- Fórumok
- Egyéb
- Formula-1 2006
- (téma lezárva)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
wildrain
addikt
Tudtok olyan oldalt vagy dc hubot, ahonnan onboard videókat lehet leszedni? Elsősorban F1-esre gondolok, és teljes futamokra.
-
wildrain
addikt
Csekkdisz: [link]
Hogy lehetséges, hogy valakik olyan mocskok, hogy egy egész ország gazdasági javát szolgáló rendezvényt veszélyeztessenek egy kis görcs beszólás miatt? Ráadásul ezzel magát a török népet is lejáratják. A cikket olvasva az a gondolatom támadt, hogy úgy megtervezték, mint egy terrortámadást, csak éppen ebbe nem halt bele senki. Szerencsére. -
wildrain
addikt
-
petey
tag
-
wildrain
addikt
Én úgy tudom, hogy csak a pályákon csökken a nézőszám, de az sem mindenhol. A tv-s nézőszám viszont növekszik, főleg mióta Alonso az élvonalban van, mert pl. Spanyolország 90%-a már azt (is) nézi.
-
Oliverda
félisten
-
joergie
őstag
Mindenesetre én azóta váltottam Schumiról lonzira mert többet láttam benne. Már nem bírtam örülni ha nyert. Unalmas volt. Úgy érzem jól döntöttem. Meg a heves medditerrán
(ha úgy tetszik latin) vér valahogy jobban megfog mint a gépies német(gépolaj), vagy a skandináv, akinek az ereibe megfagy a vér
-
Chili7
őstag
Persze! Nem ő ill. ők tehetnek róla, hogy nem volt ellenfelük!
Ha jól emlékszem vissza, akkor nem én fogalmaztam először így, utána is csak azért, mert Motion_Blur, MSC nélküli idényt nevezte unalmasnak.
''Egyszerűen LOL, amit írsz... '' ....esetleg az eőzmények áttekintésére fordíthattál volna 1 percet! LOL -
Motion_Blur
félisten
-
joergie
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
petey
tag
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
wildrain
addikt
Tőle volt unalmas??? Már bocsesz, de ő tette a dolgát, ahogy a csapat is. Nem vagyok Ferrari-szurkoló, de azt belátom, hogy mindenki más volt gyenge a Ferrari-Schumacher páros legyőzéséhez, és nem őt okolom azért, mert jól dolgozott. Jó, hogy nem azon háborodunk fel, hogy a vébécímre hajtanak a pilóták, köztük ő is...

Egyszerűen LOL, amit írsz...
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Pompi
nagyúr
Hát lehetne bővíteni a világ legrövidebb könyvei sorozatát egy ilyennel:
Mark Webber motivációja a Williams csapatnál a 2006-os idény végén
-
Motion_Blur
félisten
Egy extramotivált és életvidám kép a mai napról: [link]

[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
lehetne a nyalókás ember
-
Motion_Blur
félisten
-
Chili7
őstag
Valószínűleg igazad van! De a tifosik se szúrnák tökön magukat, ha kiderülne, hogy jövőre nem MSC+FM, hanem KR+FM lenne a piros gépekben!
-
Chili7
őstag
Amennyire unalmas lenne most nélküle (#663), annira volt unalmas,- tőle! kb 2004-ig!
-
Oliverda
félisten
téged az mit zavar hogy alig látják? Ez elég hülye kérdés. Téged mit zavar hogy engem zavar?
Engem valójában nem zavar, csak pl. Hakkinen is, miután megszületett a gyermek, rájött hogy már van fontosabb mint az F1, ezért visszavonult. Persze tudom hogy MS-nek az F1 az első, és után jön csak a többi, persze ő tudja. -
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
Már megint ezek a jóindulatú feltételezések... Ne képzelődj, ebben semmi rosszindulat nem volt. Szerintem nem is a Ferrari bízta el magás, hanem Weber meg MS.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
Pompi
nagyúr
-
joergie
őstag
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
Rosberg is hasonlóan harcias volt, aztán nézd meg, bedobták mélyvízbe és seholsincs, az első 1-2futamot leszámítva, lassan már az is csoda lesz ha az első kört túléli a kvalin. hogy ne vesszen el talán egy tesztpilótai állás vagy egy kiscsapatnál legályázott egy év jót tenne neki, mint Alonsonak.
bár nemtom ki a managere...
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
Chili7
őstag
-
Oliverda
félisten
-
Markgx10
őstag
-
Oliverda
félisten
Szerintem meg csak nyerni szeret.
Inkább arra próbáltam rámutatni, hogyha netán idén sem nyer VB címet, és marad 2007re is, és akkor sem nyerne, az elég nagy blama lenne. Már sokan mondták hogy a csúcson kell(ene) abba hagyni, szerintem az 5 VB cím egyhuzamban elég nagy csúcs volt, sőt... Persze MS tudja, pontosabban szerintem még ő sem, vagy csak etet minket a sajtó. Viszont azt marhára nem értem hogy minek kellett nagy dirrel-durral beharangozni hogy majd Monzában minden kiderül. Szerintem kicsit elbízták magukat, és azt hitték hogy Monzára már fordul MS javára a VB, de nem így lett. Egyszerűbb lett volna kijelenteni azt hogyha VB lesz MS akkor megy, ha nem akkor meg marad.
mod: [link]
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
Honnan olyan biztos benne hogyha most nem nyer VB-t, akkor majd jövőre összejön? Persze nyilván sehonnan, de az is benne van hogy jövőre mondjuk nem lesz olyan jó a Ferrari. 2004 végén kellett volna visszavonulnia, akkor szinte abszolut veretlen volt. Szerintem Prost csinálta jól amikor 93' végén visszavonult.
-
Motion_Blur
félisten
-
ByB
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Chip
aktív tag
A 2003.-as brazil nagydíj nincs meg valakinek a gyűjteményében?
-
Oliverda
félisten
Ilyesmire:
![[kép] [kép]](http://www.f1hirek.hu/kepek/w316h216/00683065.jpg)

-
-Mike-
addikt
-
brownus
veterán
hehe, az nincs és nem is lesz
de ha kimi már dobogós lesz akkor 
-
Motion_Blur
félisten
-
brownus
veterán
igen, kitudnánk menni kocsival? osztodna a ktg!
lehet tudok hozni kocsit, de csak egy skoda fabia 55le

-
Kraptor
őstag
Igen. ''Prato'' területen tudsz majd álldogálni azon a térképen monzanet.it-n jelölve van.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
[link]
Ez ugye azt jelenti, hogy az állójegy vasárnapra 55 ojró? -
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
ronaldo
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
Ez viszont érdekes hogy még ígyis elég sok kört meg tudtak tenni. Azért a Honda holnap bevetésre kerülő vadi új motorjára kíváncsi leszek...szerintem lesz ott tüzijáték bőven.

-
Motion_Blur
félisten
-
Pá
addikt
-
wildrain
addikt
-
wildrain
addikt
De azért megnyugtató látni, hogy mennyit bír egy tűzálló ruha.
Múltkor az egyik futam előtt az Allianzreklám-hűdebemutatjukazF1-et rovatban pont erről volt szó. Elvileg csak valami 20-30 mp körüli ideig kellene bírnia a tüzet átforrósodás nélkül, de ezek szerint jóval többet is bír. Szóval a mai F1-ben már nagyon-nagyon pechesnek kell lenni, hogy valaki életveszélyesen sérüljön. Kevés olyan dolog van a pályán, ami merev, és nagy sebességgel neki lehet csapódni (Ralf Schumacher pont elkapta Indyben, de mostanra már az is más), meg a kasztni is jóval erősebb, többet takar a pilótából. Tűz nem nagyon lehetséges, mert a benzintank golyóálló gumi, max a kifröccsenő anyag éghet, de az nem százakárhány liter. Ha mégis lenne, akkor azért elég gyors a személyzet, legalábbis F1-ben mostanában nincs töketlenkedés. Persze, az a gáz, hogy jópár emberéletnek kellett hirtelen vége szakadnia, hogy idáig eljussunk... 
-
brownus
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
wildrain
addikt
Itt a csákóról egy kép a baleset után:
![[kép] [kép]](http://www.portal-idema.com/f1_2003/graph/mov-tetsuya_ota_face2.jpg)
Szerintem nem igazi az orra, de örülhet, hogy ezután egyáltalán ez a legnagyobb gondja. Valóban, olyan sokáig volt a tűzben-füstben, hogy simán megfulladhatott volna. Remélem, az F1-es versenyen nem ilyen lesz a pályabírók munkája, mert akkor imádkozhatunk, hogy ne legyen baleset... -
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
egy ilyenben az is durva hogy nem kapsz levegőt
egyszer 20méterre tőlem egy gt versenyen egy mclaren f1-es(még a davidoffos fekete-vöröses színben) gyulladt ki a boxban, félóráig kerestem a tüdőmet hova köptem ki.. eszméletlen hogy benyeli az ember a füstöt, poroltót mindent.. elég zorall -
wildrain
addikt
-
-Mike-
addikt
direkt persze, próbálta menteni a menthetetlent...
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
jó hát persze 100méterről te megmondod hogy mi volt a kocsin bekapcsolva
esetleg gondolhattál volna arra is hogy ha vki gyorsan megy be a kanyarba ott igen erős túlkormányzottság lép fel, ennyire kézenfekvő...
a TCnek meg ehhez semmi köze, fékút végén pont az apex-ben....
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
Vagy direkt forgott meg
hát persze..
-
Motion_Blur
félisten
A Ferrari gyorsaságban uralja a mezőnyt: [link]
Verseny után 2 nappal...f1hírek... -
Motion_Blur
félisten
-
petey
tag
Szegény Pryce úgy halt meg, hogy elütötte a tűzoltót, akinek a palackja fejbetalálta

megrázó képsorok. de csak ezáltal lett biztonságosabb az F1. -
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Calogero
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
Engem valahogy sosem fogott meg igazán, még szimulátorban sem, nem tudom miért... Amúgy én sem ismerem ezt a pályát, az első kanyar viszont eléggé hasonlít az Adelaide kanyarra.
-
wildrain
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
AMD Power
titán
-
ronaldo
őstag
-
SzalaiG
addikt
-
Calogero
addikt
-
brownus
veterán
azok meg egyre ritkábban adódnak

-
Motion_Blur
félisten
-
Kraptor
őstag
Monaco, Hungaroring

-
Oliverda
félisten
Mondjuk itt:
![[kép] [kép]](http://www.mozaik.info.hu/mozaweb/Ver/Kep/p2124_21.gif)

Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Formula-1 2006
- (téma lezárva)
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix RX 6600XT 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Finlandia...

Milyen szép kis vasárnap délutánok voltak! Nem kellett idegeskednem, se mérgelődnöm, minden úgy ment, ahogy az a Nagykönyvben meg volt írva

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img61.imageshack.us/img61/1826/loluy1.jpg)

![[kép] [kép]](http://supergt.net/supergt/circuit/fuji/crs_fuji.gif)