- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Fiamnak még tavaly megvettem.....elég jó skin...meg "vékonyka is".....szerintem nehezebb lőni rá mint valami nagydarab skinre.....mostanában még hátizsákot se teszek fel mert oldalról nézve "szélesít és kiáll"....engem pl zavar.....köpeny vagy egy egyszerűbb "lapos" backpack az oké.
-
markknight
veterán
Haha, az Apexnél havonta jön valami apróság és Október 1 volt az új szezon kezdete. Ahhoz is kellett cérna, hogy azt bírjam, de az Epictől nem ezt szoktam meg, ezért tőlük rosszabbul esik a szarakodás. Már level 300-on tengődöm és nekem már egyszerűen unalmas új content nélkül leülni játszani.
-
Sefneni
őstag
Nekem a szezon elején tetszett az új map, meg hogy kaptunk egy teljesen új világot. Viszont mostmár tényleg feleslegesen húzzák a szezont, főleg, hogy semmilyen komoly történetszál nincs az elnyújtás mögött. Még ha lenne valami történet, ami hétről-hétre jobban kibontakozik..
-
markknight
veterán
-
törölt tag
5 nyertes lesz, ne kérdezd a sorsolás menetét. Az xbox témában használt sémát szerettem volna használni, és megkértem a sorsolás lebonyolítására az ottani tg-t. Előtte kikértem az itteni tg véleményét az alapkoncepcióról és összegről, illetve adott hozzá még pár tippet.
-
GEIL
addikt
szia!
Létező epic accounthoz társitottad az xboxos accountot amikor elkezdtél konzolon játszani ?Úgyértem, hogy a konzol kéri az első Fortnite inditásnál hogy melyik accounton szeretnél játszani ?
Vagy elindul egyből és társitja az xbox-os accountot (microsoft fiók) egy általa generált fantom accounthoz mint a PS4-nél ?Ezt a részt gyűlölöm amikor nem tudok semmi infot erről......de hátha van tapasztalat.
-
orc88
őstag
Idő közben kibővítették a promot kvázi az összes Samsung eszközre amit hivatalosan támogat a mobilos Fortnite.
Talán lapul valahol a fiókban egy pókhálóssá repedt S7.. -
orc88
őstag
Pont az eleje hiányzik (S4 cinematic) de ez talán megteszi.
A lényeg, hogy a meteorit ami becsapódott Dustyba anno, egy kapszula volt amiben a Visitor utazott. Később ő próbált meg lelépni a rakétával csak hát balul sült el a dolog, és miatta jelentek meg a riftek amik a világok keveredését és instabilitását okozta.
Így utólag nyert értelmet, hogy miért kapta az 5. szezon a "Worlds Collide" címet.
-
Årpi
őstag
Igen
A Dark Vertex mellett lévő "Eon" néven fut, cdkeysen meg hasonló oldalakon megtalálod. A Dark Vertex még elég húzós áron megy, de a Microsoft épp most adott ki kontrollert amihez az jár majd (bár szett nélkül) így azt is meg lehet majd szerezni olcsóbban.
Dark Vertexet én konzol mellé kaptam, pont akartam venni egy Xbox-ot casual játékra és ez a bundle volt a legolcsóbb, de nagyon tetszetős a lila konzol + joy.
Az Eont az nem tagadom Cdkeysről vettem, viszont még az Epic kompenzálása előtt, így összesen 4000 V-bucksot kaptam a csomag mellé és fele annyiba került mint most. Win-win szitu.
-
orc88
őstag
"The Arcana Glider grant is underway for those who were queued up for, or within the Unvaulting Playlist during the event. This should be completed over the next ~76 hours. Thank you for your patience!"
Tegnap este kezdték kiosztani, hullámokban kapják meg a játékosok. Türelem
-
-
orc88
őstag
stormshield.one 6 óránként új missionöket mutat, amelyikért sok esetben v-bucks is jár jutalomként. Mivel most event van, legutóbbi patch óta hatványozottan több ilyen küldit dob be. Nekem eddig heti +250 jött ki belőle kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged