Aktív témák

• Thommyboj
    aktív tag
    válasz hcstuning üzenetére #100

hát igen Czollner is néha akar mutatni valamit, de a Palik a király, én is mióta 1994 óta nézem a forma-1 et, már akkor a Palikon meg még a Dávid Sándoron ''nevelkedtem'' aztán utána a Héderrel is baromi jókat alkottak, na ott volt még jó páros amikor mind a ketten tudták adni a feelinget, aztán meg megmaradt a Palik és bejött mellé a szakkommentátor csapat, mert ez a feeling manapság hogy mindenhova szakkommentátor kell.
    De minden beszólása szinte kincs, ami ki van adva hanganyagban aranyköpések mind megvannak még a legelsők amikor még tök fiatal hangja volt meg vékonyabb is, akkor volt még az az ismert esett a leesett mikrofonnal, meg amikor még keverte a rajtsorrendeket néha, meg egy két nevet is :D
    Az idén egyik aranyköpés gyüjteményt a kanadai nagydíjon halmoztam fel, főként a Ralf Schumis reklámozós poénokkal hogy hát Gyuszi reklámoz, csapatmunka van....
    De a San Marinoi nagydíjon is hogy mikor jönnek be a fiúk a shopba venni ezt azt, meg a termeli az üzemanyagot ez a ferrari beszólások, meg amikor Alonso sporolt a benzinnel és takarékszövetkezett de hát nehéz lenne felsorolni minden beszólást :)

Aktív témák