- Fórumok
- Egyéb
- Formula-1 2006
- (téma lezárva)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
1900 - 1801
5026 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
kimi nevet!!!
szerintem nagyon érzi most hogy mekkora esélyt kapott. mondjuk kemény amit kapott örökül...alighanm az elkövetkező 3 év vb-a láthjató a képen 
NINCS + ez a fotó nagyban?
ezt kitenném az asztalra -
Alkarcsont
senior tag
Nézd Race-Face ebben az évben már volt sok vitatható döntés ide is oda is, de a mai versenyt nem ezek, hanem a motor döntötte el, ezt Briatore is megmondta: ''Senki nem örül, ha felrobban a motor, de ez is a sport része.'' Továbbá nagyon érdekesek Flavio tegnapi vádaskodó szavai annak tükrében amit ma mondott: ''Ezeket a megjegyzések, amelyeket tulajdonított nekem a sajtó, teljesen félreértelmezték. Egy tréfás nyilatkozatot olyannak állítottak be, amilyennek egyáltalán nem szántam. Valójában tökéletesen megbízom a sport vezetésében''
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
Markgx10
őstag
-
lacafaca
addikt
-
Alkarcsont
senior tag
Jó futam volt ez, a végén mennyi ideig mutatták a szurkolók és a csapat örömét! Jó volt nézni... Schumi bejelentésére lehetett számítani, de én reméltem, hogy maradni fog. Amikor bejelentette visszavonul, néha a TV volt homályos néha a körülötte lévő világ 10 éve nézek Forma1-et és azóta neki szurkolok, furcsa volt hallani, hogy jövőre nem lesz ott a rajtrácson. Szerencsére a Ferrari vezeti már a konstruktőri VB-t és Alonso előnye is csak 2pont, mostmár nem a Ferrarin van a nyomás úgyérzem meg lesz mind a két VB cím! Jövőre meg jó páros lesz Kimi-Massa.
-
janati
őstag
-
george11
addikt
-
Chili7
őstag
Jövőre Alonso fog nyerni egy McLarennel!

-
róland
veterán
Bérelj buszt! Mennék én is.

-
Markgx10
őstag
-
róland
veterán
Nincs meg valakinek a mai díjátadó videója? Érdemes megnézni azt a vállveregetést (Jean todt, Michael Schumacher és a friss Ferraris Kimi Raikonnen.)
-
lacafaca
addikt
én is meek!

örömmel látom hogy ismét él a totyik....na visszaolvasok h mi történt...
upup
-
sziada5925
aktív tag
-
brownus
veterán
Úgy legyen!

-
Motion_Blur
félisten
-
sziada5925
aktív tag
-
madster
tag
Mostmár értem a sok Lonzi-oltást ( szemöldökkirály, majom, pajesz, Alfonzó meg a többi )
Én is ígyvagyok Kubicával. Csak azt nem tudom miért
-
Male
nagyúr
-
sziada5925
aktív tag
-
Chili7
őstag
-
brownus
veterán
vááá, akkor köv. évtől fel kell vennem a vörös szemüveget?

-
RAM
őstag
-
róland
veterán
-
róland
veterán
-
Chili7
őstag
Räikkonen több mint egy éve a Ferrarié?
Az szép! Egy évvel ezelőtt a Ferrarik tetűlassúak voltak! Volt, hogy kört kaptak!
Akkortájt írt alá a Ferrarihoz
? -
Markgx10
őstag
-
róland
veterán
-
sziada5925
aktív tag
-
brownus
veterán
grat ms-nek és kiminek!!!
kubicának is
innen igazán izgalmas lesz a hátralévő 3 futam
sajna nem láttam a futamot csak pár kört, ha vki felvette szóljon plz! -
Race-Face
tag
Azt nem értem, hogy Schumacher monacoi eseténél ezt vizsgálták, hogy szándékosan állt-e meg a kanyarban. Most Alonsonál azt mondták, mindegy, hogy szándékos-e vagy sem, feltartotta Massát. Mondjuk ennyi erővel a fél mezőnyt hátrébb sorolhatnák egy időmérőn, de ez nem számít.
A FIA beidézi Briatore-t, mert nyilatkozatával ''lejáratja'' a sportot, de azt hiszem, inkább a FIA járatja le a Forma1-et. Egyszercsak szabálytalan lesz - háromnegyed év használat után - a Renault ellensúlyos lengéscsillapítója, kiderül, hogy valaki fel tud tartani úgy is egy másikat, hogy konstans két másodperccel valaki előtt megy.
Vicc. Nekem mindegy, hogy Alonso vagy Schumacher lesz a világbajnok, egyikőjüket sem kedvelem túlzottan, de jobb lett volna hagyni, hogy versenyben dőljön el a cím sorsa. -
Stimpy
senior tag
-
Gyusz
őstag
-
Kraptor
őstag
-
TriackFeri
aktív tag
-
tkazmer
addikt
-
viharhozo
addikt
-
Stimpy
senior tag
Ezt az idényt már mindenképp Schumi nyeri, bármennyire nem örülök neki.Ott áll mellettük a FIA (Ferrari International Assistance)

Bár remélem, a vb cím az utolsó verseny, utolsó kanyarjában fog csak eldőlni, amikor is Schumi ebben az ominózus kanyarban kicsúszik, és Alonso elhajt mellette.
De szép lesz. 
-
george11
addikt
Azért marad még német pilóta is

Arról nem is beszélve,hogy a soksok német aki kijár a futamokra mostanra tudtukon kívül Ferrari drukker lett
Így valószínűleg ugyan úgy ki fognak járni a futamokra a csapat miatt. (elvégre nem csak Sumin múlot a 7Vb cím, hanem a csapaton is) -
bdav
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
Az biztos, hogy egy korszak ér véget, hogy Schumi visszavonul. Bár elméletileg lehetséges, hogy valamelyik csapathoz (remélem Ferrari) elszegődik, mint tanácsadó, esetleg vezető.
Engem elég sz@rúl érint, hogy nem lesz, hiszen én rajta nőttem fel...amióta az eszemet tudom és Forma 1-et nézek, azóta neki szurkoltam....sok sok éve már.... -
sziada5925
aktív tag
F1 lassan be is zárhat majd ha nem lesz Schumacher.
Sok német nem fog járni Forma1 re.
Remélhetőleg lesz sok finn meg brazil
-
5teve
senior tag
-
Markgx10
őstag
-
AMD Power
titán
-
Loretto
veterán
Félig meddig néztem a futamot, és megmondom nagyon örültem. Csakis annak, hogy szororsabb lett a vb-címért folytatott harc, és még az utolsó versenyek sem lesznek unalmasak (remélhetőleg). Ha meg minden az utolsó versenyen dőlne el...
Senna - Prost duó képe jön elő bennem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
User1
tag
-
george11
addikt
Valaki szereti valaki nem, de a lelke mélyén midnenki érzi, hogy 7VB cím, az 7VB cím,és ez azért nem semmi teljesítmény.
Amikor odakerült anno a ferrarihoz teljesen kitértem a hitemből,annyira bosszantott, de az idők folymán rájöttem, hogy nélküle a Ferrari nem ott tartana,ahol most.
Igazából én nem egy-egy pilótának drukkolok, hanem egy csapatnak, a Ferrarinak.
Tőlem vezethetné Zsolti, vagy Sato, vagy Alonso is, akkoris nekik drukkolnék.
-
törölt tag
te ugyanúgy tudod hogy mindent megtesznek a csapatok, a győzelem érdekében, Monacoban és a Hungaroringen meg fordítva volt. Hungaroringen is voltak olyan pletykák hogy esetleg Alfonso túl lassan ment, csúnyábban mondva direkt baszott ki a másikkal. Most a Ferrari bepróbálkozott valamivel és nyert, ennyi, szerintem mindkét csapatotegyformán büntették, Monacoban kb ugyanilyen szintű volt a bünti, úgyhogy szerintem abszolut kvittek.
-
t1
veterán
-
t1
veterán
-
AMD Power
titán
Hát őszintén szólva én sohasem voltam MS drukker! De ma mikoe mondta, hogy visszavonul, kicsit elérzékenyültem!

-
Integra
titán
akár

minden esetre nevetséges, ahogy az állítólagos legjobb pilótkából ovisok lesznek pikkpakk az adott pillanat és cél érdekében..
na de tényleg mindegy
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Tudtommal új fejlesztésű motor volt Alonso autójában... olyan, ami a múltheti teszten is elfüstölt...
Kimi + Massa... mentek ők már együtt a Sauberben, nem?
Akik meg csodálkoznak, hogy éljeneztek Alonso kiesésénél: ez Olaszország... ebből a szempontból pontosan olyanok, mint a franciák (aki látott már pl Open Gaz de France-t amikor egy francia játszik bárki mással, az tudja miről beszélek
). Egyszerűen ők ilyenek, és kész. -
TriackFeri
aktív tag
-
george11
addikt
-
Integra
titán
-
george11
addikt
Lehet csak elfelejtette, amekkora parti arc

-
Kraptor
őstag
-
Motion_Blur
félisten
''Michaellel csak néhány hete döntöttünk, Raikkönen érkezése viszont már több mint egy éve eldőlt'' - cáfolta Raikkönen összes idei kijelentését Montezemolo.
A finn bármikor kérdezték, azt mondta, nem tudja, hol folytatja jövőre.
A kis csibész
-
bdav
őstag
-
george11
addikt
-
Firestormhun
senior tag
Montezemolo:
But the Ferrari president was adamant his team would recover from the loss of Schumacher with the arrival of Raikkonen.
''I think when you change and lose the best driver in the world, there is a risk,'' di Montezemolo said. ''Having said that, I think Raikkonen is, as far as temperament, coolness, maturity, experience - despite his 25 years of age - are concerned, a good choice for Ferrari, who also need drivers who can defend themselves against the pressure.
''One day I was by chance at Mugello, and Raikkonen was doing his first laps with Sauber. I remember Michael telling me 'who is this kid?' He was impressed by driving some laps behind him.
''And with all respect to Alonso, who is really great and has demonstrated so, honestly I believe if Raikkonen had a more reliable car last year he would have won the title.
-
Kraptor
őstag
-
5teve
senior tag
Na és a legügyesebb ''gyerekről'' senki egy szót se?
Szerintem Kupica,
teljesítménye igencsak zsír!
3. futam ----> dobogó. azé az nemsemmi.
-
george11
addikt
-
george11
addikt
A felvétel alapján nem volt az,de az autókon lévő kamera széles látószögű, így minden távolabbinak tűnik, a pálya melletti kamerák meg teleobjektívvel vannak, amiken minden távolabbinak látszik.

Ezek alapján nem lehet szerintem érdemben állást foglalni ebben az eetben.
De végülis mstmár eső után köpönyeg, megtörtént, nincs mit tenni. A baj az,hogy egyre gyakoribbak az ilyen történetek az F1-ben,ami egy kicsit rossz szájízt ad a dolognak. -
Kraptor
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Flashcash
Közösségépítő
-
george11
addikt
-
Thom!
veterán
-
Flashcash
Közösségépítő
Akkor lehet hogy valami új fejlesztésű motort hoztak Monzába, csak nem volt szerencséjük úgy mint a Hondának ahol már Davidson alatt kiderült hogy nem elég megbízható még az új motor.
-
george11
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Pierre
tag
azért még nem lefutott ez a vb. most van három hét a kínai nagydíjig. szerintem ott fog eldőlni minden, aki ott erősebb, megnyeri a vb. már csak azért is mert utána egy hét múlva suzuka, aztán még két hét és interlagos, szóval fejleszteni még most van értelme, utána már nem nagyon lesz idő.

-
george11
addikt
Igazad van visszataszító, de mi várhat az ember egy olasz nagydíjon?

Az emberek a szurkolás hevében biztos nem arra gondltak, hogy ''úú szegény, de rossz lehet neki'', hanem arra, hogy ''dejó kiesett, újabb esély a Ferrarnak''.
Énis felugrottam a székről, és örvendeztem, és ha jól hallottam akkor a szomszédban is
Nem vagyok rá büszke,de ha valaki valakinek drukkol, akkor kicsit ''szemellenzősen'' látja a világot. -
george11
addikt
-
aesir
veterán
2. lett az időmérőn, majd megnyerte a versenyt. Ha ez bárkinek bármilyen szájízt ad, az egyszerűen hülye, már megbocsáss

Nem vettem észre a ''FIA csalásait a Ferrari részére'' sem Monacoban, sem a Hungaroringen.
Köszi, hogy meghallgattál, de a mélységes Ferrari-utálatodra ne keress idepasszoló összeesküvést. -
Dufresne
addikt
Azért én nem örültem volna annyira Kimi Schumi párosnak, bár végre méltó ellenfelet kapott volna csapaton belül is ( Kimire gondolok
).
így most az a hihetetlen dolog fog bekövetkezni, hogy egy Ferrariban ülő pilótának szurkolok majd.
Shcumi visszavonulásához és minden egyéb dolgához annyit, hogy egy ilyen híres személyiség akármit is tesz, mindig sokan fogják imádni és gyűlölni miatta.
Ettől még megérdemli a tiszteletet, mert 7 vb címet akkor sem lehet csak ''csalással'' összehozni
-
madster
tag
Fernando Alonso:''Egy ilyen nap után nem sokat lehet mondani. Amikor a tizedik helyről kell indulnod, mindent - saját magadat, az autót, a gumikat és a motort is - a végsőkig kell hajszolnod. Ma könnyedén a dobogón végezhettem volna, - ha könnyedén nem is de neccesen
- és bebizonyítottuk, hogy a büntetés nélkül a győzelem sem lett volna elérhetetlen. - ez sajnos nemigaz
- A Michelin nagyszerű gumikat adott a versenyre, és a bajnokság miatt sem aggódok. Három forduló van még hátra, és a autó, a motor és a gumik fejlesztéseinek köszönhetően egyre erősebbek leszünk. A hétvégét mindazonáltal úgy foglalhatjuk össze, hogy a versenyt még szombat délután, a pályán kívül eldöntötték.'' -
Integra
titán
azért elgondolkodtató, hogy sumaher fontos győzelmei, mint ez is, mindig vegyes szájízt adnak az embereknek. mert hogy sumi teljesítménye nem kifogásolható az biztos, de hogy ekkorát csalni a ferrari részére a fia oldaláról, egész egyszerűen undorító és felháborító...
8ik vb cím? milyen vb cím az ilyen? gusztustalan. az egyszer biztos, hogy szépen egyengetik asztal mellett az újabb címüket...
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Ezaz, maradhatott volna még egy évet. Milyenn szép is lett volna Kimi&Schumi.
-
Motion_Blur
félisten
-
Flashcash
Közösségépítő
Alonso motorja második futamos motor volt, vagy most cserélték neki?
-
Motion_Blur
félisten
Kimi és Schumi körönként fél mp-et vertek a mezőnyre: [link]
Nagy páros lettek volna
-
madster
tag
Lehet megteszem Lonzit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
madster
tag
-
Motion_Blur
félisten
Kicsit fordult a kocka a bwin-en is:
2006 Drivers' Championship
Winner
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 1.45x
Fernando Alonso (ESP/Renault) 2.55x
-
Pierre
tag
egy-két hónapja még arról szóltak a hírek, hogy a MArlboro 70 milkót tett félre amiből finanszírozta volna Kimit és Schumit. bár azt nem t'om, ez fifty-fifty alapon ment volna-e

szerk: a 70 milkó az euró volt, most néztem utána... az dollárban 85 körüli, ha jól tévedek
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
bdav
őstag
hát ez a mai tragikus nap volt. Alonso elfüstölt (ez meglepett), így a Ferrari lassna elkönyvelheti mind2 vb címet, van annyival jobb autójuk most. Egyébként ahogy hallatszott a közönség ujjongása az elég visszataszító volt...
Ráadásul Kimi is leigazolt a Ferrarihoz (ez nem lepett meg annyira de reménykedtem h. nem igazak a pletykák...). Remélem h. visszamegy még a Mercihez -
Motion_Blur
félisten
-
Pierre
tag
az én oldalalm egyébként az is fúrja, hogy mennyit kap vajon Kimi ezért, vajon megkapta a 100 misit a három évre?

-
george11
addikt
Aktív témák
-
1900 - 1801
5026 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(félreértés ne essék én kedveltem Montoyát nagyon is)

szerintem nagyon érzi most hogy mekkora esélyt kapott. mondjuk kemény amit kapott örökül...alighanm az elkövetkező 3 év vb-a láthjató a képen 
ezt kitenném az asztalra

)de páran beférünk......majd jól ráragasztok 1 kimi matricát h össze ne törgyék a dígók

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0609/sport/f1_0910//.gdata/gp_07.jpg)
- A Michelin nagyszerű gumikat adott a versenyre, és a bajnokság miatt sem aggódok. Három forduló van még hátra, és a autó, a motor és a gumik fejlesztéseinek köszönhetően egyre erősebbek leszünk. A hétvégét mindazonáltal úgy foglalhatjuk össze, hogy a versenyt még szombat délután, a pályán kívül eldöntötték.''