- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
etrop01
tag
Sziasztok.
Keresztfiaméknak xbox-uk van a 300Ft-os nem tudom mivel már amit kaptak tudnak még egy hónapig játszani ezzel a játékkal. Ha nekem is megvan gépen, hogy tudnék játszani velük egy csapatban? Nevet, mail címet próbáltam beírni friends keresőbe de nem talál semmit. Mit és hol kellene ellenőriznem? -
etrop01
tag
válasz
FatMonster #6499 üzenetére
szerintem lassú a vinyód
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4692 üzenetére
Hát a franc tudja pedig még a win is eredeti. Na mindegy ne rágódjunk rajta, az én bt-m biztos rossz soron készült
vagy nem az a szabvány ami kéne neki
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4689 üzenetére
Lehet így értette de akkor nem olvasta el az egész történetet, mert úgy kezdtem hogy sima bt stick amivel nem csatlakozik ezért vettem meg a sajátját.
-
etrop01
tag
válasz
Sefneni #4656 üzenetére
Elmentem egy konzolos boltba, ott mondta a csóka hogy a bt-s usb kulcs nem jó az xbox one kontrollerhez azért kéri a pin-t. Ehhez van már külön kis kulcs potom 5ezerért meg is válik tőle. Így már valóban csatlakozott egyből.
Még tegnap este megnézte a joy-t tv-vel azzal is működött egyből. Ma is okosabbak lettünk
Köszi a gyors segítséget mindenkinek -
-
-
etrop01
tag
Építeni szeretnék kicsit jobban megtanulni, tudtok ilyen pályát ajánlani?
-
etrop01
tag
BR-ben a zipline-os küldetést meg lehet már csinálni valahogy, vagy még mindig bugos?
-
etrop01
tag
válasz
markknight #2745 üzenetére
Tier 38
-
etrop01
tag
válasz
maximilian4 #2549 üzenetére
+1
-
etrop01
tag
Ezt a "get score of 5 or more at the shooting gallery east of wailing woods" küldit létezik, hogy én nem találom?
-
etrop01
tag
Hogy van ez az ajtócsengetős challenge pontosan, mert én hiába csengetek meg nyitok be nem történik semmi,
Ami már ajtó nyitva van az luft gondolom, de a zárt ajtón se működik. -
etrop01
tag
Félreértés ne essék, tavaly megvettem a játékot nagy fellángolásomban aztán most jutottam el oda hogy van 900 V-bucksom (a BR jobban bejön már) szóval többet nem áldoznék már rá.
-
etrop01
tag
Érdemes lehet még a Battle Pass-t megvenni vagy várjam meg inkább a következő season-t?
-
etrop01
tag
Frissítés óta csak lobbyban hallom spanom, valakinek tipp megoldásra? Mással is előfordult már?
-
etrop01
tag
Újra kellett raknom a gépem tehát tök szűz rajta most minden felrakom a fortniteot és kifagy a kép....alt+tab-ozok akkor látom hogy változik valami. Szóval mozog az egér hallom is hogy gombok felett elmegy de nem látom. DirectX 12 fennt, vga driver frissítve, mi okozhatja még ezt?
-
etrop01
tag
Lehet már tölteni a frissítést, mert akkor haza zuzok elindítani a letöltést
-
etrop01
tag
Tegnap vettem észre, hogy soloban a statisztikám nem frissül, másnak is van hasonló tapasztalata?
-
etrop01
tag
Volt már másnak is hogy elment duoban a voice, a játékét használjuk.
-
etrop01
tag
Hogy mennyi hülye emeber játszik...squadba már rendszeresen lelőnek a csapattársaim. Fut össze vissza meglát gondolkozik most mi lesz, aztán kicsit meglő látja hogy ér valamait aztán belémereszti a tárat
-
etrop01
tag
Szombat esti szerver leállás, mikor máskor természetesen, nem bírják a sok kockát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest