Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''i was have on a shit'' - vagy mi
és nevetett közben
-nem pedig fapofával
mod:
kösz a képeket, eddig a nagy csapatkép a legjobb, Schumi 90. futamgyőzelméről
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''What's wrong, McFly. 'You chicken?''

-
KrAt
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez igen

-
KrAt
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Furcsa belegondolni, hogy Schumi mostantól ''csak tv elől'' lesz résztvevője az f1-nek

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Májkül, we win the last 6 race and we win the csempijöncsip

(2006.júl.30. hockenheim)
ez csak úgy eszembe jutott semmi köze a válasz gombhoz
....
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért? Attól hogy pl. a DTM nem örvend akkor népszerűségnek még az is egy kemény autóverseny, kemény ellenfelekkel.
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
aguri cucca veri a gyári pilotot.....ultragáz...
-
Stimpy
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kell az egész évad, mivel ezen kívül minden futamot láttam.A videom meg bekrepált, és rögzítés helyett megette a szalagot, pedig azt hittem, hogy hazaérek, és meg tudom nézni.Ezért vetettem fel a dolgot.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak mondd, hogy hová kell küldeni, persze gondolom priviben. Előre is kösz

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez így van, szerintem nem lesz jövőre világbajnok, sőt meg merem kockáztatni hogy soha nem lesz világbajnok a Kimiből, nekem az egész ember nem jön be, egyszerűen ez az iceman színjáték nekem nem pálya.
Viszont a kis Massagyereknek nagyon fogok szorítani,és remélem hogy nem hiába. Van mégegy dolog amitől félek, de ne legyen igazam. Szerintem Massa meg a Kimi nem fog jól kijönni egymással, Massa inkább Schumis, a munkamorált figyelembevéve, Kimi meg inkább Jonny.
De ezért nyilván le fognak sokan ugatni hogy nem így van, lehetséges, de válalom a véleményem, 1 év múlva visszatérünk erre a hszre.
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az érzelmeiteket megértem, de felelőtlenség kijelenteni, hogy soha senki más!
Nem tudhatjátok. Bármi megtörténhet. Soha ne mond, hogy soha!
Az meg tényleg gáz, ahogy räikkonen hozzááll!
Nekem sokat esett a szememben! (2-3 okból is) -
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És a legrosszab az egészben h. eleve nem vagyok nagy sport rajongó, ez nem azt jelenti h. nem szoktam megnézni egy-egy jobb foci meccset vagy épp vizilabdát de nem igazán köt le, az f1 votl az első ami igazán érdekelt, viszotn ez oylan szinte átjért, h. magyar futam alatt szabáylosan 3szor elsírtam magam (szegény nagyfaterral együtt ő is ferrari drukker). És már most, puszátna tudat lévén h. a tűz forrása elvész , szarul érzem magam egyszerüen olyan szintű általános rossz kedv uralkodik elrajtam h. csak na. ez kb olyan mint amikor japán után a suliban egyből elvágátk h. miért van vilég vége hangulatom és olyankor 2-3 napig csak az Schumi faktor jár át és tettem fel magamban a kérdéseket h. miérT? Na most már Kimi-t tényleg nagyon kedvelem, de eleinte ez biztos nem lesz, és itt jön a lényeg ha visszagondolok ez Schuminál-se volt megelsőre, inkább az dominált h. láttam benne (most mondom komolyan pedig 4 éves voltam
) a mindenr áron való győzni akarást, azt h. azért van ott h. ynerjen és ezaz elsődlreges cél és h. bárki aki az útjában áll az ezt a célt gátolja, majd az évek folyamán végig követve a 15 évet ahogy szépen lassan beért ahogy inkább taktikus és megfontotl lett és mindemelett vmi pokolian gyors. áááá koptatom itt az ujjaim közben meg szorul a gyomrom a keserúségtől, ja meg a másik, amikro azt mondta h. majd abbahagyja ha majd nem érzi amgát képesnek a versenyzésre (nem szó szerint idéztem de a lényeg oylasmi volt h. ha már nem lesz elég motivált vagy nem bírja madj akkor hagyja abba) ha a családjával akar lenni azt megértem ok, mondhatta volna ezt is senki nem róná fel neki, de kérdem én ha most nem látta vki benne a tűzt az elszántságot, azt h. ezaz utolsó futamom és megmutatom azt h. mit tudok értsd 30 év összes tudását láttuk most, akkor mit ért ő azalatt h. motiváltság?
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hiányzott a klippből az év eleji zavart májkel, aki a toyota boxába ment be.
Hiányzott a mai räikkoneni előzése,
...a häkkinenneel vivott csatája, az előtte nem egyszer elfüstölő merci füstfelhője.
Hiányzik az f1. 4 hónapig téli szünet.
És annak ellenére, - hogy talán ezt az évet leszámítva- mindig ellendrukkere voltam, - msc is hiányozni fog! -
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
újra befost@m a gyönyörűségtől
vanaki igazán felrakhatná az egész futamot

-
róland
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó kis videó!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
..de írni igen...

-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ne is legyél...szép búcsú volt...és emlékezetes.

-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
azt hittem te már a kútba vetetted magad nagy bánatodban.

-
Retro11
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jo az aláirásod aszem én is befogom bigyeszteni!
Lacafaca: És jön majd Massa poroltoval![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
[link]
Egyébként ez az egész azért lehet ilyen keserű mert szvsz összefolyik a 2004-es és a 2005-ös év a rajongóknak,
szerk: sebtében a 2004 így nézett ki:
1. verseny: motorhiba
2. verseny:váltó
3. verseny: motorcsere miatti 10helyes bünti, és versenyen megint meghalt a motor.
4. verseny:motorcsere miatt 10helyes bünti.
6. verseny szimpla kiesés, nem motor hanem más technika
7. verseny:motorhiba
13.verseny:szimpla kiesés, elektronikai hiba miatt
15.verseny:motorhiba
..gondolom erre az évre ha '05-ben még jöttek a motorhibák akkor a tök kilehetett..
[Szerkesztve] -
Firestormhun
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

2005:
Imola: Raikkonen: verseny közben féltengely hiba. Biztos annyira csapatta az autót, hogy emiatt széttört. Anyaghiba kizárva.
Első 9 versenyen ennyi meghibásodás.
Franciaország, Magny-Cours: Kimi annyira nyomatja szabadedzésen is a vasat, hogy már 7 kör után szét tudta hajtani az első hétvégés motort. S erről ténnyleg nem a Merci tehet, hogy 7 kör után limitált fordulatszám mellett tönkremegy.
Nagy-Britannia, Silverstone: Ismét szabadedzéses eset. Ezúttal az olajpumpát hajtotta szét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hockenheim: Finn srác olyan hevesen váltogatott, hogy szét ment a hidraulika.
Monza: Szabadedzésen ismét alkotott, s széthajtotta az első hétvégés motor szelepjeit.
Kimi ''téglaláb'' Raikkonen.
mg: -
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
na és ugye szerinted sem egy lanyha pöcs kellett volna sumi helyére......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és szerinted akkor ez azt bizonyítja hogy kimi hajtja szét? és az elmúlt években amikor rendben volt a merci akkor hányszor fosta el magát?
akkor istenítette mindenki hogy tisztán mint hakki....ő az etalon a fiatalok között....na de majd minden kiderül márciustól. reszkess ágaskodó ló ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
1-kimi
2-alfonz
3-sumi -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rendben, de akkor kérlek te is hanyagold a kretén, illetve egyéb kedves megjegyzéseidet.

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Váháááááááá, vazze, ez nagyon kemény hsz volt

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt meg MS olyan mint egy goblin fattyú, de mondjuk nem mintha sokat számítana ebben a sportban hogy ki hogyan néz ki.

![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/6/5/1/BIG_0002026651.jpg)
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ááá, fákk..

-
AMD!4ever
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak egy icipici probléma van
Raikonennek nagyon össze kell magát szednie a ferrarinál!
CSAK a nevéböl és a vodkábol rohadtul nem fog megélni kicsi Massa mellet!!
Massa rohadt gyors
és tehetséges,akik ezt még mindig nem akarják elismerni(itt nem feltétlenül rád gondlok) azok álmodoznak
több időt is eltöltött már ferkáéknál.
Egyszóval Kiminek fel kell kötnie azt a bizonyost
-
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És számomra egyetlen 1 ember van Schumacheren kívül ki képes a hitemet fenn tartani és eléri nálam azt h. Schumacher-es falam melé kirakjam a képét, ez pedig Raikonen.

Viszont titkon nagyon remélem h. ezt a futaomt megnyeri Schumi mivle ez neki az utolsó, és nekem marha sokat jelentene:$
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy Massa megnyeri a futamot, ezzel is fricskát adva Barinak. Hiszen neki ez még nem sikerült otthon. Ha nyer otthon Massa, akkor az szép lesz tőle, hiszen ez az első versenyképes autóval rendelkező évadja.
Oliverda: Remélem, az utolsó mondatod nem következik be.
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aha, mert MS elől még soha nem estek ki. 2001es Spanyol GP, utolsó kör, Mika kiesik, MS ölébe hull a győzelem, 2002es Francia GP, Kimi megcsúszik az olajon, MS ölébe hull a győzelem. Most hirtelen ezek jutottak az eszembe, de ha szeretnéd keresek még neked egy csokorral.
Csúnya Schumiék és a sunyi Jean Todték viccet csináltak egy picit a sportból, meg az arcuk sem volt nagy kicsit sem, na de most..... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát barátom, most szépen leírtad magad... - No comment, pontosabban talán csak annyi hogy ez az én esetemben már hamarabb megtörtént. [#&@!!! (csak kulturáltan) - 2006-10-08]
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért voltak olyan idők is amikor räikkonen kiesésének gyümölcseit MS szedte le rendszeresen!
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elárulom hogy senkit. Ez már egy régóta tartó unszimpátia, amely az idők során egyre csak erősödött. A csírája a sokszor emlegetett 94'es Ausztrál eset.
Legelőször a 98'as Belga GPn visongtunk nagyot, amikor a kieséssel átadta Hill-nek a vezető helyet. Ezután valahogy annyira nem is volt vele bajom, sőt a 98'as Japán GPn amikor eldurrant a kereke, olyan szomorú képet vágott hogy még egy pillanatra meg is sajnáltam. Azután 2002ben borzasztó volt az egész év, az összes verseny baromi unalmas volt. Na akkor baromira meguntam a képét a sunyi Todt és Ross urakkal egyetemben. Na meg ugye a mákos Michael. A 2001es Magyar GP-től a 2003as Brazilig nem esett ki.
Na annak nagyon örültünk amikor ott a vizes pályán Brazíliában odacsapta a falnak a gépet.
Utána 2004 szintén halálos unalom...de legalább Monaco-ban kicsit meggörbült a bal első.
Tehát nekem is hiányozni fog, de csak azért mert ennyire nem örültem egyik pilóta kiesésének sem. Azt nem vitatom hogy sokat tett a sportért, meg hogy jó pilóta.
Amúgy Kimi-vel semmi bajom, birom a búráját csak ''kissé'' balszerencsés szegény. Tavaly neki szurkoltam.
-
Kraptor
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De 24 milkával többet fizet mint a mostani...

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Közvetlenül semmi, de a talán a sors most így törleszt.

mod: Tavaly meg 1 másodperccel gyorsabb volt.
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, úgy néz ki hogy a két Ferrari-t megint kevés benzinnel futtatták. Majd ismét nagyot villognak a második etapban hogy Gyulának legyen mint huhognia.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sato milyen jót ment.

-
KrAt
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jelentem ez egy jóhír

-
simonzé
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen. Ha...
Ha MSch Monacoban nem a végéről rajtol, vagy ha Alonsot nem büntetik meg Massa feltartása miatt nemrég... De ennek semmi értelme. Max. annyi jön le az ilyen feltételezésből, hogy kinek szurkol a cikkíró. -
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
félmondat után úgy gondolom nem kell tovább olvasni
Az pl. tényleg f*szág, de azért egyben érdekes.
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, mindezt amikor Michael Schumacher (hogy ő ki, azt talán még a fikusz nézői is tudnák, lehet, hogy megnéznék a győzikéjüket - vagy mi szokott lenni ezekben a ''fantasztikus'' műsorokban - két órával később) utolsó versenyének időmérője lesz.
-
busman
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor nézem az osztrákon,ott úgyis jobb a kommentár....

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Go Schumi! Goo!!!

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is
Azt nem lehet überelni számomra. (imola, suzuka, meg úgy mindegyik
) -
busman
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
no comment

-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha nem vetted észre hogy Oliverdával fantáziálgattunk a poénos finálé verzióiról. Az a vágyainkat, nem az értelmünket tükrözte. Ez olyan mint ahogy fantáziálgatunk gyerekként, hogy milyen szuperul élünk majd felnőtként, aztán mikor oda kerülünk, Al Bundy-t is irigyeljük.
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem pl. ez a suzukai futam is felért egy drámával.
Pedig most meg lehetett volna Lonzi, dehát nincs ha... Így 2 pont előny helyett 10 pont hátrány: kár érte.
-
Musztáng
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az idei szezon tényleg izgalmas volt.
De a tavalyi egyáltalán nem volt az... -
DJ.Gróf
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez mondjuk igaz! nem kicsit,nagyon

[Szerkesztve] -
Fortissimus
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt is mondta, hogy az F1 után politikusnak áll. Én már nem hiszek neki el semmit. Mostanában voltak érdekes nyilatkozatai, és megértem, hogy most is miért mondja amit mond. De az ő érdekük nem az, hogy széthajtsák a motort, vagy egy gyorsan bevett kanyarban (esetleg esős pályán) kicsússzon Lonzi, hanem az, hogy beérjen és megnyerje a vb-t.
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mert te MS suzukai motorhibáját is előre láttad, mi?

-
Musztáng
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ki tudja, hogy alakul majd a hétvége...

-
Musztáng
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Te mit tartanál korrektnek és mi lesz a valóság, az talán két különböző dolog...

-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és az miért zavar? kizárólagos jogaid vannak itt gyerekeskedni, amit ez sért?
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
thx bud, ez jó lenne
ms, gombos, ali v. kimi
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kit érdekelnek a csomagok? Sem kicsit, sem nagyon? MS nyerjen, és kész!
-
Fortissimus
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
utalni? semmire... csak kíváncsi vagyok
És szerintem Alonsonak épphogy deffenzíven kell vezetnie hiszen elég ha célba ér.
Háború, harc, csata, verseny mind1 minek nevezzük, áldozatok mindíg vannak.
És hát láttunk már nagy csodákat /a mi fiúnk is szerzett már pontot/ -
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Arra gondoltak, hogy a csapatfelálláson, a külsőn és a filozófián(?!) kívül az autón is fejleszteni kéne?
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az is igaz, de hát melyik világbajnok lett szar, megbízhatatlan, lassú autóval világbajnok? Ha volt is ilyen, nem hiszem, hogy sok...
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Varjuk meg mire kepes Alonso masik autoban, mert Hill es Villeneuve is qrva gyors volt a Renaultban...
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Így van, illetve 96-97-ben olyanok voltak képesek győzni, akik a mostani mezőnyben valószínűleg seholse lennének (mint ahogy az egyikükkel be is bizonyosodott).
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Volt olyan hogy visszatolták
, meg aztán olyan is hogy sárga zászlónál előzött és nem kapott érte semmit, meg bohóckodott a pódiumon, stb... de ez már csak a múlt. 
-
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én lelkem mélyén még mindig abban reménykedem, h. brazíliában bejelenti ,h. mégis marad

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Végig gondolva nekem semmi gondom nem volt mikor tudtam, h utoljára vagyok a bnőmmel. Az is nagy szerelem volt, mint Schuminak az F1. Nyerni fog. Meg is teszem a tippmixen!
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem is, Ő egy robotember szinte
Legfeljebb ha első helyen fog haladni az utolsó körökben, elsírja magát, mint Alesi tette egyetlen győzelme során Monzában. Az utolsó körökben már alig látott valamit 
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem ezzel nem lesz gond. Schumi nem az a tipus: [link]
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezzel nem lesz gond. Elveri a mezőnyt rendesencsak úgy búcsúzóul, h tudják ki az úr a pályán. Nem kicsit. Nagyon.

-
Vigneau
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig megnéztem volna, mire képes.
-
Vigneau
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pontosan. Ha első helyen lesz és mögötte megy Massa, akkor eleve eldől az összetett 3. hely sorsa is. Felesleges lesz Shuminak átadnia az első helyet Massa számára, még ha brazil pályáról is van szó.
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nyomja neki az ''öreg''

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igazán feldobhatná már a bakellót! Mit szemétkedik?
-
deter
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most amiatt, kell szurkolni hogy Alfonso kine essen, mert a csürhe neki ugranna a Ferrarinak...
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igazi stricifiú lett belőle
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Táskát is lecserélte
... a mostani cucca azért közelebb áll a nyuszis rucihoz. 
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Blikk. Ergo üres duma.
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erre van esély?
Rozsda olyan, mintha ott sem lenne!
-
joergie
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De csak azért mert a rönók nem voltak ott

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elfelejtettem hozzátenni: ''Szegény öreg Májköl''

-
TriackFeri
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Értem
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
10kör alatt mit tudnak tesztelni?
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már a ferrari motorok is érzik, hogy jön räikkonen!

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
![[kép] [kép]](http://fiju.freeblog.hu/Files/csernus.jpg)
Jóvan, ne itt tartsd a szakrendelésedet hanem huzzá a Lipótra!
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Teljesítményük nekem közel azonosank tűnt, msch jobban megszívta egyik hibáját ha jól rémlik ennyi. Egyébként ha mindenki kimondaná amit gondol azért színesebb lenne a forma 1, most 2x(változások miatt már fene tudja követni) pilótából több mint 10 tök közömbös nekem..pl. albers, fiskó, ralf, trulli és sorolhatnám.
Mindenki mondta hogy msch milyen jól tűrte a kiesést meg csodák csodájára alonso is a füstölést meg kerékanyát..nemtom én azt várom el egy sportembertől hogy ilyenkor igenis kimutasson valamit, ez a csináljunk mindenkiből egy vezető robot majmot elv nekem nem jön be. Ok hogy kiminek ilyen a stílusa de msch és alonso belül rohadtul másra érez késztetést szerintem 1-1 ilyen eset után..ez a megjátszott viselkedést nem tesz jót, ugorjanak egymásnak ha úgy gondolják, vagy rúgjanak bele a búkósisakba! -
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kéne. -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De ha esetleg ''feltekert'' motorral is ment, akkor sem lehetett ez különlegesség. Valószínűleg más pályákon is ugyanúgy fel volt tekerve a motor a Q2-ben.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...és ezek az idők mennyire befolyásolták a versenyt?
Attól még hogy a Ferrari egyszer kiment csont száraz tankkal és fullra feltekert mindennel, hogy villantsanak egy nagyot...szerintem ez nem sokat jelent. Széthajtották a technikát. 
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aham! Olyan dieselbe is van

-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zsír képek
Az első képen mi van beleheggesztve a leömlőbe? 
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szépek

és a megérdemelt jutalom! [link] -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rózsi két hét múlva már akár MS-el is mehet pecázni, JV-nek még dolga van a Nascarban.

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
poor old Májköl... így már a házát sem fogja tudni befejezni. megyek majd neki segíteni betonozni.

[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hehe, akkor Neked a koporsó szögek is pirossak lesznek a fejük meg ferkó jel?

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de la Rosa mehet vissza tesztelni. Jön helyébe Hamilton
Ilyesmit inkább ne! Moderálva by Pompi -
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én meg arról beszélek hogy az egekig magasztalt MS anno nagyon nem tudott veszíteni. Se becsülettel sem pedig sehogy.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tavaly Schumacher becsülettel veszített... - Tavaly gyakorlatilag esélye sem volt, már a szezon fele előtt elvesztette a VB-t. Mondjuk amikor 97'ben nekiment JV-nek, utána nemhogy nem gratulált neki, de még a sajtónak sem szólt egy büdös szót sem. Olyan volt mint egy durcás kisgyerek, nem ismerte be hogy hibázott. Azt hiszem DC nyilatkozta azt hogy MS-nek az az egyik nagy baja hogy nem ismeri be ha hibázott.
-
Kraptor
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Shuminak is kellet azért egy kis idő, hogy megtanulja mi a kóser és mi nem. Azért neki is voltak érdekes húzásia D.Hillel szembe

Na mindegy, azt azért ne felejtsd, hogy Lonzi nagyon-nagyon fiatal még, 25 vagy mennyi. Plusz elég jól viseli azt, hogy 2 győzelmetöl azért a csapata szépen megfosztotta(Hung, Kína), mondjuk mostmár annyira nem de eddig elég jól viselte.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De mi a ****ert eroltetik ennyire ezt a magas talpu cipot...
Nehez lenne ennel idetlenebb talalmanyt kiagyalni, ami ennyire elcsunyit 1not...Illetve minden not, nem csak 1et 
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
elhitte magáról, hogy verhetetlen... - Igen, többek között ebben is hasonlít MS-re.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-nem pedig fapofával

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mg:
akkor istenítette mindenki hogy tisztán mint hakki....ő az etalon a fiatalok között....na de majd minden kiderül márciustól. reszkess ágaskodó ló

Nehez lenne ennel idetlenebb talalmanyt kiagyalni, ami ennyire elcsunyit 1not...Illetve minden not, nem csak 1et