Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem vagyok szakértő, de nekem az vált be, hogy többnyire Abonett-tel helyettesítem a kenyeret. Tehát pl. uzsonnára 2 szelet Abonett, szépen megpakolva felvágottal/szalámival (lekvárral és mézzel nem jött be - ha 10-et ettem, akkor is éhes voltam utána
), ill. ha nagyon éhes vagyok, akkor egy kis sajttal. Mellé betolok mondjuk 1 paprikát vagy 1 paradicsomot, és már kezdetben azt vettem észre, hogy ugyanannyi ideig (vagy tovább) elég, mintha ettem volna 2 zsemlét, mostanra pedig - kis túlzással - feleannyi étellel jóllakottnak érzem magam, mint korábban. Abszolút szenvedés nélkül. Ha valamilyen főzeléket eszem, akkor amellé kenyér "dukál", de abból is kevesebbet fogyasztok, mint korábban, és nem kell erőltetni a dolgot - ráállt a szervezetem a kevesebb kenyérre/szénhidrátra.Emellett heti 2-3 alkalommal bicajozok erdőben, dimbes-dombos terepen kb. 30-40 percet, így heti kb. 0,5 kg mínuszom van (110-ről indultam, most 103 vagyok). Ha nem megyek bicajozni (vagy csak egyszer), mert estére fáradt/lusta vagyok, vagy rossz idő van hozzá, akkor is simán megvan a szinten tartás, nem kezdek el hízni.
Vacsorára szoktam még Corn Flakes-et is enni, tejjel, legkésőbb este 6-kor. Tudom, hogy nem a legajánlottabb párosítás, de számomra ez volt az első olyan, relatíve "könnyű" vacsora, amitől nem voltam éhes már este 10-kor.
Nem csodaszer az Abonett (a Corn Flakes meg pláne!), de én a segítségével durván lecsökkentettem a szénhidrát-bevitelemet és még a szemem sem kopogott. Tudom, hogy lehetne ennél gyorsabban is fogyni, de én ennek is örülök.
A sporttal kapcsolatban kellene fegyelmezettebbnek lennem, és akkor simán meglehetne a heti 1 kg mínusz, de munka és gyerekek mellett nem olyan egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ill. ha nagyon éhes vagyok, akkor egy kis sajttal. Mellé betolok mondjuk 1 paprikát vagy 1 paradicsomot, és már kezdetben azt vettem észre, hogy ugyanannyi ideig (vagy tovább) elég, mintha ettem volna 2 zsemlét, mostanra pedig - kis túlzással - feleannyi étellel jóllakottnak érzem magam, mint korábban. Abszolút szenvedés nélkül. Ha valamilyen főzeléket eszem, akkor amellé kenyér "dukál", de abból is kevesebbet fogyasztok, mint korábban, és nem kell erőltetni a dolgot - ráállt a szervezetem a kevesebb kenyérre/szénhidrátra.