- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
tepenzed #11525 üzenetére
> korábban már volt ilyen LTM és kikerült hamar, nagyon rövid időre hozta be az Epic
Azota viszont valtozott annyit a jatek mechanikaja, hogy sokkal konnyebb lenne fedezek moge jutni pl. csuszassal vagy a pokizevel (ameddig itt van a jatekban). Eleg lenne a kornyezeti targyak rombolhatosagat csokkenteni es akkor rendesen el lehet bujni fa, szikla, akarmi moge. -
GEIL
addikt
válasz
tepenzed #11525 üzenetére
A Fortnite az építkezéstől lesz más és különlegesebb.....fura volt először, de kétségkívül látványos és hasznos dolog a játékban. rá lehet érezni az alapokra....pl én se vagyok nagy építész, de azért bárhonnan kiépítem magam és bármilyen alakzatnak a szerkesztett/módositott formáját tudom fejből....ezeket simán be lehet pár nap alatta gyakorolni.....a lényeg hogy minden alap formát más és más gombra/bindre kell tenni és megjegyezni....mindenkinek más áll kézre. a lényeg hogy pl ne kelljen lenézni hogy mit is kéne nyomni, hanem menjen minél gyorsabban. Aztán már csak gyakorolni kell...sokat harcolni és próbálni éles helyzetekben...először fal, lépcső...stb stb..legalább körbe védve legyél...aztán mehet rá a tető, közben gyakorolni hol lehet ablakot vagy ajtót nyitni...visszazárni...stb stb. fedezékből lőni....nehéz de hasznos.
-
maximilian4
addikt
válasz
tepenzed #6059 üzenetére
Engem is kikészít. Pedig aránylag jó voltam sniperrel. Egyik mai meccsen sikerült egy aranyat szereznem egy játékostól, egyből csurrant-cseppent vele 5 vagy 6 kill. Kaptam is vmi acsívmentet. De nem értem a miértjét. Minek kellett így lekorlátozni. Gyakorlatilag tényleg mondhatjuk hogy kivették.
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
GEIL
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #1393 üzenetére
A változtatások pont h a 13 éves redditeseknek meg a 10 éves twitter kommentelőknek szólnak. Előbbieknek nem sok köze van a játékhoz, utóbbiak meg csak a skull trooper miatt nyavalyognak.
A shotgunokkal egy valamit kéne csinálni, amit már többször mondtam: kivenni a játékból, mert képtelenek normálisan megcsinálni őket. A heavy maradhat.
Ez a játék az építésről szól, ösztönözni kéne azokat, akiknek nem megy, hogy megtanulják. Nem büntetni azokat, akik már megtanulták.
Ha jól rémlik rég óta tolod. Te nem sírod vissza az S2-t? Tökéletes volt a játék. Persze, volt double pump, meg bebugoló építés, ezeket javítani kellett volna, és többet hozzá nem nyúlni. Tökéletesen skálázódott a skill gap is. Volt kihívás benne. És akkor hol tartunk most? C4, minigun, clinger (amit még most sem sikerült kijavítaniuk). Ez a jelenlegi meta. Ezeket megszerzed és nyerted a kört. Építeni egyszer sem kell majd. És majd jön az 500 capes mat, még egy golyószóró, ésatöbbi. A palotát is már ezerfélemindennel lehet counterelni. Egyre ritkábbak is.
----Ez a playground nagyon jó lesz, ha kijavították majd (valaki ott fent jó ötletnek tartotta, h a másiknak az építését tudod szerkeszteni), szívesen nyomnék 1v1-eket, ha valakinek van kedve majd szóljon.
szerk: btw az elején amíg még nem kezdett el laggolni, stb, nagyon sima volt az egész. Az építés, a szerkesztés. Tök jó érzés volt játszani.
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #855 üzenetére
Nem látok a mostaniban erre vonatkozóan semmit. Viszont javítottak azért idegesítő dolgokat.
Engem még az zavar nagyon, amikor építésre átváltva lő egyet a fegyverem, ez nem lett kijavítva ahogy nézem. Ha jól látom még nem volt linkelve: patch notes
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
tepenzed #666 üzenetére
Hmm, a Battle Royale részt nem néztem, mert azzal nem játszok.
A PvE-ben minden ugyanaz, de a BR-t megnézem.Ezt amúgy én sem értem, minek venne valaki az accountomra V-Bucksot?
Ingyenes skin : sosem kattintok ilyenekre, egyedül a Twitch Prime-os van meg.
Szerk.: Vannak olyan cuccok a BR részen, amit sosem láttam és shopban is látom: ilyen rózsaszín kosztüm meg valami halas csákány...
(#667) wesder: Köszönöm a tippet, a két lépcsős hitelesítést is bekapcsoltam.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
tepenzed #566 üzenetére
Igen, a pubg channelre is ezt mondták a másik topikban, mégis egy halom playert megismertem onnan, akik közelebb vannak a 30-hoz és értelmesek.
Ez úgy működik, hogy felmész játszol velük és aki szimpatikus, azzal továbbra is játszani fogsz. Aki meg nem, raksz egy note-t hozzá.
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #522 üzenetére
Early game-re koncentrálj. Arra gondoltam. Szürke pisztollyal vagy éppen AR-rel sokkal nagyobb esélyed van, mint egy crossbow-al. Ládára amúgy nem ugrunk, mert abból nem esik shotgun. Két-három hónappal ezelőtt nyugodtan ugorni lehetett olyan házra, ahova többen mentek, te az egyik ajtón, ellen a másikon, kb mehetett is az 1v1 rögtön shotgunnal/smgvel. Egyszerűen olyan volt a loot, hogy általában (mondjuk 5-ből 4-szer) egyből mehetett a közelharc. Ez az arány már eléggé torzult. Volt hogy én alulra mentem, ellen a tetőre, és három darab burstöt találtam mire felértem. Sajnos azért nem vagyok Ninja, bár házban még ő is nehezen tud vele mit kezdeni.
PUBG miatt erre különösen érzékeny vagyok, ott általános volt, hogy még a táposabb helyeken is sokszor több házat átnéztél és volt egy uzid. Fortniteban elég kiegyensúlyozott volt. Meg is lepődtem anno. Egyszerűen jó érzés volt belemenni a játék eleji harcokba. De ahogy egyre több mindent pakolnak bele, ez egyre rosszabb lesz.
-
draco31
veterán
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #485 üzenetére
A pump + tac smg kombót akarom majd megtanulni, az nem lesz rossz szerintem, bár úgy általánosságban kezdhetnének valamit a shotikkal, mert jelenleg elég megbízhatatlanok, jah. Ez a 6dmg-es sebzés is...
Múltkor tac shotival Dustyban a csávóba 4x közvetlen közelről belelőttem és mind a négyszer 6(!) dmg-et jelzett. Tacot mondjuk alapból nem szerettem soha, max a lilát viszem, ha nagyon muszáj.
____YASKATIR: Majd este megnézem, solot általában oda szoktam ugrani.
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #478 üzenetére
Késő este már türhető volt, de előtte... Számok nélkül is feltünt nekem, igazából csak azért kezdtem el monitorozni. Két-három hete közel sem volt ennyire rossz. Ez van.
Jó kis frissítés, de vannak azért gondok. A pump sokszor viselkedik furcsán, de pl előfordult tegnap, h scar-ra váltva nyomtam a lövés gombot és semmi nem történt. Vagy pumpra váltva valami oknál fogva 1 golyó volt a csőben, holott amikor előtte utoljára váltottam rá, még tele volt. Plusz a jó kis building bugok. Vagy 2-3x bedobta tegnap.
Optimalizálás téren viszont jól haladnak. Ott tényleg mindig csak előre. Haverom krumpli laposán is minden frissítés után kb egyre jobban fut.
-
tepenzed
őstag
válasz
tepenzed #476 üzenetére
na felmerészkedtem laptopról is(sajnos nem vagyok jelenleg otthon, ezért nyomtam cloudban), így magyar nettel pl 100 ms-el kezdődik a game (tök mind1 hova ugrasz), és mikor már csak 40-en vagytok kb, akkor beáll stabil 60 körülire. Persze az is esélyes, hogy elmentek aludni a kisfiúk és végre nincs fossá terhelve a patch utáni szerver
De megmondom őszintén így sem éreztem a különbséget early gamehez képest, nem értem tényleg ezeket az értékeket
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #473 üzenetére
Persze h arról, az a pinged. Nem bugos, annyinak is érezni. Kizártnak tartom, h ne érezz késést ilyen értékek mellett. Lehetetlen. Amit a lobbyban ír, az más. Az nekem is annyi.
Early game 150-200+, játszhatatlan. Mid, illetve late-gamere nekem most bement 100 köré, néha alá, határeset. Két héttel ezelőttig nekem nem voltak ilyen problémáim, folyamatosan népszerű helyekre ugráltam, és nem volt gondom. Most kénytelen vagyok a map másik végére.
szerk: Ja, ezt is néztem, nekem most 44ms-t dobott.
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #454 üzenetére
Átesel a saját rámpádon.
Randomra megdordítja a rámpát mikor építeni akarnád.
Nem tudsz építkezni egyáltalán.Nagyjából ez a három. Rendszeresen előfordultak. Néztem egy-két streamert, ők is hiányolták ezeket a javításokat. Az építésre vonatkozó új ficsőrök meg ilyenkor leginkább még több bugot szoktak behozni, de hátha nem így lesz.
Nagyon jó az új BP.
Estefele majd nyomom is.
-
KisTücsök
addikt
válasz
tepenzed #430 üzenetére
Biztosan jó a netem. De monitorozzátok? Most mentem egy gyorsat, eu szeró, solo. A lobbyban ~180-as ping, a játék elején 120-150, a közepére bemegy 100 alá, de 70-80 alá nem megy le a végéig sem. Ez nekem frissítés óta van (ami valóban egybeesett az újévvel). Meg haveromnak is szar. És persze azért nézegettem fórumokon, hogy sokaknál előfordul. Ha tényleg csak az ázsiaiak miatt, akkor oké, elvileg akkor majd a héten már jobb kéne legyen lassan, bár nem teljesen értem az összefüggéseket, de elhiszem...
Na mindegy, remélem minél előbb jó lesz.
___Ugrottam most egyet Saltyba, általában ide ugrom ha solozok. Ha találok csapdát az elején mindig felrakom a bejárat fölé, most is így tettem. Ki lootoltam, aztán a map közepe táján mentem körbe-körbe, oda is szűkült kb, saltynál lövéseket hallok, megyek vissza, ott egy Red Knight, rálövök, megijed, befut a mellette lévő házba... na szerintetek?
Hallottam a csapdát, de kellett egy kis idő mire leesett, hogy azaz én csapdám volt. Persze kiírta, de a kör eleji csapda lerakás már annyira rutin, h nem is emlékszem rá, meg volt vagy tíz perc a kettő között, úgyhogy csak értetlenkedtem, h miért adta be a killt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged