- Fórumok
- Egyéb
- Formula-1 2006
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
eXodus
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
Visszanéztem. Kétszer rándult meg a feje, az első alkalommal csak visszarakta egy sebességet, de a limiter még be volt nyomva. Ekkor előre-hátra bukott a feje. Néhány mp múlva pedig, ahogy elérte a boxutca végét, kinyomta a limitert, ilyenkor természetesen nekifeszül a cockpit hátuljának. De hogy ez miért olyan nagy dolog, nem értem, szerintem 250-300 LE felett senki nem tudja megtartani a fejét.
Nohwhereman: nem ennyire? Gondolom, ebből is látszik, hogy a Ferrari motor erősebb 30-40 LE-vel...(?)

-
Nowhereman
őstag
Azért nem ennyire. De tény, hogy a korábbi nyomasztó Renault fölény szépen lassan nyomasztó Ferrari fölénnyé változott.
egyébbként +:
Maszat - szép vót
most Birka valamit nagyon nem talált
Speed folytatva a tengerentúlon felvett jó szokását, megint lenyomta Liuzzit
Alberts
Webber bravur - kérdés hanyadik körben köp a levesébe a technika ördöge
Kubica meg még mindig nem kapta el Heifieldet. Szóval azért még nem bevált Villeneuve pótlék.
Delarózsa meg Monty helyén mit művel - az már fáj... -
-Mike-
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Asszem semmit nem kell hozzáfűzni az időmérőhöz

-
KrAt
veterán
-
Integra
titán
-
hobizoli
nagyúr
-
Integra
titán
-
KrAt
veterán
Gyula h sajnálja a rönót
Lol... -
KrAt
veterán
-
shev7
veterán
Ez a Gyula hulye. Fisi hatranya 0.6 az elso szektorban. Gyulank: MEnnyire jo ido, bejohet Alonso ele.
Fisi hatranya 1.2 a masodik szektorban. Gyulank: Huhuhu, mindenki sokat veszit Schumacherhez kepest a masodik szektorban.
Hat no comment. -
AMD Power
titán
Ezt nem hiszem el!
Mit csinált ez a 2-ik szektorban! 
-
Male
nagyúr
-
-Mike-
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
AMD Power
titán
-
matyics
őstag
-
hcstuning
tag
-
-Mike-
addikt
-
hcstuning
tag
És a végén kiderül, mint az amcsi filmekben, hogy egy eldugott, egy éjszakás kalandból származó fiú
(mármint a Schumié)
hcs
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Ez a Vettel gyerek úgy nyert ma, hogy még soha sem ült F1-es autóban és absz. nem is ismerte a pályát? Azért az nagyon durva!
Sokan csak ''Schumi kölke''-ként emlegetik
Hatalmas tehetség a srác 
to 176: erre gondolok én is
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
-
Motion_Blur
félisten
FA: „Négy versenyt nyertem egymás után, Michael csak hármat, s Magyarországon is nekem állt a zászlót, tehát azt gondolom, hogy jelenleg jól állunk.''
Ez mennyire gyerekes már!
szerk: állításuk szerint nagyon nehéz autóval köröztek, ennek ellenére nekik volt a legmagasabb a végsebességük, míg a Ferrarik a középmezőnyben végeztek
valaki itt nem mond igazat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
oddsok:
Időmérő:
1. etap:
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 2.20
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 5.50
Fernando Alonso (ESP/Renault) 5.50
Kimi Räikkönen (FIN/McLaren) 5.50
Jenson Button (GBR/Honda) 15.00
2. etap:
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 1.80
Kimi Räikkönen (FIN/McLaren) 5.50
Fernando Alonso (ESP/Renault) 5.50
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 7.50
Jenson Button (GBR/Honda) 15.00
3. etap:
NEM Michael Schumacher (GER/Ferrari) 1.80
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 1.85
Kimi Räikkönen (FIN/McLaren) 5.00
Fernando Alonso (ESP/Renault) 5.00
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 10.00
Verseny győztese:
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 1.80
NEM Michael Schumacher (GER/Ferrari) 1.85
Fernando Alonso (ESP/Renault) 4.80
Kimi Räikkönen (FIN/McLaren) 6.40
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 16.00 -
wildrain
addikt
-
-Mike-
addikt
-
wildrain
addikt
Ezt lehet úgy is értelmeznie, hogy Schumacher érzéketlen a lelki nyomásra. Ha nincsenek idegei, akkor nem tud idegileg kipurcanni.

Szerintem Schumacher is odalenne, ha ő lenne Alonso helyzetében. Szar lehet neki, hogy az év úgy kezdődött, mint a tavalyi, de ha így megy tovább, akkor nem úgy fog végződni. Néhány futammal ezelőtt még meg lehetett győződve arról, hogy újra bajnok lesz, most meg kicsúszik a kezei közül, mert egyszerűen lassú az autó. Ráadásul szerintem nem is látnak kiutat a Renaultnál.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
wildrain
addikt
Érdekes, hogy azóta vannak problémák a szemcsésedéssel, amióta nem használják a betiltott cuccot. Ja, és csak a Renaultnál panaszkodtak szemcsésedésre.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Pat Symonds:
''Tavaly kiderült, hogy ezen a pályán a gumik szemcsésedése az a tényező, ami a leginkább csökkentheti az autó teljesítményét. Ez az idén is így van. Az olyan pályákon, ahol nem a kigyorsítások dominálnak, az átlagosnál nagyobb terhelés éri az első kerekeket, és az autók sokat csúszkálnak a kanyarokban. E két tényező tökéletes táptalaja a szemcsésedésnek, amit muszáj kezelnünk, hogy vasárnap ne befolyásolja a versenyünket. Ezért úgy döntöttünk, hogy az autókat ma nagyon megtankoljuk, hogy a lehető legrosszabb forgatókönyvet idézzük elő - és, amint a köridőkből is kitűnik, a szemcsésedés valóban súlyos volt.'' -
wildrain
addikt
-
Szabesz
őstag
-
-Mike-
addikt
-
shev7
veterán
versenykorulmenyek kozott mondhatnank azt, hogy micsoda kifekezes volt. De szabadedzesen ez csak felesleges ''hulyeskedes'', buntit neki.
-
Motion_Blur
félisten
1: doornbos ahead immediately before braking
![[kép] [kép]](http://homepages.ihug.co.nz/~funkfurr/shaun/alodor1.jpg)
2: Alonso brakes very late, locking the fronts![[kép] [kép]](http://homepages.ihug.co.nz/~funkfurr/shaun/alodor2.jpg)
3: Alonso now past but not in full control (note beginning of opposite lock)![[kép] [kép]](http://homepages.ihug.co.nz/~funkfurr/shaun/alodor3.jpg)
4: Alonso has now slid wide into Doornbos, applying full opposite lock but this could be explained as rear end slide being corrected, however when we see 5..![[kép] [kép]](http://homepages.ihug.co.nz/~funkfurr/shaun/alodor4.jpg)
5: Full opposite lock still applied as he crosses in front of Doornbos. This time its clear its nothing to do with the rear end, he is crossing much wider than he needs to in order to block![[kép] [kép]](http://homepages.ihug.co.nz/~funkfurr/shaun/alodor5.jpg)
6: Finally he turns left having used up the whole track.![[kép] [kép]](http://homepages.ihug.co.nz/~funkfurr/shaun/alodor6.jpg)
-
shev7
veterán
-
-Mike-
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
joe69
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
mindkettejükön nagy nyomás van, de sztem még mindig jobb üldözöttnek lenni
-
Pompi
nagyúr
Nyomás ide vagy oda, ezért megint kaphatna 1 mp büntit simán ha a múltkori esetet vesszük alapul.
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
én igen, folytatódik a hungaroring-i pénteki kakaskodás, jól egymásra találtak
-
Motion_Blur
félisten
[link]
Nem fűznék hozzá semmit... -
Motion_Blur
félisten
FP2:
1. Vettel BMW-Sauber (M) 1:28.091
2. Massa Ferrari (B) 1:28.164
3. Button Honda (M) 1:28.506
4. Davidson Honda (M) 1:28.598
5. R.Schumacher Toyota (B) 1:28.614
6. M.Schumacher Ferrari (B) 1:28.819
.
.
12. Alonso Renault (M) 1:29.741
.
.
18. Fisichella Renault (M) 1:30.504
szerk: Alonso és Doornbos koccantak, de nem vészesen
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
az is érdekes, hogy a super aguri ma 3autóval körözött, van/lesz pénzük

-
-Mike-
addikt
hát igen, szokatlanul hátul
-
Motion_Blur
félisten
-
Pompi
nagyúr
O je... Vettel

-
-Mike-
addikt
Vettel?
-
-Mike-
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Azt hiszem ezekben a pillanatokban új sztár születik

-
Pompi
nagyúr
Hehe
![[kép] [kép]](http://www.pompi.hu/emotions/broaf.gif)
-
shev7
veterán
mert az STR nem folyasolja a vilagbajnoki cimet be

-
Motion_Blur
félisten
-
Pá
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Úgy érzem (látom), hogy most jók lesznek a McLarenek.
Remélem azért a Ferrari versenytempóját nem fogják bírni
De éknek tökéletesek lesznek 
-
DigitXT
félisten
Ne feledjük, ők V10-es motorokat is használhatnak.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
DigitXT
félisten
nem köthetnek bele
Ó, belekötnek ezek a villanyoszlopba is...
-
Pompi
nagyúr
-
hcstuning
tag
-
shev7
veterán
most mar csak arra lennek kivancsi, hogy hogyan segiti elo a tapadast
illetve ha a tapadast segiti elo, akkor a vegen meg kitalaljak, hogy aerodinamikai elem, a porges az mozgas, szoval Briattore majd jol betiltatja... 
-
Pompi
nagyúr
''Ezek nagyon gagyi idők, szerintem a pole-hoz 1:26-os idő kell majd.''
Igen, mostanában péntekenként közelébe nem mennek azoknak az időknek amiket a szombati kvalifikáción futnak. Ennyire kímélik a technikát? Vagy ennyire nem akarják kijátszani a kártyáikat idejekorán? -
Motion_Blur
félisten
-
DigitXT
félisten
nem, nem szabálytalan
De ha kitalálják, hogy előnyt jelent, könnyen azzá válhat, ld. flexi-szárnyak, ehh.
-
madster
tag
-
Pompi
nagyúr
És ez most hogy jön ide már ne is haragudj? Nemhinném hogy a magyar futamtól eltekintve ahova még csak kimegy már fórumozó más futamon hemzsegnének az itteni arcok.
-
c.zsolti
őstag
kép nincs véletlenül erről az ocsmányságról?

-
Motion_Blur
félisten
Räikkönen és Schumacher kezdett az élen [link]
Ezek nagyon gagyi idők, szerintem a pole-hoz 1:26-os idő kell majd. Állítólag a Ferrarinak a hátsó kerekei olyanok lettek, mint a Torro Rosso-é, azaz van egy tárcsa a felniben, elősegítve ezzel a hátsó kerekek jobb tapadását. (nem, nem szabálytalan, de ocsmányul néz ki
) -
Motion_Blur
félisten
-
madster
tag
Ahogy kiveszem a szavaiból az időmérőt azért megszokta nézni.
Vagy csak úgy tesz
-
Pompi
nagyúr
Ezt sem vitatom, de a falat kaparni mi fogjuk a mellébeszélésük miatt

[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
Pompi
nagyúr
OK, tiszteletre méltó ezt nem vitatom, de ettől még áll az amit írtam (egyforma autók).
Jóideig a McLarent és a Midlandet is nehéz volt a TV-s szakembereknek megkülönbözetniük, most, hogy 6 piros-fehér autó fog szaladgálni nem tudom mi lesz... -
Motion_Blur
félisten
-
Pompi
nagyúr
OK, de az olaszok színe meg zöld-fehér-piros, a németeké meg fekete-piros-sárga, a franciáké meg kék-fehér-piros, mégsem ilyen szinű autók rohangálnak, csak a japánoknál ennyire erős ez a nemzeti érzés? Lassan nem fogjuk tudni megkülönböztetni az autókat, vagy ha mi mégis akkor megint lehet majd méreglődni a Palik - Czolnner páros bénázásán
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
madster
tag
-
Motion_Blur
félisten
FP1:
1. Raikkonen
2. M. Schumacher
3. Button -
AMD Power
titán
DC: a Formula-1 sokat veszít...
''Sajnálom Christiant, ez az év nem sikerült túl jól a számára. Gyors és fiatal. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy 19 – 20 évesen reflektorfénybe került''
''Remek fickó, és nagyszerű karriert futott be, nem csak Amerikában, a Formula-1-ben is. Biztos vagyok benne, hogy valahol még fel fog bukkanni, de továbbra is a szívéből fog beszélni.''
-
Thommyboj
aktív tag
-
Thommyboj
aktív tag
mondjuk aki nem ért annyira a forma-1 hez annak megértem hogy ott a szakkommentátor és magyaráz, de én meg látom a képernyőn mi megy, és néha amikor már 10. kör megy elözés nélkül azért egy kis ébresztő nem árt, de a középút mindig a legjobb, szakkommentálás és még legyen szórakoztató is, mindegy mindenkinek meg van a saját véleménye és stílusa, ahogy szereti a közvetítéseket, de a feelinges szöveget, azt, azért írtam, mert az úszó eb-n, amikor mentek a műugrások, egy csaj nyom a levegőben egy triplaszaltot, és majdnem tökéletesen a vízbe érkezik, erre bemondja a kommentátor, hogy ááá ezt elrontotta, hát nem tudom, én az ismétlést is néztem, meg minden, de én hibát nem igazán láttam, sőt utána a kommentátor el is felejtette elmondani, hogy mi volt a hiba.
Aztán meg másiknál is mondta, hogy ez hibás volt és ott mondta hogy nem teljesen egyenes gerinccel érkezett a vízbe meg stb-k.
De az a baj, hogy akkor oké szakkommentátor, csak az összes sportot nézve, nagyrészt nagyon unalmas egyhangúan közvetítenek a szakkommentátorok, és kb úgy közvetítenek, mintha most kelltek volna fel, ilyen egyhangúan dumálnak, semmi hangsúly.
Van jó szakkommentátor is, de nem terjedt el mindenhol.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
-
Motion_Blur
félisten
''mert ez a feeling manapság hogy mindenhova szakkommentátor kell''
Az lenne a normális, ha csak és kizárólag szakkommentátorok lennének. Hasznos, és helytálló információkat is lehet előadni szórakoztatóan, nem muszáj fapofával a balanszírozásról órákat regélni. Úgy látszik nincsen megfelelő alternatíva.
Ami belőlem a legnagyobb ellenszenvet váltja ki: az a rosszindulat és az állandó feltételezések (ezekben leginkább Gyula pajtásunk viszi a prímet). -
Thommyboj
aktív tag
amúgy nagyon élvezetesek és úgy pár megvan torrentről, a premier csatornás végig belsőkamerás versenyek az élvezetes látni mégis hogy azért mennyire kell néha gépészkedni, meg hogy néha mennyire közel vannak egymáshoz, meg a hangok hát a f1 ben a legélvezetesebb a hang, az azért fanoknak zene

-
Fortissimus
őstag
-
Thommyboj
aktív tag
hát igen Czollner is néha akar mutatni valamit, de a Palik a király, én is mióta 1994 óta nézem a forma-1 et, már akkor a Palikon meg még a Dávid Sándoron ''nevelkedtem'' aztán utána a Héderrel is baromi jókat alkottak, na ott volt még jó páros amikor mind a ketten tudták adni a feelinget, aztán meg megmaradt a Palik és bejött mellé a szakkommentátor csapat, mert ez a feeling manapság hogy mindenhova szakkommentátor kell.
De minden beszólása szinte kincs, ami ki van adva hanganyagban aranyköpések mind megvannak még a legelsők amikor még tök fiatal hangja volt meg vékonyabb is, akkor volt még az az ismert esett a leesett mikrofonnal, meg amikor még keverte a rajtsorrendeket néha, meg egy két nevet is
Az idén egyik aranyköpés gyüjteményt a kanadai nagydíjon halmoztam fel, főként a Ralf Schumis reklámozós poénokkal hogy hát Gyuszi reklámoz, csapatmunka van....
De a San Marinoi nagydíjon is hogy mikor jönnek be a fiúk a shopba venni ezt azt, meg a termeli az üzemanyagot ez a ferrari beszólások, meg amikor Alonso sporolt a benzinnel és takarékszövetkezett de hát nehéz lenne felsorolni minden beszólást
-
wildrain
addikt
Maradjunk annyiban, hogy ami a Bithumenen fent volt, az úgy néz ki, hogy eredetileg vhs-re vették fel, majd arról digitalizálták tv tunerrel, így az - elég durva - tömörítés után nagyon rossz lett. Persze nem akarom leszólni, mert aki nem látta, annak jó, de én el szeretném tenni, és a saját felvételemnek nincs meg a vége.
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lol...
Mit csinált ez a 2-ik szektorban!