- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83 #4209 üzenetére
fényezzük mondjuk Buttont
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4193 üzenetére
köszi
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4163 üzenetére
Kimi gorilla-jelmezben látogatta meg Senna sírját? (költői kérdés)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #4118 üzenetére
Ohh
mint egy lanyregeny
-
James 08
tag
válasz
venember83 #4110 üzenetére
De nem is a legjobb
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #4091 üzenetére
Hát ja..ezek után meggondolja majd mennyire kötelezi el magát egy csapatnak hosszú távra.
Vagy azt csinálja mint Fangio, hogy évente csapatot vált, és minden évben világbajnok -
Vandit.
addikt
válasz
venember83 #4084 üzenetére
Én csak az ételt becéztem nagy betűvel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #4041 üzenetére
Nem erős kifejezés, a csapatban az volt a dolga, hogy kiszolgálja Alonsot, semmiféleképpen ne végezzen előtte és hogy a csapatnak gyűjtögesse a pontokat. Egyéni érdekei, célkitűzései nem voltak. Mi ez, ha nem csicskaság?
Brios szó nélkül bevágja Kovalainent 2. számú pilótának. (asszem a Magyar Nagydíj hétvégéjén nyilatkozott olyat Kova, hogy nálunk nem kérdés a csapattaktika, ha Brios azt mondja, hogy X-nek el kell engednie Y-t, akkor jobb, ha engedelmeskedik)
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #4058 üzenetére
lusta disznó voltam jpeg-be menteni
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #4020 üzenetére
javitottam még egy kicsit a dolgon: 10:25
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4048 üzenetére
Majd az okosok találnak egy aprón szedett részt benne, hogy el tudjon máshová szerződni. a McLaren sztem nem is nagyon fog ez ellen kiabálni. Menjen!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4048 üzenetére
Hidd el hogy a szerződését valahogy el fogják intézni.Ha véletlen nem tudják felbontani,és hami vb lesz,alonso inkább visszavonul egy évre,minthogy hami mellett versenyezzen.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4046 üzenetére
Akkor sajna el kell fogadnunk hogy a ferrari le akarja igazolni,és le is fogja.Csak nem akarom hogy egy ilyen hisztis,nagyképű pilóta legyen az olaszoknál.Ott is csak balhézna.
Ha ne adj isten a ferrarihoz megy,kiderül melyik a jobb pilóta:kimi vagy alonso. -
wildrain
addikt
válasz
venember83 #4041 üzenetére
A Renaultnál elintézik, hogy egy pilóta se legyen gyorsabb Alonsonál. Emlékszünk még Trullira...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #4039 üzenetére
A Renault-s szerződésnek szerintem simán van esélye
Fizi re: stabilan van a béka segge alatt, Alonso csicskásának tökéletes volt, de kb. ennyi.
-
bdav
őstag
válasz
venember83 #4035 üzenetére
hát most annál is több kell... kb. hogy Hamilton ÉS Alonso is megkapja Kimi pechjét.
úgyhogy viszonylag nyugodtan várom a döntőt, mert valszeg Mekis vb cím lesz végre... -
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4035 üzenetére
Azt magánál hordja, sőt a Mekitől átvitte a Ferkához.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #4027 üzenetére
Arra kíváncsi lennék... Az év poénja lenne, kb.
-
D.Orion
veterán
válasz
venember83 #4030 üzenetére
Köszi. Hát nem egyszerű 12 alá menni
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4030 üzenetére
Közelében nem vagyok valami tisztességes időnek.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #4018 üzenetére
Én is örülnék, ugyanakkor csalódott is vagyok hogy biztos anyagi hátterük ellenére a kasztnivásárlás mellett döntenek, aminek mindig meglesznek a viszontagságai, másrészt teljesítményileg is beleütközhetnek a saját korlátaikba, amin a B csapat szindrómának köszhetően nem is nagyon lehet túllépni. Ha túl jó vagy, az már az anyacsapat érdeke ellen lehet..
Nagyon nem vagyok egyébként a kasztni/motor/váltó vásárolgatásoknak a híve.. -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #4018 üzenetére
11.08ig sikerült lemennem.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #4010 üzenetére
Nyerni fog a Ferrári,
Erőből, s ez nem mázli! -
válasz
venember83 #4007 üzenetére
Igazad van elírtam, a Veresrettenetes jobban hangzott volna, no sebaj, hajrá Kimi, Hajrá Massa, Ti nyeritek a világbajnokságot ma
ez majd a versenynapján lesz esedékes, de más rímet ilyen hirtelen sajna nem tudtam faragni
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #4002 üzenetére
Látod ez jó kérdés.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #3996 üzenetére
Hát, nem is gondoltam komolyan, csak hát AMD Power olyan komolyan állította.
Azt nagyon sajnálom, hogy pilótáknak nem drukkolsz, én is nagyon sajnálom az elhunyt kiváló pilótákat. Én meg megfogadom mától nem Colinozok PC-n. Mind a négy programot száműzöm a gépemből.
Azért a Hamiltonnak való drukkolást gondold meg.
Már a kezed is rájár magától a nevének leírására. -
JJános
addikt
válasz
venember83 #3989 üzenetére
Nahát! Ki vele? Igaz ez? Hamilton szurkoló vagy?
-
attisx
addikt
válasz
venember83 #3981 üzenetére
"Ki veled rossz szellem, ki veled! "
Minden ellenállás hiábavaló. Tudatalatt már te is Hamilton rajongó vagy.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3981 üzenetére
Nem konkrétan a hozzászólásszámok nagyságrendiségére gondoltam, hanem arra, hogy sokan meddig nem képesek elmenni..de komolyan, néha rém jelentéktelen dolgok miatt
Politikánál megértem, életünk szerves része, valahol érthetőek is a komolyabb összecsapások, az F1 viszont egy sport, szórakozás ugye jobb esetben, ahol a legkevésbé kéne hogy jelen legyen az ellenségeskedés, bár egy adott idény történései hangulatilag erősen levetíthetőek a rajongótáborokra is.
Tavaly ilyentájt ugyanez volt.. -
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #3969 üzenetére
Sztem nem lesz büntetés.Ha japánban megúszta,itt is megfogja.Bár én nem látom büntetendő dolognak amit csináltak.De van egy szabály,amit nem tartottak be,az büntetendő.Nem tudom elképzelni milyen büntit kaphat hami.10helyes rajtbüntetés kicsit durva lenne.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3932 üzenetére
Jóvan, valamiért nem kapcsolt az agyam
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3924 üzenetére
Bírnád, mi?
Hát lassan már kezdek kételkedni hogy világbajnok lehet.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #3896 üzenetére
"tiszta kartyakkal jatszo McLaren"
A mondanivalód már itt megbukott szvsz
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #3882 üzenetére
Most latom: Egyszeruen realista Hamilton
Termeszetesen Alonsora gondoltam, csak mar a billentyuzetem is Hamiltont ir mindenhova, nyomorult arulo
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #3905 üzenetére
Kimi jó pilóta de nem sok köze van MS-hez.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #3882 üzenetére
Ez a Kimi-MS hasonlat nagyon gázos. Sőt inkább egy vicc.
-
Adrián29
aktív tag
válasz
venember83 #3868 üzenetére
Én köszönésnek szántam annó,na jó kicsit kivánság is volt
-
cancerf7
tag
válasz
venember83 #3860 üzenetére
ez igaz de kell az egyéni is az az igazi győzelem ha mind kettő a zsebben
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #3834 üzenetére
Sutilról? Na az még durva lenne, ha Sutilt leigazolná a McLaren.
Valahogy engem még nem győzött meg, de lehet csak normális autó kellene neki.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #3820 üzenetére
Renault lesz belőle. Ha van egy kis esze akkor oda megy.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #3817 üzenetére
Kultúrált forumozás? Egymás kedvenceinek tiszteletben tartása?
-
Vandit.
addikt
válasz
venember83 #3820 üzenetére
Ja már ilyet sem szabad kérdezni?Hová tűnt a demokrácia?
-
Vandit.
addikt
válasz
venember83 #3817 üzenetére
Jah új téma,amiben mellőzük a személyeskedést is.
Új téma:Miért tehetségesebb Hamilton,mint a többi pilóta?
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #3796 üzenetére
Utolso sorban ctrl+v "kapott", masodik szonak, sry, valahogy kimaradt.
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #3778 üzenetére
Az attól függ.........
-
prmcsk
addikt
válasz
venember83 #3776 üzenetére
Mifene ?
Már azt is megéltem, hogy velem riogatnak ? -
kerjani
aktív tag
válasz
venember83 #3773 üzenetére
már 252nél tart
és van szerződése jövőreMSC-re gondoltak szerintem, csak elszámolták
más nem jut eszembe -
Csepy
őstag
válasz
venember83 #3762 üzenetére
kinek volt 249 startja?
segítek: MSC
nem lehet, hogy ez tavalyi plakát?
Regards: Csepy
-
kerjani
aktív tag
válasz
venember83 #3766 üzenetére
Miért pont Barrichello?
-
kerjani
aktív tag
válasz
jó kérdés
sajnos nem tudom -
manutdzoli
senior tag
válasz
A Mr249-et én sem értem.
Következő verseny,viszlát Mr249.Ennyit értek.Talán valamelyik pilóta? -
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #3710 üzenetére
Ne köss már bele Hamilton nyilatkozatába. Elismerte, hogy az ő hibája volt. A már használhatatlan gumik, meg a csúszos boxbejáró csak a hiba alapontjaiként vannak megemlítve, a hiba pedig a 'relatív gyorshajtás', a nem megfelelő előrelátás az adott manőverre.
Vagyis, I. Lajos király elcsúszott egy banánhéjon.
Persze a banánhéjnak is ott kellet lennie.
Miért várnád a többieket panaszkodni a boxbejáró miatt, amikor ők nem jártak vele pórul? Meg nem is gyilkolták szét a gumijukat úgy mint Hami, ami szintén kellett a hiba indukálásához.
-
Kraptor
őstag
válasz
venember83 #3716 üzenetére
Többen is megcsúsztak de nem annyira, aszem a ferkák is eléggé a szélén kanyarodtak be, plusz ha jól emlékszem Sutil ott olajat is nyomott el a kanyarban.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #3716 üzenetére
Ezt LH és a csodálatos McLaren elszúrta. Alonso pedig aki tegnap is elég gyalázatosan ment ma 2-ik lett.
-
JJános
addikt
válasz
Nem volt azon már gumi. Már csak szövet volt, azon meg nem sűrűn lehet forgolódni. És vajon nem sokkal az eset előtt miért ment le a pályáról? Olaj volt az aszfalton? Vagy csak annyira el volt kopva?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Nem tudtad, hogy mikor látták a pályamunkások, hogy jön Lévisz, akkor elkezdték slaggal locsolni a boxutca-bejáratot? Hunnylander mehet beperelni őket.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #3698 üzenetére
Nem adom fel. A pezsgő pedig addig is a helyén marad.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #3687 üzenetére
Érdekes egy "hiba" volt. Ezt a Merci és LH nagyon elbarmolta.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #3681 üzenetére
Nem voltam egyélrtelmű, ugyanis én is úgy vélem, hogy igencsak nagy felelőtlenség volt nem kihívni a boxba időben. Ha valóban nem volt műszaki problémája a gumikon kívül, akkor elég nagy hülyeséget csinált a csapatvezetés.
hunnylander: így már világosabb a történet, köszi.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #3669 üzenetére
Az ideális ív már mindenhol száraz volt, nem nagyon volt alkalom hűteni őket. Minél nagyobb a hőmérséklete egy guminak annál jobban kopik. A hőmérséklet függ a beállításoktól ( guminyomás, kerékdőlés, leszorító erő stb.. ) És persze ezeket az intermediate abroncsokat nem száraz pályára tervezték.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #3664 üzenetére
Egyszerű a dolog. Elől is kopottak voltak a gumik, és valszeg eléggé túl voltak melegedve. Lehetett látni, hogy az utólsó körében már alig tudott kanyarodni. amikor beért a boxba a teljesen slickre kopott gumik megcsúsztak, mivel a bejáratnál még állt a víz. Túl nagy tempóval akart bekanyarodni. Gondolj bele, ha a száraz íven úgy csúszkált, akkor az milyen lehetett a nedves aszfalton.
Ezt az esetet egy F1 challenge vagy egy Rfactor -ban simán lehet modellezni. Mennyél egy 4 kört száraz pályán intermediate abroncsokkal, meg fogsz lepődni. -
törölt tag
válasz
szerintem sima aquaplanning volt. A gumikon semmi minta nem volt, a bejárat pedig merő víz.
Szerintem túl gyorsan ment be, Ő sem gondolta, hogy megcsúszik a boxbejáratban.
Én sem. -
-Mike-
addikt
válasz
nem csak már ez a palik téma számomra is unalmas.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #3647 üzenetére
Csak emlékezz vissz 2005 -re, ott nem volt ellenségeskedés Raikkonen és Alonso között, pedig elég kiélezett volt a dolog. Minden futam után gratuláltak egymásnak, és nem volt durva nyilatkozat egyik részről sem. Alonso ekkor mondta, hogy ő tiszteli Raikkonent.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #3641 üzenetére
Alonso egyetlen egy pilótát tisztel a mezőnyből, Raikkonent. Ezt ő maga mondta. Szal, szerintem ott nem lenne ilyen gond.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #3641 üzenetére
Nekem Massa akkor is szúrja a szemem. Összességében nem tartom olyan jó pilótának mint Kimit, de nem annyira béna, hogy támogassa őt. Nem érzek annyi különbséget köztük mint anno Scumi-Irvine<>Barrichello, vagy akár Irvine-Salo között.
Ja és szórom a hamut a fejemre, igen. De ez nekem csapatjáték.
-
ronaldo
őstag
válasz
venember83 #3618 üzenetére
Vagy a Kínai rendezők, mert lassan észlelték, hogy IFA kell oda
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #3554 üzenetére
A szerencsét nem lehet kivonni, csak éppen nem számíthatsz rá. Nem véletlen a ribancos analógia: jó vele, hihetetlen élmény, ha megvan, de egy életen át biztosan nem fogod magad mellett tudni, és minél tovább volt meg, annál szarabb lesz nélküle.
p
-
mayerlaci
senior tag
válasz
venember83 #3446 üzenetére
utobbi.
-
SzalaiG
addikt
válasz
venember83 #3541 üzenetére
Ez aztán a smiley.
Forza Ferrari!
-
törölt tag
válasz
venember83 #3505 üzenetére
Nyugi, csak a presztízs értékű szokásos best lap-ját futotta meg amit a verseny utolsó pár körénél szokott, innetől spórolni fog
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #3388 üzenetére
HI!
KOszi lejott privatrol :- )
udv
neduddki
mod: ja hogy mi dol el? pl mingya en hat ugy esejjem van 11 elott felebredni:- )
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83 #3379 üzenetére
nekem is leáll FF-el, de ha ujrakattintasz rá folytatja a letöltést.
Avagy valóban letöltésvezérlő, bár ez most nem jutott eszembe
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #3379 üzenetére
használj(atok) letöltésvezérlőt
-
törölt tag
válasz
venember83 #3310 üzenetére
..bocs, ez priv
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #3332 üzenetére
Voltak, vannak más dolgok is az életében, az értelmi és egyéb képességeinek felmérésére, nem csak az F1 közvetítés. Egyébként én nagyon szeretm a közvetítési stílusát. Azzal csak elrontaná, ha 'informálódna', arra ott a Gyula.
-
törölt tag
válasz
venember83 #3298 üzenetére
Nem, nem jövök vissza (az nem én lennék
), de azért leírom hogy miért.
Én még nem nagyon írtam olyasmit a neten, hogy vkinek a hozszólása szánalmas, most igen, és ez elgondolkodtatott (ha így gondolom akkor mi a fenét keresek ott), most is elnézést kérek érte..de továbbra is tartom sajnos.
Senkinek a bőrszínéről nem fogok vitázni, az nem az én társaságom.
Kifejezetten szeretek érvelni, mert abból én is tanulok, de ez már sztem nagyon alacsony szint, és én mindig csak ott vagyok ahol jól érzem magam.
Ez az oka, és mivel egy fórum vagy topik nem függhet az egyéntől,..és én ezt simán értem, ezért valkinek engedni kell, na az vagyok én
vupsz és vége. -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #3300 üzenetére
egy igazi Schumi-fan már önmagában nem lehet egyéniség
-
Bash
őstag
válasz
venember83 #3267 üzenetére
Nem volt arányos, de nem is ezt akartam érzékeltetni. T-Nagyon fórumtárs kb. úgy állította be a dolgot, mintha Ron bácsitól rettegnének a FIA-nál.
-
törölt tag
válasz
venember83 #3239 üzenetére
te én ezt hagyom, komolyan, nem szoktam használni , de ez sztem már a szánalmas kategória, és ezzel nem akarlak megbántani, mert veled nincs bajom, sőt.
De érvekkel szeretek vitázni.
A jóétvágyat köszi, és mindenki másnak is -
törölt tag
válasz
venember83 #3237 üzenetére
Te jó ég!
Na ezzel már tényleg nem lehet vitatkozni.
A McLaren-nél féltek hogy rasszizmussal vádolják meg őket, ezért nyerhet idén Hamilton VB címet....uhh
Na meg Bernie miatt persze.
Megyek inkább ősökhöz kajálni.. -
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #3175 üzenetére
Én is csak lestem amikor hallottam,ferrarik megúszták a büntetést.Ők a hibásak hogy későn kapták meg az e-mailt
Felháborító.
-
Vandit.
addikt
válasz
venember83 #3175 üzenetére
Ez nem magyarázkodás,hanem nyilatkozat.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #3150 üzenetére
Na akkor ebben maradjunk.
F1-es reggelt mindenkinek!
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3150 üzenetére
Én évek óta követem az összes szabadedzést, ha meg lemaradok róluk, már szarul érzem magam. Biztos a fanatizmus teszi
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #3133 üzenetére
Nem, még gondolatban sem, merthogy nem ismerhetem, mások legbelső indítékait és gyűlöleteik igazi okait, csak ha megmondanák. De a rasszizmust sokan még maguk számára is letagadják.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3123 üzenetére
Ne is legyen 7x VB. Annál jobb módszer nincs rá hogy megutáltassa magát a publikummal, valahol Schumacher is ott rontotta el, hogy túlzásba vitte a kleptomániáját
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #3119 üzenetére
Sokkal!
Nincs igazi ok Hamilton-t gyalázni és gyűlölni! De én minden pilótáról így vélekedek, mert empatikusabb vagyok mint te. Az imádatot meg kikérem magamnak, csak mert nem állok be melléd a Hami elleni sárdobálásba, még távolról sem vagyok egy rajongó típus. Mint mondtam az 'ügyvédje' vagyok mert ez a globális Hamilton-gyűlölet (amelynek elég komoly rasszista gyökerei is vannak) nagyon zavarja az érzéseimet.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #3112 üzenetére
Mondjad, és téged is egy Hamilton-gyűlölő bunkónak foglak tartani. Ha a mezőny közepén lett volna a belemenés, ti azt is ráfogtátok volna a dominó elv ráerőltetésével.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #3102 üzenetére
Valahogy utalnom kellett a dologra, és rövidebb leírás nem jutott hirtelen az eszembe. De amúgy mestere volt vagy nem volt mestere? Inkább köszönd meg, hogy múlt időbe tettem, mert majdnem jelenidő lett.
És egyesek még vissza is sírják.
Én ezt a dolgot minden csapatnál utáltam.
Hajrá Ferrari!
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #3094 üzenetére
Jah, aztán kénytelen lenne, szegény AMD Power whisky-t inni.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3066 üzenetére
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3058 üzenetére
Buttonra építve nem volt túl jó? 2004 és 2006 között azért csak volt saccra 20 dobogós hely
Nem beszélve az ezidőtájt megszerzett kb 150pontról, ami idén ugyebár 2.
-
snecy
senior tag
válasz
venember83 #3056 üzenetére
Az még kevés szerintem.
Bajok vannak a szemlélettel és a mentalitással (a la toyota), határozatlan a csapatvezetés, és nincs egy olyan személyiség a csapatnál, aki jó stratégiákkal tudna előállni.
Ilyen posztra kéne egy rossz Ross Brawn..
A jobb tervezők és aerodinamikus szakemberekek is foglaltak már.A másik probléma Barrichello érkezése volt, aki mindent hozott magával, csak Ferraris tudást nem. Jól bejarott mechanizmusokat kellett csak az ő kénye kedve miatt megváltoztatni, ami Button elmondása szerint az autó fejlődését negatív irányba mozdította el mind idén, mind tavaly... Márpedig ez a csapat vagy Buttonra építve jó, vagy sehogy.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #3043 üzenetére
Jaja! Csak ők nem vezették a VB 2 futammal a vége előtt 12 ponttal.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #3034 üzenetére
Kivéve aki csak olvasgat. Ez most én lettem volna, de már irok.
Hát felállt a szőr a hátamon egy-két hsz.-re inkább csak olvastam. Ha hamit ponttal büntetik, akkor az politika szvsz, mert nagyon elhúzott. Ha rajthelyes büntit kap, az kevésbé rossz, abból lehet pont, pontok. Palik szerint minden hájjal megkent pasi Hamilton. Én azt gondolom, ha nincs az eső Fetli gyerek sem hibázik. És még sokan sokat hibáztak japánban.
Neked mi a véleményed?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Én asszem különösebben vitázni nem szoktam
. Ez a kémbotrány is olyan volt, hogy egy idő után el se olvastam a cikkeket. Egyszerűen meguntam és nem tulzottan érdekelt.
És az is lett amit sejtettem, a papirok létezésén túl konkrétan úgyse tudnak bizonyítani semmit (persze már a birtoklása is bűn), de viszont megfelelő büntetést nem lehet kiszabni.
Meg talán azért nem mert kb. én vagyok az egyetlen, aki nem élcsapatbeli pilótának szurkol.
Ezt mindig furcsálják is az emberek -
törölt tag
válasz
dehonnem, max jelenleg nem ezen a fórumon
-
Thrawn
félisten
válasz
-
lao ce
aktív tag
válasz
venember83 #3023 üzenetére
"For example, on standards published by IEC (International Electrotechnical Commission), ASTM (American Society for Testing and Materials), IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), requirements with "shall" are the mandatory requirements, meaning "must", or "have to". The IETF (Internet Engineering Task Force) defines shall and must as synonymous terms denoting absolute requirements, and should as denoting a somewhat flexible requirement, in RFC documents.[1]"
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Nintendo 3DS és DS topic
- OLED TV topic
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest