy a korábbi konzolokhoz képest órási előrelépés ez a grafika 4K/60-on. Egy átlagos PC-t simán ver.
-
Chalez
őstag
válasz
Hzoltan969 #8049 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy gépen nincs több fps RT nélkül. De RT-vel a fasorban sincs a PS5 optimalizáltságához. RT-vel gépen egy "fos", PS5-höz képest. Nem tudok mást mondani
-
Exelsior
őstag
válasz
Hzoltan969 #7936 üzenetére
Azért az ne felejtsük el hogy még rendesen nincs optimizálva az RTX Feature Fortnite-ban. Már olvastam hogy jön majd optimizáció talán akkor jobb lesz. Mert a jelenlegi formájában csak egy tech demo fále opció. Control alatt is szarul ment az elején és későbbiekben patch formájában jó lett. 2060-al full RTX beállítással lazán meg van a 60-70 fps.
-
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #7939 üzenetére
Az szép....meg se kérdezem hogy sikerül ilyen hardverekhez hozzájutni...
-
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #7936 üzenetére
Te jó ég.....amit írtál gépet az legalább háromnegyed millió Ft és még azon is játszhatatlan.
gondolom az RTX effekteknek is van egy "képzeletbeli csúszka" ami ha pl 10-es skála maximum, akkor az új konzolokon esetleg 5-6ra van állítva.
Ez a tükrös effekt valóban még homályos és gyengécske az Xbox új szériáján is.....kiváncsi leszek 1 hét múlva a PS5 mit mutat majd ugyanitt.....de később még szerintem reszelhetnek rajta vmi patch-csel. -
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #7922 üzenetére
Videómegosztó oldalakon már vannak róla videók, hogy Series X-en mit mutat....
és elég meggyőző a látvány....Ps5-re még várni kell pár napot...de majd jönnek azok a tesztek is....stb stb.
-
Sefneni
őstag
válasz
Hzoltan969 #7250 üzenetére
-
huby80
senior tag
válasz
-
30z.Samu
titán
válasz
Taníts Minket, Mester!
-
barcabome
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #6226 üzenetére
Na ezt nem tudtam, viszont az feltűnt, hogy utóbbi időkben gyakran nem veszem észre, hogy a közelemben vannak. Ezt nem tudom, hogy most akkor bug, mert olyankor sem vizuális megjelenítés nincs, hogy valaki közeledik, sem pedig hang (nem csak térhatású, hanem semmilyen hang nincs).
-
zolee06
tag
válasz
Hzoltan969 #4353 üzenetére
Akkor este mehetnénk egy pár kört
úgy is rég játszottunk együtt
-
Årpi
őstag
válasz
Hzoltan969 #3990 üzenetére
Tudom. Ott sem csak botok vannak, kezdő játékos esetén sok, jobb játékosok esetén kevesebb bottal tölti fel. Az enyémben a 9 killből 5-6 legit player volt, a többi bot. Ismerősnél (nagyon új játékos) az arány fordított volt kb., de az endgame-ben ott is voltak igazi játékosok.
pubos:
Hotfix érkezett, pár problémát orvosol, de az FPS dropokat még mindig nem sikerült megoldaniuk. -
Årpi
őstag
válasz
Hzoltan969 #3964 üzenetére
A CSAK kifejezés fixen nem igaz, de vannak, az tény.
-
30z.Samu
titán
válasz
Hzoltan969 #3936 üzenetére
És ezeket mi alapján teszi be a játék? Vagy csak random?
-
30z.Samu
titán
válasz
Hzoltan969 #3917 üzenetére
PC-n nekem is, majd mindent újra be kell állítani. Konzolon megmaradt minden, ahogy volt. Bár nagyon elszoktam a controller-től, mégis azon toltam most 2-3 meccset. A mapról még teljes mértékben nem tudok nyilatkozni, mivel nem jártam be az egészet, de amit eddig láttam belőle az nekem tetszik. A grafikán tolhattak kicsit vagy a színekkel bánhattak ügyesebben, de PS-en rohadt jól néz ki a játék. A hangokkal is kezdtek valamit, gondolok itt a távoli lövöldözésre, ilyesmi. Sokkal élethűbben van megoldva, a viharnak is van már hangja, mármint olyan értelemben hogy dörög az ég és villámlik. Az eddigiek alapján azt kell, hogy mondjam hogy tök hangulatos lett az új fejezet. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy későbbiekben engedik-e majd hogy játssz a régi mapon is vagy csak az új marad és csók. Én nem túl régóta játszom ezzel a játékkal, mire kiismertem nagyjából a mapot már jött egy új.
Na mindegy, kis szünet, aztán ránézek PC-n is.
-
orc88
őstag
válasz
Hzoltan969 #3716 üzenetére
Igen, nem éppen optimális
Bár ez lehet azért van, mert ez volt az első meccsem az új rendszerben, és még nincs belőve az ELO-m. -
zolee06
tag
válasz
Hzoltan969 #3578 üzenetére
Elfogadtam 😉
-
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #3574 üzenetére
Hali!
zotyius-sal és a fiával szoktunk játszani ha éppen egyszerre vagyunk online.
Én nem vagyok nagy építő, de lőni azért tudok.....csak gyerek miatt játszogatok, skineket meg cuccokat gyűjtök, küldetéseket csináljuk...stb.
Vegyél fel minket is és simán nyomhatjuk !
fiam: szemuve
én: NorbiBali123
-
pubos
tag
válasz
Hzoltan969 #3332 üzenetére
Ha befejezi a játékot megnézem.Utolsó mondatod az mi is akar lenni
-
pulffy
őstag
válasz
Hzoltan969 #3319 üzenetére
Ja az lehet, viszont most sem láttam semmit sem, akkor dobott be mikor a robot elkezdett flossolni... Mulkori bugos volt el sem indult...
-
GEIL
addikt
válasz
Hzoltan969 #3256 üzenetére
közben rájöttem....
Este toltam picit....(7 kör Team rumble-t).....így "level55" / "battle pass65"-nél állok.......vannak küldetések amikkel szenvedtem
-
markknight
veterán
válasz
Hzoltan969 #3035 üzenetére
Ez egy event, nincs semmi tétje.
-
manu75
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #3035 üzenetére
Már akadt nekem is győzelem, nekem a csituri is tetszik jó a fegyver talán tényleg a jetpack mehetne egy kicsit tovább vagy hamarabb hűlhetne le, inkább a kilépés a probléma, ma is volt már olyan csata amikor a végén volt még két kő és a respawn is élt még és ketten voltunk 18 hős ellen. Mindenki más kilépett.
-
orc88
őstag
válasz
Hzoltan969 #2575 üzenetére
Este leszek online, vegyél fel ha gondolod. Ha többen összegyűlünk squadot is mehetünk. Discord link összefoglalóban.
-
válasz
Hzoltan969 #851 üzenetére
Na igen, az meg a másik. Oké, hogy kb. 5FPS-el több van a játékban, de így nagyon para játszani.
-
tepenzed
őstag
válasz
Azt igertek, hogy a kovetkezo nagy patchben javitjak, tenyleg nagyon elrontottak valamit
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Arra gondolsz, amikor felbuggyanak a tárgyak?
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #514 üzenetére
Kösz mindenkinek a helpet, egy kis játékkal tényleg beindultak a questek (alap+event is) és csomó ad több-kevesebb V-bucks-ot, így simán meglesz ma a Season Pass 3-ra is a belépő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest