Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eddig miért nem?

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor is Schumi nyer.

-
-Mike-
addikt
limitált ms széria :]
![[kép] [kép]](http://www.f1total.com/bilder/2006/pr/06ferr4//009.jpg)
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A számításokat azonban teljesen felboríthatja, hogy a meteorológiai jelentések szerint a verseny napjára eső várható. - Essen csak!

-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És a szemöldöke szinte kilóg a sisakjából!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
TriackFeri
üzenetére
Valószínűleg Kovalainen.
-
Zoza24
senior tag
véleményetek szerint Schumi marad vagy megy?
-
Pá
addikt
Egy másik fórumban leltem rá, a pilótapiaci helyzet összefoglalva:
![[kép] [kép]](http://img204.imageshack.us/img204/3002/a5eff3c6jn8jpgps7nd6.jpg)
-
Maxxter
senior tag
-
Maxxter
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem értem mire célzol

-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem olyan vészesek a Vertu árak (és milyen szép kerek ára van)![[kép] [kép]](http://pompi.muhaha.hu/ph/vertu_ascent_ar.jpg)
Teljes kép: [link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Feltöröd a malacpersejed és visszaviszed az üvegeket, és meg is van az 5700 USD

[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mire?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt találtam az árral kapcsolatban [link]
5.700 dollari al pezzo. -
Motion_Blur
félisten
![[kép] [kép]](http://pompi.muhaha.hu/ph/Vertu-Monza.jpg)
Valaki tudna egy árat mondani?
[kicsit javítottam - Pompi] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de szokott ő is...
-
sh4d0w
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
Schumi forever!
[Szerkesztve] -
uratti
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
na végre legalább valaki Kimi mellet van.
-
SzalaiG
addikt
Schumacher vs. Alonso: Most vagy soha!
[link] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudom mi a baj ezekkel a mutogatásokkal. Mondjuk ''okos'' Gyula mindig fennhangon üvölt ha már valaki felemeli a kezét. Engem egyeltalán nem zavar, de szerintem azokat sem nagyon akiknek mutogatnak. Pontosabban én még sehol nem olvastam hogy valamelyik pilóta is szóvá tette volna ezeket.
Azért bizonyos szituációkban eléggé felmehet a pilóták adrenalin szintje, szerintem a mutogatás néha csak reflexből jön egyeseknél. Ha megnézed a wildrain általl itt [link] linkelt videot, akkor láthatod hogy még Hakkinen is mutogatott. Az meg egy dolog hogy Kimi-be néha fagyállót kell tölteni hogy ne merevedjen le a keze és a lába.
Amúgy semmi bajom a sráccal, szimpi. Viszont a piros marha csúnyán fog neki állni. 
szerk: ...nem ócsárol senkit - ez nem esett le, ki ócsárolt kit és mikor?
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ugye már Kimi is házas.
Nem tudom mit szólt a neje amikor meglátta a 2. képet.
Ettől függetlenül jót derülök amikor a beb*szós sztorikat hallom róla.
Nekem pl. pont az (is) tetszett anno Hill-ben hogy egy igazi brit gentleman volt, és szerény is (már amennyire az lehetett az F1 világában valaki). Bár nem volt egy őstehetség, de a szorgalmával és kitartásával meglett a VB címe. Az érdekes hogy Hill első győzelmét 93'ban a Hungaroringen szerezte, majd Alonso pont 10 évvel később ugyanitt az elsőt, majd rá 3 évre Button szintén ugyanez. 
![[kép] [kép]](http://www.genethique.org/itw_rub/image/Damon%20hill.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.genethique.org/itw_rub/image/DH%20vainqueur.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.mcz.com/f1/image/driver/hill_d3.jpg)
Egy kis tribute:
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ő is vörösre vált...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hogyé aggyák eztet e itten?
szaré hugyé?
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez az aszfalton nem csak száguldozni szeret, de olyan részegnek is lenni.

-
uratti
tag
Hali
itt mindenki Ferraris?
-
Vmax
csendes tag
válasz
wildrain
üzenetére
Nem tudom, szerintem az autóversenyzők minden korban a gladiátorokhoz hasonlítottak leginkább.
Ha egy pillanatra is lankad a figyelem, abba akár bele is halhatnak.
Nekem nem az okozza az örömöt, ha valaki lebénul vagy meghal, de ha 100% biztonságos versenyt akarok látni, betöltök egy EA sports F1-et. -
wildrain
addikt
Szerintem ne attól legyen izgalmas egy versenysorozat, hogy meghalhat benne valaki, hanem az előzésektől, a harcoktól. Persze legyen baleset is, mert az látványosság, de ne sérüljön senki.
Jobb, ha a rizikó az eredményekre korlátozódik, nem a testi épségekre. Tehát ha valaki bevállal egy kanyar gyorsabban, akkor ne a testi épségét kockáztassa, hanem azt, hogy elveszíti azt a helyet, pontot, bajnokságot, amit amúgy birtokolna. -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, ez megvan, nagyon jó kis összefoglaló.
Izgalmas év volt az biztos! -
Vmax
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
korrekt

-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mennyi Enzo vazeg

-
Motion_Blur
félisten
Ferrari Racing Days képek: [link]

-
Oliverda
félisten
válasz
wildrain
üzenetére
Ja, Spanyolban belerohantak a rajtnál, Nürburgringen meg vezető helyről a motor ment tropára, Hockenheimben pedig kilökték a rajtnál. Ezzel szemben MSCnek az A1 ringen még az autója is kigyulladt és úgy nyerte meg a versenyt. ...még mondják hogy Alonso a nagy mázlista...

-
Csepy
őstag
akkor lett harmadik Fisiko a Jordannel
Fisico megnyerte azt a versenyt a Jordannal (igaz, csak 2 héttel később), addig is Raikkonent hirdették nyertesnek. Fisico a 2. lett. Alonso lett a 3.
Emléxem voltak olyan pólók, amiken ilyen felirat volt
Raikkonen
Fisichella
Raikkonen
Fisichella
(az aláhúzást vegyétek áthúzásnak) -
wildrain
addikt
Ott Alonso magának kereste a bajt.
A duplasárga ellenére ezerrel hajtott, hogy ne veszítsen időt, és egy keresztülguruló kereket későn vett észre.
Meg is volt kavarodva, amikor kiszállt a kocsiból, látszott, hogy tele a gatya. 
2003 brazil nagydíj volt egyébként, múltkor éppen azt a versenyt vadászta itt valaki.
Én azt hiszem, a mai F1 kellőképpen biztonságos. Eléggé nyafognak a pilóták, ha nem úgy van, és már adnak is a szavukra, nem úgy mint régen. -
Maxxter
senior tag
válasz
wildrain
üzenetére
Ezt nem hallottam, de ezen már nem lehet segiteni, az is lehet hogy egy mai autoban nem lett volna komolyabb baja. Amelyik két legrosszab ütközés volt azota vagy ezek fogtak meg: amikor sumi silverstone-ban kettös lábtörést szenvedett az is körül belül ugyanilyen para volt, a másik mikor alonso braziliában teliba vágta az egyik auto a célegyenes elején és onnan a falba vágodott. Nem tom melyik évben volt de akkor lett harmadik Fisiko a Jordannel. Remélem nem lesz sürün ilyen baleset.
-
wildrain
addikt
Hát a valaminél többet tudunk. A jobb első felfüggesztés egyik rúdja törött el éles véggel, és az pont beszúrt a plexi szélénél levő gumitömítésen. Ha egy centivel feljebb megy, akkor megússza, mert a sisak anyaga bőven kibírta volna. Ez a rész egybébként biztos, mert megvan az alkatrész is, rajta vérrel, meg a sisakon is egyértelmű a sérülés.
Az a rész a feltételezés, hogy miért csúszott ki. Ebben szerintem helytálló a Discovery-féle műsor, ami a kerekek lehűlésére irányul. Egy pillanatra leért az alja, megindult a segge, mire ő ellenkormányzott, de abban a pillanatban megtapadt a hátulja is, és ez az ellenkormányzással együtt kilőtte az autót a fal felé. Aztán a fűsávon keresztülpattogó autót esélye sem volt megfogni, max kicsit lefékezni, de az kevés volt.
Talán egy mai autóformában, ahol sokkal alacsonyabban ülnek, magasabb az oldalvonal, nem találta volna el az a darab. -
brownus
veterán
ms fanoknak
loeb:
''Oh, azt én nem tudom. Remélem, hogy a ralisport Michael Schumacherének tartanak.''
[link]
lehet, hogy haverok?
szegény Grönholm
pár mp -
Motion_Blur
félisten
Pályabejáró rovatunk következik

Monza, RH2004, Ferrari.
Idő: 1:18.508 [link]
Holnap nyomok egyet az idei McLarennel, azt már megcsinálom jobb minőségben
-
Maxxter
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez is lehet , de az is lehet amit mondanak sokan hogy a fék ment el de akkor meg mért nem kormányzott el? Már azzal is lassul ha kersztbe teszi az autot, meg utána meg vizsgálták a kocsit és eltört a kormányösszekötö, szerintem a baleset miatt volt. Akkora eröket kibirnak azok az alkatrészek de az már lehet hogy sok volt. Ez egy titok marad. De érdekelne miket feltételeznek
-
Motion_Blur
félisten
Pl. egy feltételezés:
Mivel a kicsúszást megelőző körökben volt Safety Car, azért a gumik lehűltek. A gumi lehűlt, a kocsi ''hasa'' leült, a kocsi alatt áramló nagy sebességű levegő nagy rész eltünt, ezáltal a leszorító erő is.
Ebben csak az a furcsa, hogy a kocsi úgy csúszott ki, mintha valami megadta volna magát az elejében. -
Maxxter
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszi majd keresek
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért bizonyos szituációkban eléggé felmehet a pilóták adrenalin szintje, szerintem a mutogatás néha csak reflexből jön egyeseknél. Ha megnézed a wildrain általl itt