- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
tibi666 #4801 üzenetére
Már bocs, de mikor emberi a forma1 Briatoréval? Először is csalt, másodsorban meg elvágta egy fiatal tehetség karrierjét (Piquet), pedig lehet, hogy ha nincs a háttérben az a kis ügyeskedés, akkor most hol tartana. (Bár mondjuk ezt se tudjuk, hogy egyáltalán volt-e.) A lényeg, hogy Piquet nem is fog /komolyabb/ lehetőséget kapni emiatt. Meg még ki tudja, hol befolyásolta még a döntéseivel a végeredményt.... (Erre példát inkább nem írok, mert eléggé koholmányszagú lenne, meg sokan nekem esnének.)
Hát gratulálok, hogy itt tartunk, hogy az a menő, aki lop, csal, hazudik, és akkor még mutogassák is, hogy milyen jól nyomja. -
MPowerPH
félisten
-
JJános
addikt
válasz
tibi666 #2775 üzenetére
De érdekel. Te még nem drukkoltál egy versenyen több embernek? Ha egymással versenyeznek az persze nem olyan jó, mert az egyik újjacskád már meg is van harapva, ezért neked fáj.
Mégegyszer leírom, hogy érthető legyek. A Ferrari az egyetlen csapat, akik ha nem lennének, nem is néznék F1-et. De a többinek is drukkolok.
-
7Heads Drago
veterán
-
mrlujoak
veterán
válasz
tibi666 #2081 üzenetére
Nem, nem.
Félreértés ne essék, mi ezen jókat derülünk - legalábbis én - pont emiatt sem volt unalmas ez a futam.Palikék egyéni "stílusa" hülyeségei a köbön másrészről azért lehet sokak szemében szánalmas - többek közt az enyémben is - mert ők ezért pénzt kapnak.
Szakkommentátorok.Vannak itt a fórumon jópáran olyanok, akik monitorokról éppilyen színvonalon, sőt még magasabbon el tudnák látni eme szerepet.
Ez sokakat frusztrál, sokakat bosszant, de engem pl. eltölt egy kellemes gúny, hogy na, ezek hülék.Talán a mai futam is ezért volt kevéssé érdektelen, mint amúgy.
mrlujoak
-
törölt tag
leheet,..de mégsem.
Az F40-s 'fekete dobozát' rendszeresen elemezgetni kell, az egy igen finom motor, ez a McLaren meg egy teljesen más polcról lett összerakva.Anno a McLaren F1 nem véletlenül került 1milla dollárba, ahogy a legenda tartja csak a Bmw vállalta azokat a tervezett specifikációkat amik a motorra vonatkoztak, lehet bele aranyfüstölni meg beletenni a legmodernebb dolgokat, a legdrágább ötvözeteket..stb.
Ez a McLaren meg kb. 50milla forintban, az F40 a dollár mostani árfolyamán lenne 94milla.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Drón topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest