Aktív témák

• Thommyboj
    aktív tag
    válasz Motion_Blur üzenetére #105

mondjuk aki nem ért annyira a forma-1 hez annak megértem hogy ott a szakkommentátor és magyaráz, de én meg látom a képernyőn mi megy, és néha amikor már 10. kör megy elözés nélkül azért egy kis ébresztő nem árt, de a középút mindig a legjobb, szakkommentálás és még legyen szórakoztató is, mindegy mindenkinek meg van a saját véleménye és stílusa, ahogy szereti a közvetítéseket, de a feelinges szöveget, azt, azért írtam, mert az úszó eb-n, amikor mentek a műugrások, egy csaj nyom a levegőben egy triplaszaltot, és majdnem tökéletesen a vízbe érkezik, erre bemondja a kommentátor, hogy ááá ezt elrontotta, hát nem tudom, én az ismétlést is néztem, meg minden, de én hibát nem igazán láttam, sőt utána a kommentátor el is felejtette elmondani, hogy mi volt a hiba.
    Aztán meg másiknál is mondta, hogy ez hibás volt és ott mondta hogy nem teljesen egyenes gerinccel érkezett a vízbe meg stb-k.
    De az a baj, hogy akkor oké szakkommentátor, csak az összes sportot nézve, nagyrészt nagyon unalmas egyhangúan közvetítenek a szakkommentátorok, és kb úgy közvetítenek, mintha most kelltek volna fel, ilyen egyhangúan dumálnak, semmi hangsúly.
    Van jó szakkommentátor is, de nem terjedt el mindenhol.

[Szerkesztve]

Aktív témák