- Fórumok
- Egyéb
- Formula-1 2006
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Van egy olyan lehetőség is (amennyiben Schumi visszavonul + valamilyen csoda folytán Kimi nem a Ferrariban folytatja), hogy megteszik 1. számú pilótának.
Szerintem jobb, mint Barrichello, csak az a baj vele is, hogy eléggé pályafüggő a teljesítménye + ha már egy kicsit is gyengébb az autója, akkor a középmezőnyben vergődik... -
Oliverda
félisten
-
Kraptor
őstag
Én kiszórnám az összes olyan pályát ahol nem lehet előzni, eszméletlen unalmas tud néha lenni egy oylan verseny ahol null előzési lehetőség van.
-
SzalaiG
addikt
Imolát vissza!!!

-
Oliverda
félisten
-
Calogero
addikt
Imolát én is sajnálom

Lesz 1 hónap szünet, ez a 3 hét is szörnyű volt
Április 15: Bahrein
Május 13: Barcelona
Pont Imola hiányzik.
Vajon nem lehettet volna ide be tenni egy másik pályát?
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
Ha így lenne akkor a Bahrein és a Spanyol Nagydíj között nem lenne 4 hét szünet.

-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
Talán még nincs meg rá a pénz....

Az imolai versenypálya felújításra szorul, ezért került ki a versenynaptárból, ám ha időben elkészülnek a munkálatok, akkor nem kizárt, hogy az idény negyedik futamaként visszakerülhet a San Marinoi Nagydíj - melyre a FIA a harmadik és a negyedik futam közötti egy hónapos szünettel biztosít lehetőséget.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
joshua7
veterán
Annyira nem bánom, Spa azért izgalmasabb pálya.
Hockenheim dettó. Ez az átalakított pálya belesüllyedt a tucatok közé. Bezzeg a régi.
-
Oliverda
félisten
Most Imolát átalakítják, nem? Gondolom 2008ban ismét lesz.
-
Pompi
nagyúr
Igen plusz Hockenheim is ugrott és így egy versennyel kevesebb lesz mint idén

-
Motion_Blur
félisten
-
joshua7
veterán
Maradhatna is végre folyamatosan.

-
Motion_Blur
félisten
-
joshua7
veterán
Alonso biztosan újjal fog menni. Ráadásul egy új specifikációs motort próbálnak majd ki Monzá-ban.
szerk: fölöttem pont ez szerepel
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
1. nyomja a Mekinél és nyomja le/lökje ki Alonsot - Kilökni biztos nem fogja, különben őt löki ki Ron Dennis, de dulván. Az első évben még szerintem lenyomni sem nagyon fogja. Nézd meg Rosberg-et. Hiába ment qrva jól a GP2-ben, azért az F1 kicsit más. Kell a tapasztalat.
A motorokkal kapcsolatban (f1live):
The three races since the testing ban came into force have seen the engineers coming to terms with running the car without the mass damper system, but Monza will mark the first chance to full re-optimise the R26 away from the race track.Not only that, but this is starting to look like one of the key test sessions of 2006. The Renault drivers will be evaluating the D spec engine developments that are scheduled to make their debut with Fernando in the Monza race, while also getting to grips with the low downforce Monza aero package.
Ezek szerint Alonso is új motort kap... -
Motion_Blur
félisten
Hamilton:
''Alonso mellett akarok versenyezni. Ezért dolgozom olyan keményen. Ha megnézzük a Forma-1-be érkező fiatalokat, látszik, hogy egyből gyorsak tudnak lenni. Ha télen elég tesztlehetőséget kapok, akkor szezonkezdetre készen állhatok''
1. nyomja a Mekinél és nyomja le/lökje ki Alonsot
2. ne versenyezzen F1-ben -
Motion_Blur
félisten
-
wildrain
addikt
Szép Ferrari kettős győzelemre gyanakszom. Meg leszek lepve, ha nem sikerül kihasználni azt a brutális motorerőt.

-
Motion_Blur
félisten
-
wildrain
addikt
Szerintem az utóbbi volt a helyzet, a köv. kerékcserére játszottak, de a gumik nem úgy működtek, ahogy kellett volna. Érdekes, hogy mennyire sok körülmény közrejátszott, mert ennek ellenére meglett volna a dolog, ha Schumacher akár lassabban, de a kicsúszása nélkül végig tudott volna menni azon a gumin. Nem jött össze.
Érdemes lenne tudni, hogy kinek lesz használt motorja Monzára, mert most Alonso és Schumacher rendesen kihajtották a lelkét neki. -
Calogero
addikt
Szerintem most fontosabb volt a csapat érdek mint Schumi.
Ha Massát kint hagyják és csak a következő körbe hívják ki akkor sokat vesztet volna mert be kellet volna állni a SC után és ''lassú'' tempóban végig kullogni a pályán.
Így igaz, hogy veszetttek egy helyet, de abban bíztak hogy Schumi majd erőből lenyomja Alonsot, vagy a következő kerékcserénél visszaveszi tőle a helyét. Ami meg is leketett volna, csak nem számoltak azzal hogy a második gumiszett nem úgy teljesít ahogy kell, és Schumi kicsúszását se vették tervbe. -
Oliverda
félisten
-
AMD Power
titán
Webber a Renault részesítette előnyben
A Red Bull Racing idén nem fog bajnoki címet szerezni, a Renault valószínűleg igen. De legalább második helyezettek lesznek.''
Ezt nem értem!

-
Bernardo20
őstag
ez nagyon szomorú!!

-
wildrain
addikt
-
Motion_Blur
félisten
[link]
Csak el ne sírjátok magatokat!
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
simonzé
addikt
Szép kép még a Mclaren-Peugeot időkből:
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060828/155mini_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
ronaldo
őstag
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
wildrain
addikt
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Pá
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Pá
addikt
-
-Mike-
addikt
-
pilóta
nagyúr
-
Oliverda
félisten
Ez qrva jó!

![[kép] [kép]](http://www.monkey-studio.com/fernando-alonso.jpg)
-
pilóta
nagyúr
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
ronaldo
őstag
valaki tud olyan képpel szolgálni ahol elég pajeszos alfonz? (miértek nem kellenek)
-
Oliverda
félisten
-
szállitó
senior tag
nem fogod hülye a ferka már másodszor egymásután...meg én is hogy rakatam rájuk
ferka autómoso csak tessék csak tessék szépen sorban egyszer sorrakerül mindenki EGYSZER... -
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
Jaja!
Ezt kifelejtettem -
-Mike-
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
simonzé
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
-
joergie
őstag
Összehasonlítva a két odds-ot....nagyon LOL

Te meg tisztességes Schumi rajongó vagy látom, bízol benne
-
wildrain
addikt
-
-Mike-
addikt
-
gyomlosi
tag
-
-Mike-
addikt
-
wildrain
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
-Mike-
addikt
-
wildrain
addikt
Nem hinném, nem emlékszem ilyenre...
-
Motion_Blur
félisten
-
Pompi
nagyúr
-
wildrain
addikt
-
gyomlosi
tag
Meki box : - Juan Publo barom vagy!
Monty : - Nem! Ti vagytok azok!

-
Motion_Blur
félisten
A Red Bull jövőre is Ferrari motorokkal indul: [link]

-
-Mike-
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Kicker
őstag
-
pilóta
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
Oliverda
félisten
-
Pompi
nagyúr
Törökországban szeszreklámtilalom van vagy miért nem volt a Johnie Walker felfestve a Mekikre?
-
brownus
veterán
-
wildrain
addikt
Nem tudom, ez mennyire volt az ő hibája, hiszen a gumival voltak gondok, nem bírta a nagy tömeget és szemcsésedett, ezért is csúszott ki.
-
wildrain
addikt
Ezt nem tartom valószínűnek. De la Rosa nyilatkozta, hogy mivel nem jutott be az első 10-be, nagyobb terük van a taktikával, de Kimi miért lett volna egy kiálláson egy olyan pályán, ami megeszi a gumikat (főleg nagy tömeggel)?
-
SzalaiG
addikt
Maradj már! Méghogy Lonzi nyer? Tegyélcsak szépen Schumira!
-
Nowhereman
őstag
-
Motion_Blur
félisten
2006-os konstruktőrök világbajnoksága
Ferrari 1.20x
Renault 4.00x
Versenyzők világbajnoksága
Fernando Alonso (ESP/Renault) 1.55x
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 2.30x
Holnap teszek lóvét Lonzira. -
Motion_Blur
félisten
-
joergie
őstag
Ezt cáfolnám. Az interjún suhammer megtévesztésig hasonlított Darth Sidiusra

lacafaca:
igen, puszta szerencséből tudta 15 körön keresztül maga mögött tartani suhamért. Bárki megcsinálja bármikor. Az egy dolog hogy megszerezte a pozíciót, meg is kell tartani. -
Motion_Blur
félisten
Valszeg Kimi is 1 kiálláson volt, szívesen megnéztem volna, hogy mit tud

-
shev7
veterán
nem vagy melto arra, hogy a padawanom legyel

-
lacafaca
addikt
-
-Mike-
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
na azért a vörös szemüvegeden keresztül is láthatod h van benne némi igazság
....persze az a mocskosul kibaszott nagy mákja az soha nem bírja elhagyni.
és ez az ő tudásának legalább 60%-át teszi ki. 
-
ronaldo
őstag
Szerintem Kimi alfonzónak a balszerencséje.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ingatlanos topic!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megyünk alapot ásni!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt kifelejtettem
![[kép] [kép]](http://ww.kepfeltoltes.hu/060828/TurkishGP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/anim1/36_12_2.gif)
és ez az ő tudásának legalább 60%-át teszi ki.