Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
simonzé
addikt
WÁHÁHÁÁÁÁÁ!
Hülye Palik olvassa a topicot. Most javította az ideális íves dumáját... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

-
L|zsidoboz
őstag
Palik olvassa a ph!-t, vagy magától jött rá, hogy csak egy ideális ív van?

-
Integra
titán
optimálisból is egy van....
ezt az isten barmát -
Thommyboj
aktív tag
ez a Kubica kész van, nagyon jók az előzései, egyszerűen remek
[Szerkesztve] -
Thommyboj
aktív tag
na a safety car megint érdekes versenyt csinál
-
sszever
őstag
Palik nem értem mit problémázik Schumin.
Egyértelmű az, hogy a Ferka gyorsabb a Rönónál, s feltehetőleg még benziből is több van bennük... A verseny pedig még hosszú
Hátha látunk egy jó kis párharcot! -
simonzé
addikt
Akkor hozok megy chipset, és megnézem ahogy MSch gyilkolja a spanyot.
)
Nagyon szép lesz ez, kérem. Alighanem az Úr meghallgatta az iménti imámat.
-
sszever
őstag
Palik szerint Liuzzi kocsija egyenes részen megadta magát, majd lehet, hogy megpörgött a kanyarban.
Na akkor kérem döntse már el!
Amúgy ha kinyitja csipás szemét, láthatja, kanyarból kifele megpörgött, ott vannaka a keréknyomok...
-
Hogy szakadna meg mind2 Toro Rosso-ós hogy ha nem a Liuzzi fékez bénán Kimi előtt, akkor ez a hülye Speed száll bele... Takuma Sato se csinál már ilyet inkább lenne 2-vel kevesebb pilóta ez a két díszpöcs meg menjen el GP2-be agyonveretni magát. Bocsánat de Kiminek szurkolok nagyon és nem bírom a feszültséget...
-
PazsitZ
addikt
Imádom a kommentárt: ''Nem nagyon hagyott helyet neki (Barichellonak) Liuzzi, pont egy autónyi helyet.'' - Ergo: pont eleget hagyott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
sszever
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
jaja, tényleg szép munka volt
-
PazsitZ
addikt
Mekkora káosz volt! Webber szépen meglátta a szabad sávot
. Remélem célba is ér valami jó kis pontszerző helyen, eddig ha jól emlékszem 13 versenyből 4-en ért célba 
Szegény Raikonnen, ő esküszöm világ életében nem lesz VB olyan pechjei vannak
(És nem a vezetési tudásával van/volt gond)
Én is arra tippeltem tegnap, hogy a két Ferka más taktikán van, hát majd meglátjuk...
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
gyönyörű volt a rajt! Ez aztán a csapatmunka!!

Viszont Kimi-t nagyon sajnálom!!
-
sszever
őstag
S Raikönen már feleslegesen is jött ki...
De nem mozdul??? -
Integra
titán
szegény rajkó............. de ez már LOL, komolyan
-
simonzé
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
Én láttam Sennát élőben. 1986&90-ben a magyar GP-n. 86-ban a JohnPlayerSpecial Lotusban, ami a lexebb F1-es autó volt.
Hamilton ma reggel megint állat volt, de Glock és Piquet Jr is megéri a pénzét.![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060827/GlockHamilton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060827/GlockPiquetHamiton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Adja Isten, hogy az F1 futam legalább feleannyi eseményt tartalmazzon, mint a GP2. Hajrá mindenki! -
SzalaiG
addikt
Mindjárt kezdődik. Go Schumi! Goo!!!

-
-
Motion_Blur
félisten
[link] Nem csak a Palik ordít, de ezek legalább értenek is a dolgukhoz
(ITV) -
Oliverda
félisten
Hát, azért érdekes volt hogy Hamilton autója sacc/kb. 20-30km/órával volt gyorsabb mindenkinél az egyenesekben (is). Nekem kicsit furcsa hogy ugyanolyan autók között is lehet ekkora különbség.
-
-Mike-
addikt
mutatták most a pálya felé vezető utat német rtl-en.. ááá nem volt nagy dugggó, csak kb 10km-es 3sávban
[Szerkesztve] -
Robi_73
őstag
Néztétek a GP2-es futamot? Hamilton nagyon izgalmassá tette a versenyt.[link] Remélem az F1 is ilyen izgalmas lesz!

-
AMD Power
titán
Speed fél Isztambulban
''Nálunk is eldugtam minden kést, nehogy valakinek buta gondolatai támadjanak.''
[link] -
wildrain
addikt
-
-Mike-
addikt
de ez ugyanez elmondható alonso vs massa-ról is. mástne említsek pl a francia rajt, úgy rázárt alonsora hogy inkább engedett és belefékezett vagy pl a hungaroring ahol ugyan massa elengedte, de nem adta magát könnyen, de bedurvulhatott volna, csak akkor úgykikezdik hogy utána mehetett volna kukutyinba zabot hegyezni
így nem feltételezem Fizikóról sem hogy ő döntse el a vb-t, ha megcsinálja vehet fel más állampolgárságot
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos el... jó, nem 20 körön át, de egy jó darabig feltarthatja jócskán... (Briós helyében én jó kevés üzemanyaggal küldeném ki pontosan ezért).
Ha az év elején lennénk, akkor 1-2 kört adnék Fizikónak, de most amikor MS-nem eshet ki, Fisichellának meg teljesen mindegy tulajdonképpen... (lásd Hungaroring... hányszor is ért össze kettejük autója...)
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
miért lett volna sportszerűtlen Schumi a hungaroringen?
ilyet én soha nem állítottam
De nektek előzések meg izgalmas futamok kellenek... de ha valaki rizikózik akkor necces, hogy szemétládának lesz beállítva.
ezt ha jól emléxem legelőször pont én említettem Sumi utolsó körei láttán, hogy ha behozta volna a tuti 4.-5. helyen a kocsit akkor azok siránkoznak akik harcokat akarnak látni a mai f1-ben, így meg pont ők voltak felháborodva hogy csatázni mert
egyik pilótával sincs bajom, csak a formula.hu kezd elferráriasodni
-
ronaldo
őstag
Megint repkednek a vörös szemüvegek. De... Mike, a hírhez kapcsolódva: miért lett volna sportszerűtlen Schumi a hungaroringen? Senna kb. ilyen stílusban közelítette meg a versenypályát csütörtökön a személyautójával. De a régi pilóták a zistenek mert milyen bátrak voltak meg hogy tolták neki, Schumi meg egy szemétláda. Ez egy idő szépítette szemüveg amit itt egyesek viselnek. Tényleg elnőiesedik a Formula1 mi ebben a nem világos? Lassan úgy néznek ki az előzések, hogy ha odaér a pilóta valaki mögé akkor udvariasan dudál neki ő pedig nem kevésbé udvariasan elengedi, talán még virágos zsebkendőt is lengetnek egymásnak. De nektek előzések meg izgalmas futamok kellenek... de ha valaki rizikózik akkor necces, hogy szemétládának lesz beállítva. Ha Schumi a szóbanforgó figura, akkor meg nem csak necces.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nembírlak követni
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
semmi bajom a vörösszemüvegesekkel, de az ne pont egy f1-es website szerkesztője legyen
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
minden tiszteletem Zsoltyé, régebben beszéltem vele, jó könyveket is ajánlott nekem amiket érdemes volt elolvasnom de a Sumi imádata már kezd túl nagyra nőni. egy ilyen oldal szerkesztőjének nem szabadna megengednie, hogy 'Sumi a király a többi meg csak töltelék' stílusban írjon cikkeket. sajnos csatlakoznom kell Oliverdához(aszem ő említette) hogy a formula.hu már inkább ferrari fan site mint f1-es oldal.(ld pl csak MS-el vannak hosszabb interjúk, 60% csak ferrari hír már szinte).. ezt így nem kéne folytatni
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudom, az miért nőiesedés, ha valaki a sportszerűtlen viselkedés ellen szót emel. Mondjuk nem tudom, pontosan mi ihlette a cikket, mert nem láttam, mit panaszkodott de la Rosa. Az biztos, hogy Alonsonak nem sok oka lett volna panaszkodnia a Coulthard-féle fűre szorítás miatt, mert DC valószínűleg nem is látta őt, de legalábbis egy sima gázelvétellel (Alonso részéről) megoldható lett volna.
És hogy Alonso vérbeli versenyző lenne? Hát ez
. A sok integetése inkább hisztérikus... 
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Elnőiesedő Forma-1: [link]
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...ha ő lenne a leggyorsabb...
Nem vót érteni??
-
qestion
aktív tag
gyuszi be volt baszva vagy mifene?

-
wildrain
addikt
Engem is idegesített, hogy versenyek óta nem esik le neki: a legjobb időket nem a szabadedzéseken és nem az időmérő harmadik etapjában futják, hanem a másodikban. Ennek ellenére minden alkalommal azt magyarázza, hogy a harmadik etapban majd biztos megjavítják (azt az időt, amit a másodikban futnak), pedig hogyan tudnák megjavítani, amikor ott nem üres tankkal mennek, csak jócskán ürítettel (de még mindig van benne 5-6 környi benzin), míg a második etapban csak 1-2 környi benzint visznek. És ez így megy már régóta, Gyuszi meg mindig azt várja, hogy a durva idők majd a végén jönnek...

-
Male
nagyúr
Szeritnem Alonso bemegy első helyre a rajtnál

Ferrarinál leginkább arra kell törekedniük, hogy megússzák és legfeljebb egy Renault előzze meg őket -> ha tényleg jóval könnyebb a Reanult, akkor a boxban úgyis megverik, de ha mindkettő elmegy, akkor Fisichella feltartja őket jópár körön át, miközben Alonso meg tud lépni... na ettől a verziótol tartok én
Gyula ma tényleg kitett magáért
Az a köridő számolási módszere bravúros volt 
Meg amikor az elején levolnta a következtetést, hogy ma akár 1:26 végét is elérhetik... mindezt a következtetést abból vonta le, hogy a szabadedzésen ilyen volt a legjobb idő... komolyan, mint aki még nem látott szabadedzést és utána időmérőt... -
wildrain
addikt
GP2 futamot tudtátok nézni valahol?
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem hinném, sztem a két ferrari fog először fordulni
-
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igazad van rosszul gondolkodtam. Lonzi viszont alkotni fog valamit az első kanyarban sztem. Vagy megelőz valakit, vagy kilök ''valakit'', vagy ha semmi se sikerült akkor mutogatni fog valakinek.

-
Motion_Blur
félisten
Félreérted. A Bridgestone gumi csak 1 körön nyújt 100%-os teljesítményt, a Michelin pedig 2 körön.
A Renault-nak sokkal nagyobb problémái vannak a gumikkal, mint a Ferrarinak (azaz a Ferrarinak nincs is gonja). Nyilatkozta Schumi és Massa is, hogy hosszú etapokon is nagyon jól teljesítenek a gumik
A rajttól én is félek, de akkor se lenne gáz, ha Alonso a két Ferrari elé kerülne, boxba úgyis megelőznék
-
madster
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumacher:''Az autó csak az első körben szupergyors, utána egy kicsit csökken a teljesítmény és azon a szinten marad.''
Alonso:''Tudtuk, hogy a Ferrari csomagját egy mért körön képtelenek vagyunk megverni, de hisszük, hogy a Michelin abroncsok következetessége a versenyen kifizetődik majd. A felkészülésünket a legelső szabadedzéstől kezdve a verseny köré építettük, ezért örömteli, hogy az időmérőn is ilyen előkelő pozícióba kerültünk''
Hát ha mindkét nyilatkozat igaz, akkor kiváncsi vagyok azért a holnapi futamra. Főleg a Rönók szokásos rajtjával.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szabesz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi mást mondhatott volna

Igen szar helyen végeztem, ez van. -
Motion_Blur
félisten
Schumacher: ''Nem tudtam volna megverni Felipét'' [link]
Fernando Alonso: (3)
''A harmadik rajtkocka ma tökéletes eredmény számomra. Tudtuk, hogy a Ferrari csomagját egy mért körön képtelenek vagyunk megverni, de hisszük, hogy a Michelin abroncsok következetessége a versenyen kifizetődik majd. A felkészülésünket a legelső szabadedzéstől kezdve a verseny köré építettük, ezért örömteli, hogy az időmérőn is ilyen előkelő pozícióba kerültünk. Azt hiszem, a holnapi rajt roppant izgalmas lesz, az első körökben valószínűleg sokan autóznak majd egy bolyban. Persze azzal is tisztában vagyunk, hogy holnap az lesz a legfontosabb, hogy célba érjünk, és mindkét világbajnokságban pontokat szerezzünk.'' -
brownus
veterán
omfg, már megint átmentünk ''szopjuk le ms-t'' topikba

valójában ms már sok-sok éve vezet mert előző életében is F1es pilóta volt -
Motion_Blur
félisten
Tegnap volt pontosan 15 éve, hogy Michael Schumacher debütált az F1-ben

Van olyan, aki hosszabb ideig versenyzett? -
Motion_Blur
félisten
Pedro de la Rosa:
''Az, hogy nem végeztem az első tízben, nyilvánvalóan megadja a lehetőséget, hogy egy kicsit rugalmasabbak legyünk a taktikával, szóval egyáltalán nem rossz ez a hely.''
LOOOOOOOOL -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a McLaren gyorsabb
-
Motion_Blur
félisten
Most már biztos, hogy a Ferrari nem csak a guminak köszönheti ezt a formát, egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy övék a leggyorsabb autó.
tuti mindjárt jön valaki, hogy a McLaren gyorsabb
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán Vili 1:25 alá is le tudta volna szorítani a köridőt
Miért, a dumától gyorsabb a bmw?
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
péntek után tudni lehetett hogy a renault könnyű autóval fog menni mert a nehéz autóval hólyagosodtak a gumik
alonso hogy életbe tartsa dobogós reményeit az lesz az egyetlen esélye ha jól kapja el a rajtot vagy kiüti az első kanyarban ms-t, úgyis olyan rég láttunk már rajtbalesetet
-
wildrain
addikt
Közkívánatra: [link]

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan?
kb ennyi vót
-
Motion_Blur
félisten
Gyuszkó-muszkó reakciója a fontos!

szerk: kár, hogy a Schumi elvesztette a pole-t, lazán verte a mezőnyt, ez akkor derült ki, amikor azt a bizonyos kört megfutotta. Biztos, hogy nagyon megvannak tankolva a Ferrarik, a Renault-ok viszont könnyűek.
Holnapra a tippem:
1. MS
2. FM
3. FA
4. JB
5. RS
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mindjárt!

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://crxforum.flix.hu/images/smilies/merges/motz_4.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://images.f1racing.net/large/63457.jpg)