- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
válasz
Gentlelelele #1725 üzenetére
ok, vegyél fel
-
válasz
Gentlelelele #1454 üzenetére
Most is 900vbucks a battlepass?
-
válasz
Gentlelelele #1353 üzenetére
És az mire lesz jó?
-
KisTücsök
addikt
válasz
Gentlelelele #1315 üzenetére
Nem tudom ezt is ki találta ki... Ha nem éppen a desync miatt bukik át a rámpámon/falamon az ellen, hát akkor az miatt, mert a testének x+ százaléka éppen az én oldalom van. Nagyjából háromból két közelharc erről szól.
Teljesen jó, hogy azt büntetnik aki történesen egy építésről szóló játékban építeni próbál...
-
válasz
Gentlelelele #1313 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van, furcsa is lenne, ha beleragadnék az éppen épülő lépcsőbe
-
válasz
Gentlelelele #1309 üzenetére
+1
50v50-et én is erre használom, jól lehet benne gyakorlni a lövést, mert kisebb az esély, hogy hátba kólintanak agy sniper fejessel, 100m-ről.
Meg nekem még a sandbox építkezős szerver tetszene, hogy kicsit lehhessen gyakorloni az építés gyorsaságát, akár úgy hogy botok ellen kell felépítkezni és kinyarni, vagy nemtudom. Gyakorló jelleggel. Vayg egy haverral bementek, és egymás ellen építés + lővés. Valami hasonló. -
tepenzed
őstag
válasz
Gentlelelele #1305 üzenetére
Ez csak egy ideiglenes mód, ahol a díjkiosztás is manuális lesz, tehát semmi értelme nem lenne csalni, mert úgyis megvizsgálják a nyertes játékosokat. Egy állandó ranked mód meg szvsz nem működne egik br játékban sem, mert a nyerés érdekében annyira passzívan játszana mindenki, hogy elég hamar megunnák az emberek. A h1z1be volt ilyen ranked mód de elég kudarc volt, ráadásul elég nehéz besorolni az embereket egy ilyen játékmódban.
Ha meg paywall mögé raknának egy ilyen funciót, az jogosan váltana ki hatalmas felháborodást, ráadásul nem is igazan jelent megoldást a csalók ellen, akiket még ebben a játékban nem láttam.
-
pulffy
őstag
válasz
Gentlelelele #1156 üzenetére
Hat.. nekem a női skinek nem jönnek be...
-
draco31
veterán
válasz
Gentlelelele #1156 üzenetére
Majd berakják külön megvehetőnek ami kimaradt.
Most még azon agyalok, hogy melyik pass-t vegyem meg. Az előzőnél a negyedik héten vettem meg a 950-eset, és sikerült végig vinnem. Szerintem elég lesz most is az. -
KisTücsök
addikt
válasz
Gentlelelele #970 üzenetére
Még egy utolsó nekifutás a részemről, mert úgy érzem olyanokkal próbálok vitatkozni, akik nemrég óta játszanak(?), magamat ismételgetni meg nem akarom.
Azt kéne megérteni, ha az a csávó nem ezzel rakétázna a háttérből, akkor ott a seggetekben tojásozna, vagy spamelne valamivel a csapattársaival együtt. Vagy ha valamilyen "külsős", aki csak beleakar szólni x duo/squad harcába xszázm-ről az ugyanúgy megteheti szinte bármelyik másik fegyverrel is. És az összes többi közül még ezt a legkönnyebb counterelni (persze használni is, de ez most lényegtelen), mert "csak" annyit kell csinálnod, hogy 10-15 másodpercenként vagy lelövöd vagy hárítasz építéssel. Egy Bolt Action fejest/test lövést nem tudsz kivédeni, egy scar fejest sem, stb, azokat nem hallod ahogy közelednek. Ha képes vagy meghalni ettől adott helyzetben, akkor ugyanabban ugyanúgy meghalnál bármi mástól is, ergo nincs miről beszélni.
Bármelyik másik is amúgy "átcsússzanhat", ha úgy jön ki, AR spamelés is elkaphat, stb. Ez nem érv ellene.
Nézek folyamatosan pro scrimseket, tudjátok mit csinálnak ezzel a fegyverrel? Ott hagyják a földön...
Infószerzésre amúgy tényleg jó.
-
Wesder
titán
válasz
Gentlelelele #829 üzenetére
Szokott lenni 20€ sale alkalmával is, de igen megèri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AliExpress tapasztalatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged